Prvi dobitnik neverovatne nagrade od milion dolara godišnje, kaže da mu ova sreća neće značajno promeniti život.
Bankar Kinan Altunis (33), koji živi u Londonu, "ogrebao" je glavnu premiju u njujorškoj igri na sreću, u kojoj pobednik dobija milion dolara godišnje, do kraja života.
"Ovo neće naročito promeniti moj život, u materijalnom smislu. Već dugo sam srećan i veoma blagosloven." - rekao je Altunis, koji je ionako već neko vreme - multimilioner.
Pošto živi u Britaniji, gde radi u firmi "Unicredit", Altunis će na svoju premiju morati da plaća samo njujorški porez, što znači da će godišnje dobijati "samo" oko 950.000 dolara.
Altunis, poreklom iz Turske, kupio je 3 srećke dok je bio u poseti svojim roditeljima na Long Ajlendu.
Mladi bankar živi sa ženom i jednogodišnjom ćerkom u stanu vrednom 1,2 miliona dolara, u srcu Londona.
"Nema veze što sam već bogat, i ove pare će nam dobro doći. Međutim, nije mi baš svejedno što sam osvojio apsurdnu sumu, u trenutku kada svet prolazi kroz ekonomsku krizu." - rekao je on.