| Lazno prijateljstvo | |
|
+13smile_girl Gossip girl Anuska Angelsmiledoll bbabystorie buuuuuubicaaaaaa Diamond_girl Ikac&Njanja Arijana dovLa_ Lollipop Piink.Ladyy malena91ns 17 posters |
Autor | Poruka |
---|
malena91ns Novi član
Broj poruka : 9 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Lazno prijateljstvo Sub Apr 12, 2008 11:59 pm | |
| ..da was grupa prijatelja gotiwi,a kad niste u tom drushtwu onda ogowaraju,a pritom wi za to znate? | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Ned Apr 13, 2008 12:18 am | |
| e ova tema je rodjena za mene! Neznam dali zasluzujem nesto tako sa strane mog drustva (izvinjavam se ako gresim) ali ako me jos uvek dobro sluzi memorija ja niti sam se mesala u njihovu privatnu stvar,koje bi oni rado da zadrze za sebe..niti ulazila u kakve konflikte.. uglavnom saznam da mi neko nesto rekao iza ledja,i gle cuda...uvek se ispostavi NAJBOLJA drugarica...koja uvek ono 'ne bre nisam to rekla' i posle se ONA nadje uvredjena ... a zna dobro sta je rekla ... ccc ...
kud jos se*e jos i laze!
tako da,da ulecem u takve situacije,i bogami snalazim se kako god znam i umem.. | |
|
| |
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Ned Apr 13, 2008 12:16 pm | |
| Da... Desilo mi se. Ali nije to bila neka velika grupa. Njih dve otp. Kada smo bile zajedno onda su bile ok sa mnom,a kada bih ja otisla sa ostalima jer nisam htela da se izdvajam one bi me ogovarale. Zbog ljubomore,bile su ljubomorne a i to drustvo ih nije prihvatilo kao mene. Nije se zavrsilo nesto Bog zna sta,jednostavno sam prestala da se druzim sa njima. I svi srecni i veseli. | |
|
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| |
| |
Arijana Super aktivan clan
Broj poruka : 304 Godina : 32 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Pon Apr 14, 2008 9:23 pm | |
| hmm....ne mislim da me niko od mojih drugarica odgovara....ne vidim zasto bi....nadam se da to ne rade...jer onda mi nisu pravi prijatelji... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Uto Apr 15, 2008 3:17 pm | |
| desilo se i zazalili su zbog toga.kad god sam im trebao,bio sam dobar a ovako ne valjam.srecom imam mnogo drugacije drustvo sad i miran sam | |
|
| |
Diamond_girl Super aktivan clan
Broj poruka : 265 Godina : 30 Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Uto Apr 29, 2008 4:55 pm | |
| desilo se........kad sam i m trebala...super ja sam najbolja obozawaju me,. a owako sam dobra za ogowaranje..... | |
|
| |
buuuuuubicaaaaaa Super aktivan clan
Broj poruka : 273 Godina : 33 Lokacija : cvet :P :D Datum upisa : 16.05.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Pet Maj 16, 2008 2:43 pm | |
| pa nije mi se to desilo .. barem mislim :S...ako se desi to bi me slomilo...najverovatnije ... al ipak .. sta znam | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Sub Maj 24, 2008 9:47 am | |
| nazalost desilo mi se jednom i nadam se da nece vise sa mnom osoba super a iza ledja svasta pljuvala po meni ali kad tad se sve sazna :bad10: take osobe treba samo otkaciti | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Sub Maj 24, 2008 3:57 pm | |
| - bbabystorie ::
- nazalost desilo mi se jednom i nadam se da nece vise sa mnom osoba super a iza ledja svasta pljuvala po meni ali kad tad se sve sazna :bad10: take osobe treba samo otkaciti
tako sam ja uradila | |
|
| |
Anuska Novi član
Broj poruka : 40 Godina : 31 Lokacija : ...centar sveta... Datum upisa : 13.06.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Pon Jun 16, 2008 12:06 pm | |
| ma to se desava... to i mi nekad radimo... ali zna se kakvi su to (ne) prijetenlji... i sta se prica i radi sa njima... i koliko se cesto izlazi sa njima... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Čet Jun 26, 2008 5:28 pm | |
| - Anuska ::
- ma to se desava... to i mi nekad radimo... ali zna se kakvi su to (ne) prijetenlji... i sta se prica i radi sa njima... i koliko se cesto izlazi sa njima...
slazem se sa anom..desilo se i meni milion puta i mislim da se to swima desawa ali takwe ljude ne treba shwatati kao prijatelje... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Pon Jul 14, 2008 8:29 pm | |
| Imam puno takvih u mom bivsem odeljenju.Kad im nesto zatreba onda sam super,najbolja a kada im je sve potaman ja ne postojim. Koriste me a onda dovidjenja.Ali naucija sam svoju lekciju.............. | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Ned Avg 10, 2008 5:27 pm | |
| - *Emy*93 ::
- Kad im nesto zatreba onda sam super,najbolja a kada im je sve potaman ja ne postojim.
Koriste me a onda dovidjenja.Ali naucija sam svoju lekciju.............. | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Pet Avg 22, 2008 2:14 am | |
| nije mi se to jos desilo...uglavnom sam se drzala jedne ekipe u osnovnoj i i dalje blejimo ponekad,ali pored njih imam jos 3 ekipe za koje moram da nadjem vremena...naravno,imamo razumevanja jedni za druge,tako da nema nikakvih problema sto se toga tice. | |
|
| |
Ruki Napredan clan
Broj poruka : 62 Godina : 29 Lokacija : Sedmo Nebo Datum upisa : 04.09.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Pet Sep 05, 2008 3:14 pm | |
| - pinkiegirl ::
- *Emy*93 ::
- Kad im nesto zatreba onda sam super,najbolja a kada im je sve potaman ja ne postojim.
Koriste me a onda dovidjenja.Ali naucija sam svoju lekciju.............. To je pre bilo ali sad sam ja okrenula drugi list | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Uto Sep 23, 2008 12:58 am | |
| Ne volim lazna prijateljstva. ili si mi prijatelj ili nisi..trece ne postoji. | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo Ned Maj 17, 2009 11:59 am | |
| Mrzim takve situacije kad se razočaram u prijatelja. Imala sam do sad više lažnih prijateljstava! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lazno prijateljstvo | |
| |
|
| |
| Lazno prijateljstvo | |
|