|
| 187....:):):) | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:36 pm | |
| Bludni sin
Suvise rano za odlazak u klub vec sesnaesti put mi se vozimo u krug gledam, neki izlaze nek' tek sada idu kuci
Jedni taksijem drugi se pitaju da li ce uci u nocni, a mi produzavamo dolje do Orla da jedemo glad ne prestaje da traje
Stizemo do kluba velika guzva je ispred dolazi samo beogradski lazni krem i niko vise
Napokon dolazimo na red kao i uvek on je prvi njegov pogled vec ubija raspolozenje u meni
De ti je clanska karta pozivnica, a kako si mislio da udjes bez cipela klosarcino
Slusaj, mozemo da se dogovorimo, cisto da nas pustis malo da se izduvamo sta, mars bre u picku materinu Indijanac, pali nije ovo mesto za klosare, sta
Odjednom trze glavom njemu pukose arkade on poce da se gleda svi njegovi da vade
Srecom prepoznao me je njegov ortak samo sekund pre nego da posalje me kuci s' njegove strane pade izvinjavanje
Prijateljstva obnavljanje ja udjoh kao nikada pre kao vuk u tami zrtveno jagnje trazim nemam zelju da ovo vece provedem sam
Ref. 2x Osecas li moje oce na tebi kako gledam te i vucem te ka sebi osecas li me u tvome stomaku u tebi tamo negde u mraku
Napokon kada sam srecan usao u klub snimila me jedna grupa uzela na zub svi se mrste
Jedan salje pederske smeske ja mu se kezim jer volim da pravim greske, vec znam sta sledi od besa faca mi bledi
Stojimo jedan naspram drugog pogled mi se ledi namrsten ispred mene izlece njegov ortak ja gledam u cev dok dodiruje obarac
Sledi razlog za brzi celik na pod pada ja se okrecem i pokusavam da stignem do vrata pogledi puni straha, nemo me prate
I prave se kao da ne mogu da shvate kod izlaza me neka crna stize samo sto sam pomislio ove noci ostajem sam
Hvata me za ruku i pogled svoj dize kaze, ratnice, imam nesto da ti dam iznenadjenje, nisam navikao na poklone mnogi su probali
Do sada da me otklone da li zeli da me radi ili ubije nesto mi kaze jebes smrt, poljubi je
Ovo je 1 na 1 ali ona voli grupno nije lovac u mutno, ona lovi na krupno kod ortaka 4 sobe, mi smo u jednoj ona se daje se svima mi se dajemo njoj
Svi za jednog ona za sve to bio je moto dok prskamo se slagom igramo sa zivotom
Ona odlazi u stranu i pretura po frizideru i nove igracke donosi na proveru ne zeli da nas povredi
Zato je prva ona jer neka zadovoljstva mogu biti veoma bolna ona zeli sve da proba jer ima takvu karmu banane, sargarepe karadjordjevu salamu
Ona smesi se dok udovoljava nam svima kondomi su po strani niko ne voli sa njima ni da daje, ni da prima vlazna je klima ko sad razmislja o bolestima dovraga sa njima
Dok gledam ove divne razuzdane ljude sada vidim samo Bog moze da mi sudi
I umreti vredi sa tom gomilom golaca a ja napokon srecan medju bludnike se vracam
Ref. 2x
Da udjem unutra nateraj me ti odgovori mi | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:36 pm | |
| Da li mrzis me
Koliko puta osetim, taj pogled na sebi pun prezira, zlobe, taj izdrzao ne bi da ne baci komentar, da sebi ispuni san a sve bi dao kad bi bio u nasoj kozi jedan dan
On nas gleda kao da mrzi a ne mrzi on mene on mrzi kola koja vozim ribe u njima sto sede
Kes koji pravim tron na kome sedim mrzi stil kojim zivim jer svoj smatra bledim a moj zivot je onakav kakav oduvek je snivao
Puma gore, puma dole, pa sta je ocekivao nista, u zivotu se ne dobija za dzabe ne postaje se preko noci, deo parade godine truda put do slave je dug
Godinama gradjen, beogradski zvuk pravi pripovedaci, sa najboljim stilom svi gusteri sa estrade nemaju sanse pred Godzilom
Ref. 2x Da li mrzis me kada sa svojim sam psima kada vidis me, da sam dobar sa svima kako smejem se, kada svaka me snima znam da dao bi sve, da budes deo mog tima
Svaki dan neki novi klinac reper bi da bude naprave ekipu, pa o drugima sude misle da su tvrdi, pljuju po nama svoj kes zaradjujem sam a njima jos daje mama
O cemu vi to pricate o kakvoj divljini pa vi se vozite u troli jednom ste bili na bini vas je fazon underground, vecno bicete pijuni a ja sam kralj komercijale, meni su dzepovi puni
Idemo 1:0 za nas zasto vozite kad ne znate da dodajete gas 10 godina nas ima, 10 godina iskustva dodjite na casove da vam damo upustva
Nove rime, vozimo na 104 bita pitas zasto, zasto jer smo hip hop elita Signorina, kao da je videla Tita
187 i Gru, ako te neko pita, reci Gru je ponovo na sceni Gru je ponovo na ceni
Tracevi kruze o meni dizu me visoko i spustaju na dno sedam u kola, pun gas za 3 sekunde do 100
Basovi biju, pumpaj, skripe gume neka mi stane na crtu, ako ne bolje ume ja suvise dobro baratam rimama ovako dobrog, nije bilo, jos od doba starih rimljana
Mi imamo zivot, a neki samo snove puno love, ribe nove skotove i drotove na pristojnoj daljini da su prvi na bini
Svaka da se skine kad joj kazu: aj se skini jer svi znaju, na sceni ko recima barata ko ede jace iz inata, ko je tata… | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:38 pm | |
| Heroina
To vece ni sam ne znam zasto smo izasli bili smo smoreni da podjemo smo hteli
Kada prisla je nasem stolu i sagla se ka meni pored lepog osmeha videh par uboda na veni
Ubrzo na to zaboravih ja i pustih da me riba odvuce do kupatila moram priznati veoma ubedljiva je bila
Rekla je da ima nesto lepo da mi da da, da, dunli smo u zagusljivom WC-u moj pogled se zavrsavao na njenom dekolteu
A onda se okrenula podigla suknju i naslonila na zid preplavili su nas posuda i spid ne secam se koliko dugo je trajalo
Smack my bitch up mi je u glavi odzvanjalo dugo posle toga ja mislim da se gubim njeni uzdasi su se nizali jedan za drugim
Pomracenje uma nisam mislio na kondome zavrsih u grcu i navukoh pantalone izasli smo napolje i krenuli do kola ona rece, ovo su moja, pa cujemo se sutra
Ref. Heroina, jako privlacna i fina da vuce sve u propast to njena je vrlina navukla me na sebe kao na krek nekad bio sam jak, sada sam mek
Kasno popodne budi me zvuk telefona ja se javljam kroz maglu shvatam da je ona
Milice, znas da volim da ti tepam dodji brzo jer ne volim da cekam i seo sam na taxi i krenuo do nje misleci da time menjam zivot od pre
Kada usao sam u sobu ona je bila na podu polugola, izdrogirana u japanskom kimonu
Proveli smo nezaboravnih nedelju dana cetiri zida i ona su mi bili hrana pored nje probao sam sve kao nikada pre
Krek, dop, koks, ekstasi, tripove sve postao sam njena hipnotisana lutka privatni zombi, svakoga trenutka mnogi su govorili, bezi dalje od nje
A ja pratio sam nju kao kuce nikog nisam slusao bio sam samo njen dok me nije sutnula jer je nasla novi plen
I tada sam prolazio kroz svoju prvu krizu ona navucena na iglu a ja na nju
Samo kosmari, sa njom nema sna kontrolise tvoj um, stvarnije od svega kada uzme te u ruke ti napustas svoj svet ti nikada sa njom neces biti strejt
Ja imam misiju da ti oduzmem dusu u tvom mozgu i telu ja pravim vecnu susu neki bi ubili za samo jedan poljubac od mene a oni drugi sto me gube ubijaju svoje vene
Ja sam igla koja ti upumpava u venu prljavi heroin za najnizu cenu lice ti je tanje, zenice su manje razmisljas o tome da prezivis ovo stanje
Znojis se jer jako ti je vruce jos uvek tvoj mozak ja drzim pod kljucem pomoc ocekuj samo od metadona i vakcina jer ja sam jedina univerzalna heroina | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:38 pm | |
| Jedna od onih
Dugi nokti, usta kakvih nema sala kluba uvek puna zena ja je gledam, znam da nesto sprema dok njega nema
Proslo je jedan, u sobi mrak zidovi me stisli razmisljam o tebi imam kvarne misli
Fantaziju prekida, telefon koji zvoni znam da si ti, ti si ona koja voli prljave price, zabranjene teme jer za sebe volis samo kvalitetno vreme
A i ljuta si na njega kao nikada pre zato i zoves, zar ne da me vidis sto pre
Ref. Jedna od onih, tesko ju je znati a kada dobijes nikad neces stati polako shvatam i sada znam da tu ulogu ja trebam da joj dam
Izadji u noc, zeljno cekam da cujem ti glas posle prvog zvona telefona zamisljam nas
Miris tvoje kose nokte na mome vratu i oni poznati leptiri u stomaku
I tako prodje vece a ujutru te nema vracas se u jazbinu kod medveda koji drema
On te sprema za najbolje modne piste u kesu placa sve jer tvoje dugacke su liste
Njega volis preko nedelje cak i ne mislis o meni sve dok ne padne prva svadja onda menja se meni
Tad narucujes sebi samo najbolje stvari tada zoves mene a to me najvise pali
Ref. 2x
Evo bas sada spremam se za debi uvlacim dim i pisem pesmu o tebi
Definisem polako tvoj seksualni profil apetit prema klincima primarni je motiv
Svima volis da se smesis sa svima se snimas samo odabrane lovis samo najbolje imas
Tvoja pojava je mocna imas pogled koji jede svakog koga odaberes taj nadje se kraj tebe
Profil odradis pa pustis oko tebe da se vrti posle trazis mu sta hoces veran je do smrti
Bas je smesno sta sve moze da se kupi sa onim ispod suknje hah kako smo glupi
Dugi nokti, usta kakvih nema sala kluba uvek puna zena ja je gledam, znam da nesto sprema dok njega nema
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:39 pm | |
| Kazes mi da ides
Tada si rekla da ti je stalo koliko mnogo i tada ja ti poklonim sve al' da sam bio pametan malo ne bih sada ovde sam ja lezao, ne
I sada pevam tiho za tebe jer to je jedino sto meni je preostalo, da kad nisam mog'o da te zadrzim samo za sebe kad nisam umeo, da
Ref. Kazes mi da ides ostavljas me samog da vise nema smisla da nista nije ko pre
Ali sutra opet zoves zelis da me cujes nije mi bas jasno sta promenilo se
Gledam te sa strane ne znas koga hoce mene ili njega jos se boris sa tim
Ali vidim da bi htela nocas da mi dodjes da varas njega kao sto si mene sa njim
Hajde reci mi moram da znam koliko vremena cu provesti sa tobom
Ili cu ostati sam koliko tebi treba vremena da shvatis koja prica je ta ako ne znas ti ko ce da zna izaberi, on ili ja
I kao ptica na grani koju lomi vetar mokar sam i hladno mi je
U mome srcu besni oluja jer nemem snage nemam snage ja da prekinem sve
Jer ma koliko ode daleko stalno se vraca meni jer navikla je na moje ruke, na moj dodir od mojih usana se ne moze odvojiti ne
Ref.
Gledam te sa strane ne znas koga hoces mene ili njega il' se boris sa tim
Ali vidim da bi htela nocas da mi dodjes da varas njega kao sto si mene sa njim
Kazes mi da ides ali sutra opet zoves kazes mi da ides ali sutra opet zoves nista nije ko pre | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:39 pm | |
| Kockar
Refren: hej bejbe bejbe can u tell me what u r' going through and theres' a problem that u keep on hold to, baby when I'm acting kind of strange but u'll never know my feelings for u have changed
dok hoda ulicama grada lagano njega napusta nada da ce pronaci lek jer djavo njega trazi oduvek
on je on onih rodjenih da vode njemu svet nije sve placa njegov stil je stil visoke mode on ima svoga privatnog krojaca
lova se mnozi u svajcarskim bankama radi samo sa uticanim strankama
svuda po svetu svi njegovi klinti najskuplja mesta su njegovi ambijenti
kada ga vide ljudi strepe i kud god da ode ribe se lepe misle da znaju ko stoji pred njima svako od njih oko njega snima
ali ne vide ono sto zna zato svako od njih mu se divi jer ne znaju da predstavlja samo ranjeno telo zeljno da zivi
kocka se zivotom i sa svima kocka pare sta da radi sa njima na njima spava po njima gazi trosenje ga vodi ka ekstazi
neke ljude hoce a neke nece on je oduvek imao srece a to ocigledno vise ne vazi gde je sada kad je njegova ruka trazi
duse njegove rusi se kuca jer on ima retko zapalenje pluca jos jedan skriveni oblik side smrt koja neda da je vide
ali oseca da ne miruje nikog vise radosno ne dodiruje sada je ostao sam zasto je tako on dobro zna
on voli zene cak i sada za njih je ziveo od njih ce umreti on nije samo jedan iz tada ali ipak umiru svi lagano sebi sprema logore oni sto znaju sada govore
narednu godinu doziveti nece jer sada u njemu demon se krece u njegovoj glavi strahovi se gnezde on nece nikada dotaci zvezde
svoj zivot gleda nista ostalo mu nije njegovo delo, rat izgubljeni i bjed obukva sad tu niko nece da kreci i u njegovoj glavi sad odzvanjuju reci
"kako samo trosite svoje zivote, ti si samo jedan covek, idiote"
uvek je mislila da je nesto vise ali njegovo telo sada prestaje da dise i kada je budan more ga snovi posmatraju ga neki likovi novi
veselo se smeju i promicu lagano njihovi pogledi ga lizu kao buducu hranu sa visine svoje telo vidi jasno i ljudi koji pricaju glasno
"sijao je ceo zivot a sada se gasi, njega vise nista nemoze da spasi"
od onoga sto je bio sada je senka teska realnost obuka preka visena zrtva beloj kugi na njegovo mesto stizu drugi | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:40 pm | |
| Lavovi
Oni su ti,koje zene vole, oni su ti cije himne deca pevaju do skole. Oni, oni su ti koje novinari hvale, koje kamere vole, koji voditeljke pale.
Oni su ti koji uvek cicama se svide, kad ih vide, njima butine bride svaki put jer dobro znaju ko mirise na kes, u cijem drustvu nikada ne nose donji ves.
Jer svi znaju ko je broj 1 na sceni, na cijem mestu svako bi zeleo da sedi, u cije redove svi bi zeleli da stanu- Lavove Beograda svi dobro znaju!
Oni su ti od kojih svaki igrac pogled sklanja, oni su ti zbog kojih tvoja zena je tanja!(Ha,ha!) Da, to su oni koje svaka sanja, oni su ti o kojima se prica svakoga dana!
Refren(x2) Idemo!Hajde sad, da cujem kolko vas ima, skocite svi sa tribina, da cujem ime mog tima-LAVOVI!
Nek navijaci se skinu, zapalite im tribinu, nek ide dim u visinu!
I sada svi navijaci himnom prate s visine. Lavovi vole kada gore cele tribine.
Trava cupa se iz zemlje pod naletom krampona, strah u ocima golmana lopta puca k'o bomba!
Na terenu se zna ko ima najjace strune, ko cepa mrezu od gola, koga su novine pune.
Jer svi vide da stize taj novi presedan-11 Lavova, uvek spremni ko jedan!
Oni su ti zbog kojih dusa treperi, oni su zveri-niko im nije po meri. Kada more se spustsa, kada sampanjac penusa, kada sve je siroko, njima puna je dusa.
Dobro znaju, njih ne moze svako da kupi, oni su ti koji mnogo su skupi! Mnogo skupi vrhunski proizvod, koji paznje je vredan, zato treba i ti da nabavis jedan! Refren(x4) | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:40 pm | |
| Nema wremena
Ljudi stalno pricaju o nacinu mog zivota Kazu nista dobro ne moze da izadje iz toga
Kazu mnogo se poigravas kada ces da stanes Kada ce toj tvojoj glavi vec jednom da svane
A u snu jednom reko mi je neko da bi pronasao mir Moram da predjem preko trnovitoga puta
Borba je ljuta kad se kockas zivotom Kocka uvjek skupa svaki dan nova borba
Nekad pobjedis nekad gubis ili naucis ili brzo poludis Ti se trudis jako da stignes do vrha Prepreka ima mnogo pitas se koja je svrha
Nema vremena da se gubim pritiv njih Iza svakog od njih spreman je po jedan stih
A ja stati nikada necu stalno trazim svoju srecu U dubinama tame ja upalio sam svecu
Ne ne nema vremena za bezanje Ne ne nema mesta za sakrivanje Ne ne nema mesta zar ne ejeeee Jako dugo su lajali bezopasni psi
O tome sta to radimo i kakvi smo mi Vi ste crni svaka vasa prica je puna krvi Od seksa, droge, kriminala svaka pesma vrvi
Svi pitaju jel imate vi neke druge teme Hoce da pisemo o tome kako je lepo vreme
Svi su pljuvali nas beogradski stih Jer sve istinite price su pogadjale njih
A sada vole svi to sto radimo mi Ali slusaju krisom jer misevi su maleni Prave se da ne znaju koliko nas ima
Spotove kao gledali nisu a prepricuju ih svima Indijanci me pogadjaju ne nikada me nece
Ja svoj obraz ne prodajem zbog slave i srece Ova borba je ozvanicena spustila se tama
Prvi potez je odigran sad je red na vama Ne ne nema vremena za bezanje Ne ne nema mesta za sakrivanje Ne ne nema mesta zar ne ejeeee
Napisao sam stihove prizvao sam duhove Koji pokazali su meni kako da pravim hitove
Preneli na mene sve znanje sve sto misle Naucili me dobro kako da pravim cifre
Zelim da na vas utice svaka moja rec Naucio sam da rimu guram jako kao bec
Ja sam onaj stari panj iz zemlje sto viri Kroz vekove sve mudri u dubinu se siri
Samo gledam sa strane kuda ide ovaj svet I dok vera moja raste dusa vene kao cvet Jer svi ljudi vise slave satanu nego Boga
To je droga koja nije deo zivota moga I onda zasto samo sudite o meni Pa samo pesnicka krv vri u mojoj veni
Ja sam samo obican Božiji batler Nisam ja los los mi je karakter Ne ne nema vremena za bezanje Ne ne nema mesta za sakrivanje Ne ne nema mesta zar ne ejehehee
Sad zatvori oci tiho se pomoli Jer vrelina je jaka a toplota jako boli | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:41 pm | |
| [b]Nikada neces znati[/b
Kada vidim tvoje crne siske pritisak se dize isecene ravno moram da pridjem blize
Da pogledam te bolje da uzmem tvoj broj da popricamo malo da dam ti moj
To nece prijati onima sa kojima si dosla ali nije bitno ti gledas otkako si prosla pored mene tako visoka i vitka prava zenka sva u crnom i nestala kao senka
Sada te trazim svake nedelje u istom klubu zeljno cekam da dodjes necu ni jednu drugu
Jer tvoj lik i da hocu da zaboravim ne mogu miris tvoje kose moze da se svrsta u drogu
A tvoje oci poluzatvorene prosto me mame da te uhvatim za ruku i odvedem iz tame
U neku drugu tamu jer tvoj pogled me lize kaze spusti se nize kaze spusti se nize
Ref. 2x Nikada neces znati sta cu tebi znaciti ceo svoj zivot ti ces mene uvek traziti
Zatvori oci i u snove mene vrati ti jer kad si budna dobro znas da sasvim sama si
Ima moj broj i tako dobar pocrneli ten na njoj je da pozove i bicu njen, bicu njen
Kako me zeli i koliko za nasu malu tajnu ne mora da zna niko
Ni kod mene, ni kod nje nije bitno gde cemo sve cemo probati probacemo sve cemo
Prava macka s pedigreom njena zelja je jaka pokazacu joj tetovaze na dnu stomaka
Ona je kraljica, dok igra dok svi gledaju u nju u klubu sve su smesne dok ona je tu
Svi bi zeleli na kratko da je imaju ali dovoljno kad pogledom je skidaju
A ja se smesim dok je gledam iz tame stojim sa strane i cekam da svane
Da krenemo iza sebe, ostavimo sve kao i uvek nije bitno dal' kod mene il' kod nje
Ref. 2x
Ref. 4x | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:42 pm | |
| Pesma za swe
Veceras imam lepsi osmeh od Mona Lize dok petokrake felne po asfaltu klize
Troje kola u koloni basevi bruje tri kilometra ispred nas se muzika cuje
Crveno i stajemo, a pored nas cetri lika u kolima dodaju gas pogledam kroz prozor vidim kako me gleda vidim maksimalno napucan nece da se preda
Hoce da skripe gume da vidi ko bolje ume vidim da ne razume mi to radimo u sume
Nije noc za svadje trazimo nesto sladje nesto malo mladje nesto dobre gradje
I zato, hajde svi sada spremite se ovo je noc za lov one nas cekaju sve
Oni sto imaju zene nek kuci ostave je i zato slusajte me ovo je pesma za sve
Moje ortake, kojima nista nije prece koji vole samo one sto daju prvo vece
Sve macke kojima cena je visoka koje tako dobro znaju da gledaju ispod oka
Bas u stomaku, dok silazimo dole u kubu, u mraku,sve su polugole sve razgledaju i pogledima mole jer sve dobro znaju sta moji kerovi vole
Oni vole grudi gole iznad njih kada se njisu gore-dole, gore-dole kada gledaju u njih, kada disu
Oni vole sve poglede iz mraka nijedna nije jaka za svaku postoji zvaka
Sve su lake a za to ne znaju ni same one su srne,mi smo vuci sto vrebaju iz tame
Detaljisti do kraja nikad nista na eks lovimo samo mace koje nam mirisu na seks
Ovo je pesma za one sto ne znaju da da stanu kada krenu takve zelim vas ja
Tako ste dobre tako pocrnele u kozi zmijske cizme i probusen pupak koji me lozi
Uljem namazane noge sto sijaju u mraku tetovaze, po repu i stomaku svaka zavodi dok igra dok im pogledom skidam
Ono malo garderobe koje na sebi ima Hajde, sad svako ima neku koja ga snima neka kuci je cima ovde puno je dima
Hajde, noc je pri kraju sada sve dobro znaju kad zavrsava se ova pesma za sve | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:43 pm | |
| Pored nje
Ja ne mogu, da izdrzim tu samocu, ja se przim sada sam siguran ja da kod njega je, da kako si mogao sta
Bez nje, prazan je stan predugo cekam a jos uvek sam sam sada sam siguran ja da kod njega je, da kako si mogao sta
Ma sta to pricas razmisli, koja je poenta tu tvoja je greska sto si lose ti, procenio nju jer od lepote, dalje nista nisi video, da sto zoves mene, zovi nju ona najbolje zna
Ona zna, koliko dugo ona gledala me ona zna, koliko zelela i dobila je to je ta, sa kojom kada cutis bolje je sve jer da je nisi pitao sad bi bio kraj nje
Ref. 2x Pored nje, nijednu drugu vise nevidim, ne pored nje, sve mi se cini kako, lako je sve ali njoj, uvek za vezu dvoje premalo je skupo sam platio, preskupo poljupce te
Ja ne mogu, da izdrzim tu samocu, ja se przim sada sam siguran ja da kod njega je, da kako si mogao sta
Bez nje, prazan je stan predugo cekam a jos uvek sam sam sada sam siguran ja da kod njega je, da kako si mogao sta
Ne krivi mene, krivi zene kazu iste su sve pa sto ih onda menjamo sto jedna uvek malo je
Ozbiljno ne treba sa shvatas igre njihove te bolje zaboravi je bolje zaboravi sve
Jer njena igra je uvod za ono sto sledi jer nju kada probas svako secanje bledi
Pored njenih ruku svaki drugi dodir je prazan sa njom soba je dzungla a ja postajem tarzan
Ref. 2x
Ref. 4x | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:44 pm | |
| Princeza asfalta
Ponikli smo sa istog ognjista krvlju prolivali, ista bojista jos kao klinci klosarili po kraju otimali ono sto nisu hteli da nam daju
U svet kriminala, otvorise se dvori rodjeni gluvi mi odrasli k'o zveri ja sest ona deset uzo jedno drugo te nedeljne dane sada dozivam sa tugom
Nas zivot je strasno beneficiran akcijom iniciran, krvlju inficiran pohlepa lezi u svima nama kao bomba na potez
Hocu sve i odmah i ma koliko uzela a nije bilo spasa za nju su mala i nebeska prostranstva opominjase je, ali ne vredi
Nije umela ona da kontrolise apetit i rekoh joj, takvi kao ti ginu pazi na svinje dok hodas kroz brloge i jednom kada lutko zgazis na minu ne pitaj ko ti je odneo noge
Ref. Gde je kamera, gde je rasveta za princezu s asfalta gde je, gde je kamera, gde je rasveta za moju sestru s asfalta
Ona je odmetnik, sa poternice lik ne bezi ona od nje drugi se kriju oruzjem barata kao perom lirik rafalima pise svoju poeziju
U pokretu je uvek, ne raspakuje kofere u vodjenju poslova njeno misljenje je presudno zaustavlja se samo da pokupi stopere i odveze ih na tamnu stranu svesrdno
Burice uspeha je nose prezivela je susu zao svet tera ljude Da grese dusu sada zna da je kasno da se menja srce je puklo mnogo puta vise nema strpljenja
Bog je resio da spoji sretnike doveo ih pred sud za maloletnike kada sam izlazio na uslovnu slobodu cekala me je i startovala hondu
Suvise brzo napred dodala je gas bez stajanja Boze spasi nas ali nije tesko ziveti sa nogom u grobu mracan um najteze zivi sam sa sobom
Ref.
Tog jutra je primetila iskusan pogled jednog prolaznika a kroz opticki nisan strelac je proziveo svaki njen pokret i odlucio da ne ceka vise
Kao da je znala sve druge pokidala krst to je bilo samo jedno ledeno oko na skrivenoj figuri pokrenuo se prst
Pala je na plocnik a bila je visoko pronaso sam gada i znam sta cu samo jedna je cena za sestre i za bracu
Oprosti, nisam znao sta se sprema nista nisi rekla sad te nema rukavice skripe dok zatezem zicu oko vrata
Ledeni osmeh na mom licu kaze da je kraj ti nakazo ne ides u raj nosim tvoju dusu u pakao
Za poslednje zbogom polozio sam ruze blatom pokriven grob pamti moju tezinu moje stope neka joj utehu pruze da nije sama i ne ide sama u prasinu
Ref. 3x
Eo brate konacno kraj ali jos nisam siguran | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:45 pm | |
| Secanje na dane
Pada mrak, ja ga cekam i uvlacim dim kao da je poslednji jer sam sam sa njim
Moje misli se bore da istrce mi iz glave u nistavilu sam, shvatam skupa je cena slave
Secanje na dane vise nije tako bistro kao nekada sto je bilo vise nista nije cisto
Ostala su samo bleda secanja i slike stare dane vezu samo od paucine karike
Niko vise nije ostao pored mene jer svi su drugovi lazni a prava odanost je od zene jedne zene koja je nestala a plasim se da vise nikad vise, necu je videti
Tragove sprale su kise tiho, tise se molim da je nadjem da bar jos jednom u zivotu i osetim pored sebe tu toplotu
Lezim sam sa sobom cekam da svane nista drugo mi nije ostalo sem secanje na dane
Svakog zezanja se secam kao juce da je bilo riba za ribom, iz krila u krilo a kada je dosla slava sa njom i 100 drugara a kada je stalo, ponovo sam ipak sve je oko para
Zavidni ljudi, njihove cudi prodane duse jedva cekali su da nas zavade, da nas sruse
Ali mi smo pravi igraci za istinu borci, stihotvorci ali sad vec umorni momci a svako od njih se nada nasoj brojci svako zeli mesto u nasoj povorci
A samo oni ciste duse pobedu sada slave dok ostali sto gube sada lupaju glave
A mi sami protiv svih pevamo predposlednji stih mogu samo da nas mrze a mi necemo njih
A nasoj deci, kad nam ono sto kuca, stane prepricavace im majke nasa secanja na dane | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:46 pm | |
| Sex
Vece kao i svako drugo sedim s prijateljima kad si usla unutra tako nasmejana od tog momenta sam prestao da razmisljam ja odmah pitam svakog da l' te neko zna, da l' te zna
Ustajem, prilazim, tako lepa, tako mlada kako dobro stoji na tebi fendi, prada vodicu te u restoran na kraju grada gde se pije kristal, gde jede se orada
Hajde, decko ne mora nista da zna nikada nece znati sta cu tebi znaciti ja drugarice ostavi, s njima pricu skrati, da, da veceras one, navijaju za mene, ha, ha
Samo zelim nasa tela u mraku da ti preslikam tetovazu na stomaku dobro znas sta hocu, isto hoces i ti na kraju krajeva, zna se na sta mislimo svi
Ref. Sex, samo sex, samo sakas sex samo, samo sex, samo sex samo mislis na sex samo samo sex, sex, sex sakas samo sex samo samo sex, samo sex, samo sex ti samo, samo mislis na sex
Jas nemam vreme, znaj, za tie prikazni ti sepak nesi toi, koi plamen vo mene moze da zapali kazi sto sakas ti, so tie gluposti no ti znai, deka ne si toi, koi od mene moze samo da dobije sex
Ja znam kako dobra si i zato reci mi, da li bi prosaputala mi rec, dve, tri da cujem, da vidim, da li to me pali
U mislima mi dalje stoji krzno belo tvoje telo, kao J. Lo usne tvoje naspram mojih vece celo tebe gladan, one su jelo
Ref.
Sakas nesto drugo sto za mene je ludo no ti nemas nista novo isti fori celo vreme i poftorno
Ponedeljnik, sex, utornik, sex sreda, sex, cetvrtak, sex petok, sex, sobota, sex nedela, sex
I opet, ponedeljak, sex utorak, sex, sreda, sex cetvrtak, sex, petak, sex subota, sex, nedelja, sex i opet | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:46 pm | |
| Slikaj je
Ja znam kako dobra si I zato reci mi da li bi prosaputala mi rec dve tri Da cujem da vidim da li to me pali
Da li znas da mogli bi Da se poskidamo ja i ti Ali ja te necu pipati Samo cu te slikati
Gleda me iz ugla Misli da me zna Zeli da se slika a ne zna ko sam ja koliko samo spremna je za za dobre slike sve da radi meni ne smeta to da da
ispod oka gleda bezobrazna je sva namazana uljem a ne zna ko sam ja
u da koliko samo spremna je za za dobre slike sve da radi meni ne smeta to da
Ref: Slikaj hajde slikaj je sada Njena blizina je nada Da na kraju dobices sve I zato slikaj je
Dosla je pauza dosla je nova mala Spremna stoji tu oci trepcu dok je sminkaju
Spreman za nju najbolji deo filma cuvam Samo za nju koliko mi zena prodje Kroz aparat evo je tu
Prvi blic budi mi drhtaj njene ruke, ima tremu hajde sto stojite tu zelim da sija, dajte kremu
mala je boginja mit drugi snimak krece bolje nijedna glava mi ne spava eto za rad nove volje
nova poza obrva gore bezobrazna budi zamisli da sam neki glumac sto za tobom ludi
daj grudi mi pokazi fotoaparat to trazi kad si dotle dosla nije te stid ne lazi
lezi na ledja pogledaj me pravo gledaj u oko moje malo ono ti samo kaze zdravo
za nju slikanje je stvarno sve a to je moj put do nje a ja znam na sto spremna je da bi dobila slike
ona zna isto sto i ja da na kraju mora da se da ispred blica da se uvija i da bi dobila da bi dobila i dobila je
REF
Zvuci koraka stepenice Hodnika mnogo ima Ljudi na vrata ulaze izlaze To ih prima ko to snima
I sta je to sto oni uvek traze Oni bi hteli da su blic Na fotoaparatu draze
Da gledaju, dodiruju Okom objektiva bretelu svuci Polako ona mora da pliva
Jedan snimak dva Nova garderoba nova proba Novi modeli svaki dan U svako doba | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:47 pm | |
| Tamna strana
Tamna strana ulice, jedva razaznajem tvoje lice u lokvi krvi pored svoje noge, prolivene bez potrebe zbog malo droge i par zrtava sa obe strane i tad sam zazeleo da sve ovo stane.
Dok te krvavog drzim na rukama, tiho govorim sebi ovo se stvarno ne desava u doba rata.
Dok cvrst na ulici je bio moj brat o boze kako je prljav ovaj ulicni rat, zasto si morao da nas odvojis, dani nece biti isti, bez tebe kako da zivim, upitao sam sebe.
Zasto si morao da uzmes bas njega, zasto si morao da ga uzmes, posle svega i dodje da poludim, sav znojav se budim da zaboravim ne mogu, iako se trudim.
Vreme leti, ovih dana nista nije kako treba, svi iscekuju sta ce sledece da se desi mada znam da je kasno, ponovo razmisljam o svemu, lezem u krevet, stezem pistolj i mislim o spasenju.
Bol je sve veca, svakim danom vise ne mogu da hodam tamnom stranom, suze neprestano teku niz moje lice vise ne mogu da hodam tamnom stranom, ulice, sve vec znaju moje ime, ali ja se vise ne ponosim time.
Mama, caleta ne krivi, znaj vise bih voleo da me rodila nisi, ali tu si gresku ispravila na vreme posle ubistva oca ti si se odrekla mene. Oterala iz kuce, bacila pravo na ulicu, surova presuda jednom klincu.
Prokleto vreme, proslo mnogo je od tada i svaki deo od svog tog vremena mene je bolelo jer nisam imao nikoga da me podigne, da od mene napravi coveka, ali neka, dok hodam ulicom niko se ne pomera svi su u liniji ko da se ljute sto moraju da cute.
Govorili su da ce sve da mi se vrati, rekli su da ce me ko i mog oca, stici metak i da ce me posle nekog vremena pronaci u gepeku svojih kola uvijenog u tepih.
Zato, ako si vec izabrao, gangster budi drzi ruku na pistolju, ne daj nikom da ti sudi prst na obaracu, stalno metak u cevi, drukcije da prezivis, mogao nebi.
Bol je sve veca, svakim danom vise ne mogu da hodam tamnom stranom, suze neprestano teku niz moje lice vise ne mogu da hodam tamnom stranom, ulice, sve vec znaju moje ime, ali ja se vise ne ponosim time.
Vozimo niz ulicu mrtvi od koke, u kolima tisina, mozgovi prepuni droge. Moji ortaci sa oruzja otiske brisu, sreda vece, kisa pada, a ja ne volim kisu.
Lak na obaracu, mera, i ruke se znoje, jedva cekam da se ovo zavrsi, sto pre pravo iz tame dolazimo da sredimo racune, posle ovoga ce svaka majka mene da kune. Mrak, stajemo nista ne vidim u tami i umesto da pucam, ja razmisljam o majci, da li ce mi ikad oprostiti to sto radim ovakve prljave stvari.
Skripa kola u noci i svetla se pale, umesto par pucanja, cujem rafale, vrisak se prolama, kroz noc, bol u grudima, ja shvatam da je moj.
Gusim se od krvi, da disem ne mogu, poslednji rad mozga ja molim se bogu da prezivim, ali ne, ne ide to tako, bio sam u velikoj zabludi da ce sve ici lako a dusa polako napusta telo ja se pitam, da li je sve ovo, vreme smrti.
Heeej mama, don`t cry... | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:48 pm | |
| Tamo uwek si ti
Secanje, Samo pola je duse meni ostalo I jedno secanje Pola si odnela ti, sta je preostalo
Meni vrati se, Bez tebe ne postoji dan Tako trebam te Ne mogu vise tako prokleto sam
Refren (2x) Gde god da krenem, ja stanem i venem Jer znam, tamo uvek si ti Svaki put kad zazmurim, u glavi, u buri Ja znam, tamo uvek si ti
Zbog tebe pisao pesme, Radio sto se ne sme Da pridjes meni blize, da se vratis, da
Iskreno shvati i sama Ovde pala je tama Vrati meni ljubav, vrati mi na oci dan
Prokleto sivo je vreme Jedino mislim na zene Ali ti si ona, koja tece mi kroz vene
I sad razmisli Shvati ti Ja sam ljubavi gladan, moja hrana si ti... | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:50 pm | |
| Ti swe wec znas
Kako cu sam, kako cu sam da prezivim dan
Kako cu sam kada nestaje ja sve sto znam
Dala sam dusu a gdje si ti Pruzam ti ruke trebas mi
Ali to vece sama spavala sam Ti si bio sa njom ja to najbolje znam
Sto sam zasluzio taj bol pa ides sad Jos uvek trebam te u meni tako jako budi se glas
u sebi znas da sanjam te iz dana u dan, a imo si sve a hteo si dve pa sad ostani sam
sve vise znam bez tebe i s drugom ja sam sam suzne mi oci stalno da li znas ti
dodji i slazi nesto reci mi da ima tu dalje neceg lepog ko pre sam sebi si razlog zasto gubis sve
kada bio si s njom to su vidjeli svi a meni za zivot nada si ti | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:50 pm | |
| Twoja dewojka
U separeu dok lezim, po klubu prostirem pogled Da bih video dobru ribu, ovde, treba mi dvogled
Slaba ponuda veceras, ali nije bitno Mismo posli u lov, to veceras nije hitno
Ali, brzo videh jednu, pogledom me svlaci I tada krenuh da je gledam, da vidimo ko je jaci Ali precka, videh maca ima decka Ali tako je dobra, dok igra uvija kao kobra...
Tvoja devojka, celo vece me gleda Sve vreme me zavodi, zeli da mi se preda Ali nisam onaj, koji oduzima plen Ali ona, tako je dobra, sve bih dao za njen
Dodir usana, da tebe nema sad tu Milion godina bi proveo, da gledam u nju Hajde, odvedi je, nazad u stan Bolje pozuri, ako neces da se vratis kuci sam...
Ona sigurno zeli da zna, Sta bi bilo da smo sami, ona i ja Ma nije bitno, samo sat ili dva Tako je dobra, tvoja devojka
Nisam mogao da izdrzim napon u zraku Pa sada stojim u drugom kraju kluba, u mraku Da se opustim malo, ali misli lete ka njoj I evo nje, stize, daje mi mali papir i broj
Krece da igra, pun sam nervoze Pogled neskidam sa nje, ona je kraljica hipnoze Vise nesmem da je gledam, krv ubzano struji Hajde skloni svoju devojku, bolje pozuri | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:51 pm | |
| U jednom dahu
Ovaj zivot je kratak, ja hocu mali dodatak Vreme mi prebrzo leti, svaki dan je zadatak
Sa nama samo brzina, sa nama nikad u strahu Kada zivimo, mi zivimo u jednome dahu
Nas apetit je velik, a zena nikada dosta I sve dok gledam njih ja se ne pridrzavam posta
Uvek spreman za lov, rasan, nisam mesanac Uvek sam voleo meso, nikad vegeterijanac
Idemo, svi sada krenite, pocinje odbrojavanje Voznja celu noc, sa nama nikada spavanje
Svega ima u kolima, hajde kreni dodavanje Harakiri sa koktelima, samoranjavanje
Hip-hop elita, vrh na tabeli Sa nama neka krene svako, ko to pozeli Dok usi paraju, decibeli, Stize vam himna, kakvu ste oduvek hteli
I zato dignite ruke, pustite volan dok vozite Dobro znate da je ovo, ono na sta se lozite
Hajde sve da vas cujem, kako tekstove pevate Nema potrebe zbog nas, sad da stanicu menjate
Od mog radara u gradu, znam, bolji ne postoji Taj na kilometar hvata, sve te zecice u boji
I sad kocim, cepam gume, iako zeleno stoji Ona se smeje, krake nam na felnama broji
Njen bezobrazni pogled, da joj pridjemo moli Ona puci usta, vidi se sta najvise voli Mudro cutim, zamisljam, vec da smo goli
I pustam Baneta, koji pregovaranje voli Na tvome osmehu, dobro stoji ta U tvome jeziku, mala mindjusa Hajde, daj mi je malo, da je probam ja Da je osetim, u svojm ustima Pridji nam, opusti se
Ni sama neznas gde ces, u kola spusti se Skini me, sa sebe skini sve Hajde da probamo, sat moze se dok vozi se
Goldfinger nam pravi, led oko vrata Brilijanti usred platine i beloga zlata Iz zmajeva samo skupo kamenje sija Unikati rad vratu najvise prija Uz njene ruke, koje vole, free climbing uz telo Svi smo se skinuli goli, vece tako je vrelo
Kabriolet nas hladi, malo samo dodali gas Pun autobus koji ide pored, gleda u nas U toku noci se skupila, za nama cela kolona I svi su goli u kolima, svi od pegle do slona
Zato kada prodjemo pored, budite spremni da pratite Dobro znate kad nas vidite, sta treba da radite... | |
| Naslov: Re: 187....:):):) Ned Jan 18, 2009 8:52 pm | |
| [b]U senci[/b
Spustila se tama zvuk kljuca u bravi prepoznatljivo klik taj je pravi mokru, koznu jaknu on je skinuo sa sebe i baca je na krevet, i pada umoran pored nje
Cigara za cigarom od njih je sve tanji jedan henesi tek da napetost smanji jer je znao da je ovaj put otisao daleko i da nema drugog izlaza, on morace preko
Jer je jedva uspeo da se izvuce iz mreze i znao je da ce svaki sledeci put biti teze a onda se setio jedinog razloga zbog koga zivi nesto cemu se divi
Samo za trenutak je bio srecan sto je tu i odlazi u drugu sobu i tamo vidi nju sa razmazanom sminkom njegovom slikom u narucju zaspala je sama i ovaj put
Kao i svaki drugi, kada ga ceka kada se moli da se vrati u komadu jer ga voli vise od svega, vise od sebe jer takav je nespoj vise od one malene stvari koja raste u njoj
Ref. Ja odlazim putem kojim idem sam i vecno cu patiti, jer sada znam koliko me zelis, trebas i volis ti oprosti mi, molim te oprosti mi
U toku noci par puta se okupao u znoju sanjao je ljude sa one strane jer koga zovu kad sedi i kako ga vuku na svom vratu je sanjao mnogo crnih ruku
I tog jutra kada se probudila pored njega i zagrlila ga jako, stegla kapke da ne bi plak'o u ime svega sto ih veze i obecanje da je ovo zadnji put koliko ce da traje
Posle dorucka je spakovao stvari u torbu misleci i zeleci da izbegne borbu zato sto nestaje, sam je kriv jer previse ljudi prevari da bi ostao ziv
I uobicajna recenica ne brini, sve proci ce samo da se stvari smire neko po tebe doci ce
Poslednji poljubac trajao je dugo pomesan zagrljaj u suzama i tugom izasao je napolje i usao u kola okrenuo kljuc, umesto zvuka motora
Velika eksplozija zaparala je gradom prozori su popucali na obliznjoj zgradi i jednom sto se culo, posle toga je bio usamljeni krik koji se ponavljao kao neki stih
Plakala je dugo, iako je znala de ce tako da se zavrsi, da ce ostati sama jedini smisao zivota nasla je u sebi u onome sto raste u njoj prvo je Bog, nije spoj
Secanje na njega, jedina stvar koja ostaje posle svega
Ref.
Te noci kada umrem kada mene ne bude samo ce dve zene da se probude jedna je moja mati, ona ce plakati druga si ti, ti ces mene kleti | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: 187....:):):) | |
| |
| | | | 187....:):):) | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |