| Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet | |
|
+11~*~mrkvili~*~ Deliverance Ikac&Njanja Natsi BlueFairy smile_girl Ninaa bbabystorie Angelsmiledoll ^_HipHopGirl_^ Piink.Ladyy 15 posters |
Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Sub Nov 29, 2008 10:21 pm | |
| Preslušajte ovu pesmu (ako niste) i kažite nam vaše utiske. Iskreno ja sam preplakala more suza kad sam je čula. Pesma je inače,za one koje neznaju istinita.. Sha je posvetio ovu pesmu svojoj devojci Tatjani Nikolic koja je '94 -te godine ubijena. Ova pesma je kako kažu,ceo sve dodirnula .. iako nikada nisam smatrala da su Sha Ila neki posebni reperi .. ova pesma me je zaista dodirnula ,zbog čega sam počela opasno da ih gotivim. Svaka čast njemu kad ima snage toliko teških reči da otpeva https://www.youtube.com/watch?v=K6JKxVAV8IA | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Ned Nov 30, 2008 3:51 pm | |
| Ova pjesma je predivna, jedna od mojih omiljenih pjesama... Sto ti kazes, svaka mu cast kad ima snage sve te teske rijeci da otpjeva... Ja nemam komentar na ovu pjesmu, divna je... Plakala sam i ja... "On ce u pakao, bebo, ti ces u raj" uvijek se najezim.... | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Ned Nov 30, 2008 4:11 pm | |
| Ziva istina... Daleko sam od ove vrste muzike,ali pesma je zaista potresna i svi su znali za nju. Bas se secam kada sam bila na turneji sa folklorom u Bugarskoj da smo nas 3 u sobi stalno slusale ovu pesmu,a na prvo preslusavanje zaplakale... Znala sam je napamet,a mozda bih se i sad setila da je pustim... Istina ume da bude gorka i bolna bas kao i ova 'Istina' od Sha Ile. | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Ned Nov 30, 2008 5:20 pm | |
| Stvarno da te dodirne pravo u srce zalosno | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Ned Nov 30, 2008 6:10 pm | |
| Dodirne te stvarno ! prelepa je pesmaa<33 Kao kaze ice, svaka mu cast da ima snage da te teske rjeci otpeva! | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| |
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Ned Nov 30, 2008 9:49 pm | |
| cula sam je i ne znam zasto ali sam nekako pretpostalvjala da je istina... po tome se i vidi da je kvalitetna... prelepa pesma... | |
|
| |
Natsi Super aktivan clan
Broj poruka : 446 Godina : 28 Lokacija : Internet Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Pon Dec 01, 2008 4:16 pm | |
| Divna pesma,reci koje se urezu u srce,melodija koja ti ceo dan ostane u glavi...
Sada znam nema te a ti bila si mi sve,
Mirno spavaj tu jednu stvar znaj
Zauvek ja cuvam te.
Bila je sa nama ona bila je tu
Svaki dan se nje secam ja mislim na nju
I na taj dan kad je bila u gradu negde
Sela je s drugaricom da ubiju dosadu
Posle par minuta usli su neki tipci i poceli
Da pucaju samo culi su se krici.
Ona pala je na zemlju, krv je svuda oko nje
Njeno telo se ne pomera puls udara sve jace i
Nikog nije bilo da joj pomogne, svi su pobegli
I one ostale su same ali uspele su nekako da
Izadju na ulicu i same se odvezu u najblizu bolnicu,
Tamo su dobile su najvecu pomoc lekari su se borili za nju celu noc, al njen pils je padao i bilo je kasno umrla je iste noci u najgorim mukama
Umrla je mojoj sestri na rukama.
Ref:
Sada znam nemam te....................
Ref:
Sada znam nemam te...........................
A jos odmalena ona bila je sama
Ceo njen zivot bio je kao dama, i oca i majku
Je davno izgubila za svaki svoj dinar ona krvavo se borila dal bi nesto zaradila u zivotu
Sudbina je sve to prepistila idiotu,
Koji je prisao i pucao tek tako uzao je zivot,
I izvuko se lako.
Ali ipak posle par dugih godina,
I po njega je dosla crna sudbina kad nije ni sanjo
Kad se najmanje nado momci prisli su iz mraka
On je stradao znam da si gore i da sve gledas
Sada mozes mirno da spavas,
I samo jednu stvar znaj,
On ce u pakao bebo a ti ces u raj.
Ref:
Samo znam nemam te....................
Ref:
Samo znam nemam te.....................
Ref:
Samo znam nemam te......................... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Pon Dec 01, 2008 6:25 pm | |
| ja za ovu pesmu znam, jos u skolu nisam krenula, pesma je super | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Čet Dec 04, 2008 5:57 pm | |
| Znam za tu pesmu... | |
|
| |
~*~mrkvili~*~ Super aktivan clan
Broj poruka : 363 Godina : 34 Lokacija : Becej Datum upisa : 07.12.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Pon Dec 08, 2008 3:28 am | |
| extra pesma....ali ja ne volim nesto preterano da je slusam jer se uvek rasplacem | |
|
| |
PipiDugaCarapa Napredan clan
Broj poruka : 57 Godina : 31 Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Sub Jan 03, 2009 10:26 pm | |
| joj znam ja ovu pesmu od odavno, pa uvek sam je volela. nije mi jedna od omiljenih. jako je tuzna i bas je volim... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Uto Jan 06, 2009 12:03 pm | |
| cula sam je tek pre tri godine a postoji jos od 90ih....prelepa pesma stwarno tuzna | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Uto Jan 06, 2009 3:18 pm | |
| | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Pet Jan 23, 2009 9:31 pm | |
| E bas danas setam se trgom sa drugaricama..i prolaze neki mangupi .. muskarci tj .. i na telefonu su pustili tu pesmu ..odmah su mi suze krenule..a ni oni nisu bili ravnodusni ..neverovatno koliko ta pesma nikada nece biti out.. jer je pre svega istinita,emotivna ..samo sto jako brzo baca u bedak .. | |
|
| |
Milica_94 Aktivan clan
Broj poruka : 159 Godina : 30 Lokacija : Zemun Datum upisa : 15.01.2009
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet Uto Jan 27, 2009 3:27 pm | |
| Pesma je apsolutno divna....jedna od najlepsih i natuznijih pesama.....plakala sam kad sam je cula.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet | |
| |
|
| |
| Sha Ila-Istina ..pesma koja je dodirnula ceo svet | |
|