| Dejan Matic | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:11 pm | |
| Burma
Danas zenim drugu zenu a tebe sam zenit' hteo zavaravam samog sebe lazem da sam preboleo
Ref. Krijem suzu izdajicu roman srece u njoj pise tvoju burmu drugoj dajem a iz oka liju kise
Zasvirase pesmu nasu zanemese usne moje nemam snage da zapevam u pesmi je ime tvoje | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:11 pm | |
| Dva druga (duet Marko Nikolic)
Mnogo toga bas smo prosli mi mnogo lepih zena ljubili nije vazno vreme ili grad sve je lako, druze, kad si mlad (2x)
Ali sad je doslo vreme da svako svojim putem krene cekam zoru da mi svane pa da krenes preko grane
Ref. Hajde druze sa mnom u noc reka suza nek' nocas potece popicemo dosta vina i uz zvuke violina proslaviti nase zadnje vece
Hajde druze sa mnom u noc tesko ti je i meni je tako posle svega sto smo prosli i na ovo sto smo dosli dobar drug se ne ostavlja lako
Uvek kad te sretnem, druze moj srce puno kao casa vina a kad nasa pesma krene seti me na staro vreme uspomene teku mi kroz vene
Ali sad je doslo vreme da svako svojim putem krene cekam da mi zora svane pa da krenem preko grane
Ref.
Ali sad je doslo vreme da svako svojim putem krene cekam da mi zora svane pa da krenem preko grane
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:12 pm | |
| Golubica
Ne trazi da ti pokazem gde mi se srce zatvara ponekad jos skriveno staklo bljesne ko dukat oko zavara
Po stoti put te ostavljam i sto put cu se vratiti tonem u mrak ko ukleti jedrenjak ej, ko ce sebe shvatiti
Ref. Golubice, dukat sam ja od gline kad pozlata se skine i dodjes do sredine ja sam od one jeftine
Ne krivi sebe, andjele plima je tu da potopi ljubav je to, secer u mom espresu nikad se sve ne otopi
Po stoti put te ostavljam sve cu sa sobom poneti tonem u mrak ko ukleti jedrenjak ej, ko ce sebe podneti
Ref.
Ja sam od one jeftine (2x) | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:12 pm | |
| Greskom isprosena (duet Goran)
Opet cujem korake, dolaze pod krovove stare kuce gde sam nekad ziveo cekam da se otvore vrata sobe malene i na vratima da nju ugledam a na sobnom pragu brat krenu mi u zagrljaj kaze, dobro kuci dosao
Ona ti je pisala, sto se nisi javio dok si svetom lutao prsten je sacuvala, majku uvek pitala sto se nisi tako dugo javio evo, skoro godina da se ona udala al' te nije jos prebolela
Ref. 2x Za sve zene nek se case prazne samo za jednu neka suze krenu ta je zena greskom isprosena al' ce ceo zivot, al' ce ceo zivot i oko i dusa da je vreba
Bila mi je najlepsa, kao ruza prolecna al' je greskom prosena prsten je sacuvala, majku uvek pitala sto se nisi tako dugo javio cujem da se udala, dusa joj je slomljena i da me nije jos prebolela
Ref. 2x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:13 pm | |
| Gresnica
Ref. Samo jednu noc proveo sam snjom dovoljno da mrem za gresnicom tom
Ta je zena srecnica i ako je gresnica svi je vole volim i ja a ona je bilo cija
Ref. 2x
I mene je zavela u vrt rajski povela i jabuku slatku dala sto je gresnom rukom brala
Ref. 4x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:14 pm | |
| Ili me ljubi ili me ubi Sve dobre godine tebi sam dao i sve dobro sto sam imao vise mi ne treba, jer mi je lose krenulo al' tebi je venulo ono ljubavi malo
Ref. 2x Ili me ljubi ili me ubi nemoj me muciti, jednom presudi
I dani prolaze, nije ti zao bez tebe sto sam ostao reci mi istinu, makar me ona bolela nekada si me volela, reci, drugog si srela
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:15 pm | |
| Istina
Budim se, pored mene opet tvoje mesto prazno bojim se da te gubim ali to ti nije vazno
Reci mi sta ce meni zlato koje uvek sija lazno hajde, reci mi
Ref. Pogledaj u dno moje duse videt ces da si tu jos te tamo krijem shvatit ces
Da si ti uvek bila jedna jedina bila si i to ce uvek biti, istina
Otvori cu bocu crnog vina kao tvoje oci neka me ono greje mesto tebe ove noci
Kada ti nisi dosla i ne zelis da me vidis kako patim zauvek
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:15 pm | |
| Ja pesmu hocu
Kad zena ide drugom coveku i zivot odlazi s njom a suze plamen ljubavi gase u srcu ranjenom
Ref. Ja pesmu hocu za ovo vece ja vise nemam sna nek vino brise poljupce njene sa mojih usana
Sve sto je lepo nosi sa sobom i snovi nestaju svi ostaju samo poljupci lazni od njene ljubavi
Ref.
U srcu tada prestaje zivot u dusi ostaje lom za mene ona vise ne mari srecna je u domu svom
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:16 pm | |
| Jos te ceka srce moje
Mogao bih pokraj druge provoditi silne sate ali srce drugu nece ono samo kuca za te
Ref. Ubediti srce ne znam da je kasno za nas dvoje jos uvek se tebi nada jos te ceka, zlato moje
Mogao bih s nekom drugom krenuti u zivot novi ali srce jos te sanja prepuni su tebe snovi
Ref.
Znam da bi mi zena druga poklonila sve od sebe ali srce to ne zeli jos verno ceka tebe
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:16 pm | |
| Lose karte
Dali si negde srecna ti moja ljubavi nema dana a da se nepitam zasto me ostavi
Ref. I slaba sreca i lose karte danju i nocu svuda me prate i lose vino i tudje zene ubise mene, ubise mene
Za tobom ode sreca sva moja voljena kome si drugom kad meni nisi zauvek sudjena
Ref.
Nepitaj nikad nikog ti zasto tugujem karte na stolu i lose drustvo sa njima drugujem
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:17 pm | |
| Milione da mi das Milione da mi das kao dragulj da mi sijas mesto sunca da me grejes ko boginja da se smejes
Ni tad ne bih bio tvoj ja pripadam samo njoj samo zeni voljenoj (2x)
Milione da mi das da mi radis sve sto znas da si trava, a ja rosa da si vila zlatokosa
Ni tad ne bih bio tvoj ja pripadam samo njoj samo zeni voljenoj (2x)
Milione da mi das moc vracare da imas u tamnicu da me bacis i na teske muke da me stavis
Ni tad ne bih bio tvoj ja pripadam samo njoj samo zeni voljenoj
Ni tad ne bih bio tvoj ja pripadam znas ti dobro samo mojoj voljenoj | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:17 pm | |
| Nema vise snova Kada slomis tanku brezu breza ce porasti a kad slomis ludo srce u ocaj ce pasti
Ref. Nisam stablo, kada ga proseces pa da lako zaraste mu rana i najmanje sto je bilo lepo vecito ce da zivi u nama
Kada zgazis mladu travu izniknuce nova a kad zgazis ludo srce nema vise snova
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:18 pm | |
| Nigdje ko u Bosni
Gdje li se jos tako vino pije od nedjelje pa do ranog petka dva se dana dusa trijezni pa sve opet iz pocetka
(ma ljudi recite dje to ima, recite mi ljudi)
Ref. Nigdje, nigdje, nigdje nigdje ko u Bosni nigdje, nigdje, nigdje nigdje ko u Bosni
Nit' se ljepse pjesma pjeva nit' se bolje usne ljube nit' se igdje vise pije (nit' se vise vina pije)
Gdje li se jos tako usne ljube svake noci sjele bez prestanka s poljupcima kad se krene ne staje se do uranka
Ref.
Gdje li se jos tako pjesma pjeva svake noci pjeva i ne spava i kad pjesmu vece pocne zavrsi je zora plava
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:19 pm | |
| Nije to bilo to Nije to bilo to, to sto se videlo kud si tad naisla pa mi sve preselo jer sam je ljubio i pomalo grlio nije to svaki dan bio joj je rodjendan
Cija li je ono volja nije valjda Bozija kada ne treba si stigla s vrata frku podigla
K'o za inat ja sam se opustio i zenskom drustvu se prepustio kasna dojava i tvoja pojava za samo minut me otreznila
Ref. 2x
Cutanjem cu da se branim tama me sad ubila svaka prica posle svega samo bi mi odmogla
Nemoj plakati i scene praviti na dve stolice ne sedim ja svaka slicnost je ovo sa prevarom u to ne sumnjaj slucajna
Ref. 2x
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:19 pm | |
| Niko i neko
Nisam bio dobar ja za tvoje drustvo oduvek si pucala visoko ni u cemu prvi niti plave krvi da bi tebi zapao za oko
Ref. 2x Sto me sada trazis pored njih toliko gde si bila kad sam bio niko kako da ti verujem sada kad sam neko pa da s tobom delim ono sto sam stek'o
Da na lepe oci otvaras sva vrata jasno mi je platio sam skolu ne znam te od juce da ne vidim luce kako bacas pogled ka mom stolu
Ref. 2x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:20 pm | |
| Pola pola
Rekla si mi delicemo u zivotu sve sada kad nam nije lako ti ostavljas me
Rekla si mi delicemo i dobro i zlo sada kada tesko nam je zaboravljas to
Ref. 2x Tamo gde si posla ti ponesi i deo bola kad smo mogli delit' srecu delimo i bol na pola
Rekla si mi delicemo nasu srecu znaj sada kad nam nije lako ti bi htela kraj
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:20 pm | |
| Produzi mi zivot
Produzi mi zivot produzi mi vek ti si dusi mojoj i otrov i lek
Zaustavi starost nek priceka malo mnogo mi je do tebe duso, stalo 2x
Ref. Kad sam tuzan i kada se smejem da l' ti usne ja usnama grejem da li padaju sve jesenje kise uz tebe lakse, lakse se dise
Zivi sa mnom zivot i prosanjaj san ti mi, duso, i noc pretvaras u dan
Za tebe bi srce sve od sebe dalo mnogo mi je do tebe duso, stalo 2x
Ref.
Najsrecniji ja sam kad mi srce das ti to tako dobro osecas i znas
Eh sta mi je toga na um srcu palo mnogo mi je do tebe duso, stalo 2x
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:21 pm | |
| Rulet ljubavi
Ti nocas rulet ljubavi igras prvi put pravila igre ne znas zato sam zabrinut
Ref. Ne zelim suzu bola da vidim na tvom licu ne zelim ni za sebe jos jednu ranjenu pticu
Nekad sam davno i sam igr'o na broj koji gubi i znam kako boli kad neko lazno ljubi
U ovoj igri, zapamti nema prastanja nestace za par sati sva tvoja mastanja
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:21 pm | |
| Ruza
Gajio sam ruzu samo za tebe pitao se dana svakog da li hoces je
Ref. I sad svake noci place jedna ruza rumena uvenuce nece biti poklonjena
Njoj se nadam, ruzo dugo cekam je mirisom je ti dozovi da te ubere
Ref.
Zalud cekam, ruzo zalud nadam se jer u njenoj dusi nema mesta za mene
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:22 pm | |
| Ta lepa zena neverna
Sta je zivot naumio to se sada sa njom gubi sta ce meni obecanje kad je neko drugi ljubi
Ref. 2x Ta lepa zena neverna nikad me nije volela iako me je izdala u mom je srcu ostala
Od prvog sam dana znao da sam za nju samo deo al' kako cu da ne volim kad sam za njom poludeo
Ref. 2x
Nikad nisam bio covek kom su strana osecanja ali sta cu kad me sada more prazna obecanja
Ref. 2x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:23 pm | |
| Ucio me zivot svemu
Ucio me zivot svemu tugovanju i veselju ali jedno ne nauci to me sada strasno muci
Ref. Zivot me je naucio da patim i volim ali nije kako njenu ljubav da prebolim
Ucio me zivot svemu prevarama i postenju ali jedno ipak nije zato srcu tesko mi je
Ref.
Ucio me zivot svemu neverstvu i poverenju samo jedno ipak nije al' za mene najvaznije
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:24 pm | |
| Zaigraj
Pribi se uz mene upij sjajnu mesecinu nek se tvoj miris poigra sa vetrom gledaj me ne reci istinu
Kao da smo sami prevari me jabukom kao sto je Adama Eva uradi samnom sve sto nisi smela
Ref. 2x Zaigraj za mene ko kostana vila nek se sva pijanstva ko drugovi vrate
Svaku laz tvoju darivacu mila dukatima sjajnim stope da ti prate
Zaigraj, zaigraj
Da li si za mene ja sam zbog tebe ziv zakopan i hodam na ivici pakla slatkim dahom opijan
Kao da smo sami prevari me jabukom kao sto je: Adama Eva uradi samnom sve sto nisi smela
Ref. 2x
Zaigraj, zaigraj (2x) | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:25 pm | |
| Zaviri u moje srce
Ne daj suzi u prasinu ni jecaju kroz tisinu nocas bit ce srno ranjena na tu pricu tacka stavljena
Ref. 2x Zaviri u moje srce osetit' ces tople zime pogledaj usne moje procitat' ces svoje ime
Ne daj suzi u prasinu ni jecaju kroz tisinu zaplovimo morem ljubavi kofer tuge baci, ostavi
Ref. 4x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dejan Matic Uto Dec 16, 2008 9:26 pm | |
| Zeljo moja Ako ti slucajno na um padnem ako se slucajno setis svega dodji mi, dodji k'o nekad sanjaj sa mnom, a ne kraj njega
Ref. Budi sa mnom i budi se sa mnom zeljo moja, zeljo moja u zivotu svega imam al' mi fali ljubav tvoja
Ako ti slucajno suza krene ako te slucajno dusa zaboli dodji mi, dodji k'o nekad spavaj sa mnom, a ne kraj njega | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dejan Matic | |
| |
|
| |
| Dejan Matic | |
|