| Omiljena pesma | |
|
+19Mara Gossip girl Pucca ~GHETTO GIRL~ SweeT RevengE Olja BlueFairy Ikac&Njanja Ninaa smile_girl Angelsmiledoll Piink.Ladyy butterfly-girl Diamond_girl cutter Angel Lollipop dovLa_ Nevena993 23 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Nevena993 Aktivan clan
Broj poruka : 158 Godina : 31 Lokacija : Nis,Srbija Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Omiljena pesma Sre Apr 09, 2008 7:38 pm | |
| Meni su: Sugababes-Too lost in you Aleksandra Radovic-Kao so u moru Christina Aguilera-Candyman Vama? | |
|
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Sub Apr 12, 2008 6:17 pm | |
| Tek sad videh ovu temu...... 43 Zla - Pljacka 43 Zla - Zakuv`o sam caj Ajs Nigrutin - MC Mlohavi Ajs Nigrutin - Space Nigrutin Bad Copy - Mirko i Slavko Bad Copy - Profitabilni diskovi
Tacnije omiljene su mi sve od Bad Copyzza, ne bih mogao neku pesmu da izdvojim.. ali eto kad vec moram... te su mi prve pale na pamet, pa eto...
I jos neke koje mi nisu omiljene ali cesto slusam: Nightwish - Nemo Nightwish - The Kinslayer Nightwish - Wishmaster RHCP - Under the bridge RHCP - Snow Hey Oh RHCP - By the way | |
|
| |
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Sub Apr 12, 2008 6:39 pm | |
| Obozavam Nighwish. Ne mogu odvojiti ni jednu pesmu,ne samo od Nightwish-a vec inace,a kada bih morala to bi bila Nightwish-Nemo | |
|
| |
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Čet Apr 17, 2008 9:13 pm | |
| auuuu pa imam ih mnogo: Dr.Iggy-oci boje duge Dr.Iggy-Volim te Ceca-Drugarice (lazljivce) duet sa lunom Ceca-Votka sa utehom Trik Fx-Hitna pomoc Trik Fx-U bre E.T. Decade-Tek je 12 sati.. i od njih Daj mi jedan dobar razlog.. Amadeus bend-Tako malo treba mi... ima ih jos puno ali ako krenem da pisem necu napisati do sutra.... | |
|
| |
cutter Novi član
Broj poruka : 40 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Sub Apr 19, 2008 12:09 pm | |
| rihanna ft. jay z-umberella mika-relax,take it easy nesto od 50 cent-a nightwish_amaranth... | |
|
| |
Diamond_girl Super aktivan clan
Broj poruka : 265 Godina : 30 Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Uto Apr 29, 2008 5:05 pm | |
| nightwish amaranth!!!!rihanna shut up and drive........oooo ima ih jos milion ..nemogu pisati.. :D | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Sre Maj 21, 2008 9:30 pm | |
| Dado Polumenta -luce malo Ceca-dala sam ti sve Magazin-S druge strane mjeseca Nedeljko Bajic Baja-vatreno krstenje Dr Iggy - Oci boje duge ove pesme slusam najvise,i za sada su mi omiljene | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Sre Maj 21, 2008 9:34 pm | |
| U zadnje vreme slušam određene pesme...kako na liniji,telefonu ili bilo gde da sam. Ena-kafić u predgrađu Danijel-koga sada lažeš Bony&Clyde-đavo bele boje Ena-uči sam da zaspiš Kolonija-do kolena | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Pon Maj 26, 2008 5:51 pm | |
| Roxette - Listen to your heart | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Pon Jul 14, 2008 8:50 pm | |
| Ima ih puno........... trenutno Rihanna - Take a bow, Leona Lewis - Bleeding love Celine Dion - My heart will go on Mariah Carey- Without you Rihanna - Cry Rihanna - Unfaithful .......
Poslednji izmenio *Emy*93 dana Uto Jul 15, 2008 8:16 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Pon Jul 14, 2008 11:32 pm | |
| Stevan Andjelkovic - Zla lutka Nedeljko Bajic Baja - Ljubav godine Ena Popop - Naivna Bane Bojanic - Nema vise druga moga Ena Popov - Baj,baj milo moje Ceca - Dala sam ti sve Dragana Mirkovic - Evo dobro sam | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Čet Jul 31, 2008 1:52 pm | |
| Ekv- Ljubav Avril- My happy ending Tyler Hilton i Bethany Joy Lenz Gallotti- When the stars go blue Toseta sve pesme, Sergeja i Sase Kovacevica takodje, Zeljka Joksimovica- Lutko moja, Devojka, nije do mene Van Gogh- Tanka nit, Neko te ima, Klatno, Mama.... Dugmici- Evo zaklet cu se, Nakon svih ovih godina Bajaga-Ti se ljubis divlje jagode- Jedina moja Yu grupa- mornar Severina- Pogled ispod obrva Corba- Ko te ljubi dok sma ja na strazi, Ljubav ovde vise ne stanuje.... tesko mi je da izdvojim jednu pesmu iz ovih ovde.. a da zaboravila sam Maraju Keri- Can't live, We long together... valjda se tako zove.. Vitni Hjuston- We always love you | |
|
| |
| Naslov: Re: Omiljena pesma Čet Jul 31, 2008 11:50 pm | |
| Maya-sedatiiiiv :smiles5: | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Pon Avg 11, 2008 6:33 pm | |
| Jedina - Tose Proeski | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Pon Avg 11, 2008 8:07 pm | |
| Sve od Nightwisha, RHCP-a i slicnih... | |
|
| |
| Naslov: Re: Omiljena pesma Sub Avg 16, 2008 12:25 am | |
| Goran Karan-Moja si ti to znas | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Omiljena pesma Ned Avg 17, 2008 12:16 am | |
| | |
|
| |
Olja Napredan clan
Broj poruka : 53 Godina : 32 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Uto Avg 19, 2008 9:20 pm | |
| Sting-Desert rose Chris Isaak-Wicked game Coldplay-Fix you Red Hot Chili Peppers-Under the bridge One Republic feat. Timbaland-Apologize Maroon 5-She will be loved Coldplay-Clocks Deep Purple-Child in time Linkin Park-Numb Sting-Fields of gold Coldplay-Viollet Hill Red Hot Chili Peppers-Hey The Rolling Stones-Angie Linkin Park-Shadow of the day Sting-Englishman in New York The Police-Message in the bottle Red Hot Chili Peppers-Snow(Hey oh) Yves Larock-Rise up The Police-Every breath you take Sting-Fragile The Rolling Stones-Satisfaction Laurent Wolf-Saxo The Police-Roxanne Sting feat. Eric Clapton-It's probably me Peter Gabriel-More than this Malo,jel? | |
|
| |
SweeT RevengE Novi član
Broj poruka : 38 Godina : 28 Lokacija : Ower the rainbow,so high Datum upisa : 21.08.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Čet Avg 21, 2008 6:38 pm | |
| Ma swe od RBD,Guns n Roses,RHCP,BS,Bad copy-a,Avril,Britney,Iron Maiden-a.......I tako... | |
|
| |
~GHETTO GIRL~ Novi član
Broj poruka : 42 Godina : 31 Lokacija : Trg paRtizan Datum upisa : 18.09.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Čet Sep 18, 2008 5:11 pm | |
| Swe o Denira Metak ''tuzna pricha'' Marchelo ''Sweti bes'' Ajs Nigrutin ''Kapela''.... | |
|
| |
Pucca Aktivan clan
Broj poruka : 110 Godina : 30 Datum upisa : 25.09.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Sub Okt 04, 2008 10:19 pm | |
| Rolex,Mire and Tony-air max i 20 ewra Rolex-imam nowcanice Rolex-ljubaw i tako dalje Rolex ft. Lexa-dizemo grad Rolex cucemo se juce Tatua and Grubo-Lagagnini DeNiro-Mala hoce frajera Deniro-moze(remix) Elitni Odredi,Nrwe i t-bleze-Swe sto znam Kaya ft DeNiro-Josh uwek klosarim Kaya ft. Rolex-Idemo do grada Elitni Odredi-Bice extra Elitni Odredi-Dodaj mi taj wiski Elitni Odredi-Dodji da pijesh Elitni Odredi-Folk Zwezda Elitni Odredi-Moja jedina Elitni Odredi ft. DeNiro-kao nekada wise nekada Elitni Odredi-Sta je owde problem Elitni Odredi ft. Gospoda-oprosti mi Elitni Odredi-Moze skuplje Elitni Odredi-sta ti treba Elitni Odredi-ljubaw na lizing Elitni Odredi,Frka i Ana Mashulovic - Niko ne voli Elitni Odredi Feat Eo Cvija Frka-Moja Riba Playas ft Elitni Odredi ft Sha-Sta bi hteli vi Grubo i Tatula -Samo
Deni_Bonestaj- Volim Te Na Kvadrat | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Uto Jan 06, 2009 12:14 pm | |
| ewo sada sam se nawukla na 187-sex..po milioniti put u mom ziwotu.... | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Omiljena pesma Uto Jan 06, 2009 3:14 pm | |
| Yves Larock-Rise up 187-Sex Elitni Odredi-Dodji Sasa Miranoic-Ponoc i podne Sin ft Elitni Odredi i Boban Rajovic- Persijska princeza Dino Merlin-Da sutis Nidza Bleya ft Cvija-Deo tvog pogleda Nidza Bleya-Vrela noc Nidza Bleya ft Irena-Jos samo nocas zelim Cvija-Moja zelja si ti ...............Ima ih jos | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Omiljena pesma Ned Jan 11, 2009 10:21 pm | |
| Sepultura-Refuse Resist Sepultura-Roots bloody roots Sepultura-Anticop Sepultura-Morbid Visions Iron Maiden-Nubmer of the beast Iron Maiden-Rime of the ancient mariner Iron Maiden-Charlotte the Harlot Iron Maiden-Prowler Manowar-Kings of Metal Manowar-King of Kings Kud Idijoti-Glupost je neunistiva Kud Idijoti-Punks not dead Sex Pistols-Anarchy in UK Sex Pistols-God save the queen | |
|
| |
Leena Aya Wolff Napredan clan
Broj poruka : 80 Godina : 30 Lokacija : Over the hills and far away Datum upisa : 21.07.2009
| Naslov: Re: Omiljena pesma Sre Avg 05, 2009 9:32 pm | |
| Apocalyptica-Life burns Apocalyptica-I don't care Apocalyptica-I'm not jesus Cinema Bizarre-Blasphemie Apocalyptica-Nothing else matters Nightwish-Master passion greed Dope-Right round Charon-Little Angel Sirenia-The other side Unsun-Whispers Lacrimosa-I lost my star Lilly Allen-The Fear Gnarls Barkley-Crazy | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Omiljena pesma | |
| |
|
| |
| Omiljena pesma | |
|