| Tony Cetinski... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:36 pm | |
| 23. prosinac
23. Prosinac, 2 sata posle ponoci zvoni telefon, poziv iz bolnice sve mi je bilo jasno, ne
Ref. Samo ostaje nada da vrijeme sad lijeci sve rane i da Bog ce mi dati sad snage prezivjet te dane
Sad jos osjecam miris tvog tijela u nasem krevetu lezi po svud i neispijena salica kave stalno podsjeca nemam kud
Nova zora polako sad svice ali tebi to svejedno je i nema veze sto pjevaju ptice jer to gore sad ne cuje se
Ref.
Ne znam sto sad da radim sa sobom nosim neizbrisiv trag nikad vise tvoj sapat na uhu otvaram prozor zagusljiv je zrak
Brzo oblacim kaput na sebe zurno izlazim na ulicu bas je dobro sto kisa rominja to nisu suze na mom licu
Jos pamtim sve nase posljednje rijeci taj cvrsti zavjet neraskidivi da podjem s tobom ja znam ne bi htjela moram se boriti, moram sa tim | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:37 pm | |
| Ako to se zove ljubav...
opet lutam gradom sam, ne znam dal je noc il dan, i bez mira i bez sna i od svih ostavljen...
a ti negdje sjedis s njim, umjetna romantika, svijece,stol i dosada...
samo vjetar ledeni sa mnom hoda kao ti on bez cilja,ja bez sna idemo nikuda...
kad vas neko pogleda sve to dobro izgleda, al ti znas da ne valja...
auto i stan...gradjanski san... a ja sam te volio...
ref: nek te grli,nek te ljubi,nek te ljudi vide s njim, ako to se zove ljubav onda ja te ne volim... neka ti daruje najskuplje poklone al znaj da to zlato nema sjaj...
nek te grli,nek te ljubi,probaj biti sretna s njim, al to nece biti vatra,to ce biti samo dim... meni si bila svijet,njemu si kupljen cvijet znaj da to zlato nema sjaj...
ali znaj da to zlato nema sjaj...
opet lutam gradom sam, ne znam dal je noc il dan, i bez mira i bez sna i od svih ostavljen...
a ti negdje sjedis s njim, umjetna romantika, svijece,stol i dosada...
ref: nek te grli,nek te ljubi,probaj biti sretna s njim, al to nece biti vatra,to ce biti samo dim... meni si bila svijet,njemu si kupljen cvijet znaj da to zlato nema sjaj...
ali znaj da to zlato nema sjaj...
...nek te grli,nek te ljubi... al to nece btit vatra,to ce biti samo dim...
ref: nek te grli,nek te ljubi,nek te ljudi vide s njim, ako to se zove ljubav onda ja te ne volim... neka ti daruje najskuplje poklone al znaj da to zlato nema sjaj...
nek te grli,nek te ljubi,probaj biti sretna s njim, al to nece biti vatra,to ce biti samo dim... meni si bila svijet,njemu si kupljen cvijet znaj da to zlato nema sjaj...
ali znaj da to zlato nema sjaj... | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:39 pm | |
| Blago onom ko te ima
Tek sad vidim da te volim kad su kise pocele sve je tezi korak dalje noge su mi umorne
Ja sam jedro u oluji oko mene valovi i ko da ovo vrijeme smiri kad kraj mene nisi ti
Ref. 2x Blago onom ko te ima ko te ljubi, dok ja lutam nocima blago onom ko te ljubi neka bude, bolji covjek nego ja
Sto me ceka iza magle sunce ili oblaci to mi vise nije vazno kad tu neces biti ti
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:39 pm | |
| Budi uz mene
Nocas sanjao sam brod na moru vjetar, vjetar ga je slomio u zoru jer ti nisi bila tu gdje si, drhtao sam kao dijete dodji, sve mi suze ovog svijeta prijete jer ja predugo sam sam
Ref. Budi uz mene jer ti, samo ti me mozes spasiti budi uz mene jer mi, mi bi umrli od ljubavi
Kunem ti se Bogom dijelio bih s tobom dvije kapi usred pustinje jer ti si meni sve | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:40 pm | |
| Casanova
Kisa pada iznad grada kao suze Bozije gdje si nocas, s' kim si sada sa kim cekas proljece
Jos sto puteva do tebe a ja na barikadama branim ovo malo srece sto si mi poklonila
Gdje si ti, kad' si tu gdje si ti, ljubavi casanova, casanova (2x)
Neka nocas gore svijece nasa ljubav umire kao znamenje na tijelu nosim tvoje dodire
Jos sto godina samoce za tebe je premalo mene tvoje srce nece ja sam stig'o prerano
Ref. Gdje si ti, jer sve su ljubavi gdje si ti, na svijetu nesretne gdje si ti, i samo prolaze gdje si tip/kur], kao sunce kroz oblake
Gdje si ti, jer sve su ljubavi gdje si ti, kao drago kamenje gdje si ti, tesko se nalaze gdje si ti, a lako izgube, a lako izgube
Neka nocas gore svijece nasa ljubav umire kao znamenje na tijelu nosim tvoje dodire
Jos sto godina samoce za tebe je premalo mene tvoje srce nece ja sam stig'o prerano
Ref.
A lako izgube, a lako izgube | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:40 pm | |
| Covjek od leda
Jastuci mirisu na noc s radia cujem poznat glas dobro jutro svima, kaze on ali ne znam da l' to vrijedi i za nas pitanja je sto, ako jos se volimo
Caj prolila si vruc i bacas na stol kljuc kazes, neces uc' na ova vrata nikad vise
Ref. A ja, a ja, covjek od leda ni glas, ni rijec onda kad treba a u sebi kazem stoj puca kao staklo zivot moj, zivot moj
S radia cujem poznat glas dobro jutro svima, kaze on ali ne znam da l' to vrijedi i za nas pitanja je sto, ako jos se volimo
Caj prolila si vruc i bacas na stol kljuc kazes, neces uc' na ova vrata nikad vise
A ja, a ja, covjek od leda ni glas, ni rijec onda kad treba a u sebi kazem stoj puca kao staklo zivot moj
Ref.
A ja, a ja, covjek od leda ni glas, ni rijec onda kad treba a u sebi kazem stoj puca kao staklo zivot moj
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:42 pm | |
| Cuvam ovu ljubav
kad sam tuzan traje kratko jer ti si tu kraj mene kad sam sijetan boli slatko jer znam da imam tebe
kad hladnoca sregne srce tvoj me dodir grije kao ljubav na tom svetu nista tako sveto nije
drhtim od nemira veceg od svemira kad stisnes se uz mene divan je osecaj kad mi das zagrljaj sve mi bolje krene
zato pazim i cuvam ovu ljubav svetu vecu od svega najvecu na svetu bez nje hladno je cvece uvene i nedam je,nedam je nedam je,nedam je nikome | |
|
| |
| Daj mi sve
Znam da ne vrijede prazne rijeci sve ne znaju naci put ka sreci, ne za tebe istina stvorena je ni jednog daha nema sad bez nje
Pogledom jednim sve mi kazes ti vise od srece stihom dajes mi svaki me dodir tvoj uvjeri da bez tebe ja vise nisam ja
Ref. Daj mi sve, svoje noci, dane daj mi sve, sto u oci stane daj mi sve, svoje lose navike
Daj mi sve, svoje tuzne dane daj mi sve, s tvoje dobre strane daj mi sve, sto vodi do tebe daj mi sve
Bez tebe kise tope dane sve bez tebe noci venu za mene bez tebe ljubav je prolazan san bez tebe kome sada sebe da dam | |
|
| |
| Iz dana u dan
Ja sam kriv tvoja ljubav za nikoga nije stavi usne za moje dobro na nekog drugog sto prije
Za mene bolji ne postoji lijek i ako ti imalo znacim kunem ti se svim i svacim da me gubis zauvijek
Ref. Iz dana u dan kako prolazi vrijeme sve vise sam siguran ti nisi zena za mene
Al' jos te volim, a ne bih smio ne das mi mira i jos me kidas dio po dio ma prokleta bila
I napokon otvaram oci nakon godina dugih i sada vidim ti nisi nista drugacija od drugih
Znam da bolji ne postoji lijek i ako ti imalo znacim kunem ti se svim i svacim da me gubis zauvijek
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:43 pm | |
| Ja sam zaljubljen
Plavo jutro dolazi u moju sobu ulazi mirise na jabuke i na prve poljupce
Kad te vidim kisa prestane crni oblak odmah nestane cijeli svijet se sa mnom raduje a tvoj osmjeh nose ulice
Ref. I sada znam, o znam ja sam zaljubljen ja sam zaljubljen ja sam zaljubljen
Plavo jutro dolazi u moju sobu ulazi mirise na jabuke i na prve poljupce
Kad te vidim kisa prestane crni oblak odmah nestane cijeli svijet se sa mnom raduje a tvoj osmjeh nose ulice
I sada znam, o znam ja sam zaljubljen
Ref.
