Koliko zaista poznajete voljenu osobu Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Pristupi  Registruj seRegistruj se  

Koliko zaista poznajete voljenu osobu

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

Koliko zaista poznajete voljenu osobu Empty
PočaljiNaslov: Koliko zaista poznajete voljenu osobu   Koliko zaista poznajete voljenu osobu EmptySre Nov 26, 2008 4:38 pm

Koliko zaista poznajte partnera u vezi ili u braku i da li mislite da vas jos uvek moze nesto neprijatno ili pak prijatno iznenaditi?
Sta uopste znaci, ~poznavati nekog~?
Da li vam se ikad u zivotu desilo da kasnije saznate nesto o svom partneru ili partnerki i sta je to bilo? Kako ste reagovali?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko zaista poznajete voljenu osobu   Koliko zaista poznajete voljenu osobu EmptySre Nov 26, 2008 5:31 pm

Ponekad mi se cini da znam kako dise,sta misli,sta oseca ali ponekad mi ode toliko daleko da ne znam nista....
Mnogo puta sam se razocarala,mislila sam da znam sve a saznam nesto sto nisam znala i sve tako...nije to bas le osecaj..mada imam i ja moje male tajne i tajnice,prema tome,nemam sta da mu prebacim Wink
Ako se sve sazna o partneru,posle vise nije zanimljiv...zar ne?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
^_HipHopGirl_^
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
^_HipHopGirl_^

Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko zaista poznajete voljenu osobu   Koliko zaista poznajete voljenu osobu EmptySre Nov 26, 2008 11:23 pm

khm... Baby, slazem se sa ovom tovojom zadnjom recenicom Wink

Posto nisam bila u vezi, jos uvijek, pricacu prema zaljubljenosti :)
Zanimljivo mi je kada polako, korak po korak otkrivam neke njegove osobine, navike, njegovo ponasanje kada je samo sa mnom kad se ne srecemo u masi... Jako mi je bilo simpaticno kad mi je pricao neke njegove dozivljaje sa exkurzije, zimovanja itd... Bila sam u soku kad sam saznala neke stvari ali sve mi je to bila jako simpaticno jer sam ga polako upoznavala kakav je on zaista... I ne bi voljela sve o njemu da saznam, nikada, jer svaki put kad saznam nesto novo ja se iznenadim, nekad negativno, ali kao sto rekoh sve to mi je jako simpaticno :)
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko zaista poznajete voljenu osobu   Koliko zaista poznajete voljenu osobu EmptyČet Nov 27, 2008 6:49 pm

bbabystorie ::
Ponekad mi se cini da znam kako dise,sta misli,sta oseca ali ponekad mi ode toliko daleko da ne znam nista....
Mnogo puta sam se razocarala,mislila sam da znam sve a saznam nesto sto nisam znala i sve tako...nije to bas le osecaj..mada imam i ja moje male tajne i tajnice,prema tome,nemam sta da mu prebacim Wink

Ne bih imala sta da dodam... :)
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko zaista poznajete voljenu osobu   Koliko zaista poznajete voljenu osobu EmptySub Avg 08, 2009 10:44 am

O nenadu znam onoliko koliko mi za sad treba.a to je da je sjajan dečko i drug.. meni trenutno više ni ne treba da znam..mi tek treba da ''putujemo'' kroz vreme i da se bolje upoznamo..a verujem da ni on ništa više o meni ne zna..
Nazad na vrh Ići dole
>^♥Jëtżä♥ˇ<
Napredan clan
Napredan clan
>^♥Jëtżä♥ˇ<

Broj poruka : 66
Godina : 30
Datum upisa : 15.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Koliko zaista poznajete voljenu osobu   Koliko zaista poznajete voljenu osobu EmptyČet Jul 15, 2010 7:24 pm

bbabystorie ::
u potpunosti se slazem.....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Koliko zaista poznajete voljenu osobu   Koliko zaista poznajete voljenu osobu Empty

Nazad na vrh Ići dole

Koliko zaista poznajete voljenu osobu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Koliko je lepota zaista bitna u vezi?
» Slikama prikazano-koliko smo zaista mali
» Da li su ljudi zaista bili na mesecu???
» Koliko vam je bitna...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Ljubav-
Skoči na: