Stari ljudi,a nevini..zasto?? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Stari ljudi,a nevini..zasto??

Ići dole 
+8
BlueFairy
Prskavac
Deliverance
Ninaa
bbabystorie
Gossip girl
Mara
Piink.Ladyy
12 posters
AutorPoruka
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Stari ljudi,a nevini..zasto?? Empty
PočaljiNaslov: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptyPon Jan 19, 2009 8:38 pm

Jeste li ikada sreli ovakve slucajeve? .. dosadnomije
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptyPon Jan 19, 2009 8:39 pm

Pa da,jbg,ne mogu da nadju nekog sta znam
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptyPon Jan 19, 2009 10:11 pm

Zato sto su ruzni
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptyPon Jan 19, 2009 10:30 pm

Zato sto zive u svetu predrasuda,nazalost... to se najcesce desavakod nas Stari ljudi,a nevini..zasto?? 323196
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptyUto Jan 20, 2009 12:11 am

Sigurno zato sto jos uvek nisu pronasli niku osobu il sta ja znam..
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptyČet Jan 22, 2009 1:17 am

znam takve,nisu spremni ili jos uvek traze pravu osobu...mislim to je ok,nek rade ljudi kad sta pozele,njihova stvar...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
Prskavac
Super aktivan clan
Super aktivan clan
Prskavac

Broj poruka : 285
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptyNed Jan 25, 2009 1:50 pm

Nisam se susreo s ovakvim ljudima..Pa sustina je da i oni sami grese..jedan je zivot i sve valja isprobati ..a oni su ono najsladje odbacili od sebe Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptyPon Jan 26, 2009 11:42 pm

mozda nevinost do braka ali kod njih nije radilo ono "svaka krpa nadje zakrpu" =)
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptySub Jan 31, 2009 10:18 pm

Neki od njih jednostavno ne zele,ne interesuje ih (sto meni licno nije jasno,ali dobro)
Drugi su pak stidljivi,zatvoreni,neprivlacni i jos mnogo toga...ne mogu da se snadju,nisu nasli odgovarajucu osobu..i mozda im jednostavno u ljubavi ne ide nikako.
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptySub Jan 31, 2009 11:35 pm

Ima nekih koji jednostavno ima nekih koji su ruzni,ima onih koji su stidljivi i koji se razlikuju od drugih i koji su pomalo cudni za koje svi govore kao lep je ovo ono a nijedna se ne usudjuje da pridje takvima ja sam takvog tipa,al svaka krpa nadje svoju zakrpu.
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptyNed Feb 01, 2009 12:05 pm

Sep ne verujem da je do ruznoce..znas kako ..spoje se dve ruzne osobe Laughing .. kao sto kazu ''svaka krpa nadje zakrpu'' .. mozda smo ja i moj bivsi bili nekome ruzni ..kontas.. neko se ipak pronadje..a nemoguce da si toliko ruzan da te niko nece..pa ni klosari sa ulice ..morao bi biti hendikepiran da te nijedan ne pozeli.
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptyNed Feb 01, 2009 8:07 pm

Mrwica ::
morao bi biti hendikepiran da te nijedan ne pozeli.

Pa nisam buljas da me neki pozeli gfgfgf gfgfgf gfgfgf gfgfgf
Nazad na vrh Ići dole
^^CaCa^95^^
Super aktivan clan
Super aktivan clan
^^CaCa^95^^

Broj poruka : 288
Datum upisa : 24.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptySub Avg 15, 2009 12:13 am

A mozda jednostawno ne zele sex..?Mozda smatraju da je sex neki greh ili otkud ja znm..Mada se nisam srela sa takwim sloocajem,niti cula od nekog..:)
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptySub Avg 15, 2009 5:40 am

Nikad nisam umeo ni da skontam kako neki posle ko zna koliko godina nadju prvu devojku a toliko hoće da je nadju,bilo kako da ona izgledala samo da probiju led.E prvo treba razgovarati o takvim ljudima pa tek onda za sex.Sex je po meni nepotrebna stvar dok se te dve osobe ne uzmu,sex u ovim današnjim vezama je sex iz strasti u većini slučajeva i pola njih nikad nije osetilo pravu ljubav već samo strast za koju oni misle da je ljubav.
Nazad na vrh Ići dole
PedoBear
Novi član
Novi član
PedoBear

Broj poruka : 19
Godina : 35
Datum upisa : 11.09.2009

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? EmptyPet Sep 11, 2009 10:25 pm

To su ljudi koji imaju kompleks velicine kopulativnog organa.Boje se reakcije devojke.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Stari ljudi,a nevini..zasto??   Stari ljudi,a nevini..zasto?? Empty

Nazad na vrh Ići dole

Stari ljudi,a nevini..zasto??
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Stari/novi rank
» Cudo, ljudi!!!
» Ljudi se mijenjaju
» Nezahvalni ljudi...
» Caos ljudi!!!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu