|
| Magazin :D | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:22 am | |
| Balkanska ulica Ne prolazim tvojom ulicom gdje setas sa svojom curicom na te slici slatka je ko toplo pecivo a ja jos te volim neizrecivo
Ne prolazim nasom precicom gdje se igras sa mezimicom jamnice joj krase lice kao ljubice a mene blizu grizu za srce
Lijevo, desno, nigdje nikoga a ja zudim da te poljubim
Balkanskom ulicom prolazim dobar dan tvojima pozelim tebe ne zelim ni da vidim jer se opet zaljubim
Sjecas li se ono kad smo se pratili do ugla Balkanske trcala sam, trcala sam da stignem na vlak a na peronu vec su dali znak
Ako ima Boga zasto me tjerao da krenem do tebe neka druga na usta ti usne stavila a ispod ramena se sakrila
Lijevo, desno, nigdje nikoga a ja zudim da te poljubim | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:27 am | |
| Besane noci
Besane mi noci sve besane mi zbog tebe besane mi noci sve jer ti nisi kraj mene
Ref. Zivim, a kako, slutis li ti sto me ostavi zivim, a ne znam cemu to kada nismo zajedno suzo moja malena mladosti moja ranjena
Besane mi noci sve besane mi zbog tebe kad te samog svi ostave ti se vrati, vrati se
Ref. | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:28 am | |
| Bilo bi super
Hej, zlatni djecace da si sa mnom ljubav vodio na plavoj obali kad smo ono bili zajedno
Ref. Bilo bi super, bilo bi super bilo bi sjajno, beskrajno mi tako mladi, sami odavno bilo bi nezaboravno
Moja simpatijo da si moje misli citao na zlatnoj obali kad si me za ime pitao
Ref.
Hej, zlatni djecace da si mi na tren uzvratio u plavo svitanje kad si mene kuci pratio
Ref. | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:29 am | |
| Abrakadabra
Abraka, abraka abrakadabra
On bi da se ganja poput Petra Pana s kapetanom Kukom nasred oceana il' da skita svijetom kao segrt Hlapic al' za sve mu treba zacarani stapic
On bi kao Popaj htio zvakat' spinat il' k'o Miki Maus tjerat' stalno inat i da bude Palcic sitan kao grasak al' za sve mu treba zacarani prasak
Ref. Abraka, abraka, abrakadabra abraka, abraka, abrakadabra magicne rijeci, carobni znaci jezde kroz mastu djec'ji junaci
Abraka, abraka, abrakadabra Abraka, abraka, abrakadabra magicne rijeci, carobni znaci miruju samo skolski zadaci
On bi kao mnogi vitezovi slavni zmajeve pretuk'o bio uvijek glavni i princezi svojoj sluzio do groba al' za sve mu treba zacarano doba
On bi da je velik poput Velog Joze i da kao Tarzan dzunglom skakat' moze i da dijeli pravdu poput Robin Huda al' za sve mu to treba ona zemlja cuda
Ref.
On bi da je bradat poput Robinzona il' da plovi poput Piplfoksa Dzona Guliver da bude Mali princ iz snova al' za sve mu treba zacaranih slova
On bi da je slavni Dejvi Kroket licno Pinokio Kekec ili tome slicno i da masta poput Haklberi Fina al' za sve mu treba prica iz davnina
Ref. 2x | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:30 am | |
| Dobro jutro
Dobro jutro, moja zoro plava mjesto mene jutros ustani moje zlato s nekom drugom spava zivot mi se vise ne mili
Dao mi je i sunce i kisu sad kraj druge lezi umoran moje grudi jos za njega disu zbogom sreco, tugo, dobar dan
Dobro vece, moje drustvo staro cijelu noc mi drustvo pravite ako legnem ja se dici necu vi mu nikad to ne recite
Dao mi je i mjesec i zvijezdu nema vise nade da ce doc' drugu ljubi sada u svom gnijezdu zbogom sreco, tugo, laku noc
Opio mi i dusu i tijelo vilo mora, oduzmi mu noc ako legnem ja se dici necu zbogom sreco, tugo, laku noc | |
| | | Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Magazin :D Čet Dec 18, 2008 2:31 am | |
| Ej, ponoci
Nemam, je nemam vise sta da izgubim bila sam, ljudi samo tren u noci toj on odlazi njoj
Ref. Ej, ponoci, ne odlazi ne daj mu, noci ne daj mu da on zavoli nju
Ej, ponoci, ne primi me dala bi, dala bi mu sve nek ostavi je
Noc je, za nasim stolom sjedim sama ja bila sam, ljudi samo list na vjetru tom on odlazi s njom
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Magazin :D | |
| |
| | | | Magazin :D | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |