Problemi sa ushima Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Problemi sa ushima

Ići dole 
+3
volley
Piink.Ladyy
Gossip girl
7 posters
AutorPoruka
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

Problemi sa ushima Empty
PočaljiNaslov: Problemi sa ushima   Problemi sa ushima I_icon_minitimePon Jan 19, 2009 5:22 pm

Imam dosta osetljiwe ushi,kada operem kosu ne smem po ceo dan da izadjem napolje,inace odmah dobijem upalu.Stalno idem na ispiranja.Leti,kada ronim nosim chepowe jer ako samo jednom zaronim bez njih,gotowo je,dobijam jaku upalu...
Imate li i wi owakwih problema?Ja stwarno wise ne znam sta da radim,6 puta sam do sada imala jaku upalu ushiju,a bol je neizdrazljiw...
Kako se wi nosite sa tim?
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Problemi sa ushima Empty
PočaljiNaslov: Re: Problemi sa ushima   Problemi sa ushima I_icon_minitimePon Jan 19, 2009 5:57 pm

Ne pamtim neke vece probleme sa usima.
Imala sam jednom izuzetno jaku upalu..ali to se izlecilo..i posle toga(hvala Bogu) probleme nisam imala..niti sam ja sta cudno primecivala.Sto se ronjenja tice,sve mi je ok ..mada kada mi malo vise vode udje u usi osetim da nesto skroputa :D
Nazad na vrh Ići dole
volley
Super aktivan clan
Super aktivan clan
volley

Broj poruka : 371
Godina : 34
Datum upisa : 01.04.2008

Problemi sa ushima Empty
PočaljiNaslov: Re: Problemi sa ushima   Problemi sa ushima I_icon_minitimeČet Jan 22, 2009 2:17 pm

Kao mala sam imala problema, ali sada skoro vise ne.
Jedino leti, to mi se desilo i prosle godine na moru, nisam dobro "izcedila" vodu, pa je doslo do blage upale, ali nije me jako bolelo
Nazad na vrh Ići dole
http://anahi-giovana-puente.forum-motion.net
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

Problemi sa ushima Empty
PočaljiNaslov: Re: Problemi sa ushima   Problemi sa ushima I_icon_minitimePon Jan 26, 2009 8:16 pm

Nemam problema sa ushima, onako znaju me ponekad zaboleti ali nishta obziljno i ne upala.. Hvala bogu;)
Jedino kada ronim onda mi udje voda u ushi i onda nako malo skroputa neshto ali ode brzo , ali je zaisto neugodno :/
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

Problemi sa ushima Empty
PočaljiNaslov: Re: Problemi sa ushima   Problemi sa ushima I_icon_minitimeSub Feb 14, 2009 1:14 pm

Kad sam bila mama imala sam malu upalu i znam da mi je mama stavljala vatu natopljenu zejtinom... posle toga nikad vise.. Sa ronjenjem nemma problema nikakvih.. cak ni da me peku oci.. posto ronim sa otvorenim ocima
Nazad na vrh Ići dole
Lollipop
Administrator
Administrator
Lollipop

Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008

Problemi sa ushima Empty
PočaljiNaslov: Re: Problemi sa ushima   Problemi sa ushima I_icon_minitimeČet Feb 19, 2009 11:21 pm

Imala sam uuuuuuuzasnu upalu usiju i to je bilo letos isto od vode i od ronjenja. Mislila sam da cu da umrem. To su bili strasni bolovi . Inace upala kao upala svakako boli ali ovo je bilo strasno. 
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Micika_:)_:)
Aktivan clan
Aktivan clan
Micika_:)_:)

Broj poruka : 100
Godina : 30
Datum upisa : 13.02.2009

Problemi sa ushima Empty
PočaljiNaslov: Re: Problemi sa ushima   Problemi sa ushima I_icon_minitimeČet Feb 19, 2009 11:47 pm

Joj ja imam UZASNIH problema s tim!Ako mi udje samo kap vode,momentalno dobijem upalu!!!A najzesce je sto to Problemi sa ushima 936871 u zdrav mozak i uuuubija koliko boli!Katastrofa...Al to ce me pratiti ceo zivot.Mada,meni je genetski-i cale ima isti problem i oboje imamo frku sa levim uvom shmrc
Nazad na vrh Ići dole
Lollipop
Administrator
Administrator
Lollipop

Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008

Problemi sa ushima Empty
PočaljiNaslov: Re: Problemi sa ushima   Problemi sa ushima I_icon_minitimeČet Feb 19, 2009 11:50 pm

Joj to stvarno jako boli.
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Sponsored content

Problemi sa ushima Empty
PočaljiNaslov: Re: Problemi sa ushima   Problemi sa ushima I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Problemi sa ushima
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-