| Strpljenje... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Strpljenje... Sub Nov 22, 2008 9:29 pm | |
| Pitanje je, koliko ga vi imate, i gde su granice vase tolerancije? OK, svi mi umemo da budemo vise ili manje nestrpiljivi, pogotovo kada su razlicite stvari u zivotu u pitanju. Ali ako bismo mogli uopsteno da govorimo, koliko vi imate strpljenja, za koga i kada? | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Strpljenje... Sub Nov 22, 2008 9:30 pm | |
| Strpljenja imam jako malo . ja jednostavno brzo puknem..i nemogu nikoga da cekam. Pogotvu sam nestrpljiva kada mi neko kaze ''e pricacu ti ovo u ponedeljak,utorak,sredu ili cetvrtak'' pa treba docekati taj dan! ..ili jos gore kad mi je rodjendan..pa me drze u neizvesnosti. | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| |
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Strpljenje... Ned Nov 23, 2008 5:25 pm | |
| Smatram da imam dosta strpljenja sto se tice nekih stvari... Ali kad treba negdje da putujem a jedwa cekam to, ili da dobijem nesto, da se vidim sa nekim imam osjecaj kao ad taj dan nece doci za 1000godina :) i onda pocnem da gubim strpljenje i da se nerviram.... A inace sam jedna od strpljivijih osoba koje poznajem... | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Strpljenje... Pon Nov 24, 2008 5:02 pm | |
| Prilicno sam tolerantna. :) Uopsteno govoreci o strpljenju kod me :P uf... tesko pitanje :D Nisam bas,to nije dobro. :) Jako mnogo se nerviram i prosto ne mogu da sacekam,sad kad sam mlada...jao sta cu posle raditi crna ja. xD Kad je rec o strpljenju u smislu kad ocekujem 'nesto' od neke osobe,ok sam po tom pitanju,do odredjene granice,naravno. :) | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Strpljenje... Uto Nov 25, 2008 12:45 am | |
| - ^_HipHopGirl_^ ::
- Smatram da imam dosta strpljenja sto se tice nekih stvari...
Ali kad treba negdje da putujem a jedwa cekam to, ili da dobijem nesto, da se vidim sa nekim imam osjecaj kao ad taj dan nece doci za 1000godina :) i onda pocnem da gubim strpljenje i da se nerviram.... A inace sam jedna od strpljivijih osoba koje poznajem... nestho tako slicno je i kod mene. mada ja bih mogla imati malo vise strpljenja nebih bilo og viska.. | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Strpljenje... Uto Nov 25, 2008 10:23 am | |
| Zivot me naucio da treba da imam strpljenja..zato ga i imam ali sve zavisi za koga,,,,za sta.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Strpljenje... | |
| |
|
| |
| Strpljenje... | |
|