Najgora stvar u vezi Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Najgora stvar u vezi

Ići dole 
+10
Gossip girl
~Dora~
Ninaa
BlueFairy
smile_girl
Deliverance
^_HipHopGirl_^
Angelsmiledoll
Piink.Ladyy
bbabystorie
14 posters
AutorPoruka
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

Najgora stvar u vezi Empty
PočaljiNaslov: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimePon Nov 10, 2008 7:37 pm

Koja je najgora stvar sto devojka moze da uradi momku(i obratno)?
Sta je to "najgore" sto ne biste voljeli da vam se desi?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimePon Nov 10, 2008 7:41 pm

U vezi najgore je kada i jedno i drugo varaju,a kao zajedno su .. pa nemaju petlju nijedno prvo da pridje i prizna ,jednostavno to nije to i kraj.svi srećni i zadovoljni.
Nebih nikako podnela da izvesno vreme budem sa dečkom,a saznam da on isto to vreme ima dve-tri još Wink ..horor.
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimePon Nov 10, 2008 7:42 pm

Milim da bi za mene najgora stvar bila da me prevari sa najboljom drugaricom,sa osobom sa kojom pricam o svemu...mislim da to ne bih volela da mi se desi,nikada.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimePon Nov 10, 2008 8:20 pm

bbabystorie ::
Milim da bi za mene najgora stvar bila da me prevari sa najboljom drugaricom,sa osobom sa kojom pricam o svemu...mislim da to ne bih volela da mi se desi,nikada.

Da,slazem se Saro... ( sva sreca oni su brat i sestra od tetke xD )
I bilo koje sitne lazi koje se kasnije nagomilaju i pretvore u krupne,iskren odnos je i zdrav odnos :)
Nazad na vrh Ići dole
^_HipHopGirl_^
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
^_HipHopGirl_^

Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimePon Nov 10, 2008 10:10 pm

Angelsmiledoll ::
bbabystorie ::

Da,slazem se Saro...
I bilo koje sitne lazi koje se kasnije nagomilaju i pretvore u krupne,iskren odnos je i zdrav odnos :)
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimePon Nov 10, 2008 11:12 pm

Najgore...Normalno,da me prevari,da digne ruku na mene,da potpuno izgubi interesovanje za nasu vezu...A najgore sto devojka moze da uradi momku...Pa mnogo toga,pitanje je diskutabilno,ali i to su opet primeri ponizenja poput prevare,ismevanja pred masom...I jos mnogo toga drugog!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimeČet Nov 13, 2008 4:38 pm

lazi,prevare,ucene i sl....da se ne ponavljam slazem se sa ostalima
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimeČet Nov 13, 2008 6:27 pm

Deliverance ::
Najgore...Normalno,da me prevari,da digne ruku na mene,da potpuno izgubi interesovanje za nasu vezu...A najgore sto devojka moze da uradi momku...Pa mnogo toga,pitanje je diskutabilno,ali i to su opet primeri ponizenja poput prevare,ismevanja pred masom...I jos mnogo toga drugog!

poypuno se slazem... a iz svega toga moze se zakljuciti kako je najgore pepostovanje partnera jer u to spada i prevara i laz i ucena... itd Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimeSre Nov 19, 2008 2:19 pm

Najgore je u vezi normalno ako te decko/devojka prevari (ne bih zelala da se najdjem u takvoj situaciji),izgude poverenje itd.
Nazad na vrh Ići dole
~Dora~
Veran forumu
Veran forumu
~Dora~

Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimeSre Nov 19, 2008 8:43 pm

Deliverance ::

Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimeSub Jan 10, 2009 7:06 pm

da waraju...ili da ima weza postane nawika...ne zna se sta je gore od to dwoje
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimeSub Jan 10, 2009 8:23 pm

navika,prevara i preterana ljubomora
Nazad na vrh Ići dole
Ika
Napredan clan
Napredan clan
Ika

Broj poruka : 88
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimeSub Jan 10, 2009 9:51 pm

kada se kuliraju...to ne podnosim...i cuju se samo kada treba da se wide i tada se rasprawljaju.....to nikome a ni sebi ne zelim
Nazad na vrh Ići dole
Milica_94
Aktivan clan
Aktivan clan
Milica_94

Broj poruka : 159
Datum upisa : 15.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimePet Jan 16, 2009 5:35 pm

Najgore je kada je preterano ljubomoran i posesivan...to sam dozivela i jednom sam ostavila decka zbog toga jer nisam mogla da podnesem njegovu ljubomoru....slazem se da je prevara isto jedna od najruznijih stvari....
Nazad na vrh Ići dole
*TASHA*
Aktivan clan
Aktivan clan
*TASHA*

Broj poruka : 166
Datum upisa : 29.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitimePet Jul 31, 2009 1:14 am

definitivno PREVARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Najgora stvar u vezi   Najgora stvar u vezi I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Najgora stvar u vezi
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Da li biste bili u vezi sa osobom u kolicima?
» Koliko je lepota zaista bitna u vezi?
» Najbolesnija i najmobrbinija stvar
» Sloboda u vezi?
» Precutkivanje u vezi

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Ljubav-
Skoči na: