| ....Van Gogh.... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: ....Van Gogh.... Sre Sep 03, 2008 11:04 pm | |
| Van Gogh - Delfin Možda te sutra imati neću Ali danas te imam, za ceo život svoj. Više se nikad, nećemo stići Nismo jedno u kući ljubavi. Molim, za toplinu, Sećanja vode sa dubokog dna Od stida ti čuvaj je pod kožom Znaš da nema nikoga Osim mene, aha I milion tona teškog sunca Osim tebe i mene Ova zemlja nema nikoga Osim mene, aha I milion tona teškog sunca Osim tebe i mene Ova zemlja nema nikoga Bojiš se da udahneš vetar Svaki uzlet je pad Plašiš se kako se nikad nećemo stići Nismo jedno u ljubavi Čuvaj, toplinu Sećanja vode sa dubokog dna Od stida ti čuvaj je pod kožom Znaš da nema nikoga Osim mene, aha I milion tona teškog sunca Osim tebe i mene Ova zemlja nema nikoga Osim mene, aha I milion tona teškog sunca Osim tebe i mene Ova zemlja nema nikoga, aha | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: ....Van Gogh.... Sre Sep 03, 2008 11:05 pm | |
| Van Gogh - Gloria Iz vatre i praha sam postao kamen Ali prah je moj kraj U vecnost, bez straha, padam kroz plamen Do dna Deset milja do srca u pesku I san I znam Kroz zvezde do tranja koracam I pevam himnu tebi Oh, Gloria Tvoj sjaj cini da sam slep Tvoj sjaj vodi me | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Van Gogh - Jagode i maline Jagode i maline u polju zelenom trazim s tobom divlja devojko Opija me miris tvoje kose tvoje noge bose divlja devojko Sunce mi je saveznik i drug tople zrake salje u moju luku a na nebu - eno aviona ja se budim, ne mogu vise | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Van Gogh - Luna Mami te Mesec sa platna noci i blistavi sjaj po telu sto sniva.. Samo skloni se tu iza mene stisnuta zlatnom haljinom suza aaaaaa,sama.. Povijena sanjas kao zito na vetru da sunce polako odbija da sija. Kako ljudi koji vole znaju i da bole ljudi koji dizu znaju i da gaze tako sam sam... aaaaaaaaaaaaaaaaaa Za jak sedativ da mogu sve bih dao sve za jedan dan daj mi ,daj mi ,daj svoj sedativ za moje hladno srce ,za jedan dan daj mi ,daj mi ,daj mi ,daj sedativ da mogu sve bih dao sve za jedan dan... Mami me Mesec sa platna noci i blistavi sjaj po telu sto sniva.. Iii tako je dosadno ziveti ovde gde dani,dani,dani beze od nas tako sam sam... za jak sedativ... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: ....Van Gogh.... Sre Sep 03, 2008 11:06 pm | |
| Van Gogh - Mia donna Vidi kako letim sa hiljadu boja Osmeh od srca ucinice sve Ono sto je opasno za druge Za moju snagu nevidljivo je Ovde je krug tako nelogican pravac Ljudi u njemu nasukani Za sto uvek od istih slova Slazu isti odgovor na pitanja Za sto uvek od istih slova Ljudi slazu odgovor na pitanja Znam zasto si jos uvek tu Pazis na decu svoju izgubljenu I znam, znam zasto sve ovako je Ovako je kad nemas gde Najduzi put Prvi korak je tvoj Sve sa drugim pocinje Treci korak je tu Smelost je znak Pazljivo dalje hodaj Za smeh do suza ucinices sve Ko ne otvori poklon kajace se Ono sto je nevidljivo Za tvoju snagu je opasno cuvaj cuvaj me Oh sister confer me and embrace me | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Van Gogh - Muzicka kuca Mi smo mocna muzicka kuca I srca nasa nisu od pruca Mi smo snazna muzicka kuca Krv je nasa previse vruca Jedina mi smo fabrika zvuka U glavi nasoj uvek je buka Cista snaga nama je draga Snaga cista iz nas blista Moje je ime gospodar zveri Po meni sve se u kuci meri Nasa kuca kad ovo duva Ljudi su srecni mozak se muva Zato sto hocemo Ima nas svesnih Puno besnih Nas je previse Mozda mi smo vanzemaljci Cisti kreteni u dilemi Mozda je covek negde daleko Sigurno gore postoji neko Zato sto hocemo Ima nas svesnih Puno besnih Nas je previse Mi smo mocna svemir masina Kroz nase vene putuje mina Jedina mi smo fabrika srece Iz nase poruke putuje cvece Zato sto hocemo Ima nas svesnih Puno besnih Nas je previse | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Van Gogh - Samo san Izludi me do dna i ne dozvoli mi da zaspim budi strasno zla trazi bilo sta i ne zaustavljaj pre kraja zavedi me Ja imam san o zeni koja zna tajne sve Ucini mi da znam da sam od krvi i mesa otvori prolaze zelim da osetim kroz noc samo usne bez kraja istopi me | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: ....Van Gogh.... Sre Sep 03, 2008 11:07 pm | |
| Van Gogh - Sve sto bih da znam Nisam bio tu kad je sunce budilo Zlatni okean sad mami me Tihom daljinom Vetrovi zovu me Uzalud zovu me I dok zemlja nestaje Istina negde samuje I nezna da ja imam sve Imam sve osim nje Da mi je samo neka ladja Da njom daljinu pobedim Hteo bih da znam gde voda nosi sve Hteo bih da znam gde snaga budi se Hteo bih da znam gde si sada ti Ja hteo bih da znam gde mi dusa odlazi Gledam ka pucini Al sunce stalno zalazi Zlatni okean sapuce Ispunjen ceznjom vrati se Zovem te uzalud zovem te Nocas plovim tu na tudjem kamenu Belim jedrima po modrom talasu. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Van Gogh - Teska ljubav Nijedna tajna bolje cuvana nije Od one koju svako samo nagadja Znam tvoje ime, znam tvoju kozu Znam gde lomljivo je Ali ne znam kako ziveti sa zeljom Sta dati iz sebe teskoj navici Ako ne ode sad, ako ne ode sad Molitva, tako jak je stisak ljubavi Odlazim, tebi se nikad necu vratiti Kako daleko bi trebalo otici Da bi izgubio nazad do kuce put, do kuce put Od ovog grada ove velike duse Malo ko ce imati pravi kljuc Ako ne ode sad Molitva, tako jak je stisak ljubavi Odlazim, tebi se nikad necu vratiti Nijedna tajna bolje cuvana nije Od one koju svako samo nagadja Znam tvoje ime, znam tvoju kozu Znam gde lomljivo je Sada je kasno opet videti sjaj Nikada tezi nije bio kraj Sta dati iz sebe teskoj navici Ako ne ode sad, ako ne ode sad Molitva, tako jak je stisak ljubavi Odlazim, tebi se nikad necu vratiti | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Van Gogh - Tvojim imenom Tvojim imenom zovem grad u njemu ulica je jedan dan svaki dan je radostan na svaki dan sam ponosan Moje reci su istina za tobom hodam na kolenima do ivice radosti i do pesme o istini U mojoj sobi je dan i tvoje oci boje neba kada ostanem sam uvek gledaju Tvojim imenom zovem grad i svako zvono nosi glas da svaki dan je radostan na nas dan sam ponosan | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: ....Van Gogh.... Sre Sep 03, 2008 11:08 pm | |
| Van Gogh - YoYo Podji do mesta gde, gde pocinju sve Detinje nevine igre su vesele Dodji do mosta gde, gde pocinju sve Nestasne zivotne igre su duboke Videces klupu da, da odmoris to Umorno slomljeno telo je jedino Pitaces vetar da sapne nam te Tajne pod velom sve dugo cuvane Kada sve podelis sa dva Jedno smo uvek ti i ja Nemoj sebe da umanjis za mene I nemoj mene da ostavis bez sebe Kada sve podelis sa dva Jedno smo uvek ti i ja Nece se lako slomiti prica Koja je uvek lomila sve Ko, ko god pogodi metu taj promasi sve Cilj nikada necu ti odati Ko, ko pogodi metu taj promasi sve Puno nas toga jos ispituje, ocekuje | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: ....Van Gogh.... Sre Sep 03, 2008 11:08 pm | |
| Van Gogh - Za kim zvona zvone Usla si u mene na prstima Kroz snezni san i pesmu sa ulice Nocas sam bez tebe i plasim se Bozic je Iste pesme pevaju Smiluj se Hodam i zovem tvoje korake Grane placu staklenim suzama Skoro ce jutro boje koju volis Ti si eho sa kamenih svodova Za kim zvona zvone Za kim zvona zvone.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ....Van Gogh.... | |
| |
|
| |
| ....Van Gogh.... | |
|