| Gde sakriti puskice? | |
|
+14~Dora~ Lollipop Angel Ikac&Njanja Ora Gossip girl Mara Ninaa Natsi Angelsmiledoll dovLa_ Deliverance BlueFairy Piink.Ladyy 18 posters |
Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Gde sakriti puskice? Sub Dec 13, 2008 8:46 pm | |
| Verovatno su ovo ''sredstva'' koje smo svi nekada koristili ..gde ste ih obicno krili,ili obicno krijete? Ja sam hiljadu nacina isprobala,kidala sam djon od patike da bih je zalepila,sarala farmerke ..ali najjace je bilo kad sam puskicu stavila u grudnjak ..i najbolja mi je fora,i dan danas je koristim..zato sto niko ne moze da provali u sta gledam,a ja ustvari buljim u grudi,tj puskicu.. a i kada podje da me provali ,tj uhvati..nesme da mi zavuce ruku u medju grudi,pogotovu ako je musko ..ja pravac direktoru .. bas sam lukava! | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Sub Dec 13, 2008 9:26 pm | |
| meni je to uvek u dzepu od pantalona ili od jakne (: ... znas mrwice, mozda se i nadje nka dovoljno luda profesorka da ti nabije ruku u majcu i da ti izvuce puskicu pazi se | |
|
| |
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Sub Dec 13, 2008 9:35 pm | |
| Jao ..kad si vec to spomenula..imala sam tu veoma,nezgodnu situaciju ..obicno kada imam kontrolni,nosim malo otvoreniju majicu,za bolju preglednost puskice..ali SRECOM,kada je nastavnica naisla ,i rekla mi da gurnem ruku medju grudi i izvadim puskicu,ja sam stavila ruku,ali puskicu skroz pomerila do grudi .. i izvadim praznu ruku ..hoce ona LICNO da pogleda..mi smo se krstili ..samo je virnula,ali puskicu nije nasla..otad me vise nikad nije pipnula a kamoli pratila na kontrolnom | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Ned Dec 14, 2008 2:16 am | |
| I ja sam drzala puskice par puta u brusu...xD ili ih zalepim na unutrasnju stranu majice,pa kad profan ne gleda,ja je izvrcem...xD | |
|
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Pon Dec 15, 2008 9:35 pm | |
| ja ih drzim ispod papira ili ako su neke sitnije onda u ruci...a ako profesor ne seta na casu onda ih samo stavim na sto...mislim sta ima da stavljas puskice medju sise (a i svejedno, moze da ti uzme kontrolni...samo kaze sumnjiv/a si mi i gotovo...) ...stavis ih u levu ruku (ako desnom pises) malo samo zatvoris saku i okrenes dlan prema dole...nema sanse da te provali... samo kad nesto zatreba okrenes ruku i citas...ne moze da te provali jer gledas prema svom papiru... | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Pon Dec 15, 2008 10:55 pm | |
| ~Ispod papira,zalepis u unutrasnjost majice i samo prevrnes...prekrstis noge i stavis u cizme. U krajnjem slucaju napises i na klupi ako si siguran da te nece premestiti. E i fora ako koristite one velike digitrone na izvlacenje-sve ispisete na poklopcu xD | |
|
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Pon Dec 15, 2008 11:08 pm | |
| - Angelsmiledoll ::
- ~Ispod papira,zalepis u unutrasnjost majice i samo prevrnes...prekrstis noge i stavis u cizme.