I sada znam, o znam ja sam zaljubljen (3x) | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:43 pm | |
| Kad bi dao Bog
Minutu pred kraj za nas oprostaj ja priznat cu grijeh ko slamku za spas i past cu na dno, zasluzujem to da sudis mi ti
Ref. Da nam Bog nocas da ljubav kao zadnju priliku radje nego svijet uzeo bi nju i ne bi nitko kao ja tvoju ljubav tako cuvao nju sam imao pa izgubio
I stid me, i strah sto ostat cu ziv ne postoji rijec koliko sam kriv i spreman je stol da veceram bol odes li ti
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:44 pm | |
| MI
Osjetis li bol kad kazem da te ne volim stoput rijeci lazu kriju istinu od svih
Osjetis li bol kad proslost vrijeme zamagli nekom dugom ruku dajes ko da nikad nismo bili
Ref. Mi, o, mi, duse pune ljubavi mi, o, mi, negdje izvan nekog svijetlog puta, mi
Osjetis li bol kad samu prekrije te noc pitas li se sto sad slijedi da l' ce netko doc'
Osjetis li bol kad hladne kise padaju ovdje pored tvojih stakla kao kazne sad iz pakla
Ref.
Osjetis li bol kad hladne kise padaju osjetis li bol ko da nikad nismo bili mi
Ref. | |
|
| |
| MOJE SVE
Voli me i ne voli me ljubi me, ne dotici me uzmi me, a nikad nemaj me
Pridji blize, ne boj me se, odlazi i cuvaj me se zelis li me takvog za sebe
I dok ti trudis se da nadjes u mom srcu nove prostore da ljubav sa mnom djelis to tako silno zelis
Ref. Moje sve su zelje iste skrivene od vjecnosti
Moje sve se ceste gube u dubini tvoje ljubavi
Moje sve su zelje iste skrivene od vjecnosti
Moje sve se ceste gube u dubini tvoje ljubavi
I odjednom moje sve si ti
Lezi malo tu kraj mene neka nam se ljube sjene dok ih svitanje ne ubije
Idi sada, prevari me zaboravi na moje ime tvoju ljubav ne zasluzujem
Jesi li zbunjena i pitas li se zasto bi me voljela i kome sve to treba ta ljubav koje nema
Ref.
I dok ti trudis se da nadjes u mom srcu nove prostore da ljubav sa mnom djelis to tako silno zelis
Ref. | |
|
| |
| NEBO IZNAD NAS
Zlatno jutro ulazi u stan tvoje usne miluju mi dan raspukla se noc, sunce ljulja dan tako lijep i nestvaran
Tvoje ime sapucem ko grijeh kao dijete ljubis me kroz smijeh i sretan sam i lud, glazba odasvud i cijeli svijet je radio
Ref. Da te volim, da te volim sada dobro znam cijeli grad nek pjeva ovo je moj dan plese srce, kuca na sav glas samo nebo sad je iznad nas
Ptice, ljudi, neka krenu svi neka prate ritam ljubavi i sretan sam i lud, glazba odasvud i cijeli svijet je radio
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:45 pm | |
| NEK TE ZAGRLI NEKO SRETNIJI ft. Divas
Ispod jastuka miris je kasmira za nas ce nocas svirat' tuznu pjesmu tu umrijeti od ljubavi dok mjesec pada na nas reci da l' bi za nas bio spas
Nema dusa snage te da bori se ovo je za nas put bez povratka
Ref. Jer ti odlazis veceras samo prate te suze nebeske sa sto dugih godina Bog me kaznio bez tvog dodira
Nek' te zagrli netko sretniji cuvali te svi dobri andjeli samo nekad me nadji da nam se zvijezde sve zapale
Nema dusa snage te da bori se ovo je za nas put bez povratka
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:45 pm | |
| NEK TI BUDE LJUBAV SVA
Dolazi kisa sa sjevera jastuk mirise, al' boli tvoja nevjera nema te, jutro me probudi tko te ljubio, sve spalio u ocima
Sve mi je s tobom netko uzeo mene si prodala za ljubav se bori, a ja nemam snage ne, ja nemam snage
Nek ti bude ljubav sva moja je dusa umorna u venama struji tuga najveca al' iz mene neces otici, o, neces otici
Ne volis, vise me ne volis sto bi godina moja ljubav trajala
Nek ti bude ljubav sva moja je dusa umorna u venama struji tuga najveca nek ti bude ljubav sva moja je dusa umorna al' iz mene neces otici, o, neces otici | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:46 pm | |
| NEKA NOCAS DODJU SVI
Kao zvijezda ispod sivih oblaka ona mi je bila vazna ona mi je znacila
Kao dijete ljubavlju se igrala tu je tvrdavu u pijesku prva plima odnijela
Ref. Neka nocas dodju svi koji su me voljeli ja ne mogu sam a ona sa mnom ne zeli
Dobrodosli u moj svijet koji rusi se bez nje dobrodosla svaka dusa kojoj stalo je
Ispod leda i tisine ledene njeni prsti mi u noci salju nemire u sne
Pa se budim kako ljubim jastuke kako ljubim njenu sjenu sada kada nema nje
Ref.
Jer ne mogu da ne mislim na nju otkad nema je jos je vise tu jos je vise tu
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:46 pm | |
| NEKA TE ODVEDE <3
Igra je pri kraju samo potez ili dva par nevaznih figura kralj i kraljica
Ispred mene ponor nazad vise ne mogu i nebo je bez zvijezda cijelu godinu
Sad maske skinimo da svi vidimo u ovoj igri 'ko je 'ko
Ref. I Boze daj neka te odvede miljama od mene neka te zavede i prevari pa da vidis kako je zaspati na medu budit se na ledu dok preko noci svijet se srusio svijet se srusio
Ispred mene ponor nazad vise ne mogu i nebo je bez zvijezda cijelu godinu
Ref.
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:47 pm | |
| OD MILIJUN ZENA
sto puta sam zoru s ciganima ceko, sto puta sam bio na dnu i daleko
idemo jos jednu lagano sviraci necemo jos kuci tu je necu naci
pricaju o meni ne znaju pa lazu ali ostati ce pjesme istinu da kazu od milijun zena, prijatelji moji, ja bas volim onu koja ne postoji
sto puta sam zoru docekao s nogu kad me gira slomi nista mi ne mogu
gledao sam oci nekih tudjih zena necemo jos kuci nje ni tamo nema | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:47 pm | |
| ONAJ KO TE LJUBI SRETAN JE
Obuci cu stare cipele one znaju korak do tebe da mi oci vezu s njima naci cu te ja, jedina
Prevrnut' cu zemlju, gradove sive ceste, vjetar, oblake makar platio zivotom naci cu te ja, jedina
Za mene jos vrijedi deset zapovijedi nek' te nemam ja zaljubljen sam bio samo jedno htio da te ljubim zauvijek
Ref. Onaj ko te ljubi sretan je neka je, neka je sa mnom ce se borit' za tebe kunem se, kunem se
Spreman sam ti dati ovaj zivot cijeli pitaj njega je li potuc' se sa svima a toliko srce pitaj ga dal' ima
Obuci cu stare cipele one znaju korak do tebe da mi oci vezu s njima naci cu te ja, jedina
Za mene jos vrijedi deset zapovijedi nek' te nemam ja zaljubljen sam bio samo jedno htio da te ljubim zauvijek
Ref.
Onaj ko te ljubi sretan je neka je sa mnom ce se borit' za tebe kunem se
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:48 pm | |
| Oprostija bi sve
U koju skrinju od zivota da je smistim po kojem Bogu da je krstim da ne poludim i ne ostarim
Na koju stranu svijeta da jedra podignes za koji vjetar da se pomolis ako pogrijesis da je ne izgubis
Ako odgovor znas nemoj mi ga reci sad jos cu malo sebi lagati i da odgovor znam ne bih ti ga rek'o sad istina ce sama zaboliti kad na vrata pokuca
Ref. 2x Oprostija bi sve kad bi stala prid mene samo ric izustila oprosti joj sve samo nemoj nikad, ne slomit' sebe radi nje
Ako vrime udari sakon o' stol na koga onda da se oslonim karte pomisa, a bas je zaboli
Na koju stranu svijeta da jedra podignes za koji vjetar da se pomolis ako pogrijesis da je ne izgubis
Ako odgovor znas nemoj mi ga reci sad jos cu malo sebi lagati i da odgovor znam ne bih ti ga rek'o sad istina ce sama zaboliti kad na vrata pokuca
Ref. 2x | |
|
| |
| OSTANI ZAUVIJEK
Svaku noc osjecam te jer pogled mi tvoj miluje san i svako jutro disem te jer usne mi tvoje donose dan
Ref. I zato ostani zauvijek sve to sto jesi ljubi me zauvijek, srce razbjesni vodi me zauvijek nek me tvoje ruke prime jer, jedina, ljubav ti je ime
Svaki dan zivim te jer snaga je tvoja vjetrova let i svaki tren vise volim te i taj osmijeh tvoj, budi moj svijet
Ref. | |
|
| |
| PLAMEN LJUBAVI
Gledam tvoje oci tako lijepe mislim, da l' ces ikad voljet' me zelim da ti kazem volim te usne tvoje zelim da dodirnem ali znam da ti ces reci ne srce boli me kad vidim te
Ref. Plamen ljubavi gori sad u meni nikad necu naci drugu jer u srcu nosim tugu ti si mi sve
U samoci mislim samo na te zajedno bi mogli biti mi rekla si da moras ostat' s njim
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:49 pm | |
| Prah i pepeo
Vatre oko nas gore cijelu noc plese zlatni sjaj preko lica tvog
Tako lijepa si sad kao andjeo si ti covjek cijeni lijepu stvar onda kad je izgubi
Sve sto nisam dao ti sad bih pristao na sve sada kada odlazis kada kasno je
Ref. Kada budem prah i pepeo znat cu da sam zalud zivio prah i pepeo
Trazim pravu rijec da ti kazem to ti me ne cujes sve je receno
Vatre oko nas
Kada mogao bih ja nase vrijeme vratiti kad bih mogao jos jednom zivot zivjeti tada znao bih da sve nije vrijedno kao ti nije vrijedno, draga, tvoje ljubavi
Ref.
Kada mogao bih ja nase vrijeme vratiti kad bih mogao jos jednom
Ref.
Kada mogao bih ja nase vrijeme vratiti kad bih mogao jos jednom
Ref.
Kada mogao bih ja nase vrijeme vratiti kad bih mogao jos jednom zivot zivjeti tada znao bih da sve nije vrijedno kao ti nije vrijedno, draga, tvoje ljubavi | |
|
| |
| Naslov: Re: Tony Cetinski... Uto Dec 02, 2008 12:49 pm | |
| PRAVA LJUBAV
Nad mojom dusom stoji tisina a sunce pada s neba, s visina dolazi jesen, dise se slatko da barem zivot ne traje kratko
Spasit' sam htio srce sto tuce al' kako ti reci kad ponos me vuce
Ref. Ti si bila prava ljubav sve sto zelim u zivotu ja sam imao sa tobom sve sto vrijedi svu ljepotu
Ti si bila ceznja moja slatka ptica sto se gnijezdi al' mi narav nije dala da te ljubim zivot cijeli
Bili smo sretni, sretni od smijeha od pogleda dugih, od uzdaha sjetnih al' dosla je jesen sto dize se slatko da barem zivot ne traje kratko
Spasit' sam htio srce sto tuce al' kako ti reci kad ponos me vuce
Ref.
Ti si bila ceznja moja slatka ptica sto se gnijezdi al' mi narav nije dala da te ljubim zivot cijeli
Ref.
Ti si bila ceznja moja slatka ptica sto se gnijezdi al' mi narav nije dala da te ljubim zivot cijeli | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tony Cetinski... | |
| |
|
| |
| Tony Cetinski... | |
|