| Sta mislite o... | |
|
+6Deliverance Ikac&Njanja SEPULTURA Mara Piink.Ladyy Micika_:)_:) 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
Micika_:)_:) Aktivan clan
Broj poruka : 100 Godina : 30 Lokacija : U ludnici :) Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Sta mislite o... Sre Feb 18, 2009 2:20 am | |
| ....o `vatanju?! Namerno nisam stavila ovaj nastavak u naslov i to samo iz razloga da bi namamila one ˝fiine˝ da mi prokomentarisu ovo Hehe Dakle,kratko i jasno-Sta mislite o`vatanju?! | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o... Sre Feb 18, 2009 3:00 pm | |
| Pxaxaxa ..extra tema .. pa ovako..ranije su me dečaci iz mog razreda stalno vatali..ne samo mene,vec sve devojke..ili dodje sa ledja pa zagrli ..mi smo se donekle branile..ali smo im lupale žestoke šamare.. međutim,dok nije od mog bivšeg dečka brat koji je 6.razred bio,mali Apolon to video i njemu rekao..posto smo ja i Palika tad bili zajedno ..njemu je to smetalo i napravio je čitav haos..onda su se jedno vreme smirili..znali su da me nesmeju dirati..eventualno zagrliti ..a ovako nikako ..posle sam ostala solo ..i ponovo su krenuli ..mada sada nas vise grle nego hvataju.valjda su ih prosle bubice,skontali su ko kakve sise i dupe ima..i kao,zadovoljni su .. ma naši dečaci su extra..samo kad se ne vataju..uvek se neko naljuti pa onda ispadne citav haos ..ali sto nas uvek grle kad smo tužne..jao jao. | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o... Sre Feb 18, 2009 4:06 pm | |
| Pa ne dozvoljavam da me neko vata, osim ako mi nije decko ili prijatelj sa posebnum beneficijama, onda svasta radimo | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o... Sre Feb 18, 2009 6:40 pm | |
| Meni je to sabanski hmmm tako reci seljacki,mislim stvarno,ja sam po koji put al to je bilo retko ovi moji napaljenici iz bivseg razreda svaki dan,sta dupe ko dupe sisa ko sisa,ne znam sta je tu zanimljivo,pih seljaka kolko hoces,a i sta oni imaju od toga,kao lep osecaj,ma gluposti,i sta neka devojka se ukenja u gace i oni uhvate,to je jednom bilo kod nas | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o... Sre Feb 18, 2009 7:28 pm | |
| desavaalo se ranije da me neko uhvati zazadnjicu i taj bi odmah popio samarcinu | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o... Sre Feb 18, 2009 11:18 pm | |
| ma ja to sa deckom i ortakinjama radim stalno ^^ a nemam nikakvo misljenje o vatanju,tj kakvo misljenje i mozes da imas?xD fino je dok god nije sa nekim kome ne dozvoljavas | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o... Sre Jul 29, 2009 1:00 pm | |
| - Mara ::
- Pa ne dozvoljavam da me neko vata, osim ako mi nije decko ili prijatelj sa posebnum beneficijama, onda svasta radimo
narawno..to je normalna stwar..msm sa deckom i sa likom se beneficijama..a sa ostalima ne | |
|
| |
~coka~ Aktivan clan
Broj poruka : 146 Godina : 32 Datum upisa : 14.07.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o... Čet Jul 30, 2009 5:49 pm | |
| - Deliverance ::
- ma ja to sa deckom i ortakinjama radim stalno ^^ a nemam nikakvo misljenje o vatanju,tj kakvo misljenje i mozes da imas?xD fino je dok god nije sa nekim kome ne dozvoljavas
potpuno se slazem...xDDD | |
|
| |
DreamOfCalifornication Novi član
Broj poruka : 38 Godina : 29 Lokacija : So far away..:D Datum upisa : 31.08.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o... Sre Sep 09, 2009 10:13 pm | |
| - SEPULTURA ::
- Meni je to sabanski hmmm tako reci seljacki,mislim stvarno,ja sam po koji put al to je bilo retko ovi moji napaljenici iz bivseg razreda svaki dan,sta dupe ko dupe sisa ko sisa,ne znam sta je tu zanimljivo,pih seljaka kolko hoces,a i sta oni imaju od toga,kao lep osecaj,ma gluposti,i sta neka devojka se ukenja u gace i oni uhvate,to je jednom bilo kod nas
Pra'o krkanski...Slazem se sa svime sto si napisao...A ovo zadnje ALA GADOSTI!!! | |
|
| |
~Queen~ Napredan clan
Broj poruka : 65 Godina : 30 Datum upisa : 27.07.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o... Ned Okt 25, 2009 6:27 pm | |
| Pa s dechkom ok...ili sa osobom s kojom zhelish,tj. kojoj dozvoljavash... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta mislite o... | |
| |
|