| FUN :) |
|
| Ekatarina Velika <3 | |
| | Autor | Poruka |
---|
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Ekatarina Velika <3 Uto Feb 17, 2009 8:04 pm | |
| 7 dana
i sedam dana sam, i gore i dole potrazi me i sedam dana sam, nadji i stavi pokaz"i me
nek boli dok boli rukama stegni koz"u svoju poda mnom zategni strah noktima pucaj u znoju
jos"ovaj put traz"i i zove zaklonic'u jos" neki put dok zrac"i i moli poklonic'u
drz"i mene, voli mene uzmi moj, s"akom vlaz"i grli vrat i sac"uvaj vreme i sebe za mene bio bih tvoj brat ti si moj brat
slomi se, o skloni se slomi se, skloni se slomi se, o skloni se od sebe od sebe od sebe ...
slomi se, o skloni se slomi se, skloni se slomi se, o skloni se o(d) mene, o(d) mene
(s"=sh, z"=zh, c"=ch, c'=ch | |
| | | Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 Uto Feb 17, 2009 8:05 pm | |
| Aut
aut, aut-aut-aut aut, aut-aut
ona hoda sama kroz grad misli sve, sve s"to misli da zna to je samo down to je ono s"to se zove aut
aut, aut-aut-aut aut, aut-aut
ona hoda sama kroz grad misli sve, sve s"to misli da zna to je samo down to je ono s"to se zove aut
aut, aut-aut-aut aut, aut-aut | |
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 Uto Feb 17, 2009 8:07 pm | |
| Idemo
Ona sanja da sam oprao ruke, Da sam obrijan, da sam lep. Toplo je na jastuku, u polusnu. Mirise na dorucak. Prijatan glas iz druge sobe se javlja, Kaze da je pocelo. Kaze da je pocelo. Idemo!
Nismo znali da je kocka bacena. Nismo da je srusen most. Reka blista ispod cizama, Cista voda, malo krvava. Idemo!
Nismo znali da su sela spaljena. Nismo znali da je vatra greh. Nase ruke nisu vezane, Nase ruke nisu bludnice. Idemo!
Ona sanja da sam oprao ruke, Da sam obrijan, da sam lep. Toplo je na jastuku, u polusnu. Mirise na dorucak. Prijatan glas iz druge sobe se javlja, Kaze da je pocelo, Kaze da je pocelo. Pocelo je! Idemo! | |
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 Uto Feb 17, 2009 8:08 pm | |
| Dum - Dum
dugo se pitam vredi li truda ali sigurno da mi se svida zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj ne bih hteo da stradam
necu da kopam po dubristu srece necu da zaprljam ruke moc pociva negde iza debelih vrata ja bih hteo da vladam
zaboravicu potrebe i unutrasnje glasove samo jedan je put koji vodi do trona mi cekamo tvoj znak mi cekamo tvoj znak samo jedan je put koji dotice nebo ja bih hteo da vladam
mogu poslati bolji trenutak mogu birati pogodno vreme mogu cekati momenat srece ne zelim da stradam
ja cu mrzeti ledeno hladno srcem sa sedam kora ja cu pucati pravo u leda ja sam roden da vladam
zaboravicu potrebe i unutrasnje glasove samo jedan je put koji vodi do trona mi cekamo tvoj znak mi cekamo tvoj znak samo jedan je put koji dotice nebo samo jedan je put koji vodi do trona ja bih hteo da vladam, vladam ja sam roden da vladam
necu da kopam po dubristu srece ne bih da zaprljam ruke moc pociva negde iza debelih vrata ja bih hteo da vladam
