| Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? | |
|
+4Ninaa Deliverance bbabystorie Piink.Ladyy 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? Pon Dec 08, 2008 9:19 pm | |
| Ranije,po velikom poštovanju .. muškarac koji nije otišao u vojsku smatrao se nesposobnim i nijedna ga devojka nije želela..Danas je to nekako,obrnuto .. svaki muškarac kada pođe u vojsku kuka kako on to neće izdržati..a i devojkama je to skroz out kada dečko ode u vojsku .. Kako vi gledate na to? | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? Pon Dec 15, 2008 10:26 am | |
| Ja sam nesto uzdrzana po tom pitanju,meni momak nije od vece vrednosti ako ode u vojsku i obrnuto...To je stvar licne prirode pa ako voli nek izvoli..jeste da kazu da covek u vojsci sazrijeva,postaje pravi muskarac ali ja ne mislim bas tako | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? Pon Dec 15, 2008 6:00 pm | |
| Pa ne pravim sad neku razliku niti mi je sad to nesto extra bitno...Ali svakako je bolje kad muskarac ode u vojsku jer pogledaj kakvo je vreme,bice bogami jos bombardovanja i ostalih sr**ja,ako mene pitas... | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? Pon Dec 15, 2008 8:19 pm | |
| Ne pravim niku razliku izmedju toga, nije mi to neshto preterano bitno! Ali po meni je bolje ako je osludico vojsku;) | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? Pon Dec 15, 2008 10:50 pm | |
| Nisam skepticna prema tome i smatram da svaki muskarac treba da ode u vojsku,to mi apsolutno ne smeta - bas naprotiv. Danas je to po principu "e smuljacu nesto nabrzaka i ispasce kao da sam stvarno i bio"... Ma nek se celice tamo i nauce necemu to moze da bude ok iskustvo za dalji zivot... | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? Uto Dec 16, 2008 5:21 pm | |
| - bbabystorie ::
- Ja sam nesto uzdrzana po tom pitanju,meni momak nije od vece vrednosti ako ode u vojsku i obrnuto...To je stvar licne prirode pa ako voli nek izvoli..jeste da kazu da covek u vojsci sazrijeva,postaje pravi muskarac ali ja ne mislim bas tako
slazme se sa tobom ... da ne pisem isto | |
|
| |
Ika Napredan clan
Broj poruka : 88 Godina : 30 Lokacija : munze konza i bataja siti Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? Sub Jan 10, 2009 9:34 pm | |
| zasto je out.....boze....... | |
|
| |
Milica_94 Aktivan clan
Broj poruka : 159 Godina : 30 Lokacija : Zemun Datum upisa : 15.01.2009
| Naslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? Pet Jan 16, 2009 12:04 am | |
| Vojska je nesto potpuno normalno...ali i ako ne ode u vojsku nije nista gori i nesposobniji od drugih muskaraca...i licno smatram da to nije out.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? | |
| |
|
| |
| Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? | |
|