Markirana odeca....... Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Markirana odeca.......

Ići dole 
+17
~*~mrkvili~*~
~Crazy princess~
^_HipHopGirl_^
Angelsmiledoll
~Dora~
smile_girl
BlueFairy
volley
Deliverance
Ikac&Njanja
Angel
butterfly-girl
bbabystorie
Diamond_girl
aLisa
Piink.Ladyy
Arijana
21 posters
AutorPoruka
Arijana
Super aktivan clan
Super aktivan clan
Arijana

Broj poruka : 304
Godina : 32
Datum upisa : 06.04.2008

Markirana odeca....... Empty
PočaljiNaslov: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeUto Apr 15, 2008 4:43 pm

Da li vam je bitno da sva vasa odeca bude markirana ili ne?

Meni to nije mnogo bitno,mada iskreno vise volim markiranu garderobu.Pre cu dati 1000 din za majcu u nekoj radnji nego 100 din za skoro istu takvu kod kineza ili na ulici....Aj kod kineza i nekako,ali onu na ulici...neeee....osecam se kao da sam kupila nesto ukradeno...mada to i jeste ukradeno na neki nacin...za tu karerobu nije placen ni porez ni carina ni lokal gde se ona prodaje...sve je to kradja na neki nacin...mislim to ne placanje...Ali to ne znaci da mislim da je bzv ili out ili da imam nesto protiv ako neko nosi odecu kupljenu na ulici...Sve je to stvar ukusa.... Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/elayneee
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeUto Apr 15, 2008 4:45 pm

Po meni nemora biti neka poznata marka,da sad nesto padas u nesvest kad vidis cenu itd..
ali nebi takodje ni da kupim kao sa kineskog buvljaka.....
Nazad na vrh Ići dole
aLisa
Aktivan clan
Aktivan clan
aLisa

Broj poruka : 244
Datum upisa : 15.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeNed Apr 20, 2008 2:00 pm

nije mi to toliko bitno, ali sto kaze Arijana pre cu dati 1000 din. za majcu u nekoj radnji nego 100 din za istu takvu na ulici ili kod kineza Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
http://www.udarena.piczo.com
Diamond_girl
Super aktivan clan
Super aktivan clan

Broj poruka : 265
Godina : 30
Datum upisa : 28.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeUto Apr 29, 2008 5:44 pm

nije bitno............

samo da se ja osecam udobno u tome sto nosim Laughing goodjob
Nazad na vrh Ići dole
http://www.haveanicetime.sosblog.com
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeČet Maj 01, 2008 9:58 pm

nije bitno ali kad se
moze,lepo je
obucu obicno kupujem markiranu jer je udobnije a ostalo,,zavisi Rolling Eyes ali ne patim da sve bude markirano
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
butterfly-girl
Veran forumu
Veran forumu
butterfly-girl

Broj poruka : 559

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeNed Maj 04, 2008 6:41 pm

slazem se sa Iceland_girl =)
Nazad na vrh Ići dole
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimePet Maj 23, 2008 2:24 am

Meni nije bitno da li je odeca markirana ili nije meni je wazno da se udobno osecam u tome! cveticko
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeČet Jul 31, 2008 12:46 pm

ne pa tim od toga.. bitno mi je samo da su patike markirane
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeČet Jul 31, 2008 1:20 pm

Ha,nista mi nije markirano xD
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
volley
Super aktivan clan
Super aktivan clan
volley

Broj poruka : 371
Godina : 34
Datum upisa : 01.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimePet Avg 08, 2008 7:28 pm

Pa nije mi bas bitno, nesto extra, ali meni je skoro sva garderoba markirana Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
http://anahi-giovana-puente.forum-motion.net
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeUto Avg 12, 2008 3:01 pm

bbabystorie ::
nije bitno ali kad se
moze,lepo je
obucu obicno kupujem markiranu jer je udobnije a ostalo,,zavisi Rolling Eyes ali ne patim da sve bude markirano
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeČet Avg 14, 2008 12:51 pm

Nemam markiranu odecu i ne patim od toga....
kada kupujem gledam da se meni svidja,da mi lepo stoji i da se ja osecam udobno u tome...
Nazad na vrh Ići dole
~Dora~
Veran forumu
Veran forumu
~Dora~

Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeČet Avg 21, 2008 7:25 pm

bbabystorie ::
nije bitno ali kad se
moze,lepo je
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeSub Okt 04, 2008 4:35 pm

Ma nije mi bitno...ne gledam 'marku' kad kupujem...imam par markiranih stvari Wink
Nazad na vrh Ići dole
^_HipHopGirl_^
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
^_HipHopGirl_^

Broj poruka : 1152
Datum upisa : 15.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeNed Okt 19, 2008 2:27 am

NIje mi potrebno da odjeca bude markirana, imam par stvarcica ali nisam zaludjena time.... A i msm da je mnogo da dam npr: 100eura za farmerice....
Nazad na vrh Ići dole
~Crazy princess~
Super aktivan clan
Super aktivan clan
~Crazy princess~

Broj poruka : 256
Datum upisa : 13.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeSre Nov 19, 2008 2:22 pm

Imam dosta markiranih stwari,i nije mi to toliko bitno...:)
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sawa95-4ever.piczo.com
~*~mrkvili~*~
Super aktivan clan
Super aktivan clan
~*~mrkvili~*~

Broj poruka : 363
Datum upisa : 07.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimePon Dec 08, 2008 1:57 am

ne patim od markirane odece...kupujem i markirano i od kineza i na buvljaku....vazno mi je da mi lepo stoji i da se osecam dobro u tome
Nazad na vrh Ići dole
Natsi
Super aktivan clan
Super aktivan clan
Natsi

Broj poruka : 446
Godina : 28
Datum upisa : 19.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeUto Dec 16, 2008 11:23 pm

ta ''marka'' na odeci je sam obicna nalepnica i nimalo se ne razlikuje od robe sa buvljaka ili od kineza...jedino mi je bitno da obuca bude kvalitetna...
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeSre Dec 17, 2008 12:11 am

pa zavisi kako koja... ali vecina se i ne razlikuje... a i ne vidim razlog da za nesto sto necu nositi mnogo dam 1500 ili 2000 dinara kada isto to (ili slicno) mogu da platim 500 ili 1000 dinara
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeSre Jan 07, 2009 10:37 pm

nije toliko bitno,ali wise wolim da platim za neku kwalitetnu stwar nego da stalno moram da kupujem nowe stwari jer se kineske raspadaju
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeSub Jan 31, 2009 1:35 pm

ovde sma vec dala komenta... ali evo jos jedna, ako su treberke u pitanju bas i ne bih da kupim na buvljaku ili kod Kineza jer se brzo izvlace na kolenima, retko kad kod njih moze da se nadje kvalitetan pamuk, a mikrofiber sigurno necu da najdem kod njih.. zato trenerke i dukseve koje kupujem uzimam po sportskim radnjama ili tako negde.. mislim na dukseve one debele koji mogu da se nose i kao gornji delovi trenrki itd... majice i bluzicice obicne uvek ima u Kockici.. Markirana odeca....... Icon_lol
Nazad na vrh Ići dole
^^CaCa^95^^
Super aktivan clan
Super aktivan clan
^^CaCa^95^^

Broj poruka : 288
Datum upisa : 24.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeČet Jul 09, 2009 5:10 pm

Ono ni ja ne zelim markiranu odecu,ali recimo nikad nisam kupila kinesku majicu,nzm,ne bi mi iskreno ni dala mama da kupim takwu majicu...xD Bolje je kupiti neshto kwalitetno shto cu dugo imati i nositi,a ne da swaki dan shopingujem sranja...xDD
Nazad na vrh Ići dole
✰Star✰
Novi član
Novi član
✰Star✰

Broj poruka : 22
Datum upisa : 14.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitimeUto Dec 14, 2010 9:31 pm

Pa znate sta...Meni uopste ne treba markirana odeca...sta ja imam od toga sto na njoj pise BENETON ili slicno.Ljudi ja se hvatam za glavu kad vidim cene.Naravno to ne znaci da cu kupowati kod kineza ali second hand sto da ne????hahahaha lol
zzm se...svaka varijanta sem kineza moze proci
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Markirana odeca.......   Markirana odeca....... I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Markirana odeca.......
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Moda & Nega-
Skoči na: