| Koji kondomi su najbolji | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Koji kondomi su najbolji Uto Jan 20, 2009 1:57 pm | |
| I koje wi koristite ako ih koristite? | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Koji kondomi su najbolji Ned Jan 25, 2009 1:55 pm | |
| Durex sa Lubrikantom | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Koji kondomi su najbolji Ned Jan 25, 2009 5:31 pm | |
| | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Koji kondomi su najbolji Čet Maj 07, 2009 11:39 am | |
| | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Koji kondomi su najbolji Pet Maj 08, 2009 2:29 am | |
| | |
|
| |
~*~mrkvili~*~ Super aktivan clan
Broj poruka : 363 Godina : 34 Lokacija : Becej Datum upisa : 07.12.2008
| Naslov: Re: Koji kondomi su najbolji Uto Maj 12, 2009 2:01 pm | |
| Svi su sugavi do bola.....Ne koristim ja to! Bez kondoma je mnogo bolje....Ne secam se kad smo zadnji put moj decko i ja koristili kondom....Zato ja pijem pilule i mnogo mi je bolje.... | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Koji kondomi su najbolji Uto Maj 12, 2009 8:32 pm | |
| - ~*~mrkvili~*~ ::
- Svi su sugavi do bola.....Ne koristim ja to!
Bez kondoma je mnogo bolje....Ne secam se kad smo zadnji put moj decko i ja koristili kondom....Zato ja pijem pilule i mnogo mi je bolje.... Njima jeste bolji osecaj,ali pilule ne stite od bolesti(znam recices oboje smo zdravi,ali veruj mi to se nikad ne zna i s tim ne igra)...a i jako si mlada da vec sebe punis hormonima kojima su pilule pune.Mama mi je lekar i kada mi je pricala o ovome zaista je preporucila kondome jer nikom ne stete a stite i od bolesti i od trudnoce. | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Koji kondomi su najbolji Uto Maj 12, 2009 9:51 pm | |
| Za mladje osobe su bolji kondomi,zbog bolsti,zbog trudnoce i mnogo cega...pilule se preporucuju kasnije... Ja na primer pijem pilule vec par godina i drugacije je meni i vama koje ste mlade... Ja bih preporucila kondome do udaje a posle pilule!!!!! C'est mon a vie:dancew: | |
|
| |
~*~mrkvili~*~ Super aktivan clan
Broj poruka : 363 Godina : 34 Lokacija : Becej Datum upisa : 07.12.2008
| Naslov: Re: Koji kondomi su najbolji Čet Maj 14, 2009 12:52 pm | |
| - Angelsmiledoll ::
- ~*~mrkvili~*~ ::
- Svi su sugavi do bola.....Ne koristim ja to!
Bez kondoma je mnogo bolje....Ne secam se kad smo zadnji put moj decko i ja koristili kondom....Zato ja pijem pilule i mnogo mi je bolje.... Njima jeste bolji osecaj,ali pilule ne stite od bolesti(znam recices oboje smo zdravi,ali veruj mi to se nikad ne zna i s tim ne igra)...a i jako si mlada da vec sebe punis hormonima kojima su pilule pune.Mama mi je lekar i kada mi je pricala o ovome zaista je preporucila kondome jer nikom ne stete a stite i od bolesti i od trudnoce. Pa dobro,to jeste u nekim slucajevima.....Ja sam sa mojim deckom skoro 5 meseci u vezi,pre nepunih mesec dana sam bila kod ginekologa na opstoj kontroli,analize su pokazale da sam potpuno zdrava....Da je on bolestan pa pobogu za skoro 5 meseci bi vec 500 puta preneo nesto na mene jer ne koristimo kondom ali nije,tako da je i on zdrav....A i koristim Logest pilule sa veoma malom dozom hormona,koje inace ne koristim samo zbog kontracepcije nego i zbog raznih drugih problema kojih bez tih pilula nisam mogla da se resim.... Ali ajde da ne spamujemo vise....Bolje da nastavimo sa temom inace ce nas admini naribati :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koji kondomi su najbolji | |
| |
|
| |
| Koji kondomi su najbolji | |
|