FUN :) |
|
| Dajana Penezic | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Dajana Penezic Pet Apr 04, 2008 6:58 pm | |
| Dajana Penezic - Crna kosulja
Iako si svake noci s drugom ti ova igra nece da me prevari samo se ti sali, samo se ti smej nije tebi dobro, nije ti okej
Ref. Crna kosulja na tebi rekla bi i ne bi kog' si voleo crna kosulja me zali nisi me ti, mali, jos preboleo
Bledo ti je lice ko da nemas sna da li ona sluti to sto svako zna kada me u gradu vidis slucajno pokusas da glumis, ali ocajno
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: Dajana Penezic Pet Apr 04, 2008 7:00 pm | |
| Bivsi decko
Sigurna u sebe, naleteh na tebe kad sam izasla sa njim s tobom je bilo slatko i kratko sad nemam veze sa tim
Iz daleka me pozdravi da ne posumnja ko si ti
Ref: 2x Budi dobar, budi dobar bivsi decko ti budi dobar, cuti, cuti sta smo radili
Ako bas moras sad da mi pridjes pravi se da si mi drug pitaj me neka pitanja glupa pa onda napravi krug
Ref. 4x | |
| Naslov: Dajana Penezic Pet Apr 04, 2008 7:06 pm | |
| Hitno
Ne, ne, ne, nema izlaza ja sam s'tobom cura posle poraza nije bitno, sve je to sitno
Ne, ne, ne, nema prkosa moja ljubav jaca je od ponosa nije bitno, sve je to sitno
Zbunjena, ostavljena moje usne su kao sirene koje zovu te u pomoc sad svaka suza za tobom nek' krene
Ref. Hitno je, hitno da te vidim i dodirnem nije bitno ni vazno mogu lako da poginem nije bitno moj dragi srce ako mi zatvoris nije bitno ti dodji, dodji iako me ne volis
Ali hitno
Ne, ne, ne, nema predaje niko vise mene ne prepoznaje dodji hitno, to mi je bitno
Da, da, da, da sam pametna ne bih bila ja ovako nesretna dodji hitno, to mi je bitno
Zbunjena, ostavljena moje usne su kao sirene koje zovu te u pomoc sad svaka suza za tobom nek' krene
Ref. 2x
Ali hitno | |
| Naslov: Dajana Penezic Pet Apr 04, 2008 7:08 pm | |
| Levo, levo
Usne su mi plave ledenice oborene moje trepavice pokusam da krenem korak il' dva ustati ja necu nikada
Levo, levo
Ref. Levo, levo pogledaj levo sam kad nocas ostanes s' njom levo, levo tamo se suse suze moje na ramenu tvom
Hodam kao preko poledice istoriju pisu pobednice negde u daljini vidim joj lik zna se ko je ovde pobednik
Ref.
Levo, levo boli me levo stezu grudi u njima lom levo, levo pogledaj levo sam kad nocas ostanes s' njom
Levo, levo
Ref. 2x | |
| Naslov: Dajana Penezic Pet Apr 04, 2008 7:09 pm | |
| Mirna, mirna
Kao bubica, na tvome ramenu veceras sve precutacu i njene poglede, drske bezobrazne k'o gorak lek progutacu jer ako pridje tebim privucicu te sebi
Ref. Mirna, mirna jesam al' kad poludim ne znam ko sam, ni gde sam samo mi dozvoli, pa je za sto pozovi da je vidim, kako crveni da joj bude, kao i meni sama ce mirno da pobegne
Kao bubica, na tvome ramenu pravi sam mac u kamenu i dosta ne mrdam a ti si pametan ja samo tako izgledam jer ako pridje tebi, privucicu te sebi
Ref.
Mirna, mirna jesam al' kad poludim ne znam ko sam, ni gde sam samo mi dozvoli, pa je za sto pozovi
Ref.
Mirna, mirna | |
| Naslov: Dajana Penezic Pet Apr 04, 2008 7:09 pm | |
| Motor
Hej, ti na motoru pokupi me negde pred zoru iza nas ce mesec ostati
Hej, svetla upali drumovima lako podvali gde smo posli necu pitati
Dok letimo, vetar kosu susi mi taj osecaj ko da propusti
Ref. Kilometara, hiljadu za nas je premalo hiljadu ih je, proslu noc za nama ostalo kilometrima, pratice nas sunce ortak zut sta treba jos, puna srca, prazan autoput
Hej, ti na motoru kreni pravo, pravo ka moru miris soli vec me opija
Hej, preko planina preko polja, zlatnih dolina svaki pogled krila dobija
Dok letimo, vetar kosu susi mi taj osecaj ko da propusti
Ref.
Puna srca, prazan autoput (2x)
Ref. | |
| Naslov: Dajana Penezic Pet Apr 04, 2008 7:10 pm | |
| Samo me pozovi
Hladno vece nikog nema u daljini cuje se harmonika telo vrelo drhti celo a u mojoj glavi panika
Ref. Samo me pozovi, zovi sve on vice boli, boli necu da mi ime, ime posle jedne zime ti zaboravis
Samo me pozovi, zovi reci cu ti ko te voli zima je jos kratka ali zelja mi je slatka da me za volis | |
| Naslov: Dajana Penezic Pet Apr 04, 2008 7:11 pm | |
| Sledeci
Nisam dosla da te vredjam i da tvoje greske redjam ni da se na tebe zalim
Vec sam dosla da ti kazem da te se jos rado secam i da te pred svima hvalim
Mislila sam goreg nema svaki novi bice bolji iz iskustva sad ti kazem da si najbolji
Ref. Jer sledeci, ni cvet mi nije dao sledeci, me varao svaki sledeci, je cinio da pozelim svecom da te trazim
Nisam znala da te cenim ali sada pocrvenim kada mi kroz glavu prodje
Da sam bila razmazena bez razloga ogorcena sve na svoje mesto dodje
Mislila sam goreg nema svaki novi bice bolji iz iskustva sad ti kazem da si najbolji
Ref.
Ref. 2x | |
| Naslov: Dajana Penezic Pet Apr 04, 2008 7:12 pm | |
| Sve mi daj
Trebalo je vec odavno da smo zajedno al' se nikad nista nije s'nama desilo
Budi makar nocas sa mnom i ne razmisljaj sve mi uzmi, sve mi tvoje daj
Ref. Sve mi daj, sve mi daj pa me se ne secaj ovu noc sa mnom zaboravi
Sve mi daj, sve mi daj budi moj promasaj samo zbogom, za sutra ostavi
Svaki put kad sretnemo se kasnije il' pre to nam moze biti zadnji, zadnji put zar ne
Budi makar nocas sa mnom i ne razmisljaj sve mi uzmi, sve mi tvoje daj
Ref. 4x | |
| Naslov: Dajana Penezic Pet Apr 04, 2008 7:13 pm | |
| Uzivaj
Znam da me brzo prodje da nisam ozbiljna za duge veze ko ti duze od mesec dana nista ne drzi me i nista ne prija mi
Zaljubljiva, zavolim k'o od sale takve sam prirode, znam zaljubljiva, svima sam lazna duga zavedem pa nikom ne sijam
Ref. Uzivaj dok uzivam i uzmi sta ti se daje uzivaj dok uzivam uzivaj sa mnom dok traje
Uzivaj dok uzivam i uzmi ono sto mozes uzivaj dok uzivam dok ne pozelim da odes uzivaj sa mnom dok mozes
Znam da me brze prodje da nisam ozbiljna za duge veze ko ti duze od mesec dana nista ne drzi me i nista ne prija mi
Zaljubljiva, zavolim k'o od sale takve sam prirode, znam zaljubljiva, svima sam lazna duga zavedem pa nikom ne sijam
Ref.
Dok mozes, dok mozes uzivaj sa mnom dok mozes
Ref. | |
| Naslov: Dajana Penezic Pet Apr 04, 2008 7:13 pm | |
| Vetar
Kada me prijatelji svi zaborave kada mi sruse snove, samu ostave kada me napadaju zli duhovi pronadji me ti
Kada od mene samo bol preostane kada od mene cak i Bog odustane kada od mene odu svi najdrazi pronadji me ti
Ref. Vetar, vetar ima moja krila pa ime ti svuda nosi dok pitam nepoznate ljude ko si vetar, vetar mi je dobra vila da dodjem tebi tamo gde jesi dok pitam nepoznate ljude gde si | |
| Naslov: Re: Dajana Penezic Sre Avg 13, 2008 12:03 am | |
| Adrenalin
Sok adrenalina drugi dok me dira spustila me ne bi ni saka bensendina. Sok adrenalina u krvi litar vina pa reci da sam kriva.
Nedelja je prosla u glavi mi jos tvoje reci nisi dobrodosla,zar se tako ljubav leci ne igraj se samnom nemam ja strpljenja zena kad poludi tada sve se menja. Grad me nocas zove obrnucu bar deset tura osecam se bolje kad se blago zateturam pijana zbog tebe ova dusa mala bice glavna tema sutrasnjeg skandala. Refren: Sok adrenalina drugi dok me dira spustila me ne bi ni saka bensendina. Sok adrenalina u krvi litar vina pa reci da sam kriva.
Vrela atmosfera ludi ritam sad me nosi ovaj kod bortela sa razumom se mojim kosi briga me za razum bicu kao druge vesela i mlada dosta mi je tuge. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dajana Penezic | |
| |
| | | | Dajana Penezic | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|