U krajnjem slucaju napises i na klupi ako si siguran da te nece premestiti. E i fora ako koristite one velike digitrone na izvlacenje-sve ispisete na poklopcu xD ili stavis poklopac onako sa druge strane i ubacis ih izmedju poklopca i digitrona... | |
|
| |
Natsi Super aktivan clan
Broj poruka : 446 Godina : 28 Lokacija : Internet Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Pet Dec 19, 2008 11:00 pm | |
| moze da se stavi i u grejace i u znojnice...Ili ssednem na nju i po potrebi rasirim noge... | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Sub Dec 20, 2008 2:28 am | |
| ne koristim to.. ali mozes recimo na pisati na ruku ili sakriti u pernicu hehe | |
|
| |
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Sub Dec 20, 2008 12:07 pm | |
| Auf..ja sam se jednom opekla i ispisala puskice na ruke ..rekla sam nikad vise .. imamo dva nastavnika koji pre nego sto podele papire pregledaju klupe,i obavezno moras da pokazes ruke.. nazalost,uhvatio me :s ..ali nije dao jedan,vec me upozorio da to ne radim | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Uto Jan 06, 2009 4:34 pm | |
| Najbolje mi je u grudnjak ili izmedju nogu zalepis posto tu ne mogu da gledaju,a u poslednje vreme pisem ih na privezak koji je kao knjiga koja se otvara i niko ne izvali iako mi kljucevi stoje na stolu...Niko ne misli da se privezak u stvari otvara | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Sre Jan 07, 2009 8:20 pm | |
| u brus...tu ne smeju da gledaju... | |
|
| |
Ora Novi član
Broj poruka : 39 Godina : 33 Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Pet Jan 09, 2009 3:03 pm | |
| he he! Ta je dobra a, svi iz mog razreda pisu po rukama, a to je taaaaako glupo!!! Treba staviti u dzep, ili slicno, ali, covek mora da bude spretan. Zato, najbolje je nauciti, a poskice zaboraviti... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Pet Jan 09, 2009 5:00 pm | |
| ne koristim ih cesto.. ali uglavnom je ili drzim u saci, ispod papira ili ako je nesto malo vece uvijem u rolnicu, a dobre su i one hemiske sa papirom sto se izvlaci | |
|
| |
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| |
| |
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Ned Apr 19, 2009 12:11 am | |
| Kako stavite u brus msm,kako sklonite majcu i to? PA ugl. su sve rekli sto sam ja htela da kazem. | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Pon Apr 20, 2009 1:41 pm | |
| Ja puskicu stavljam u 2delnu tuniku , kod brusa , i tu niko ne moze da vidi Kada imam npr.kontrolni iz istorije , hemije itd. posto papir cepamo iz sveske , napisem na papir , pa nastavnik ne moze da zna da li sam napisala kod kuce ili na tom casu | |
|
| |
_RePeRkA Moderator
Broj poruka : 371 Godina : 27 Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Ned Maj 31, 2009 4:19 pm | |
| Ja pisem po klupi obicnom olovkom pa se nevidi dok ne zagledas. A i zimi na cizmama imam dzepic svi misle da je laznjak a meni pun puskica.... A probacu nesto od vasih nacina... | |
|
| |
_RePeRkA Moderator
Broj poruka : 371 Godina : 27 Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Ned Maj 31, 2009 5:09 pm | |
| A da jedam moj drug koji ima keceve reko mi foru na koju u poslednje vreme dobija 5(Svi snaju da prepisuje ali neznaju kako) Na belom kaisu ispise sve pa po potrebi samo pronadje ili ja pisem po farkama ali vidla sam da to i,valjda,Mrvica radi | |
|
| |
Gist Novi član
Broj poruka : 9 Godina : 27 Datum upisa : 09.03.2011
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Sre Mar 09, 2011 11:37 am | |
| [b]Ljudi ja imam 3 ultra nastavnice koje imaju oko skololuvo jednostavno moras da budes brz da bi sakrio puskice probosam sve zivo ali kod jedne to ne ide ona je jednostavno profesionalac ako imate neki savet vi kazite ovo je hitno ! | |
|
| |
malla_tasha Novi član
Broj poruka : 1 Godina : 27 Datum upisa : 20.03.2011
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Ned Mar 20, 2011 4:30 pm | |
| | |
|
| |
shoka1999 Novi član
Broj poruka : 2 Godina : 27 Lokacija : Backa Palanka Datum upisa : 13.11.2011
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? Ned Nov 13, 2011 4:47 pm | |
| ja imam onaj veliki digitron na kliz..kad ga svucem imam neki papir koji sam izvadio i zalepio OHO lepkom puskice i vratio digitron...na casu nastavnica je setala ja sam samo malo skliznuop digitron i procitao puskice za sada ovo je najbolji pokusaj...Budite pazlivi PoZZ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gde sakriti puskice? | |
| |
|
| |
| Gde sakriti puskice? | |
|