| Citate li stara pisma??? | |
|
+3Piink.Ladyy Ikac&Njanja bbabystorie 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Citate li stara pisma??? Uto Nov 04, 2008 7:46 pm | |
| Da li citate stara ljubavna pisma ili e-mailove? Da li cesto gledate slike bivsih ljubavi? | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Citate li stara pisma??? Uto Nov 04, 2008 7:55 pm | |
| citam neke stare porukice, ali ne bivsih.. doduse, jednog sam imala do sada... i mesta za njegove slike nema u mom racunaru, kao ni za njegove poruke u mom telefonu, aoi mi se desi da uzmem stari dnevnik koji je bio posvecen njemu i pitam se zasto sam mu toliko slepo verovala i jesam li ga zaista volela ili sam samo bila ludo zaljubljena u njega.... | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Citate li stara pisma??? Uto Nov 04, 2008 7:57 pm | |
| Mejlove često čitam .,..kad imam viška vremena..pa se prisećam nečega.. ..a ovako slike ni svoje ne volim da držim u kompu..a kamoli od drugih. Eventualno ikcove imam | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Citate li stara pisma??? Uto Nov 04, 2008 7:59 pm | |
| Pogledam povremeno....nekako lepo je prisetiti se odredjenih trenutaka,obuzmu vas stari osecaji i kao da je juce bilo...onaj prepoznatljiv miris tog vremena... Ponekad neki trenutak pozelim da vratim,ali samo sa 'njim'.... | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Citate li stara pisma??? Uto Nov 04, 2008 8:00 pm | |
| Nemam pisma,davno je to bilo ali imam e-maiove koje sam ranije citala cesto,i slike koje sam redovno gledala...tada se nisam osecala bolje,na protiv,bilo mi je losije...ne gledam vise i ne citam | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Citate li stara pisma??? Sre Nov 05, 2008 11:54 am | |
| Nemam od bivsih, jer bivseg nisam ni imala... Ali cesto citam mailove od drugarice u kojima smo ''razgovarale'' o nasim tadasnjim porblemima s momcima.... volim sto imam sve te stvari koje me sjecaju na prosla vremena.... | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Citate li stara pisma??? Sub Nov 08, 2008 5:59 pm | |
| nemam tu naviku...za slike pogotovo.... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Citate li stara pisma??? Uto Jan 13, 2009 6:54 pm | |
| nema pisma i e-mail-owe ali ewo odg za ljubawne sms poruke,,..to je najbolje izbrisati kada raskinete sa nekim ali ja deil od jednog decka jos cuwam..i sto je najgore to uopste nisu toliko lepe poruke ali mi mnogo znace.. | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Citate li stara pisma??? Uto Jan 13, 2009 7:19 pm | |
| Ne..bivish vise definitivno nemam u kompu ..a ni u fonu. Onog trenutka kada izadju iz mog srca,gube mesto u kompjuteru,telefonu i uopste u mom zivotu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Citate li stara pisma??? | |
| |
|
| |
| Citate li stara pisma??? | |
|