Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? Pon Dec 01, 2008 6:25 pm | |
| Ovu temu nisam videla da postoji,ispravite me ako grešim podelite sa nama neke dogadjaje koje ste vi i vaš drug/drugarica imali zajedno ..evo ja prva 2006-te godine,ja ,Ninaa_,butterfly -girl i još dve devojke koje vi ne poznajete (moja sestra i njihova) .. sastale smo se kod njih kući .. grickale smo čips ,slusale muziku i kao po običaju kako to biva kod ženskih,tračarale a zatim se smejale .. Bile smo malo previše vesele ..kada je Lena skočila na krevet .. naravno,puk'o je ..u tom trenutku nastao je haos da popravimo krevet pre nego što njihov tata udje unutra..dok smo se nas dve smejale,ove su se mučile da nameste krevet..a nas psovale sto ne pomažemo ..danas se naravno,rado smejemo našim glupostima .. | |
|
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? Uto Dec 02, 2008 1:12 am | |
| hahahahahahahahhahahah :D jaoooooj secam se dobrro toga! aaah good memories !!! :D valjda se tako pise hihi :D | |
|
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? Uto Dec 02, 2008 1:18 am | |
| HAHAHHAHAHHAHAHAHAH !!!! Secam se ovoga kao da je juce bilo, good memories! | |
|
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? Uto Dec 02, 2008 2:10 am | |
| ja nikad necu zaboraviti kad je jedna moja drugarica iz KAnade bila 10ak dana kod mene na ljetnjem raspustu.. JEdnu noc izasle mi u grad i odlucimo da probamo onaj Pink up... i narawno do 5 ujutro nismo mogle da zaspemo a cijelu noc smo resavale stare testove u OKu i BRavou i ostalim casopisima... I swe je bilo super. Ja sam spavala na pomocnom krevetu na rasklapanje i stalno sam ustajala da uzmem nesto, i u pola noci sam ogladnjela (: i kad sam krenula ad ustanem jedna noga od kreveta mi se spustila tj. dwije noge jer su spojene, a druga polovina kreevta se podigla za mnom i pala na mene xD hahah akako sam se ismijala tu noc (: a krevet nije bio tezak, srecom (: | |
|
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? Sre Jan 21, 2009 2:53 pm | |
| Kad smo se odvalili ko debili od alkohola i trave (naravno sad vise ne travarim),i mi nosimo onako one dzoine kroz grad,pivo u ruci i na kraju doneo jedan drug gitaru i mi pevali on nesto bezveze svirao i on se odvalio,nismo imali za cigare pa tako prosili | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? | |
| |
|