Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku?

Ići dole 
+4
Ninaa
Deliverance
bbabystorie
Piink.Ladyy
8 posters
AutorPoruka
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? Empty
PočaljiNaslov: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku?   Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? EmptyPon Dec 08, 2008 9:19 pm

Ranije,po velikom poštovanju .. muškarac koji nije otišao u vojsku smatrao se nesposobnim i nijedna ga devojka nije želela..Danas je to nekako,obrnuto .. svaki muškarac kada pođe u vojsku kuka kako on to neće izdržati..a i devojkama je to skroz out kada dečko ode u vojsku ..
Kako vi gledate na to?
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku?   Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? EmptyPon Dec 15, 2008 10:26 am

Ja sam nesto uzdrzana po tom pitanju,meni momak nije od vece vrednosti ako ode u vojsku i obrnuto...To je stvar licne prirode pa ako voli nek izvoli..jeste da kazu da covek u vojsci sazrijeva,postaje pravi muskarac ali ja ne mislim bas tako
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku?   Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? EmptyPon Dec 15, 2008 6:00 pm

Pa ne pravim sad neku razliku niti mi je sad to nesto extra bitno...Ali svakako je bolje kad muskarac ode u vojsku jer pogledaj kakvo je vreme,bice bogami jos bombardovanja i ostalih sr**ja,ako mene pitas...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku?   Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? EmptyPon Dec 15, 2008 8:19 pm

Ne pravim niku razliku izmedju toga, nije mi to neshto preterano bitno!
Ali po meni je bolje ako je osludico vojsku;)
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku?   Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? EmptyPon Dec 15, 2008 10:50 pm

Nisam skepticna prema tome i smatram da svaki muskarac treba da ode u vojsku,to mi apsolutno ne smeta - bas naprotiv.
Danas je to po principu "e smuljacu nesto nabrzaka i ispasce kao da sam stvarno i bio"...
Ma nek se celice tamo i nauce necemu :D to moze da bude ok iskustvo za dalji zivot...
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Godina : 29
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku?   Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? EmptyUto Dec 16, 2008 5:21 pm

bbabystorie ::
Ja sam nesto uzdrzana po tom pitanju,meni momak nije od vece vrednosti ako ode u vojsku i obrnuto...To je stvar licne prirode pa ako voli nek izvoli..jeste da kazu da covek u vojsci sazrijeva,postaje pravi muskarac ali ja ne mislim bas tako

slazme se sa tobom Wink ... da ne pisem isto Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Ika
Napredan clan
Napredan clan
Ika

Broj poruka : 88
Godina : 30
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku?   Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? EmptySub Jan 10, 2009 9:34 pm

zasto je out.....boze.......
Nazad na vrh Ići dole
Milica_94
Aktivan clan
Aktivan clan
Milica_94

Broj poruka : 159
Godina : 30
Datum upisa : 15.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku?   Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? EmptyPet Jan 16, 2009 12:04 am

Vojska je nesto potpuno normalno...ali i ako ne ode u vojsku nije nista gori i nesposobniji od drugih muskaraca...i licno smatram da to nije out....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku?   Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku? Empty

Nazad na vrh Ići dole

Danas je totalno out kada muškarac ode u vojsku?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Danas mi je tesko, danas sam tuzna
» Totalno out
» Danas.....
» Ko Vas je danas probudio?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Zenski kutak-
Skoči na: