FUN :) |
|
| Tanja Savic | |
| | Autor | Poruka |
---|
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Tanja Savic Čet Nov 27, 2008 6:27 pm | |
| Alo mama
Alo, mama, ako zove on zove da pita gde sam i sta radim ja reci mu da jos nisam ustala a kafa dvaput se vec ohladila reci, kasno jutros stigla sam
Ref. Necu da za moje suze zna nek se pita s kim sam nocas ljubav vodila necu, ma nek i on muci se jer i moje srce na bolu uci se alo, mama
Alo, mama, ako zove on ti nista ne znas, ti fina pravi se reci mu da jos nisam ustala reci mu, kasnije, momak, javi se jer u zoru kuci stigla sam
Ref. 2x | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Tanja Savic Čet Nov 27, 2008 6:28 pm | |
| Crveno slovo
Pade kisa, pa odnese put, vidim ja kako stvari stoje, spavas nocas kod mene ima krevet, ima jastuk, ima sve, imas gde ionako sutra rano se ne ustaje
Ref. Sutra se spava duze sutra te drugi sluze sve je po Bogu, nista novo crveno je sutra slovo ne, ne radi se
Sutra je dan za dvoje duse nek se spoje dve dobre duse, nista novo crveno je sutra slovo dan, more, ceo dan nek nam bude potaman, potaman | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Tanja Savic Čet Nov 27, 2008 6:29 pm | |
| Minut ljubavi
Kasnila je na mom satu Nova godina neka bar je minut duze stara trajala onda si me pogledao drugim ocima ja shvatila sam sve je proslo, prosla sam i ja
Desilo se cudo nije da mi sutradan mesto tebe, zima mi je rekla dobar dan od tad duzim putem idem ja do istine i slavim samo one nase stare godine
Ref. Minut ljubavi jos sam trazila od tebe sam taj minut dobila minut ljubavi da me prevari da ce svaki san u ponoc da se ostvari
Minut ljubavi jos sam trazila od tebe sam taj minut dobila minut da me tvoj pogled pokosi da mi kazes da se staro vise ne nosi
I dalje je u kaminu vatra gorela da ugreje srce onog kog sam volela jedino se na mom licu suza ledila u dugoj hladnoj beloj noci sto je sledila
Ref. 2x | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Tanja Savic Čet Nov 27, 2008 6:30 pm | |
| Tako mlada
Tako mlada, tako mlada nocu sama lutam ja zar ne zvuci ko balada moja biografija
Zauvek cu da te volim vec sam cula to pa te pitam, da l' to vazi i kad je gotovo
Da li ispod crnog oka lazna zvezda sja prepuna je takvih moja biografija
Ref. Tako mlada, tako mlada nocu sama lutam ja zar ne zvuci ko balada moja biografija
Tako mlada, tako mlada moj je princ vec neciji nema ljubavi u mojoj kratkoj biografiji u mojoj kratkoj biografiji
Ne zalim se sto mi rusis do detinjstva most zao mi je sto mi oci gube nevinost
Pa vec vidim da ti reci nisu iskrene previse je to za moje nezne godine
Ref. 2x | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Tanja Savic Čet Nov 27, 2008 6:30 pm | |
| Stani tugo
Stani, tugo, sacekaj da bar kafu popijem hladnom vodom umijem oci otvorim, od sinoc se odmorim
Opet neko vreme sluti na probleme ruzni snovi muce me zuti tramvaj drema, zive duse nema lose vesti bude me
Ref. Stani, tugo, sacekaj da bar kafu popijem hladnom vodom umijem oci otvorim, od sinoc se odmorim
A kad sebi dodjem ja samo napred, udari sapni, sapni mi da znam zasto jutro sve nove veze pokvari, pokvari
Tako mi se spava, mutna mi je glava jos u nazad pretezem pritisak mi pada, kisa iznad grada od tebe mi se proteze
Ref. | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Tanja Savic Čet Nov 27, 2008 6:31 pm | |
| Porok
Uzimas i odnosis mi sve sa mnom spavas, a budis se kraj nje i sve me to lagano ubija od srece deli tanka linija
Ref. Nije mi dosta to sve kad kradem te od nje svaka noc kad dodje u tvoje snove prodjem ona uvek kraj tebe
Nije mi dosta to sve nije jer malo je na moju dusu ide greh moj si porok zauvek
Kad te pogledam, ljubav prestaje dusa luta, tvoje srce je kraj nje a ne dam te jer te zelim za sebe ljubomorno cuvam sve tvoje dodire
Ref.
Nije mi dosta to sve kad kradem te od nje svaka noc kad dodje u tvoje snove prodjem ona uvek kraj tebe nije mi dosta to sve
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tanja Savic | |
| |
| | | | Tanja Savic | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|