ja cu mrzeti debelo hladno srcem sa sedam kora ja cu pucati pravo u leda ja sam roden da vladam! | |
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 Uto Feb 17, 2009 8:09 pm | |
| Par godina za nas
prijatelj i ja sedimo na klupi gledamo zvezde slušamo vesti što su upravo stigle kažu da imamo još samo par godina za nas
imali smo igračke i živeli smo sve sve one igre na sreću one igre za ljude što je smislio neko pre samo par godina za nas
da li znaš kako želim da te nađem da li znaš šta treba da znam voli me kako nikad nisi volela
voli me onako kako nikad nisi volela voli me onako kako nikad nisi volela
živimo u pričanju, branimo se, hodamo i slavimo neke bezvezne stvari neke bezvezne priče što je smislio neko u samo par godina za nas
nisu dovoljne reči, samo obične reči da me vrate u život nije dovoljan dodir ni da znam da te imam još samo par godina za nas
voli me onako kako nikad nisi volela voli me onako kako nikad nisi volela
raste kao nada, kao more, kao govor kao pokret, kao zora, kao dete, kao krv kao želja među nama raste kao bol i grize sve pred našim očima
voli me onako kako nikad nisi volela voli me onako kako nikad nisi volela | |
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 Uto Feb 17, 2009 8:09 pm | |
| Siguran
Siguran sam Ili samo mislim da sam siguran Staklenim nogama Ovo je hod po tankoj zici Maskiran sam Ili samo mislim da sam maskiran Pod ovim bojama Govorim samo reci sto me kriju Sastavicu krajeve Iscepane poruke Tragove pod prozorom I obale pod jastukom Kao u snu Oprezan sam Tvoje oci gledaju u moj dlan Ti ne znas ko sam ja Ja ne znam ko bih mogao biti Pokusaj saznati Ni iz cega sklopiti Podigni zavesu Pokazi sve sto mislis da krijem | |
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 Uto Feb 17, 2009 8:10 pm | |
| Zemlja
Ovo je zemlja za nas
Ovo je zemlja za sve nase ljude
Ovo je kuca za nas
Ovo je kuca za svu nasu decu
Pogledaj me
O pogledaj me ocima deteta
U zemlji vidim spas
Iz sna me budi glas koji ne poznajem
Dok grane miluju nasa tela
Dok senke prave pokrov za nas
Pogledaj me
Cujem vrati se, cujem ostani
Cujem vrati se, dozvoli mi
Cujem vrati se, oprosti mi
U svakom porazu
Ja sam video deo slobode
I kad je gotovo
Za mene, znaj, tek tad je pocelo
Pogledaj me
Cujem vrati se, dozvoli mi
Cujem vrati se, ne idi, ne idi, ne | |
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 Uto Feb 17, 2009 8:12 pm | |
| Pored mene
U sumrak otezaju senke
I plaze nam po licima
Sjaj u ocima je dubok i nestvaran
Putujemo recima i razmisljamo koracima
Ti i ja, ti i ja
U sumrak tvoje hladne ruke
Me miluju po grudima
Zaboravljam, zaboravljam
Da samo ti znas koliko mnogo ih ima
Samo ti znas koliko mnogo
Pored mene, budi pored mene
Pored mene, budi pored mene
U sumrak znam da znas da znam
Sve o nevaznim stvarima
Iza brda je polje, iza polja je suma Iza sume je kuca, iza kuce je put Koji vodi (koji vodi) Koji vodi (koji vodi) Koji vodi do tebe, koji vodi do tebe
Jer samo ti znas ...
U sumrak tvoje hladne ruke Me miluju po grudima Zaboravljaaaaaaaaam
Pored mene ... | |
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 Uto Feb 17, 2009 8:12 pm | |
| Ljubav
Ja sam oduvek spavao s tvojim imenom na usnama Ti si oduvek spavala s mojim imenom na usnama I kuda krenem, tvoja ruka u mojoj ruci I kada z"elim nes"to da kaz"em, ja kaz"em mi Ljubav, ljubav Ljubav I svi moji drugovi su odavno i tvoji drugovi Dvojinu su stari Sloveni imali u rec"niku I kada z"elim da kaz"em ja, ja kaz"em mi I kada mislim o sebi, ustvari mislim o nama Ljubav, ljubav Ljubav Kako vreme nam prolazi, da, vreme nam prolazi I dani i noc'i su slonovi na indijskom crtez"u I boli i boli i boli i boli, boli nas ljubav I boli i boli nas ljubav, boli nas ljubav Ljubav, ljubav Ljubav Polako dosada mrsi nam kosu i prlja nam ruke Polako dosda gladi nam bore od noc'nog smeha Nas"a imena ... navika Boli nas ljubav, ljubav, ljubav Ljubav, ljubav Ljubav | |
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 Uto Feb 17, 2009 8:14 pm | |
| Svetiliste
boja njihove odec'e je bledela od crne ka beloj to je mesto postalo svetilis"te dok su prvih godina porodice dolazile u crnini kasnije je boja njihove odec'e osvetljavala oz"ivljavala prvi nagoves"taj tople crvene i z"ute kao hodoc"as"c'e sa generacijama koje dolaze i kraj nje u travi pred prolec'e sa loptama magic'no privuc'eni bas"tenim neuglednim delom c'e posle podne je ozelenela lipa i miris tis"ine tiho tiho uz ciku dece i s"etnju roditelja pravi razlog postade nevaz"an uspomena se pretvarala u nesvesno privlac'enje toplih krajeva | |
| | | BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 Sre Feb 18, 2009 4:22 pm | |
| Oči boje meda
Voda pada u tvoje oci boje meda ja sam decak iz vode imam trag pod levom miskom na tvoje usne boje mesa spusticu kap svoje vode pusticu glas iz grla aj, aj, aj, aj
Tvoje usne na meni tvoje ruke na meni i guram noz medju zube menjam oblik kao vidra nosim sablju oko bedra skupljam znoj sa cela na tvoje usne boje mesa spusticu kap svoje vode aj, aj, aj, aj | |
| | | Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 Pon Mar 30, 2009 1:31 am | |
| E ja volim ovu pesmu:
Ovaj krug sam smislio Ovaj krug sam stvorio Ovaj krug sam razbio U vetar rasuo. Vetar misli, Vetar zna Sve s"to znamo ti i ja. On me voli, On me nosi, On me razbija. (Solo) A ha! A Ha! U hmm A Ha! Kao da sam umoran I kao da sam star Kao da je dosdno Isuvis"e da znam Ovaj krug sam skupio I opet sklopio On me voli, On me nosi, On mi opras"ta. A Ha! A Ha! U hmm A Ha! Kao ne I kao da Kao zabrana I kao dozvola Kao ne ne ne Kao da da da Kao zabava I kao dosada. Ovaj krug sam smislio Ovaj krug sam stvorio Ovaj krug sam razbio U vetar rasuo. Kao ne I kao da Kao zabrana I kao dozvola Kao ne ne ne, Kao da da da Kao zabava, I kao dosada. | |
| | | <<<SteFaN>>> Aktivan clan
Broj poruka : 114 Godina : 31 Datum upisa : 05.08.2009
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 Ned Avg 30, 2009 10:38 pm | |
| nasha najbolja rock grupa ikada :p
Ti si sav moj bol Razmičeš zavese, gledaš obećani grad. Svetla se pale i tinja želja u tebi. Još uvek ti đavoli vire iz rukava, I svaki nokat krije otrov ljubavi.
Ti si sav moj bol, Ti si sav moj bol...
Ispituješ zaborav, obaraš alibi I biraš ulogu kao haljinu za veče. U prolazu me dotakne miris noći, i kaže Probudi se, pokreni se, probudi se, pokreni se.
Ti si sav moj bol, Ti si sav moj bol...
Ispituješ zaborav, obaraš alibi I biraš ulogu kao haljinu za veče. U prolazu me dotakne miris noći, i kaže Probudi se, pokreni se, probudi se, pokreni se.
Ti si sav moj bol, Ti si sav moj bol... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ekatarina Velika <3 | |
| |
| | | | Ekatarina Velika <3 | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|