| Matursko vece | |
|
+19Mara ~Fairy Annie~ Angel Ninaa saskica92 Ikac&Njanja BlueFairy smile_girl Gossip girl butterfly-girl Nevena993 Angelsmiledoll Lollipop aLisa volley Piink.Ladyy Arijana dovLa_ bbabystorie 23 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Maturske haljine.. Pet Avg 29, 2008 10:08 am | |
| Posto owde imamo buducih maturanata ewo par primera za maturu: Kakvu haljinu odjenuti za maturalnu zabavu? Ili bilo kakvu drugu svečanu priliku?! Sigurno svi znaju koliko je to teško i komplicirano pitanje. Stoga smo odlučili malo vam pomoći i pokazati trendove večernjih haljina kod poznatih svjetskih kreatora. To ne znači da trebate hitro u Milano po haljinu, nego vam samo želimo dati neke ideje koje bi ste mogli iskoristiti ili kako biste se lakše odlučili pri izboru. | |
|
| |
~Fairy Annie~ Aktivan clan
Broj poruka : 112 Datum upisa : 01.09.2008
| Naslov: Re: Matursko vece Uto Sep 02, 2008 12:37 am | |
| meni tek za 2.god. :jasviram: takoo da ima ppoooono do 8.razrreda | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Matursko vece Uto Jan 27, 2009 9:25 pm | |
| imate li jos neke predloge ..haljine tj.. ? | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Matursko vece Čet Jan 29, 2009 11:37 am | |
| moja matura je prosla nosila sam crnu haljinu i crne cipelice...
moj predlog je neka haljina koja nije predugacka posto je to glupo na maturi,jel ipak treba da igras celo vece a duza hajina ti smeta oko nogu | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Matursko vece Čet Jan 29, 2009 5:57 pm | |
| Ja sam nosio kosulju ko saban neki al ispod koslulje Iron Maiden maica,naravno crna koljulja i neke punkerske farke. | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Matursko vece Ned Maj 03, 2009 7:16 pm | |
| E samo nemojte da pratite previse modne trendove. Znaci na mojoj maturi je polovina devojaka imalo one kao top haljine sto se sire od kukava, do kolena i na pertlanje... hwala bogu kao moju ni jedna nije imala... Bolje ako ne najdete u radnji bas onakvu kakvu zelite, odite kod krojaca i neka vam je sasiju... Lepo brate po vasoj meri, jedinstvenu.... | |
|
| |
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Matursko vece Sre Jul 08, 2009 9:50 pm | |
| Ja sam imala neku haljinu boje trule wisnje nekako wuce na tamniju crwenu...nekako nije uska jer nisam bas mrsawa da nosim uske..onako solidna..imala je kao top onako gornji deo dole lagano pada ne preterano...ali swe u swemu swidela mi se haljina i morala sam da je kupim...lol...:))) | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Matursko vece Ned Jul 12, 2009 5:24 pm | |
| - Ikac&Njanja ::
- E samo nemojte da pratite previse modne trendove. Znaci na mojoj maturi je polovina devojaka imalo one kao top haljine sto se sire od kukava, do kolena i na pertlanje... hwala bogu kao moju ni jedna nije imala... Bolje ako ne najdete u radnji bas onakvu kakvu zelite, odite kod krojaca i neka vam je sasiju... Lepo brate po vasoj meri, jedinstvenu....
haljinu kao ja niko nije imao . Ni boja ni kroj xD . | |
|
| |
_RePeRkA Moderator
Broj poruka : 371 Godina : 27 Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Matursko vece Ned Jul 12, 2009 5:37 pm | |
| Za mene ima jos vremena da smislim | |
|
| |
~coka~ Aktivan clan
Broj poruka : 146 Godina : 32 Datum upisa : 14.07.2009
| Naslov: Re: Matursko vece Čet Jul 16, 2009 7:34 pm | |
| ja sam do sad imala samo malu maturu...i evo slidze>>> [malo sam namrstena jer sam pricala telefonom, ali stavila sam ovu jer se vidim cela...bitan je kompletan utisak xD] a za veliku nzm sta cu...ima vremena... | |
|
| |
| Naslov: Re: Matursko vece Ned Jul 19, 2009 2:41 pm | |
| Ma sledeće matursko upadam u rockerskim farkama sa lancem,martinama i sa krestom na glavi i maici EXPLOITEDA PUNKS NOT DEAD | |
|
| |
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Matursko vece Pon Jul 20, 2009 1:14 pm | |
| Treba nešto neobično napraviti,nešto što niko nema ni slično tome pa makar i drugi mislili pogle ovog mentola ti ćeš se osećati moćno jer ti u stvari zavide što si drukčiji i što je sva pažnja tebi posvećena a i lepo se osećaš u toj odeći koju nosiš.Zašto bi se ja sad npr ako je to matura i ako se puštaju narodnjaci obukao kao neki šaban i sve lepo kulturno kad moj život nije takav i jednostavno ta odeća ne stoji uz moj karakter. | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Matursko vece Pon Jul 20, 2009 1:48 pm | |
| takođe se mogu pohvaliti unikatom svoje haljine.. ni približan materijal kao moj nisam videla na svojoj maturi,a kamoli kreaciju .. niti se ko setio bež tamno plave boje :) | |
|
| |
**jaca** Super aktivan clan
Broj poruka : 359 Godina : 29 Lokacija : ub Datum upisa : 10.08.2008
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Matursko vece | |
| |
|
| |
| Matursko vece | |