Eh,,spammeri moji! Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Eh,,spammeri moji!

Ići dole 
+7
Ikac&Njanja
Ninaa
smile_girl
~Dora~
bbabystorie
^_HipHopGirl_^
Piink.Ladyy
11 posters
AutorPoruka
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimeNed Nov 30, 2008 12:52 pm

Društvo ..hajde molim vas saberite se i smanjite odlaženje u igre..
Mislim,igre i služe da se zabavite,kuckate i sl ..ali počeli ste maximalno da preterujete.
Ovo posebno važi za Ninaa_,Emy i kompaniju Wink. .do sada nismo hteli javno da vas prozovemo povodom toga,mislili smo same ce skontati..medjutim,djavo odneo salu.
FUN je prepun divnih temica u kojima možemo da razmenjujemo mišljenja, a ne samo ostavimo jedan post..samo kada biste malo upotrebili maštu i kreativnost Wink .. nemojte da krenemo zaključavati igre..bolje taj kutak ostavite da kad-ikad možemo se poigrati .
Neznate koliko je bedno posle 2-3 dana doci na forum,i skontati da novih poruka ima SAMO u igricama.. Rolling Eyes

I na ovo nemojte odmah da se ljutite i lupate gluposti ..trudimo se da forum dovedemo u red..da se ne pretvori u kutak spammera! Wink ..
Nazad na vrh Ići dole
^_HipHopGirl_^
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
^_HipHopGirl_^

Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimeNed Nov 30, 2008 3:23 pm

Ja sam bas primjetila da previse pisem tamo u igrama i u pricaonici tako da sam pocela manje da posjecujem te teme Wink nadam se da ce i ostali to uraditi (:
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimeNed Nov 30, 2008 5:15 pm

Ja dodjem na forum,kliknem poruke od vase poslednje posete i ono sve teme igre,onda i ja zaigram....ali to mi je bas dojadilo,pa se nadam da ce ostalima inace lock tih tema dok ih ne pozelimo Eh,,spammeri moji! 828517
Ne kazem ja da ne treba tamo pisati ali doci i napraviti pedeset postica u tri teme je bas uncool...ja znam da ovde ima previse pametnih curica i da ima puno temica,pa navalite...mozete i postavljati nove teme... Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
~Dora~
Veran forumu
Veran forumu
~Dora~

Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimeNed Nov 30, 2008 5:33 pm

I ja sam u poslednje vreme cesto u igricama... imam oko 400 postova , mislim da su mi od toga polovina na igrice, a polowina na "standardne" teme
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimeNed Nov 30, 2008 8:07 pm

^_HipHopGirl_^ ::
Ja sam bas primjetila da previse pisem tamo u igrama i u pricaonici tako da sam pocela manje da posjecujem te teme Wink nadam se da ce i ostali to uraditi (:

me too cveticko
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimeNed Nov 30, 2008 9:43 pm

Odlično,nisam ni sumnjala da ce ovako biti Wink
Igrice,pricaonica i sl ce i dalje biti tu za sve nas..ali umereno i bice sve u najboljem redu.
Uostalom zašto nebiste malo obratili pažnju na dnevnik Wink ..postoji toliko nacina da skupljate postove ako vam je stalo do toga,samo treba provaliti fore ahahahah
djavo odneo salu poludeo
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimePon Dec 01, 2008 2:05 am

^_HipHopGirl_^ ::

me too! :D
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimePon Dec 01, 2008 6:22 pm

Ja ni tamo ne kucam, virnem ako ima nesto zanimljivo i ako ima ostavim post, ako nema.. nema veze bice sledeci put.. i tako...l
Nazad na vrh Ići dole
volley
Super aktivan clan
Super aktivan clan
volley

Broj poruka : 371
Godina : 34
Datum upisa : 01.04.2008

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimeČet Dec 04, 2008 7:04 pm

Ni ja ne kuckam...
Cak ni ne pogladm, ne privlace me bas nesto...
Nazad na vrh Ići dole
http://anahi-giovana-puente.forum-motion.net
!_I'm crazy_!
Novi član
Novi član
!_I'm crazy_!

Broj poruka : 34
Datum upisa : 07.02.2009

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimeUto Jun 16, 2009 3:01 pm

ja nisma tamo nikad ni pisala!
Nazad na vrh Ići dole
_RePeRkA
Moderator
Moderator
_RePeRkA

Broj poruka : 371
Godina : 27
Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak
Datum upisa : 16.01.2009

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimePon Jun 29, 2009 10:08 am

Ja sam pisala ali vise ne(jer niko drugi nepise ahahahah )
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sveisvasta.forumd.biz
!_I'm crazy_!
Novi član
Novi član
!_I'm crazy_!

Broj poruka : 34
Datum upisa : 07.02.2009

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimeUto Jun 30, 2009 2:29 pm

nije smesno.,......:))
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimeUto Jun 30, 2009 4:06 pm

Nije fora da vise ne kucate tamo, ali ne ni samo tamo.. jer postoji milion drugih tema, samo treba precesljati sve.. cak i ako ste vec na neku odg, mozda imate sad neko drugo misljenje pa odgvorite ponovo
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitimeSub Jul 04, 2009 4:55 am

Ma samo vi spamajte ovde,biće zanimljivije :D
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Eh,,spammeri moji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Eh,,spammeri moji!   Eh,,spammeri moji! I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Eh,,spammeri moji!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Najveci spammeri na forumu