Matursko vece - Page 2 Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Matursko vece

Ići dole 
+19
Mara
~Fairy Annie~
Angel
Ninaa
saskica92
Ikac&Njanja
BlueFairy
smile_girl
Gossip girl
butterfly-girl
Nevena993
Angelsmiledoll
Lollipop
aLisa
volley
Piink.Ladyy
Arijana
dovLa_
bbabystorie
23 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

Matursko vece - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Maturske haljine..   Matursko vece - Page 2 EmptyPet Avg 29, 2008 10:08 am

Posto owde imamo buducih maturanata ewo par primera za maturu:

Kakvu haljinu odjenuti za maturalnu zabavu? Ili bilo kakvu drugu svečanu priliku?! Sigurno svi znaju koliko je to teško i komplicirano pitanje. Stoga smo odlučili malo vam pomoći i pokazati trendove večernjih haljina kod poznatih svjetskih kreatora.

To ne znači da trebate hitro u Milano po haljinu, nego vam samo želimo dati neke ideje koje bi ste mogli iskoristiti ili kako biste se lakše odlučili pri izboru.

Matursko vece - Page 2 Maturalnahaljina1id7

Matursko vece - Page 2 Maturalnehaljinenajljepyp5

Matursko vece - Page 2 Maturalnahaljina3hl3

Matursko vece - Page 2 Maturalnahaljina4ev5
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
~Fairy Annie~
Aktivan clan
Aktivan clan
~Fairy Annie~

Broj poruka : 112
Datum upisa : 01.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyUto Sep 02, 2008 12:37 am

meni tek za 2.god. Sad Sad :jasviram: Sad

takoo da ima ppoooono do 8.razrreda
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyUto Jan 27, 2009 9:25 pm

imate li jos neke predloge ..haljine tj.. ?
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyČet Jan 29, 2009 11:37 am

moja matura je prosla nosila sam crnu haljinu i crne cipelice...

moj predlog je neka haljina koja nije predugacka posto je to glupo na maturi,jel ipak treba da igras celo vece a duza hajina ti smeta oko nogu
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyČet Jan 29, 2009 5:57 pm

Ja sam nosio kosulju ko saban neki al ispod koslulje Iron Maiden maica,naravno crna koljulja i neke punkerske farke.
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyNed Maj 03, 2009 7:16 pm

E samo nemojte da pratite previse modne trendove. Znaci na mojoj maturi je polovina devojaka imalo one kao top haljine sto se sire od kukava, do kolena i na pertlanje... hwala bogu kao moju ni jedna nije imala... Bolje ako ne najdete u radnji bas onakvu kakvu zelite, odite kod krojaca i neka vam je sasiju... Lepo brate po vasoj meri, jedinstvenu....
Nazad na vrh Ići dole
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptySre Jul 08, 2009 9:50 pm

Ja sam imala neku haljinu boje trule wisnje nekako wuce na tamniju crwenu...nekako nije uska jer nisam bas mrsawa da nosim uske..onako solidna..imala je kao top onako gornji deo dole lagano pada ne preterano...ali swe u swemu swidela mi se haljina i morala sam da je kupim...lol...:)))
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyNed Jul 12, 2009 5:24 pm

Ikac&Njanja ::
E samo nemojte da pratite previse modne trendove. Znaci na mojoj maturi je polovina devojaka imalo one kao top haljine sto se sire od kukava, do kolena i na pertlanje... hwala bogu kao moju ni jedna nije imala... Bolje ako ne najdete u radnji bas onakvu kakvu zelite, odite kod krojaca i neka vam je sasiju... Lepo brate po vasoj meri, jedinstvenu....

haljinu kao ja niko nije imao Matursko vece - Page 2 828517 . Ni boja ni kroj xD .
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
_RePeRkA
Moderator
Moderator
_RePeRkA

Broj poruka : 371
Godina : 27
Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak
Datum upisa : 16.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyNed Jul 12, 2009 5:37 pm

Za mene ima jos vremena da smislim
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sveisvasta.forumd.biz
~coka~
Aktivan clan
Aktivan clan
~coka~

Broj poruka : 146
Datum upisa : 14.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyČet Jul 16, 2009 7:34 pm

ja sam do sad imala samo malu maturu...i evo slidze>>>

Matursko vece - Page 2 Andrea2.th
[malo sam namrstena jer sam pricala telefonom, ali stavila sam ovu jer se vidim cela...bitan je kompletan utisak xD]

a za veliku nzm sta cu...ima vremena...
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyNed Jul 19, 2009 2:41 pm

Ma sledeće matursko upadam u rockerskim farkama sa lancem,martinama i sa krestom na glavi i maici EXPLOITEDA PUNKS NOT DEAD :D
Nazad na vrh Ići dole
Lollipop
Administrator
Administrator
Lollipop

Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyPon Jul 20, 2009 12:47 pm

O wow,to se ceni Sepultura.. Steta sto necu prisustvovati... :D Laughing

Ja sam imala haljinicu koja je dole od muslina crveno,crna tako nesto a gore sivo... extra je.. :D
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyPon Jul 20, 2009 1:14 pm

Treba nešto neobično napraviti,nešto što niko nema ni slično tome pa makar i drugi mislili pogle ovog mentola ti ćeš se osećati moćno jer ti u stvari zavide što si drukčiji i što je sva pažnja tebi posvećena a i lepo se osećaš u toj odeći koju nosiš.Zašto bi se ja sad npr ako je to matura i ako se puštaju narodnjaci obukao kao neki šaban i sve lepo kulturno kad moj život nije takav i jednostavno ta odeća ne stoji uz moj karakter.
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyPon Jul 20, 2009 1:48 pm

takođe se mogu pohvaliti unikatom svoje haljine..
ni približan materijal kao moj nisam videla na svojoj maturi,a kamoli kreaciju .. niti se ko setio bež tamno plave boje :)
Nazad na vrh Ići dole
**jaca**
Super aktivan clan
Super aktivan clan
**jaca**

Broj poruka : 359
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 EmptyUto Jul 28, 2009 3:08 pm

ja ima jos jednu godinu do male mature....jos uvek ne razmisljam o tome sta cu obuci...jedino sto znam jeste da ce sigurno biti neka haljina a za ostalo cu videti....znam nekoliko prodavnica gde imaju prelepe haljine,ako je tu ne nadjem,odoh kod krojaca... Wink Matursko vece - Page 2 828517
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Matursko vece   Matursko vece - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Matursko vece
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Tinejdzerski kutak-
Skoči na: