Kako se ponasati kad...... Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Pristupi  Registruj seRegistruj se  

Kako se ponasati kad......

Ići dole 
+7
Angelsmiledoll
smile_girl
Deliverance
Ninaa
Lollipop
Piink.Ladyy
SEPULTURA
11 posters
AutorPoruka
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

Kako se ponasati kad...... Empty
PočaljiNaslov: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyNed Feb 22, 2009 9:50 pm

Kako se ponashate kad neko od vaseg drustva nesto pevushi dok
recimo, setate uvece gradom.Npr.na trenutak zavlada tisina, istrose
se sve teme za razgovor i sad neko pocne da peva nesto bezveze a vama
to smeta.Kako odreagovati?
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyNed Feb 22, 2009 10:13 pm

Jaoo .. ja se nasmejem..ili pokrenem neku temu..samo da ucuti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lollipop
Administrator
Administrator
Lollipop

Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyNed Feb 22, 2009 10:17 pm

Isto kao Mrwica i pogotovo ako su to pesme tipa (evo prve koja mi je pala na pamet) "Malo kocka malo pije zasad najbolji je" ili kako vec. aaaaa. Strasno.
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyNed Feb 22, 2009 10:18 pm

Pocnem da pricam o necemu.. ma nadjem bilo sta samo da ucuti :D
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyNed Feb 22, 2009 10:31 pm

ja pocnem da pevusim nesto svoje xD
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyPon Feb 23, 2009 7:31 pm

Kod mene pevaju zmija a ja sam zaba zaba,to je tako retardirano odvratno a ja onda zapevusim:Drobicu ti kicmuuuuu,drobilicom za kicmuuuuu.Jbale te depresivne aluvijalne ravni,o besmislu ravnicarskog zivota ti pevas o skote ogavni,survan ti mozak u vrtaci raskola.Kao kakvom olupinom strovaljen,jbao te petao i bagrem izvaljen.Pakao jugonostalgicarskog mentalnog pomora,jbalo te blatno jezero Balaton i kompletna madjarska privredna komora.Panonski govnaaaaar.... I jos mnogo slicnih pesama i to growlom,onda kazu:Ae cuti brate.Ja reko stani ti ta pevas ta tvoja sabanska sranja pa cu i ja ovo,ako ti smeta mrs napolje izadji pa se derinjaj kolko hoces.Obicno nikad ne zapevaju nesto moje.
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyUto Feb 24, 2009 2:14 am

Deliverance ::
ja pocnem da pevusim nesto svoje xD

ili se samo nasmejem i okrenem na salu :D
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyUto Feb 24, 2009 12:46 pm

Obicno u takvim situacija pogledam 'vako ----> O.o
Pocnem i ja da pevam,glupiram se...dobijem napad smeha itd Laughing
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyPon Mar 30, 2009 8:47 pm

Obicno se u mom drustvu peva neki black i death metal a i stari domaci rock pa se pridruzim,juce je bas jedan lik krenuo da peva neku death metal pesmu koju sam ja znao i naravno da sam mu se pridruzio al prvo sam pomislio,mozda je solo pevac da mu ne smetam ja Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyPon Mar 30, 2009 9:35 pm

Krenem da se smejem i pogledam zapanjeno a onda krenem da pricam o necemu
Nazad na vrh Ići dole
^^CaCa^95^^
Super aktivan clan
Super aktivan clan
^^CaCa^95^^

Broj poruka : 288
Godina : 29
Datum upisa : 24.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyPon Jul 06, 2009 6:10 pm

SEPULTURA ::
Kod mene pevaju zmija a ja sam zaba zaba,to je tako retardirano odvratno a ja onda zapevusim:Drobicu ti kicmuuuuu,drobilicom za kicmuuuuu.Jbale te depresivne aluvijalne ravni,o besmislu ravnicarskog zivota ti pevas o skote ogavni,survan ti mozak u vrtaci raskola.Kao kakvom olupinom strovaljen,jbao te petao i bagrem izvaljen.Pakao jugonostalgicarskog mentalnog pomora,jbalo te blatno jezero Balaton i kompletna madjarska privredna komora.Panonski govnaaaaar.... I jos mnogo slicnih pesama i to growlom,onda kazu:Ae cuti brate.Ja reko stani ti ta pevas ta tvoja sabanska sranja pa cu i ja ovo,ako ti smeta mrs napolje izadji pa se derinjaj kolko hoces.Obicno nikad ne zapevaju nesto moje.

Hahaha,i ja tako pewushim tu pesmu,"DROBICU TI KICHMUUU,drobilicom za kichmu"...
Hahaha,bash dobro..:D :P :P
Ali meni to do sada nikad nije smetalo kad neko zapewa te pesme,kolika
sam debiloza samo se udruzim pa pewamo neke najgore pesme...xD
Weoma sam otkacena,mozda zato swi tako wole da se druze sa mnom...xD
"s' kim si sinoc bio,da li ona zna,nzna ona, nzna ona,znm samo ja...Dewojka za jedno wece,misli ,briga me,a kod tebe su josh uwek moje gacice!" hahahha,tak' nesht' ide...
EEEh,kad Sale i ja zapewamo to na tehnickom,patos...xD
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyPon Jul 20, 2009 1:46 pm

Neki dan sam pevao:

Kec,kec keceljica pod keceljom veverica.A ja imam kira (ali kira umesto kera),vevericu tera,zec jede kupus maca lovi miša ja i moja mala ne radimo ništa gfgfgf gfgfgf Debilni narodnjaci Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyPet Jul 31, 2009 12:33 pm

pa uglawnom mi takwe stwari nesmetaju jer swako ima prawo da pewusi sta hoce..ali wec sam rekla da moje drustwo i ja slusamo uglawnom slicnu muziku tako da se takwe stwari retko desawaju..
Nazad na vrh Ići dole
Tasha'94
Aktivan clan
Aktivan clan
Tasha'94

Broj poruka : 166
Godina : 30
Datum upisa : 17.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... EmptyUto Avg 18, 2009 1:56 pm

e meni to ne smeta, sta god taj neko pevao... (:
Ako sam vec izasla sa drustvom, znaci da sam super raspolozena, a tada mi vala bas nista ne smeta, makar celo vece pevali narodnjake..(kazem jer to ne slusam)... (:
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kako se ponasati kad......   Kako se ponasati kad...... Empty

Nazad na vrh Ići dole

Kako se ponasati kad......
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Kako zamisljate....
» Ko se kako ljuti
» Kako zivite?
» Kako znas da si se...
» Kako ne brinuti?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu