Prijatelji od malih nogu.. Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Prijatelji od malih nogu..

Ići dole 
+10
Deliverance
~*~mrkvili~*~
smile_girl
BlueFairy
Ninaa
_RePeRkA
Milica_94
Piink.Ladyy
Ikac&Njanja
Gossip girl
14 posters
AutorPoruka
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

Prijatelji od malih nogu.. Empty
PočaljiNaslov: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptyČet Jan 15, 2009 3:23 pm

Da li imate nekog prijatelja koga znate bukwalno ceo ziwot?Da ste zajedno ucili da pricate,hodate i swe te stwari koje rade male bebe? danceage
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptyČet Jan 15, 2009 3:39 pm

p recimo da Anu znam iz obdanista jos... ali posto sam prestala sa 4 godine da idem u obdaniste, a ja sam zivela u Sipu ne u Kladovu videla sam je tek kad sma se preselila u Kladovo, u trecem razredu.. sad zajedno treniramo rukomet, idemo u skolu posto zivimo u istoj ulici... i tako...
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptyČet Jan 15, 2009 3:40 pm

Da,znam .. Butterfly-girl i Ninaa_ ..
Ja kad sam krenula u prvi razred one su tad dosle..i 6-7 godina smo se konstantno druzile .. dok se ja i moja sestra nismo doselile u Srbiju a one ostale tamo ..sad se kad-ikad cujemo preko msn-a ili ovako ovde na forumu Sad
Nazad na vrh Ići dole
Milica_94
Aktivan clan
Aktivan clan
Milica_94

Broj poruka : 159
Datum upisa : 15.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptyPet Jan 16, 2009 1:53 am

Moja naj drugarica Irena....znamo se od 3 god....za nju bih uradila sve....obozavam je....
Nazad na vrh Ići dole
_RePeRkA
Moderator
Moderator
_RePeRkA

Broj poruka : 371
Godina : 27
Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak
Datum upisa : 16.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptySub Jan 17, 2009 7:10 pm

imala sam jednu frendicu, mislim i sad je imam zove se jefimija sedim sa ljom od 1. razreda.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sveisvasta.forumd.biz
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptySre Feb 04, 2009 11:49 pm

Kad sam se preselila na island, upoznala dve predivne devojke, to jest Mrwica i njena sesta, druzile smo se negde 6-7 godina neprestalno dok se one nisu preselile za srbiju.. sad se nazalost jako retko cuemo SadSad !!
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptyČet Feb 05, 2009 1:23 am

pa imala sam jednu takvu drugaricu maju ali se ona odselila za beograd odavno... i posle toga se vise nismo cule :-/
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptyČet Feb 05, 2009 6:21 pm

Marija, znamo se od 4. godine,a od njene 3. posto sam starija godinu dana. Bile smo nerazdvojne sve dok ona nije posla u 6. razred a tada smo poceli da se udaljavamo. Ona je pocela vise da se druzi sa prijateljima iz svog odeljenja... A ja se vise nisam osecala prijatno u njenom drustvu...sada se samo javimo jedna drugoj u prolazu, telefon okrene i nazove me samo kada joj nesto zatreba...
dugo sam razmislja i pitala sam se gde sam pogresila i ko je kriv za to sto se nase prijateljstvo raspalo ali sada to vise nije vazno...
Nazad na vrh Ići dole
~*~mrkvili~*~
Super aktivan clan
Super aktivan clan
~*~mrkvili~*~

Broj poruka : 363
Godina : 34
Datum upisa : 07.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptySub Mar 07, 2009 1:45 am

Imam....Ninu,Natasu,Dalibora i Dejana...Kad smo poceli da se druzimo Dalibor,Dejan i ja smo imali 4 godine,Nina je imala 3,a Natasa 2...
I dan danas smo nerazdvojni i svaki dan smo zajedno :)
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptySub Mar 07, 2009 1:39 pm

Imam moju Sandricu :)
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptySub Mar 07, 2009 6:00 pm

Imam samo jednog takvog,zove se Nikola Lakic al ja sam ga nazvao Dzoni Pegla sto implicira Dzon Travolta (tako ja njemu uvek kazem).Inace on je turbofolker al opet odrastali smo zajedno i koliko toliko se slagali i dan danas se slazemo al ne toliko kao pre posto sam ja sad nasao novo drustvo.
Nazad na vrh Ići dole
^^CaCa^95^^
Super aktivan clan
Super aktivan clan
^^CaCa^95^^

Broj poruka : 288
Datum upisa : 24.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptyČet Jun 25, 2009 4:38 pm

Hm,wecinu dece iz ulice znam josh od rodjenja,ono,kad sam ih wozala
u kolicima,pa kad su odrastala,kad smo se igrali...xD
A owako,pa Mica mi je od prwog razreda naj drugarica..:D
Nazad na vrh Ići dole
**jaca**
Super aktivan clan
Super aktivan clan
**jaca**

Broj poruka : 359
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptyPon Jul 20, 2009 12:15 am

ooouuu da....imam svoju Sladju(ja je zovem Djoxy) znamo se bukvalno od jaslica...mada se tada nismo druzile...sve vreme smo bile zajedno kada god bi razdvajali neke grupe u vrticu i sl. uvek bi ispale zajedno,u istoj grupi...mada,tada smo bile samo na cao,cao...a sada,sada smo nerazdvojne...od 1. razreda se intenzivno druzimo.....znaci stvarno smo prave prijateljice....znaci,ja ne znam kako bi zivela da nemam takvu prijateljicu...zivot bi dala za moju Djoxy...obozavam je!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
>^♥Jëtżä♥ˇ<
Napredan clan
Napredan clan
>^♥Jëtżä♥ˇ<

Broj poruka : 66
Datum upisa : 15.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. EmptyČet Jul 15, 2010 9:09 pm

imam drugaricu Anju...znam je od vrtica i nikada me nije izdala.... Prijatelji od malih nogu.. Icon_rolleyes
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Prijatelji od malih nogu..   Prijatelji od malih nogu.. Empty

Nazad na vrh Ići dole

Prijatelji od malih nogu..
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Zasto su nam prijatelji potrebni?
» Da li su muskarci ili zene bolji prijatelji?
» I prijatelji lazu,zar ne???
» Izmisljeni prijatelji...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Prijateljstvo-
Skoči na: