Chat o muzici - Page 3 Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Chat o muzici

Ići dole 
+6
Lollipop
Deliverance
Angelsmiledoll
Ikac&Njanja
Piink.Ladyy
SEPULTURA
10 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
AutorPoruka
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

Chat o muzici - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeČet Feb 26, 2009 12:11 am

Svidjaju mi se bendovi jako,nalozio sam se na Quo Vadis ne stajem da ga slusam cak ni kad legnem da spavam Laughing Laughing

Mada ni Blood stain child,In Flames i At the gates (za njih sam ranije cuo al nisam ih bas nesto puno slusao) uopste nisu losi.Ovih dana przim samo neke krljacine Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeČet Feb 26, 2009 4:12 pm

Evo koga zanima,meni se bas sad skida album :D

RibLja corba minut sa njom (2009)

Chat o muzici - Page 3 04%5B2%5D
Tracklist:

01. Boze koliko je volim
02. Odlazim
03. Yankee
04. Radicu sta god hocu
05. Gde li je ljubav
06. Orfej
07. Uspomene
08. Minut sa njom
09. Dan zaljubljenih
10. Razmazena devojcica
11. Musko od plastelina
12. Ja se zaista ne secam
13. Krilati pegazi

http://rapidshare.com/files/195043212/Minut_sa_njom.rar
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeČet Feb 26, 2009 7:18 pm

flejmse moj muz bas bas voli :) ja imam sve od njih,al nisam cula mnogo stvari:) ok su mi :)
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeČet Feb 26, 2009 7:28 pm

Ja ne da ih obozavam nego ne znam,al nisam toliko nalozen na death i black koliko sam na trash:Slayer znaci kidaaaaa,po meni najjaci trash metal a posle njih odma Exodus :D A slusaj ti ovu fantasticnu obradu,kako je mocno poludeo

Nazad na vrh Ići dole
The King
Napredan clan
Napredan clan
The King

Broj poruka : 50
Godina : 29
Datum upisa : 31.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeUto Mar 03, 2009 2:21 pm

Chat o muzici - Page 3 1038ppu extra je ova slika... KILL ALL EMOS WITH METAL!
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeUto Mar 03, 2009 4:31 pm

Text na mom potpisu je takodje antiemo xDChat o muzici - Page 3 Emo-kids-oh-god-why Ja podnosim emose devojke al brate muski sto je mnogo mnogo je,sve pobiti,ko pederi neki,evo pogle ti sad ovo i reci da je normalno ovo sto vidis i ti i svi ostali na slici.
A ovo je vec lespe mnogo :D

Chat o muzici - Page 3 62223-emo-girl-3
https://www.youtube.com/watch?v=DcsZWMYWryw
https://www.youtube.com/watch?v=xyKFY04FTjw

Molio bih vas da pogledate ovaj prvi snimak a ovaj ispod je jako bolestan i takodje EMO,prikazuje stanje kakvo je u Americi zbog jbene EMO muzike,agresivnost masovna samoubistva,ta muzika samo stvara probleme.Takvo stanje ce biti i u Srbiji ne budu li se smirili.Zasto se svaki pravac podnosio i svaki stil oblacenja:Punkeri,darkeri,metalci,dizelasi,skinersi sve je to normalno ili barem u granicama normale ali zasto emo niko ne moze da svari,zato sto su videli ljudi da je to jezivo da se muskarci oblace i sminkaju ko pederi,deca seku vene i ko onda da ne bude EMO hater.Nekome dete izvrsi samoubistvo i kako on onda da ne mrzi tu muziku.Death to EMO.I da dodam ovaj snimak,vesti u Americi:
https://www.youtube.com/watch?v=IYMSXGA9Qww&feature=related
Nazad na vrh Ići dole
The King
Napredan clan
Napredan clan
The King

Broj poruka : 50
Datum upisa : 31.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeUto Mar 03, 2009 8:25 pm

Ma to je bolestno.... Steta sto nema emosa u mojom skolu.. Da ih ima tukao bih ih svakog dana.. :D
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeUto Mar 03, 2009 11:40 pm

kako su vam mozgovi isprani...vise se vi spustate time sto ih prozivate ili ocete da ih bijete nego sto se oni spustaju svojim izgledom...
kulirajte ih,ako se u tome pronalaze i ako to vole,onda oladite,niko im ne moze zabraniti da se tako oblace,pa ni vi,a sigurno necete nista postici time sto se tako gubite!
eto toliko Wink
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeSre Mar 04, 2009 6:09 pm

Ja samo kazem svoj stav,moje drustvo kad vidi EMOSA na ulici izubijaju ga ko konja a naravno i ja im se pridruzim,nije bas da uzivam al ono priblizno i istresam negativnu energiju tako.Ja samo kazem kako ce da bude u Srbiji,kad se jednog dana ne daj Boze dogodi meni ili nekom od vas da vam dete bude sjbano zbog te muzike i ne daj Boze ubilo se,onda cete tek da se zabrinete.Imam jednu EMO drugaricu,vidite kako izgleda :D

Chat o muzici - Page 3 Jb3fjc

PS.Masho da nisam mozda nesto slagao,zasto je meni mozak ispran,pa kad se vlasti brinu mozes zamisliti koliko je to zabrinjavajuce,gori su od najgorih sekti.Meni kazu cale i keva:Slusaj svoju muziku i pusti druge da slusaju svoje i pusti ih da zive.To i jeste moj problem,nikad nisam mogao to da kontrolisem,cim me neko malo dirne,moju muziku ili ne daj Boze SEPULTURU odma upadam u svadju i nekad cak i tuca izbije.
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeČet Mar 05, 2009 12:55 am

Ali koji mozak moze da bije nekoga zbog onoga sto jeste???Mislim ja tebe mnogo volim kao druga i drag si mi,ali pogledaj - ti kazes da tebe turbo folkeri stalno smaraju,dza bu,a ti bijes emose!!!Msm ne kapiram vas,nije vam razmisljanje na mestu i to cete skontati jednom,a emosi nisu samo oni koji se seku vec i oni koju slusaju emo muziku ili oni koji furaju fazon.U 99% slucajeva je ono sto se misli o njima stereotip ili predrasuda.Znam nekoliko emo likova koji se ne seku i bas su ok momci.
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeČet Mar 05, 2009 4:05 pm

Dobro protiv folkera se ne moze vise vidim da ne vredi zjbi sabani ostaju sabani seljaci ostaju seljaci oni sami sebe pokopavaju s tom muzikom.Samo nek mi ne prilaze i nek me ne pitaju nista i bice sve u redu,jedan me je pitao da mu pisem pesme za njegov EMO bend,ja naravno kulturno odbio reko mrzim tu muziku posle cega mi je on zapretio i hteo da se tuce,ja stvar hteo da resim na lep nacin reko mu da necu da se tucem i on mi reko da sam pcka i naravno dobio sta je i trazio.Mislim ja ih necu dirati ono iz cista mira ako su normalni i ako se nije nasminkao i ofarbao nokte ili napuderisao lice.Ne smeju ni cao da mi kazu.
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimePet Mar 06, 2009 12:34 am

pa nek stavlja kreon i nek lakira nokte ako oce,to rade i goticari,pa su cool...a ne smeju da kazu cao jer ih svi stalno biju,ja znam jbt,imam te neke ortake sa spejsa koji su emo i krivo mi jer znam da ih prozivaju,a dobri su,pametni,ok i uopste se ne seku,uzivaju u zivotu,veseli,zadovoljni...
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimePet Mar 06, 2009 6:13 pm

Ako su veseli zadovoljni i ne seku se i uzivaju u zivotu ne mogu nikako biti EMO,nije muzika samo oblacenje Wink
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimePet Mar 06, 2009 6:28 pm

pa kazem ti da slusaju muziku i oblace se...emo nije samo odlika ljudi,vec i pravac,stil...
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimePet Mar 06, 2009 6:29 pm

Dobro al sve to treba da ide zajedno,EMO znaci emotivno a emotivno ne moze znaciti veselje i zadovoljni u zivotu nikako,ta muzika je samo o nekim raskidima momka i devojka,skenj teski.
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 1:43 pm

aha,znaci svi blekeri bi trebalo da budu antihristi,satanisti ili sta vec? Wink ajde razmisli malo Wink muzika nema veze sa tim kakav si kao osoba
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 4:14 pm

Sep,ti si blacker i jel si samim tim satanista?:S Nisi naravno.
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 5:26 pm

Pa nisam al vecina i jesu satanisti i nose one obrnute krstove oko vrata ne samo u Srbiji vec u celom svetu.A EMO ja jos skontao nisam sta to znaci,emotivna muzika,zamisli ti njih oni su napravili EMO black,emo grindcore to mi je najsmesnije taj EMO je ko i svaka druga muzika naravno osim onih buljasa Cold Play i tako ti debili EMASI.To se inace pre zvalo "šminkeri" jos u vreme kad su nasi bili klinci a sad se tu kao nesto prokurcili EMO i tu neke gluposti i pravila uveli.Ne moze niko da me ubedi da EMO nije tesko smece.
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 5:52 pm

ma ne znam kakva je muzika,ne slusam je,al poenta je...da emo nije onaj ko se sece itd,emo moze da bude i onaj ko samo to slusa...
msm ja obozavam gothic ciji su textovi obogaceni tragedijom,ljubavlju itd pa se ne secem i ne blejim po grobljima...emo moze biti i vesela osoba,nije u pitanju samo karakterna osobina vec i stil i pravac u muzici,isto kao sto bleker ne mora da bude satanista Wink imam ja drugove blekere koji su sve samo ne satanisti xD
a inace coldplay nije emo,o cemu ti pricas?xD ja slusam coldplay,oni su neki pop-rock i prilicno su dobri...
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 6:48 pm

Ne kontas sta hocu da kazem ima normalnih al je 50% a sigurno i vise od toga su oni nenormalni koji preozbiljno shvate i tu naravno spadaju:Blackeri,Emosi,punkeri,gotičmari i ostala ekipa.Vise ima preozbiljnih i bolesnih nego normalnih.Svako prati svoj stil i tripuje se na to:EMO na secenje vena plakanje tugovanje,punkeri na anarhiju alkohol droga udri punks not dead,turbofolkeri to ne bi da komentarisem,blackeri na satanizam i crnjacenje i ne moze niko da mi kaze da nije tako.Ovo je moje verovanje a i tako i jeste.

P.S svi govore da je to EMO,njima je sve EMO,kakvi su to debili,Nothing else matters im je sigurno EMO,svaka balada sto peva o nekim skenjovima im je EMO,nemojte da me pitate zasto ih toliko mrzim imam razloga koje ne bih da pricam,nisu za javnost,ipak nesto bi za sebe da zadrzim i imam pravo da ih mrzim,sta sam sve samo proziveo i video.
Nazad na vrh Ići dole
~*~mrkvili~*~
Super aktivan clan
Super aktivan clan
~*~mrkvili~*~

Broj poruka : 363
Godina : 34
Datum upisa : 07.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 10:42 pm

A zasto neces turbofolkere da komentarises???

Necu zato sto nije vredno moga komentarisanja.A Angel i Deliverance dobro znaju da bi napravio veliku frku oko toga Laughing Laughing Al kad vec insistiras.Oni se bore za alkohol i pevaju ulicama rakijaaaa rakijaaa ubila nas rakijaaaaa gfgfgf gfgfgf Bore se da im diskoteke rade svake subote da bi devojke mogle da kurvaju i idu u minicima a muski da popiju bure alkohola i maltretiraju devojke.Ne bih vise da pricam izazvacu svadju,nisam trebao ni toliko kao sto sam vec rekao nije vredno pomena.
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeNed Mar 08, 2009 1:26 am

pazi ja u drustvu imam mnooooogo blekera,imam dosta drugarica koje vole gothic i sve su to normalni ljudi,pogotovo sto nijedan od tih blekera ne nosi obrnuti krst,to sto su u 90% slucajeva izvodjaci debili,to je nesto drugo xD
a za emo me iskreno boli uvo,ako oce nek pevaju to sto im se dopada,ako oce da se seku,nek se seku,to je njihov zivot,ali oni emosi koje nam su totalno ok,ostali me ne zanimaju
Nazad na vrh Ići dole
~*~mrkvili~*~
Super aktivan clan
Super aktivan clan
~*~mrkvili~*~

Broj poruka : 363
Godina : 34
Datum upisa : 07.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimeNed Mar 08, 2009 10:50 pm

Upuceno SEPULTURI....
To o cemu ti govoris su obicne predrasude o ljudima na osnovu njihovog opredeljenja u muzici i njihovog izgleda...
Ja svakog petka i subote izlazim u diskoteke gde se pusta turbofolk,od diskoteke u koju stane 300 ljudi videla sam mozda par devojaka da imaju minic...pa sta...ako one to vole da nose ne mora da znaci da su kurve...i ti recimo ako volis da nosis crnu odecu,ne mora da znaci da si narkoman...zar ne?
Ja slusam turbofolk...desi se ponekad da obucem minic,jel to sad znaci da sam ja kurva???
To sto se one pevaljake u grandu oblace kao najveci sljam ne znaci da su i svi ljudi koji slusaju tu muziku takvi...
A kad smo vec kod alkohola,jos ni jednom nisam videla da neko ide ulicom i vice ubila nas rakija,ali videla sam mlade,koju muziku slusaju ne znam,ali oblace se u crno,nose one ogromne cipele,kace lance na pantalone,oko vrata..itd...stalno sede na sred centra i ispijaju pivo i to ne samo vikendom nego svaki Boziji radni dan...I ajd sad reci da je to normlano,pa naravno da nije....
Ja licno svojim ocima sam videla neke metalce kako u parku na decijem igralistu puse marihuanu,duvaju lepak i jos neke gluposti...Jel to sad znaci da su svi metalci takvi???Pa naravno da ne znaci...
I to uopste nema veze sa tim ko je kakva osoba...Svi ljudi su isti bez obzira na zanr muzike koju slusaju...Imas mormalnih turbofolkera ali isto tako imas i onih drugih,tj. nenormalnih...I to sto vazi i za metalce i za emose,rokere..itd...
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimePon Mar 09, 2009 12:16 am

Mrkvili skidam ti kapu na ovome..nemam šta da dodam ..osim da je žalosno što neki prave predrasude o ljudima po vrsti muzike koju gotive..
bolje stavite prst na čelo i zapitajte se šta taj čovek ima dobro u sebi,koja mu je pozitivna strana .. osim toga,ja sam se dugo suzdržavala svojih komentara povodm ove muzike,jer lično znam mnogo osoba sa ovog foruma a i uživo koji obožavaju rock,heavy metal itd.. nisam ništa loše govorila o njima,ipak njih neko voli..ako se meni ne dopadaju,ne mora da znaci da ne sme ni drugima .. a sep iskoristi svaku sledeću priliku da dobro ispljuje turbofolk,i naravno navede da su sve devojke u minicu kurve..

Uostalom,moram da naglasim ..ja se uvek bolje provedem uz narodnjake,turbofolk i zabavnu muziku ..elektronska muzika,heavy metal i rock mi buše bubne opne..mogu da ih slušam,samo ponekad .. od 365 mogu izdvojiti 5 dana pod rock muzikom,eto toliko.Turbofolk uzvraća udarac. goodjob
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitimePon Mar 09, 2009 1:56 am

maaah sta god slusali,to ne moze promeniti ono sto ste:) slusao metal ili turbo folk,ti si pametan ili glup,dobar ili licemer,nema to veze...uvek bilo tako i uvek ce biti :)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Chat o muzici   Chat o muzici - Page 3 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Chat o muzici
Nazad na vrh 
Strana 3 od 5Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
 Similar topics
-
» Satanizam u muzici