:) |
|
| Magazin :D | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 1:52 am | |
| Magazin - Cesto
Ref. Prvi puta oci su plakale prvi puta kada su vidjele da vise nije kraj tebe mi mjesto od tada placem, cesto, cesto
Prvi puta usne su lagale prvi puta kada su kazale da mi je kraj tebe, hladno i tjesno od tada placem, cesto, cesto
Sad kad stanem, pogledam na sve zazelim se tebe najvise da si barem rekao "Samo sam se salio"
Ref.
Dobro znam da, vrjeme ljeci sve rane bivse, rane buduce da si barem rekao "Samo sam se salio"
Ref. 2x | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 1:54 am | |
| Da li znas da te ne volim
Teska srca priznajem kao da te izdajem cijeli dan mi proleti da te se i ne sjetim na prste ja izbrojim sve to sto od nas ostalo je
Dugo nisam stopala grijala na tvojima i vec dugo tebi sam okrenuta ledjima i gdje su sad ta lika dva nasmijana na slikama
Ref. Da li znas da te ne volim cujes li, tebi govorim trosi se sve zao mi je, al' tako je
Da li znas da te ne volim gdje je puklo, to i ne pamtim trosi se sve zao mi je, al' tako je zao mi je, ali tako je
Sve na svijetu mijenja se na bolje il' na gore neke vatre dogore sto ljubis me u krivi cas nije do nas, nije do nas
Ref. | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 1:55 am | |
| Idu dani
Bili smo vise no drugovi sami po svaku noc i dan studentske godine su skrivale te nase najljepse godine
Isti smo jastuka djelili drugi su brinuli za nas mislili kako ce ostati sve vrijeme nam nista ne moze
Ref. Idu dani i sve je, i sve je odnio vrag idu dani i tko zna, i tko zna kom' si sad drag
Idu dani i sve smo, i sve smo dalje sad mi ne mogu, ne ne mogu zivjeti s tim
Isti smo jastuka djelili drugi su brinuli za nas mislili kako ce ostati sve vrijeme nam nista ne moze
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 1:55 am | |
| Kad bi bio blizu
Ja se osjecam lose na dane ko bi sa mnom zamjenio strane moja vojska suza ranjena jos se nije povukla
Ja te sretnoga sanjam na dane pa mi kapa samoca na rame kako samo mi nedostajes ni ne pitas se da l' smijes
Ko led u kosti ljubav se uvukla zelja za tobom skroz me dotukla
Ref. Kad bi bio blizu bio blizu kraj mene jednu noc bez suza dugujes mi najmanje
Ja se ponadam tebi na dane sirom otvorim oci ko lane onda biram ruz i haljine koje volis najvise | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 1:57 am | |
| Kad u vojsku podjes Na stanici 100 perona nigdje nema tvog vagona ja u vojsku odlazim truba trubi prije zore oci ti se sa snom bore svoju dragu pozelim
A ona spava njena kosa plava na mene misli lijeva, desna, jedan, dva, tri
Ref. Kad u vojsku podjes ljubit cu te ja a kad kuci dodje moja jedina drugovi mi stari pismo pisali da me moja draga ne voli
Pokraj Save voda tece pozani si svako vece moju sliku izljubi kad u jutro postar prodje ko na pamet tebi dodje svoju dragu pozeli
Ref.
