Neke face.... Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Neke face....

Ići dole 
+6
Piink.Ladyy
Ninaa
smile_girl
bbabystorie
Ikac&Njanja
Vojaaa
10 posters
AutorPoruka
Vojaaa
Aktivan clan
Aktivan clan
Vojaaa

Broj poruka : 134
Godina : 30
Datum upisa : 01.11.2008

Neke face.... Empty
PočaljiNaslov: Neke face....   Neke face.... Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 12:05 pm

Zasto svi vole face?Ja mislim zato sto ih prije upoznaju nego druge pa se tu javlja nesto.DA CUJEM VASE MISLJENJE

Zašto sve devojke idu za nekom facom u gradu?
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

Neke face.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Neke face....   Neke face.... Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 5:40 pm

ko ti kaze da sve devojke idu za facama? Ja licno ne volim naduvane momke koji misle da mogu imati sve cure u gradu, koji su non stop okruzeni "ribama" , nisu oni face oni su samo umislili da su to a ko zna ko se krije iza te maske
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

Neke face.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Neke face....   Neke face.... Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 6:36 pm

Pa valjda da bude u treendu Neke face.... 828517
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

Neke face.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Neke face....   Neke face.... Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 7:32 pm

Ikac&Njanja ::
ko ti kaze da sve devojke idu za facama? Ja licno ne volim naduvane momke koji misle da mogu imati sve cure u gradu, koji su non stop okruzeni "ribama" , nisu oni face oni su samo umislili da su to a ko zna ko se krije iza te maske

Ja sam alergicna na takve tipove .slazem se Sanjom cveticko
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

Neke face.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Neke face....   Neke face.... Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 7:50 pm

Ikac&Njanja ::

ne mogu da smislim takve tipove,alergicna sam na takve ;s
slazeem se potpuno sa tobom !!
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Neke face.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Neke face....   Neke face.... Icon_minitimeSub Nov 22, 2008 8:22 pm

Danas je aktuelno i moderno da se dve ''face'' iz drustva spoje..pa kad se razidju da ova moze se pohvaliti s kim je bila..a skroz je ''out'' romantika..danasnji tinejdzeri u vecini zasnivaju svoje veze na tome sta je in a sta out..preoptereceni su s tim.
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

Neke face.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Neke face....   Neke face.... Icon_minitimeNed Nov 23, 2008 5:45 pm

Zato sto se oni predstavljaju nedostiznim i najboljim pa one sa malo mozga misle da je stvarno tako i zele ih za sebe :D
Ok mi je sasvim kad je neko shmeker ali onako prirodno,to je u njemu jednostavno pleni sa tim ali se ne razmece,volim takve prefinjene :) harizmaticne :)
U sustini su oni koji se 'skrivaju' vrlo posebni momci :) treba sve upoznati pa tek onda reci koju rec Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008

Neke face.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Neke face....   Neke face.... Icon_minitimeSre Jan 07, 2009 5:47 pm

zato sto werowatno postoji razlgo sto su face Wink

....,,,werowatno se u necemu izdwajaju od ostalih
Nazad na vrh Ići dole
Dzo@n@
Aktivan clan
Aktivan clan
Dzo@n@

Broj poruka : 210
Datum upisa : 13.10.2008

Neke face.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Neke face....   Neke face.... Icon_minitimePet Jan 09, 2009 8:54 pm

ja bjezim od njih...i ako mi se neki svidi da je faca ne pokazujem to jer ga ne zelim u blizini ...svi ih mrze ......
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

Neke face.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Neke face....   Neke face.... Icon_minitimePon Jan 12, 2009 10:32 pm

Te "face" su debili,masa misica i gram mozga,na kraju devojke placu zato sto ih je sutnuo,tako to ide kad mu dosadi jedna daj odma drugu,daj hocu ja sve njih da izjbem da ih iskoristim i onda se hvalim drustvu,gade mi se odvratni su pogotovo fudbaleri,to sve naduvano aaaaaa kolji ubij.Iskreno zar nije lepse da nadju nekog momka normalnog koji nije sportista,koji se normalno oblaci,solidno uci,uspesan u svemu aliiiiii ne one hoce mudonje sa gram mozga da bi se i one hvalile sa kakvim smekerom izlaze.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Neke face.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Neke face....   Neke face.... Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Neke face....
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Neke istinite cinjenice
» Cool face statusi