| Predstavite se... | |
|
+147rancika mica >^♥Jëtżä♥ˇ< Anche Heartless Lady **Kacxa** miljanao Iness ~!Makitza!~ saras96 ~*~NaTaShA~*~ *Sweet Girl* Millie PedoBear DreamOfCalifornication Katarinche* Tasha'94 !rry Maya Lollipop <<>> Leena Aya Wolff forever in love <3 Milica94 Ash LV *TASHA* ~Queen~ ~coka~ *Kixy__RHCP* joda *~Melody~* ^^CaCa^95^^ fiorela Fun Girl an.chi. dejan-z Andjela'95 Nacy !*DraGaNa*! rock777 Hilary*** Angelsmiledoll BOKA'95 *I'm a girl in love* The King Micika_:)_:) shtiklica Taša :) MaUsEr _RePeRkA Milica_94 ~*m_i_@*~ Ika SEPULTURA Rottie ALEXANDRA CrazyGirl * Vanessa * _Miss Z_ {LoVe FacTorY} PipiDugaCarapa Willy rain man sweety teenka Ninaa ~*~mrkvili~*~ Becca Majicaa.90 ~Maleni slatkis~ AnChy ~Crazy princess~ anja_94 PFC_4ever Patuljcica Rock gir:l scared Ajow Samo_twoja B@rbie Silly girl Goth Girl ^_HipHopGirl_^ Makyca:) Dzo@n@ saky nikolina radunovic Jellena :)_DUSAN **Majche** _~*IwChE*~_ *Bad kitty* Luna Pucca *Angel* ~GHETTO GIRL~ ~PrInCeSs~ Lujka-mala Plastic_girl Akmed_mukovic Panteliija_Car Musaka_mm *Snekuska* escobar Superman Ludacha Splav-girl Prskavac MusicFreak ~extra girl~ Ruki ~Fairy Annie~ Darrko- *Nina* Milic@ ~Dora~ SweeT RevengE ~**Fun Baby**~ Natsi pikachu saskica92 nina **jaca** BlueFairy Deliverance Jus|T|_a_GiRl Mark93 smile_girl cheewy Nenaaa taychi Girl for fun Milica rebel93 *Ana* Lazar booobamara buuuuuubicaaaaaa Gossip girl Diamond_girl sweet_emo_girl aLisa Ikac&Njanja bbabystorie launchped Piink.Ladyy Arijana dovLa_ 151 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Predstavite se... Pet Apr 11, 2008 7:41 pm | |
| Predstavite se... Opisite sebe u kratkim crtama... | |
|
| |
| Naslov: Re: Predstavite se... Pet Apr 11, 2008 7:48 pm | |
| Dovla sam, iz Novog Sada sam, trenutno sam ajkula a sutra nindza kornjaca :D
Salu na stranu... Zovem se Vladimir, idem u osmi razred OS "Slavko Rodic". Ne treniram nista od sportova, ali cesto idem na basket sa drugovima. U slobodno vreme sviram gitaru, bacam rime, zezam se na internetu... Djak sam vrlo dobar, planiram da upisem Masinsku skolu. I tako... | |
|
| |
Arijana Super aktivan clan
Broj poruka : 304 Godina : 32 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Sub Apr 12, 2008 12:01 am | |
| Zovem se Ivana i iz BG-sam.Idem u drugi razred Filoloske gimnazije.Ne treniram nista,mada obozavam da klizam(kad mogu) i da vozim rolere...Volim da radim u photoshopu i trenutno ucim da napravim CSS...ako vas jos nesto zanima pitajte me...imam i my space www.myspace.com/elayneee dodajte me slobodno... | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Sub Apr 12, 2008 8:55 am | |
| ajde da i ja pokusam :sleep:
ew owaKO; zovem se Jovana,imam 13 godina...blablabla...jos uvek sam osnovna,bar jos godinu dana,a nisam jos odlucila sta cu dalje..dvoumim se jos uvek.. trenutno zivim u Subotici,gde se i skolujem...a zivela sam 12 godina na Islandu,gde nije lose,ali vremenske prilike su katastrofalne!! | |
|
| |
launchped Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1144 Godina : 115 Lokacija : grad izgubljenih dusa Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Ned Apr 13, 2008 6:13 pm | |
| ja sam launchped iz sela patkova,to je malo seoce kod kackog autoputa pa levo kod betonirane sljive i tu si trenutno treniram samo pljuvanje u dalj a trenirao sam i plivanje na suvom ali sam ubrzo i prestao kanal u selu je presusio | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Uto Apr 15, 2008 6:43 pm | |
| - launchped ::
- ja sam launchped iz sela patkova,to je malo seoce kod kackog autoputa pa levo kod betonirane sljive i tu si
trenutno treniram samo pljuvanje u dalj a trenirao sam i plivanje na suvom ali sam ubrzo i prestao kanal u selu je presusio e ovaj mi je poznat...ma to je onaj moj komso,,e pa da se onda i ja predstavim kad je mogao on ja sam od njegovo selo,,,samo sto sam ja kulturnija,ne pljuvam :flower: volim sve sto vole mladi sta da vam jos kazem ma ja sam skroz na skroz "cool" | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Uto Apr 15, 2008 7:55 pm | |
| zdravo svima,ja sam ivan,iz kladova sam.imam21 godinu,volim druzenje,lude provode(mada nemam mnogo vremena za njih),zezanja...ne volim laz i prevare...nego,dosta o meni,kako si mi ti? | |
|
| |
| Naslov: Re: Predstavite se... Uto Apr 15, 2008 10:58 pm | |
| - ikac007 ::
- nego,dosta o meni,kako si mi ti?
O meni? Ja sam o sebi napisao.. ako te jos nesto interesuje pitaj slobodno... | |
|
| |
aLisa Aktivan clan
Broj poruka : 244 Godina : 29 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Sre Apr 16, 2008 1:52 pm | |
| Zovem se alisa i iz Novog Sada sam. Idem u OS "Slavko Rodic" i VI sam razred. U slobodno vreme vozim rolere sa drugzaricom. Vrlo dobar sam djak, obozavam fizicko i treniram dance... | |
|
| |
sweet_emo_girl Novi član
Broj poruka : 13 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Uto Apr 29, 2008 4:33 pm | |
| ja se zovem aleksandra i iz bijeljine sam,rs. imam 13god.....blablabla........ | |
|
| |
Diamond_girl Super aktivan clan
Broj poruka : 265 Godina : 30 Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Uto Apr 29, 2008 8:34 pm | |
| ee...owako... ja sam Marijeta-marija me swi zowu....imam 14god. SA Cetinja sam, idem u OS ''Lovcenski Partizanski Odred" VII sam razred...odlican sam djak...u slobodno wreme wolim da pjewam,kuckam po internetu, da swiram klavir...da se zezam sa drugaricama i tako daljee.... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Uto Maj 06, 2008 5:39 pm | |
| hi ppl!!! ja sam jowana iz najlepseg grada na swetu koji se zowe zemun,93 sam godiste sto znaci da jos uwek idem u osmi razred,mada jos samo 16 dana :cry: u slobodno wreme kuckam na netu,slusam muziku a uwece izlazim... mnogo wolim odecu,swe wrste cipela,nakita,sminka,shoping i apsolutno swe sto ima weze sa modom... | |
|
| |
buuuuuubicaaaaaa Super aktivan clan
Broj poruka : 273 Godina : 33 Lokacija : cvet :P :D Datum upisa : 16.05.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Pet Maj 16, 2008 8:20 pm | |
| sanja 91 bg...sta znam ma bre cune da se predstavljam upoznacemo se vec pozz | |
|
| |
booobamara Super aktivan clan
Broj poruka : 462 Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Pet Maj 30, 2008 6:39 pm | |
| ja sam nova i zovem se bubamara imam 13 godina i idem jos u osnovnu skolu imam najbolju drugaricu i mnogo je lolim ali necu da kazem kako se zove.... eto toliko od mene za pocetak... ako mi se svidi ovaj forum napisacu jos nesto i da ne zaboravim... nadam se da cete me lepo prihvatiti a i ako necete... bas me briga | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Pet Maj 30, 2008 6:43 pm | |
| Dobro nam dosla i naravno da cemo te prihvatiti | |
|
| |
Lazar Novi član
Broj poruka : 2 Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Pon Jun 02, 2008 4:58 pm | |
| Cao svima.Ja sam Lazar,imam 17 godina i dolazim iz Sapca.Idem u srednju skolu i druga sam godina.Volim da slusam muziku i to cesto radim.Ovde sam dosao da upoznam neke nove osobe. | |
|
| |
*Ana* Novi član
Broj poruka : 10 Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Pet Jun 06, 2008 9:43 pm | |
| Zovem se Ana,95 sam godiste,treniram tenis i odbojku,obozavam Tokio Hotel,Avril,Green day... :smiles5: | |
|
| |
rebel93 Novi član
Broj poruka : 25 Datum upisa : 07.06.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Sub Jun 07, 2008 2:28 am | |
| ja sam nerma.93 sam god.iz cg(bar) sam.obozavam Milana Stankovica,rbd,avril,zaca eforna i vanessu.......ako vas jos nesto zanima pitajte | |
|
| |
Milica Novi član
Broj poruka : 3 Datum upisa : 08.06.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Ned Jun 08, 2008 2:21 pm | |
| Milica, 92 godište, živim u Kotor, MNE srednja ekonomska škola smjer ekonomija, pravo i adrministracija-ekonomski tehničar 4 stepen :P poslije srednje idem na matematičko-informatički falk. | |
|
| |
rebel93 Novi član
Broj poruka : 25 Datum upisa : 07.06.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Ned Jun 08, 2008 4:48 pm | |
| | |
|
| |
Girl for fun Novi član
Broj poruka : 6 Godina : 30 Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Sre Jun 25, 2008 3:20 pm | |
| Ja sam Jula 94 sam godiste iz Zajecara sam.....bilo mi je dosadno pa ajde da se registrujem....saznala sam za ovaj forum od Island girl.......i tako volim rbd,brit,.......ma mnogo stvari.... | |
|
| |
taychi Novi član
Broj poruka : 6 Godina : 31 Lokacija : u paradajzu...... Datum upisa : 28.06.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Sub Jun 28, 2008 2:53 pm | |
| Cao,ja sam Tajana...ali me zovu taychi(taj su mi nadimak dale moj loode drugarice..)imam14,5 god(za koji dan punim 15...)pa eto to je to...ako vas josh nesh zanima...pitajte...ah da...inache sam iz BL,ali sam sada(preko leta u NS-u...) | |
|
| |
Nenaaa Novi član
Broj poruka : 6 Godina : 29 Lokacija : Srbija,Bg Datum upisa : 04.07.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Uto Jul 08, 2008 5:15 pm | |
| cao...ja sam isto nova...zovem se nevena ima 13 god zivim u bg-u i treniram odbojku... | |
|
| |
cheewy Novi član
Broj poruka : 37 Datum upisa : 04.07.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Sre Jul 09, 2008 12:01 am | |
| Pozz svima! Ja sam Cheewy, iz NS-a sam, mrzi me da pišem o sebi i tako... :D pozz svima! :D | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Predstavite se... Ned Jul 13, 2008 12:20 am | |
| E pa ovako... Ja se zovem Emilija,ali SVI me zovu Ema.Iz Nisa sam.93.godiste.. idem u srednju ekonomsku skolu ,smer finansijski tehnicar... obozavam da se druzim,upoznajem nove stvari i sklapam nova prijateljstva... u slobodno vreme volim da citam,gledam filmove, slusam muziku... trenirala sam rukomet...toliko o meni...
Poslednji izmenio *Emy*93 dana Čet Sep 04, 2008 11:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Predstavite se... | |
| |
|
| |
| Predstavite se... | |
|