| Svi mi kazu a ja slep(a) | |
|
+3Angelsmiledoll Ikac&Njanja bbabystorie 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Svi mi kazu a ja slep(a) Uto Nov 04, 2008 7:42 pm | |
| Da li ste bili u situaciji da volite nekoga i da ste sa tom osobom a svi,vase drustvo,roditelji,komsiluk,svi su protiv te veze zbog raznoraznih razloga. Duboko u sebi znate da su u pravu ali ne odustajete. Da li bi ste nastavili da se borite za tu ljubav ili bi ste ipak popustili,za vase dobro??? | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Svi mi kazu a ja slep(a) Uto Nov 04, 2008 8:03 pm | |
| recimo da sam bila u jednoj takvoj situaciji i da sam bila glupa , od nekih sma cula da je kreten, ali je prema meni uvek bio dobar i verovala sam samo njemu.. sve dok nisam videla jedna folder u njegovom kompu koji je promenio sve, ali je i tada tvrdio da je taj folder pre nego sto se smuvao sa mnom... i opet sam mu verovala i onda se poneo kao skot, a tek pre mesec dana shvatila das u svi sve vreme bili u pravu... jer je majmun dok je bio sa mnom bio sa jos tri.... sad znam da treba nekad da poslusam i druge... za ovu vezu nazalost nije bilo vredno boriti se... a ja sam pogresila i more suza isplakala zbog tog gada i svaki put mu verovala | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Svi mi kazu a ja slep(a) Uto Nov 04, 2008 10:47 pm | |
| Verujem da koliko sam tvrdoglava,da se nadjem u takvoj situaciji a decka volim vise nego ista ne bih poslusala razum i ljude oko sebe vec srce jer me vuce 'prokleto'... Sto naravno...nije dobro. | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Svi mi kazu a ja slep(a) Sub Nov 08, 2008 6:55 pm | |
| ^^^o cemu ti to? - Iceland_girl ::
- Mnogo toga zavisi od partnera.
koliko se zalaže za tu vezu,i da li je vredno boriti se.. | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Svi mi kazu a ja slep(a) Uto Nov 11, 2008 12:00 am | |
| Ja sam vrlo vrlo tvrdoglava osoba,i sto mi vise pricaju protiv te osobe,ja cu namerno ostati sa njim,taka sam jbg | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| |
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Svi mi kazu a ja slep(a) Uto Nov 11, 2008 2:20 pm | |
| - bbabystorie ::
- Ja sam vrlo vrlo tvrdoglava osoba,i sto mi vise pricaju protiv te osobe,ja cu namerno ostati sa njim,taka sam jbg
Ista sam i ja, uzasno tvrdoglava.... I dok se sama ne uvjerim u to ne mogu me odvratiti od toga... | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Svi mi kazu a ja slep(a) Uto Nov 11, 2008 7:32 pm | |
| Pa , desilo mi se nesto slicno..Nije kao to..ALi sve drugarice su mi rekle da bi one raskinule...a ja sam se dvoumila | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| |
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| |
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Svi mi kazu a ja slep(a) Čet Nov 13, 2008 4:03 pm | |
| sta da ti kazem sanja,nisi verovala rodjenom bratu...ako meni ne verujes,kome ces onda? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Svi mi kazu a ja slep(a) | |
| |
|
| |
| Svi mi kazu a ja slep(a) | |
|