Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti?

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? Empty
PočaljiNaslov: Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti?   Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? EmptyPon Dec 01, 2008 6:25 pm

Ovu temu nisam videla da postoji,ispravite me ako grešim Wink

podelite sa nama neke dogadjaje koje ste vi i vaš drug/drugarica imali zajedno ..
evo ja prva Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? 828517

2006-te godine,ja ,Ninaa_,butterfly -girl i još dve devojke koje vi ne poznajete (moja sestra i njihova) .. sastale smo se kod njih kući .. grickale smo čips ,slusale muziku i kao po običaju kako to biva kod ženskih,tračarale a zatim se smejale .. Bile smo malo previše vesele Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? 828517 ..kada je Lena skočila na krevet .. naravno,puk'o je Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? 828517 ..u tom trenutku nastao je haos da popravimo krevet pre nego što njihov tata udje unutra..dok smo se nas dve smejale,ove su se mučile da nameste krevet..a nas psovale sto ne pomažemo Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? 828517 ..danas se naravno,rado smejemo našim glupostima ..
Nazad na vrh Ići dole
butterfly-girl
Veran forumu
Veran forumu
butterfly-girl

Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti?   Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? EmptyUto Dec 02, 2008 1:12 am

hahahahahahahahhahahah :D jaoooooj secam se dobrro toga! aaah good memories !!! :D valjda se tako pise hihi :D
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti?   Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? EmptyUto Dec 02, 2008 1:18 am

HAHAHHAHAHHAHAHAHAH ahahahah ahahahah !!!!
Secam se ovoga kao da je juce bilo, good memories! :D:D
Nazad na vrh Ići dole
^_HipHopGirl_^
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
^_HipHopGirl_^

Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti?   Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? EmptyUto Dec 02, 2008 2:10 am

ja nikad necu zaboraviti kad je jedna moja drugarica iz KAnade bila 10ak dana kod mene na ljetnjem raspustu.. JEdnu noc izasle mi u grad i odlucimo da probamo onaj Pink up... i narawno do 5 ujutro nismo mogle da zaspemo a cijelu noc smo resavale stare testove u OKu i BRavou i ostalim casopisima... I swe je bilo super. Ja sam spavala na pomocnom krevetu na rasklapanje i stalno sam ustajala da uzmem nesto, i u pola noci sam ogladnjela (: i kad sam krenula ad ustanem jedna noga od kreveta mi se spustila tj. dwije noge jer su spojene, a druga polovina kreevta se podigla za mnom i pala na mene xD hahah akako sam se ismijala tu noc (:
a krevet nije bio tezak, srecom (:
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti?   Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? EmptySre Jan 21, 2009 2:53 pm

Kad smo se odvalili ko debili od alkohola i trave (naravno sad vise ne travarim),i mi nosimo onako one dzoine kroz grad,pivo u ruci i na kraju doneo jedan drug gitaru i mi pevali on nesto bezveze svirao i on se odvalio,nismo imali za cigare pa tako prosili gfgfgf
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti?   Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti? Empty

Nazad na vrh Ići dole

Događaj sa vašim/om drugom/drugaricom koji cete pamtiti?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Po cemu cete pamtiti ovo leto?
» Gde cete za Novu Godinu?
» Kako cete se ovo leto rashladiti?
» Komentar koji vam je zapao za oko
» Dogadjaji koji su vas promenili

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Zabava :: Pricaonica-
Skoči na: