| Dragana Mirkovic | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 6:33 pm | |
| U godini
Jos u svakom tebe vidim nista novo nisam srela ma gde bio, ti u meni imas samo prijatelja (2x)
Ref. 2x U godini jedan dan zagrli me moje milo samo o njoj ne pricaj mi jos teze bi meni bilo
Kol'ko prodje od rastanka sto se nekad bar ne javis kad ucini vreme svoje nemoj da me zaboravis (2x)
Ref. 2x
Ne pricaj mi da si srecan da joj nase noci dajes kazi sto od mene ode i dali se danas kajes (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 6:34 pm | |
| Changes
Through the darkness of your mind through the being in your heart I'll bring you the light to heal you
I can get you high I can make you fly I can give you life living in my love
Ref. 2x Bringing you the changes, changes bringing you the changes that you need
I can make you see through the history giving you the key baby you and me
Ref. 2x
Through the darkness of your mind through the being in your heart I'll bring you the light to heal you
Changes, light, history fantasy, emotions
Ref. 5x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 6:35 pm | |
| Cudan neki mali
Umesto da me zabavljas stalno nesto sa mnom raspravljas
Te ovaj me gleda te onaj me voli slusaj decko nisam u osnovnoj skoli (2x)
Ref. 2x Cudan, cudan neki mali sve mu nesto fali ne znam, ne znam sta cu s njim da li da ga, da li da ga ostavim ili da mu, ili da mu oprostim
Zeljna sam da me zagrlis a ti uvek kasno dolazis
Kucas mi na prozor sve u kasne sate a znas da se plasim od mame i tate (2x)
Ref. 2x
Pametno moje to da znas ja ne volim kad me sekiras
Ponasaj se lepo uz tebe je dama odvesce me drugi gledaces za nama (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 6:36 pm | |
| Evo dobro sam
Kad jednom odes ti ne pitaj za mene kad dodju dani crni kao nevreme
Ja bicu jaka kao ponos u junaka jer suza svaka me na tebe poseca
Ref. Evo dobro sam da kazem a ustvari nikad gore samo dobro znam da lazem i kad tuzna cekam zore
Evo dobro sam da kazem a ustvari opet sama kao zlo u svakom trenu ti me ganjas godinama
Ja ne znam sama u ovo vreme prokleto jer sve mi lepo jos odavno oteto
Ref. 2x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 6:37 pm | |
| I u dobru i u zlu
Iz dana u dan ti mi krades san igras mi pred ocima ne das mira nocima (2x)
Ref. 2x I u dobru i u zlu i na javi i u snu imam zelju jedinu i u dobru i u zlu i na javi i u snu da si pored mene tu
Iz casa u cas ja ti cujem glas ne das dusi dahnuti ne das zori svanuti (2x)
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:47 pm | |
| Ako me ostavis
Za sobom zid podigni tragove svoje obrisi da po njima kao po snegu neko drugi ne zaluta
Za sobom zid podigni u mrak me crni zatvori da vise sunce ne vidim da ni dan ne pozelim
Ref. Ako me ostavis, u ovom paklu prezivecu kao uvek, tebi ruku pruzicu ako me ostavis, u ovom paklu prezivecu kao uvek, tebi mesto cuvacu
Ako ti zivot nista dobro ne donese do mene znaces put ljubavi su bez adrese
Samo na tren zastani ma budi covek, priznaj mi da li rastanak bez reci posle svega zasluzujem
Lako se srce povredi istinu, laz kad pobedi i da li ja preterujem sto jos u ljubav verujem | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:47 pm | |
| Bila sam naivna
Kako bi to lepo bilo da smo opet deca mala trcali bi poljem bosi s masnicom u mojoj kosi
Prva ljubav, prve suze spomenari koji traju dani sto su bili s tobom sve mi vise nedostaju
Ref. Bila sam naivna luckasto devojce mlado gresila sam prema tebi moja prva, prva nado
Ostala sam zeljna milovanja tvog ti si najlepsa stranica iz zivota mog (2x)
Gledam kako bledi mesec iznad grada nekud luta gde si sada, volis li me pitam sebe bezbroj puta
Sve je bilo tako lepo dani sto mi zivot znace kad se setim ja uzdrhtim mora srce da zaplace
Ref.
Trebalo bi da sam srecna al' me zivot ne veseli osecam da neka druga moju srecu s tobom deli
Da ces ipak jednom doci jos se tesim nekom nadom smejacu se, al' u dusi plakacu za tobom kradom | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:48 pm | |
| Cekaj me jos malo
Moje je srce ostalo tamo gde je cvetao maslacak zut gde su se usne, moje i tvoje ljubile sreco prvi put
Ref. 2x Cekaj, cekaj me jos malo moja tajno mladalacka prva pesmo, prva prico prva suzo devojacka
Moje je srce ostalo tamo gde je tisina budila dan i gde su oci, moje i tvoje otkrile sreco prvi san
Ref. 2x
Moje je srce ostalo tamo gde je saptao proleca glas gde i sad stoje, najdraze moje imena nasa umesto nas | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:49 pm | |
| Ceo zivot jedna ljubav
Sa tobom sam ljubav htela sve zbog tebe ostavila ceo zivot, sve sto imam ja sam tebi poklonila
Ref. 2x Ceo zivot, jedna ljubav sad smo stigli na kraj puta voleli se godinama rastali za pet minuta
Bez kajanja ovog treba obrisaces nase dane zar u kratkih pet minuta ceo jedan zivot stane | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:49 pm | |
| Danak ljubavi
Sve mi je ovo poznato volim a sama ostajem cutim i ne pitam te sto kraj mene nemo prolazis znam zauvek odlazis
Ref. Sve sto sam ja prastala sto puta za redom znam, ne bi ti oprostila druga to nijednom
Bas, tesko je pravila u zivotu shvatiti da sam ja uvek ta koja mora platiti svoj danak ljubavi
Ruse se snovi moji svi k'o kule od karata sad shvatam sta smo bili mi samo spolja blistav sjaj samo lazna pozlata
Ref.
Sve sto sam ja prastala sto puta za redom znam, ne bi ti oprostila druga to nijednom
Bas, tesko je pravila u zivotu shvatiti da sam ja uvek ta koja mora platiti
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:50 pm | |
| Ili ona, ili ja
Budi dobar prema meni ako zelis biti moj ne vracaj se starim putem ne odlazi zeni toj
Pokloni mi ljubav pravu necu lazi, necu znaj ne dozvoli da zbog druge nasoj sreci dodje kraj
Ref. 2x Nisam zena koja prasta ne, ja nisam zena ta bolje onda ti odluci ili ona, ili ja
Ne stvaraj mi srcu boli ne nanosi meni zlo ne deli me ti sa drugom pokloni mi srce svo
Pokloni mi ljubav pravu necu lazi, necu znaj ne dozvoli da zbog druge nasoj sreci dodje kraj | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:51 pm | |
| Jedno za drugo
Tako si zeleo tako sam zelela ti se me voleo ja sam te volela
Znali smo samo jedno za drugo pamti me dugo (2x)
Ref. 2x Pamti me, ako sam te ljubavi zaduzila zaboravi ako sam to zasluzila
Snove smo sanjali sreci se nadali ljubav nam cvetala sreca nasletala
Znali smo samo jedno za drugo pamti me dugo (2x)
Ref. 2x
Bili smo vetrovi bili smo cvetovi zelja nas nosila ljubav nas opila
Znali smo samo jedno za drugo pamti me dugo (2x) | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:51 pm | |
| Jos uvek te ludo volim
Jos uvek te ludo volim isto kao prvog dana onda kad sam tvojom rukom bila nezno milovana
Ref. Cekaj me na starom mestu cekaj me ja cu doci lazu oni koji kazu da sam s drugim ove noci
Jos uvek te ludo volim ne umire ljubav moja nikog nemam osim tebe zauvek cu biti tvoja | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:52 pm | |
| Kad za tobom umrem ja
Sta da radim da te zaboravim da se srce tebe ne seca sta da radim da ne budes vise moja sreca, moja nesreca
Ref. Cime li se to ljubav gasi vinom, kisom ili suzama gde ce dusa da ti se skrasi kad za tobom umrem ja
Sta da radim kada tvoja slika sa mnom ide gde god idem ja gde da ode ljubav ovolika kada tebi vise ne treba | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:52 pm | |
| Ljubav kad je prava
Otvorila sirom vrata moje duse kao carske odaje nemoj da je ranis uzmi je polako sama ti se predaje
Ref. Ljubav kad je prava, ne pita se glava sta je dobro, sta je zlo kada srca pisu, granice se brisu sve je ko u snu, kad je ljubav tu
Svaka mi je zora opijena tobom ostala na jastuku zaboravu saljem svaki dan bez tebe kao losu naviku
Ref.
Pogledaj mi oce kao iskre gore kao zvezde blistaju njihovo si nebo samo tebi mogu tajne sve da priznaju | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:53 pm | |
| Ljubav se meni desava
Da li me volis ti, reci, pomozi mi ne daj me ovim danima sivim da li me volis ti, reci, pomozi mi ili da umrem, ili da zivim
Ref. Ljubav se meni desava ljubav mi dah zaustavlja a tebe nema da srce spasis ili da spasis ili ugasis ljubav se meni desava
Da li me volis ti, reci, pomozi mi trnjem ili cvecem sad da krenem da li me volis ti, reci, pomozi mi ili da cvetam, ili da venem
Ref.
Da li me volis ti, reci, pomozi mi nemirno srce kako da smirim da li me volis ti, reci, pomozi mi ili da umrem, ili da zivim | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:54 pm | |
| Ljubav je samo za heroje
Ljubav je rec za sve pobede za sva vremena, za sve nagrade i ne znam ko je toliko jak da nase sunce pretvori u mrak
Bio si moj put do vecnosti ime za sve moje neznosti al' ne znam sta ti sad imas sa tim kad voleo bi da te ne volim
Ref. Zar ljubav je samo za heroje o da li negde oni jos postoje kako kad si moj bol da ne priznam ti to i odem bez suza u noc
Ljubav je znak da si stvarno ziv tu sve je fer, tu niko nije kriv al' ne znam sta ti sad imas sa tim kad ne das cak ni da ti oprostim
Bio si moj, nadala sam se da sam sa tobom ostvarila sne al' ne znam sta ti sad imas sa tim kad ne das cak ni da te zagrlim
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:54 pm | |
| Mnogo sam te pozelela
Mnogo sam te pozelela od zelje se razbolela tri noci sam tugovala tri zore sam to cekala
Ref. Da mi dodjes da te vidim srce da mi smiris
Mnogo sam te pozelela dusu bih ti svoju dala danima sam tugovala nocima te dozivala
Ref. 2x
Mnogo sam te pozelela mnogo sam ti reci htela sve bih mogla, sve bih smela al' ne vredi, tebe nema | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:55 pm | |
| Najlepsi par
Kada jedna ljubav prodje kazu druga dolazi al' za tobom zelja luda jos uvek ne prolazi
Ako se sretnemo opet jednom me pogledaj bar jer bili smo bili nekad najlepsi par, najlepsi par 2x
Kazu, zivot tece dalje treba opet voleti al' uzalud, jos uvek te ne mogu preboleti
Ako se ljubavi nove ugasi poslednji zar seti se, bili smo nekad najlepsi par, najlepsi par 2x
Svaka ljubav ljubav nije samo ti si bio to neku drugu ljubav nece ovo srce slomljeno
Ako te zaboli proslost na mene pomisli bar jer bili smo bili nekad najlepsi par, najlepsi par | |
|
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:55 pm | |
| Nema te nema
Da samo mogu ja ma bar na minut ili dva da ne mislim na oci sto me nisu zelele
Da jednom kada svoje oci otvorim da te ne pozelim i ne vidim
Da samo mogu ja jos jedan dan il' noci dve da sanjam tu kraj tebe na plavom jastuku
I s' novim jutrom tebe da zaboravim da te ne pozelim i ne vidim
Ref. Nema te nema u snovima nema te nema vec nocima u mome srcu je ostala praznina teska i prokleta
Da samo mogu ja jos jedan dan il' noci dve da sanjam tu kraj tebe na plavom jastuku
I s' novim jutrom tebe da zaboravim da te ne pozelim i ne vidim | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:56 pm | |
| Bog zna
Secam se, ko da je, danas bilo sve dosao na krilima sudbine sve sam dala, verovala ko u Boga gledala a ti me ostavi, bez duse napusti
Ref. 2x Bog zna, sto sam ja zbog tebe suzu pustila samo Bog zna sto sam tako kaznjena
Tvrdjavu od ljubavi sam sagradila dah po dah za tebe, ispustila prijatelje, oca, majku sam napustila a ti me ostavi, bez duse napusti
Ref. 2x | |
|
| |
| Nije tebi do mene * Bicu i ja jednom ljubav necija, necija ali tvoja, ej sto zalim nikada, nikada
Ref. 2x Grudi bole neka se skamene nije tebi, nije tebi do mene
Nosicu ja zlata i bisera, bisera al' od tebe, ej sto zalim nikada, nikada
Ref. 2x
Imacu ja kceri i sinova, sinova ali s tobom, ej sto zalim nikada, nikada | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Crni leptir
Ti si u mom neznom srcu polje makova za jedan tren posadio vestom rukom carobnjaka kule od snova do oblaka sagradio
A onda si, moj crni leptiru u noc odleteo jer ja sam bila samo mali cvet sto si preleteo
Ti si moje nezno srce u crveno za jedan tren obojio i tvrdjavu u dusi bez i jedne bitke si osvojio
A onda si, moj crni leptiru u noc odleteo jer ja sam bila samo mali cvet sto si preleteo
Ref. 2x Zato hajde crni moj leptiru prave stvari nikad ne umiru hajde vrati se bar na tren jer bio si savrsen
Ti si u mom neznom srcu pravi vatromet od zelja zapalio ni jedan letnji pljusak vise nikad ne bih ga ugasio
Ref. 3x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:57 pm | |
| Depresivan dan
Danas mi je depresivan dan niceg lepog da se setim a kad u proslost pogledam samo te u svom bolu osetim (2x)
Ref. Otrov si u mojoj krvi da te zaboravim, ja to ne umem ma gde bio nek ti bude lepo jer ja vise ni sebe ne razumem
Otrov si u mojoj krvi da te zaboravim, ja to ne umem ma gde bio nek ti bude lepo jer ja vise ni sebe ne razumem a falis mi, dobro znam danas mi je depresivan dan
Danas mi je depresivan dan nikog nema da me smiri a sve bih dala, dobro znas da te vratim da prezivim (2x)
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic Čet Nov 27, 2008 9:58 pm | |
| Dolaze nam bolji dani Kad osvanu tuzne zore stanu misli moje usne cute, ne govore mislim gotovo je
Ref. 2x Nije, nije gotovo ljubicu te ponovo suzo bola stani, stani dolaze nam bolji dani
I najveca ljubav prodje pati srce moje osmeh nece da mi dodje mislim gotovo je
Ref. 2x
Kad se setim srecnih dana i ljubavi tvoje hoce srce da mi stane mislim gotovo je
Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dragana Mirkovic | |
| |
|
| |
| Dragana Mirkovic | |
|