| Jinx........ | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:13 pm | |
| Brazil
Sjecam se, dijelili smo sve sunce, kisu, moje dolare al' prodje sve, jer ljubav trosi se treba stati kad je naj treba stati kad je najbolje
Ref. Umorni nikad nismo bili mi umorni nista nece dobiti probali smo sve nismo znali reci ne svaki dan je bio pomaknuti film
Sjeli bi na bike i krenuli na put nasukan je plovio Brazil
Ref.
Al' prodje sve, jer ljubav trosi se dolari su otisli u dim | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:14 pm | |
| Bye Bye baby bye
Srusilo se sve pored mene nema te kao da se bijes spustio u grad srusio se sad
Srusilo se sve ljuljaju se ulice kao da je bijes kao zadnji ples kao da je zemljotres srusilo se sve
Ref. Bye, bye, bye, baby bye mozda i zvijezde gube sjaj mozda je raj prevara za kraj, baby bye mozda je najbolje godinama iza nas srusilo se sve
Ref. 3x | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:14 pm | |
| Cuvar mocvara i trava
Svaki put kad pomislim da gotovo je sve okrenem se ti si kraj mene
I kada trosim puteve sto nigdje ne vode otkrijes mi tajne prolaze
Ref. 2x Cuvar mocvara i trava budan cak i kada spava otkriva mi tajne prolaze
Svaki put kad pomislim da nemam vise gdje okrenem se ti si kraj mene
I kada sanjam opasne i ne moguce sne otkrijes mi tajne prolaze
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:15 pm | |
| KOLIKO SUZA ZA MALO SNA
Za tvoje gladno srce przio se led za samo jedan osmijeh dug je bio red tisucu zvijezda, tisucu prica tebi nije bilo dovoljno
Za tvoje gladno srce premalo je sve za samo jedan osmijeh trazis previse tisucu zvijezda, tisucu cuda tebi nije bilo dovoljno
Ref. 4x Koliko suza treba za tako malo sna
Tisucu zvijezda, tisucu prica tebi nije bilo dovoljno
Ref. 8x | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:16 pm | |
| LAVA
Kao lava gazis moja prava kao sunce topis moje srce
Ref. Lava, lava jednog dana krenut' ce iz nas
Kao lava nasa ljubav spava kao sunce duboko u nama
Ref.
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:16 pm | |
| MEDITERANEO
Tu, tu gdje me grije zrak tu je mrak tu ostaje moj trag
Tu, tu gdje se gasi dan tu je sol svih prica koje znam
Ref. 3x Da mi zivot bude slan
Tu gdje je ljubav lijek svaka nova kasa ima isti tek
Laz tu je dragi gost samo tu me tako povlace za nos
Ref. 12x | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:20 pm | |
| NA CEMU SI TI
Prekasno i nejasno da bi bilo istina jos uvijek volis me, ali nemas vremena
Ref. Kako da znam na cemu sam, come on kako da znam na cemu sam al' ne mogu razabrati na cemu si ti, na cemu si ti
Bez pravog razloga, davimo se danima vise nego obicno, nista nas ne zanima
Ref.
Prekasno i nejasno da bi bilo istina vise nego obicno, igramo se rijecima
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:20 pm | |
| NA PLAZI
More je htjelo nase ruke a ruke slusale su sve dolje na plazi ja i ti smo bili sigurni da lako cemo popraviti svijet
More jos uvijek baca mamce budale love se na njih dolje na plazi sve je isto samo ja i ti smo nasa srca prodali uz put
Ref. 2x Daleko je more daleko je plaza zabluda za jednu noc pokvario se dan
Za jednu noc noci sve dali bi isti tren samo ta noc da vrati se dali bi sebe, dali bi sve
Ref. 4x | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:21 pm | |
| SVE JE U REDU
S tobom je poceo dan ali najbolji dio cuvam za kraj jutro mi otvara um al' samo noc me tjera u kvar
S tobom se zatvara krug sve moje tajne nestaju sto bi nam drugo trebalo sad iz dubine progovara glas
Ref. Sve je u redu, sve je uz nas sve je u redu, sve je uz nas reci mi gdje i dolazim na rukama
Za svaku ranu postoji lijek za svaku pricu postoji kraj za svaka vrata postoji kljuc al' samo ljubav ih otvara sva
Ref. 4x | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:22 pm | |
| IDEM TAMO GDJE JE SVE PO MOM!
Ko je kralj, ko plese sam sve tajne ovog karnevala znam muci me samo da li tu sam gost mozda i moje lice krije lica jos
Al' cemu strah i cemu sram ja necu vise cekati ni dan galama zove, ali necu s njom idem tamo gdje je sve po mom
Ref. Da ne poludim, da ne mislim da ne cujem i ne vidim da ne izgorim u sjaju tom idem tamo gdje je sve po mom
Ko je kralj, ko plese sam sve tajne ovog karnevala znam galama zove, ali necu s njom idem tamo gdje je sve po mom
Ref.
Tamo gdje je davno stao sat i vrijeme broji se na bezbroj nacina tamo gdje jos ima snova tamo gdje je parada ova nema puno smisla vjeruj mi
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:23 pm | |
| TOPIM SE SAD
Dugo, dugo, beskrajno dugo vjetar me nosi s kraja na kraj dugo, dugo moje tijelo trazi hlad topim se sad, topim se sad
Dugo, dugo, beskrajno dugo sunce mi ljubi ledja i vrat dugo, dugo nasa ljubav vara glad topim se sad, topim se sad topim se sad | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:23 pm | |
| ZABRANJENIM CESTAMA
Ove noci rekli smo poci kuda nitko ne ide bez volana, gasa i guma drugom stranom razuma
Ref. Samo ti to mozes samo ti to znas samo ti me vozis zabranjenim cestama
Ove noci zmije i zima ne mogu mi nista, znaj ne postoji takva masina koja bi me vratila
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:24 pm | |
| ZAR JE STVARNO DOSAO TAJ DAN
Kada ova nasa igra bude samo dio varke i kad nestanu svi razlozi za sram bez aduta i bez snova opet cemo krenuti u dan
Kada ove nase rijeci, velike i jake sruse tako dugo podizani hram bez razmisljanja i muke reci ces mi stvari koje znam
Ref. Zar je stvarno dosao taj dan | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:25 pm | |
| NA ZAPADU
sve, sve zaboravi sve pljuni laž, progutaj poruke jutro briše tragove nitko ništa ne razumije na zapadu 2x
možda za karavan opet gubimo ljude neka bude kako bude na zapadu 2x naši redovi su već u napadu na zapadu 2x naši redovi su već u napadu na zapadu
bilo je, da bilo je gore 2x bilo je, da bilo je bolje 2x
pucnjava za pamćenje još uvijek se dimi, omamljivo je jutro briše tragove, nitko nikog ne razumije na zapadu 2x naši redovi su već u napadu na zapadu 2x naši redovi su već u napadu na zapadu 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:25 pm | |
| ZMIJA I ZMAJ
Svaka kiša mora stati, kosa raste, pa se skrati, svaka šuša brzo shvati kad je došlo da se plati; svaka furka jednom prođe, svemu smrtna vura dođe; onaj koji puno bira kupi džemper koji grebe
Sve se naše tajne znaju, svaka priča dođe svome kraju, ono što smo vjerovali nije istina; sve se na tom svijetu zbraja, svaka zmija nađe svoga zmaja, ono što smo vjerovali nije istina
Svaka kiša mora stati, kosa raste, pa se krati, svaka šuša brzo shvati kad je dšlo da se plati; svaka sila mora pasti, kiseline nisu masti onaj koji psuje vlasti "sasvim slučajno" najebe
Sve se naše tajne znaju, svaka priča dođe svome kraju, ono što smo vjerovali nije istina; sve se na tom svijetu zbraja, svaka zmija nađe svoga zmaja, ono što smo vjerovali nije istina | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:26 pm | |
| LJETO
Više ne miriše mi sol Suze smirile su glad Ako i tebi isto je, ne spominji mi to
Ljeto, ne spominji ljeto iza nas Ljeto, ljeto iza nas Ljeto, ne spominji ljeto iza nas Ljeto, ljeto iza nas
Više ne podiže me val Nemam ljubavi ni gram Možda me ništa nikada nije tako peklo
Kao ljeto, ljeto iza nas Ljeto, ne spominji ljeto iza nas Ljeto, ljeto iza nas Ljeto, ne spominji ljeto iza nas
Kao ljeto, ne spominji ljeto iza nas Ljeto, ljeto iza nas Ljeto, ne spominji ljeto iza nas Ljeto, ljeto iza nas
Ljeto Ljeto Ljeto Ljeto Ljeto, ne spominji ljeto Ljeto Ljeto | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:26 pm | |
| RUKE
Daleko od mraka sakrio si me daleko od svijeta koji nestaje daleko od sunca daleko od sna ti si bio ja ti si bio ja
laž je bilo sve laž je bilo sve ove noge vode me ove oci tebe ne vide ove ruke mogu sve, uu ove ruke mogu sve
ove usne mogu sve ljubiti i reci ne ove usne mogu sve ljubiti i reci ne, paliti, podpaliti i biti tu kad vratiš se
ove noge vode me daleko od istine ove noge vode me daleko od istine ova glava bori se ove oci vide sveeeeeeeee
laž je bilo sve daleko od istine daleko od tebe ove noge vode me ova glava bori se ove oci tebe ne vide
ove ruke mogu sve uuu ove ruke mogu sve | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:27 pm | |
| Sve se jednom mora vratiti
Preko rijeke i planine putujemo u daljine Tragove smo ostavili tamo gdje smo nekad bili Nasa srca, nasa tijela vatra, voda, zrak i zemlja Sva su nasa tajna znanja materijal recikliranja
Sve kad nestane samo mijenja se nista nije zauvijek i zauvijek je sve Stari razlozi tvoji mirisi Sve se jednom mora vratiti | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:27 pm | |
| Smijem se
Otkad tebe nema tu Sve je krenulo po zlu I kojim god da putem probam Uvijek vrtim se ukrug Otkad tebe nema tu Više ne znam rezliku Svijet je siguran od mene Srecu nalazim u snu
Tamo smijem se i smiješ se i sve je isto kao prije Zamišljam da nicega se više ne sjecam Samo smijem se i smiješ se i sve je isto kao prije Zamišljam da nicega se više ne sjecam
Otkad tebe nema tu Sve je krenulo po zlu I kojim god da putem probam Uvijek vrtim se ukrug Otkad tebe nema tu Gubim svaku priliku I kada letim, kada sanjam Kad se dižem, kada padam
Samo smijem se i smiješ se i sve je isto kao prije Zamišljam da nicega se više ne sjecam Samo smijem se i smiješ se i sve je isto kao prije Zamišljam da nicega se više ne sjecam
Smijem se, smijem se, yeah yeah Smijem se, smijem se, yeah yeah Smijem se, smijem se, yeah yeah Smijem se, smijem se, yeah yeah | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:28 pm | |
| Do kraja vremena
Daj mi odgovore necu dole hocu gore Daj mi nešto drugo besmislice slušam dugo
Bili tužni ili happy potpuno svejedno je jer jednom kada krene svima nam se isto piše od svega ostati ce rupe i ništa više
Daj mi nove stvari ne diraj me dok se ljutim Daj mi neki drugi kraj od onog koji slutim
Sve do kraja vremena ništa drugo nije važno sve do kraja vremena drži me snažno drži me snažno drži, drži, drži, drži me | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:28 pm | |
| AVANTURA POCINJE
svi moji trikovi su bijeli
i rijetko koji bude fer
sada kada snage imam
samo jos za kraj
avantura pocinje
sve moje pore su u plamaza
i jedva igdje prolaze
sad kada snage imam
samo jos za kraj
avantura pocinje
avantura, avantura pocinje
znam da je kasno
ali pristajem na sve
avantura, avantura pocinje
tek sada nista ne razumijem | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:29 pm | |
| Astro party Krenimo ka nebu Ono zove nas odavno Tamo sve ce opet biti stvarno Nema vise cekanja jer Nece biti promjena Bas sve je tu isto kao nekada Ostavimo sve na zemlji Dok jos ima vremena Autostopom prema zvijezdama Na planeti zaborava Nista se ne dogadza Ne postoje planovi za Daljnja zbivanja Svi! Dodzite na astro party | |
|
| |
| Naslov: Re: Jinx........ Uto Dec 16, 2008 1:29 pm | |
| Strijele
To je bilo davno, Predavno da sjetim se bas sveg. Kao da je znalo, Sunce nam se sklonilo na tren. Malo znacilo ja tad Dal me volis ili ne. Bilo nam je vazno Da na horizontu svijetle nase strijele... Ostali smo dugo, Predugo da sjetim se bas sveg. Kao da smo znali, To je bilo sad i tko zna gdje. Malo znacilo je tad Dal me volis ili ne. Bilo nam je vazno Da na horizontu svijetle nase strijele... Strijele... Strijele... Strijele... Malo znacilo bi sad Da mi kazes volim te. Bilo bi mi vazno Da na horizontu opet vidim strijele... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jinx........ | |
| |
|
| |
| Jinx........ | |
|