Na zidu kalendar stoji kako idu dani tvoji ja ne mogu sporije vojska ide sa terena na kapiji puno zena kad u vojsku dodjem ja
Ref. | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 1:58 am | |
| Kasno je
Ako me imas, imas u krvi nedaj me vjetru, jugu ni buri ako me nemas, nemas ko prije
Nista to nije rijec ili dvije i to je kraj (2x)
Kasno je, kasno je zar ne, ne okreci se na sve se ziv covijek navikne na sve, na sve
Ako si rijeka, i morska trava neka mi dusa na pijesku spava ako me nemas, nemas ko prije
Kasno je, kasno je zar ne, ne okreci se na sve se ziv covijek navikne
Kasno je, kasno je idi, ne prica mi se sad kada znam da kasno je za sve | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 1:59 am | |
| Ljube se dobri,losi,zli
Ljube se dobri, losi, zli al' niko tako kao mi, ne zaboravi
Vino mi ljulja usne, vino najsladje nocas ga pijem kao pjesme narodne vjetar na ceznju mirise ko ti sad nebo daruje ko mi ga umiva, sretna ne bila
Nocas te oci vide i kroz zidove nocas mi tuga svija gnijezdo za mene putuju ruke do tebe odlaze da se ne vrate ko mi ga umiva, sretna ne bila
Ref. Ljube, ljube se dobri, losi, zli al' niko tako kao mi al' niko dobro kao ti, aj, aj, aj ljube, ljube se dobri, losi, zli al' niko tako kao mi, ne zaboravi | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 1:59 am | |
| Minus i plus
Jesi li blizu il' me vara osjecaj cujem li tebe ili srca otkucaj u ovoj prici sve me navodi na grijeh zivot mi vec odavno nema raspored
Ne priznaj nikome da ides kod mene preskoci pitanja i sve stepenice kad vidim te za srce zalijepi se med jer jedanaesta za mene ti si zapovjed
Ref. Trebam te ja, nije nacin da okreces mi ledja zato jer smo razlika ko minus i plus, ko Amer i Rus u mom svijetu ti si korov, a ja hibiskus | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:00 am | |
| Minut srca tvog
Vezati cu sjecanja da ne lete nikuda da ne lete nikuda jer su gorkog okusa
Nije more toliko veliko ni duboko veliko ni duboko da u njega stanu sve uspomene na tebe
Ref. Sve da hocu ja ne mogu sebi sakriti da sam na te slaba ljubavi
Sve da hocu ja ne mogu tebi priznati da je cjeli zivot moj samo minut srca tvog | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:01 am | |
| Ne mogu da ga ne volim Nocas me more pita s kim ti se dragi skita sto se ne vratis nocas me dusa boli toliko tebe voli sto se ne javis
Mirise badem i ljeto al' sto ce mi sve to kad sa mnom nisi ti i neka nema te s nama i neka sam sama ja mogu cekati
Ref. I nocas sviraj, svirajte a ja cu pjevati pjesmom ga pitati zasto se ne vrati ne mogu da ga ne volim zato cu pjevati pjesmom ga pitati zasto me ostavi | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:02 am | |
| Ne tice me se
Evo, ovaj je grad, ovaj je grad ovaj je grad malen za mene mislim, evo, i najbolje da, najbolje da najbolje da, odem od tebe
Ja branila sam sve moje i tvoje najjace boje ja gradila sam hram i molila za nas jucer i danas
Ref. Evo ti sad, neka te boli evo ti sad, dodji i moli ne tice me se, ne tice me se necu da za mene umres necu da me razumijes ja zivim za to, ja zivim za to da se sjetis svaki dan sto si mi ucinio
Ne tice me se ne tice me se
Ja branila sam sve ja gradila sam hram i molila za nas jucer i danas
Ref.
I molila za nas jucer i danas
Ref. | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:04 am | |
| Put putujem
Hej, duso, hej, stara ljubavi ja ne mogu vise na te cekati
Put putujem, put daleki sav te zivot ljubim, ne zaboravi put putujem, a zao mi nemam kome reci da te pozdravi, za me poljubi
Ja nemam lijek da me ozdravi samo tvoju sliku da me isprati
Put putujem, put daleki oko moje zoru nece vidjeti put putujem, a zao mi nemam kome reci da te pozdravi, za me poljubi
Hej, duso, hej, stara ljubavi sto ti moje rijeci vjetar ne nosi
Put putujem, a zao mi nemam kome reci da te pozdravi, za me poljubi | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:05 am | |
| S druge strane meseca Duso, trebali smo znati mi da nam je najbolje onda bilo jer kad osmijeh nam se prorijedi nije to vino koje se pilo u one dane, ljubavi rane
Nikad necemo bit' isti mi niti ja, niti ti, tako ide covjek to niti ne primjeti kako su godine s neba stigle nenadano, polagano
Ref. Jer se navikne covjek na dobro i zlo i drzi toplo i hladno al' nije to to i danas zazeli srce jos minut il' dva da se najezi ko nekada od dodira i tople struje sto je tekla s druge strane mjeseca | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:05 am | |
| Spomenar Jedna mala tema glavom mi se mota sad kad imam suze umjesto zivota
Jedna mala tema banalna i stara jedan smjesni natpis u uglu spomenara
Ref. 2x U srce sam te zakljucala ne mozes izaci kljuceve sam izgubila ne mogu ih naci
Ti sa nekom drugom a ja zivim sama neku cudnu igru igra zivot s nama
Al' jos uvijek vidim jedno dijete sara onaj smijesni natpis u uglu spomenara
Ref. 2x | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:06 am | |
| Suti
Sto si dobio time sto si stavio kljuc u bravu za sve one stvari sto se ljubavi ticu
Ja zagrizem do kraja kad nekog volim ja se borim s tim se covjek rodi i zauvijek suti
Jer ljubav je ljubav a ponos je ponos tvrdo korijenje, jace od mene sad ne govori, kasno je za sve
Ref. Suti kad te ne pitam ne govori lazi na glas, na glas idi, ja te ne gledam sutra bice sto i danas, danas
Suti kad te ne pitam imao si pricat' kada, kada idi, ja te ne gledam sutra bice sto i danas, sto i danas
I koliko si puta bio u prilici da kazes rijeci, dvije da me tjese i smire
I sto si dobio time sto si stavio kljuc u bravu za sve one stvari sto se ljubavi ticu | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:08 am | |
| Suze krijem, one padaju
Da mi je jos jednom s tobom krenuti evo ide zadnja zora moramo se rastati evo ide zadnja zora necemo je cekati
Ref. Ja suze krijem, one padaju ja drugom idem, one ne daju i neka teku, neka svako zna nek' ti kazu kad ne mogu ja
Ja ne idem tamo kuda ides ti izdrzalo srce ne bi kada bi se vidjeli izdrzalo srce ne bi kada bi se susreli
Ref. 2x | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:09 am | |
| Trag od krede
Daleko je gora maslinska spasitelj od mojih usana mogao si, nisi htio ti biti ruka sto mi pruza mir sto mi pruza mir
Ako pisnem poc' ce rijeka ta rijeka svega sto sam skupila plivat' ces u ispovjedima ruku svezanih od kajanja
Ref. Danima si vec nepozvan idi ostani ponosan i ostavi bar malo onog sebe starog da mi nije zao
Danima si vec nepozvan idi ostani ponosan kao trag od krede da se drugi brisu brisu nakon tebe
Saznaces iz prve ruke ti sve sto nisi htio saznati nikad neces znati cjeniti odanost u ime proslosti
Ref.
I ostavi bar malo onog sebe starog da mi nije zao
Ref. | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:09 am | |
| Tisina
Cujes li zove te tisina k'o bolan sunce iz visina reci mi zar je to sudbina sto nocas stize u nas dvor il' je srcu mom' to tvoj odgovor (2x)
Samo tisina, samo tisina k'o vjetar hoda kroz ovaj dvor jer je tisina jos od davnina nasa sudbina i nas razgovor | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:13 am | |
| Svejedno je
Motor se pokvario brod nam se zaglavio a morski pas gledao nas nasred mora cekali smo spas
Kompas mislio na nas a mi smo ga buc, pljas jer mi bi bas, bas bi najradje da nas nitko ne nadje
Ref. Svejedno je, svejedno je je l' dolje trava il' more ja ljubim te, ti ljubis me i to je ono najbolje
Svejedno je, svejedno je na kojem kraju svijeta je je l' jadranska il' bavarska il' je ovo pjesma madjarska
Obala krivudala uvala se ljuljala a ja i ti ko zaljubljeni ocima se dodirivali | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:14 am | |
| Tri sam ti zime saptala ime
Odlazim mili, sretni smo bili dok smo se voljeli ti mirno spavaj kraj druge sanjaj za me ne brini
Odlazim tugo, zalicu dugo sto smo se voljeli idem dok srce jos snage ima sve da ti oprosti
Ref. Tri sam ti zime saptala ime sliku ljubila zbog tebe sve sam izgubila jer sam te cekala
Tri sam ti zime saptala ime sliku ljubila zbog tebe sve sam napustila nevjerna ljubavi sto smo se rastali
Odlazim tugo, zalicu dugo sto smo se voljeli idem dok srce jos snage ima sve da ti oprosti
Ref. 2x | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:17 am | |
| Zna srce zna
Noc, noc, noc je pala rano noc, noc pokrila je sve
Kuc, kuc, kucaj, al' lagano samo ja da cujem te
Cuj, cuj, cuvas li jos ciju sliku na dnu ladice
Prica se nocu kod tebe svjetla gore najduze
Ref. Zna, zna, srce zna citati sa usana zna, zna, nema varanja nije jabuka da se dijeli na pola necu ti ne, vjerovati sve
Zna, zna, srce zna citati sa usana zna, zna, nema varanja lazi slatke su al' se brzo otkriju necu ti ne, vjerovati sve
Ne, ne, nemoj da mi kazes nije, nije istina
Sve, sve, ali da mi lazes to ti duso ne treba
Sto, sto, sto li zora gleda bas u tvoje prozore
Prica se od svih najduze svjetla gore kod tebe
Ref. 2x | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:18 am | |
| Sto Bog mi oci da
Suze moje, tecite u nizu ja vas ionako ne skrivam pred kim to da mene sada bude sram
Uhvatit cu nocas za rep laste lakse se u jatu putuje kad ni putovat nismo znali u dvoje
Ref. Sto Bog mi oci da, bolje da slijepa sam kad mi puca, puca, puca pogled samo na njega zivote, lopove, vrati ga, steta je kada sve je, sve je, sve je sa njim bilo najbolje
Sto Bog mi oci da, bolje da slijepa sam kad mi puca, puca, puca pogled samo na njega steta svih godina, svih nasih derneka ljubav moja drzi strazu pokraj moga kreveta
Suze moje, tecite u nizu ja vas ionako ne skrivam pred kim to da mene sada bude sram
Ref.
Ref. | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:20 am | |
| Ako poludim
I u dobru i u zlu Ljudi jedva cekaju Da ti zemlju pomaknu Grijeh za srce zataknu
Na daleko cuje se Da si brat od nevolje Nevolje Ali, ali meni si Med i mlijeko ljubavi
Ako poludim i podjem za tebe Reci ce ljudi sve o meni najgore Jer ne znaju da ti za me bio si Za me bio si jedino jutro ljubavi
Ako poludim i podjem za tebe Jer ne znaju da ti za me bio si Za me bio si jedino jutro ljubavi
Stavi ruku na mene da me prodju brige sve Ruka tvoja miluje nosi prst od sudbine
Nadaleko cuje se Da si brat od nevolje Nevolje Ali, ali meni si Med i mlijeko ljubavi | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:20 am | |
| Amadeus
A Amadeus sladak k'o curica i svu noc svira da me fascinira Amadeus radi sto ne treba i ne zna on, da mene ne dira to
A stan je prazan, sansa stopostotna da bude blesav makar nek' pokusa Amadeus radi sto ne treba i ne zna on da mene ne dira to ja bih se, ja bih se
Ref. Ja bih se ljubila s njim ali srece nema tu kad on voli, voli nju dosadnu muziku
A Amadeus svira po notama umjesto da me dira po usnama i opet radi, radi sto ne treba i nezna on, da mene ne dira to ja bih se, ja bih se
Ref. | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:21 am | |
| Andjele
Sto sad stojis, sto me gledas zar jos mislis da mi trebas u tom kucnom ogrtacu kojeg poslje obuc ja cu i onako izgubio si sebe sad ovako, sad ovako
Ref. E, moj andjele, crni andjele kako si to nisko pao krevet moj za njezin dao
Reci andjele, pljuni na sebe jel ti bilo bolje sa njom il' se ne da mjerit sa mnom
Reci andjele, gdje je puklo sve tijelo Boga narav muska a od covjeka samo ljuska
Sto sad stojis, sto me gledas zar jos mislis da mi trebas u tom kucnom ogrtacu kojeg poslije obuc ja cu i onako, izgubio si sebe sad ovako, sad ovako
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Magazin :D | |
| |
| | | | Magazin :D | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |