| Kako se ponasati kad...... | |
|
+7Angelsmiledoll smile_girl Deliverance Ninaa Lollipop Piink.Ladyy SEPULTURA 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Kako se ponasati kad...... Ned Feb 22, 2009 9:50 pm | |
| Kako se ponashate kad neko od vaseg drustva nesto pevushi dok recimo, setate uvece gradom.Npr.na trenutak zavlada tisina, istrose se sve teme za razgovor i sad neko pocne da peva nesto bezveze a vama to smeta.Kako odreagovati? | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... Ned Feb 22, 2009 10:13 pm | |
| Jaoo .. ja se nasmejem..ili pokrenem neku temu..samo da ucuti | |
|
| |
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... Ned Feb 22, 2009 10:17 pm | |
| Isto kao Mrwica i pogotovo ako su to pesme tipa (evo prve koja mi je pala na pamet) "Malo kocka malo pije zasad najbolji je" ili kako vec. aaaaa. Strasno. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... Ned Feb 22, 2009 10:18 pm | |
| Pocnem da pricam o necemu.. ma nadjem bilo sta samo da ucuti | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... Ned Feb 22, 2009 10:31 pm | |
| ja pocnem da pevusim nesto svoje xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... Pon Feb 23, 2009 7:31 pm | |
| Kod mene pevaju zmija a ja sam zaba zaba,to je tako retardirano odvratno a ja onda zapevusim:Drobicu ti kicmuuuuu,drobilicom za kicmuuuuu.Jbale te depresivne aluvijalne ravni,o besmislu ravnicarskog zivota ti pevas o skote ogavni,survan ti mozak u vrtaci raskola.Kao kakvom olupinom strovaljen,jbao te petao i bagrem izvaljen.Pakao jugonostalgicarskog mentalnog pomora,jbalo te blatno jezero Balaton i kompletna madjarska privredna komora.Panonski govnaaaaar.... I jos mnogo slicnih pesama i to growlom,onda kazu:Ae cuti brate.Ja reko stani ti ta pevas ta tvoja sabanska sranja pa cu i ja ovo,ako ti smeta mrs napolje izadji pa se derinjaj kolko hoces.Obicno nikad ne zapevaju nesto moje. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... Uto Feb 24, 2009 2:14 am | |
| - Deliverance ::
- ja pocnem da pevusim nesto svoje xD
ili se samo nasmejem i okrenem na salu | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... Uto Feb 24, 2009 12:46 pm | |
| Obicno u takvim situacija pogledam 'vako ----> O.o Pocnem i ja da pevam,glupiram se...dobijem napad smeha itd | |
|
| |
| |
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... Pon Mar 30, 2009 9:35 pm | |
| Krenem da se smejem i pogledam zapanjeno a onda krenem da pricam o necemu | |
|
| |
^^CaCa^95^^ Super aktivan clan
Broj poruka : 288 Godina : 29 Datum upisa : 24.06.2009
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... Pon Jul 06, 2009 6:10 pm | |
| - SEPULTURA ::
- Kod mene pevaju zmija a ja sam zaba zaba,to je tako retardirano odvratno a ja onda zapevusim:Drobicu ti kicmuuuuu,drobilicom za kicmuuuuu.Jbale te depresivne aluvijalne ravni,o besmislu ravnicarskog zivota ti pevas o skote ogavni,survan ti mozak u vrtaci raskola.Kao kakvom olupinom strovaljen,jbao te petao i bagrem izvaljen.Pakao jugonostalgicarskog mentalnog pomora,jbalo te blatno jezero Balaton i kompletna madjarska privredna komora.Panonski govnaaaaar.... I jos mnogo slicnih pesama i to growlom,onda kazu:Ae cuti brate.Ja reko stani ti ta pevas ta tvoja sabanska sranja pa cu i ja ovo,ako ti smeta mrs napolje izadji pa se derinjaj kolko hoces.Obicno nikad ne zapevaju nesto moje.
Hahaha,i ja tako pewushim tu pesmu,"DROBICU TI KICHMUUU,drobilicom za kichmu"... Hahaha,bash dobro..:D :P :P Ali meni to do sada nikad nije smetalo kad neko zapewa te pesme,kolika sam debiloza samo se udruzim pa pewamo neke najgore pesme...xD Weoma sam otkacena,mozda zato swi tako wole da se druze sa mnom...xD "s' kim si sinoc bio,da li ona zna,nzna ona, nzna ona,znm samo ja...Dewojka za jedno wece,misli ,briga me,a kod tebe su josh uwek moje gacice!" hahahha,tak' nesht' ide... EEEh,kad Sale i ja zapewamo to na tehnickom,patos...xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... Pon Jul 20, 2009 1:46 pm | |
| Neki dan sam pevao: Kec,kec keceljica pod keceljom veverica.A ja imam kira (ali kira umesto kera),vevericu tera,zec jede kupus maca lovi miša ja i moja mala ne radimo ništa Debilni narodnjaci | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... Pet Jul 31, 2009 12:33 pm | |
| pa uglawnom mi takwe stwari nesmetaju jer swako ima prawo da pewusi sta hoce..ali wec sam rekla da moje drustwo i ja slusamo uglawnom slicnu muziku tako da se takwe stwari retko desawaju.. | |
|
| |
Tasha'94 Aktivan clan
Broj poruka : 166 Godina : 30 Lokacija : -Over The Rainbow- Datum upisa : 17.08.2009
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... Uto Avg 18, 2009 1:56 pm | |
| e meni to ne smeta, sta god taj neko pevao... (: Ako sam vec izasla sa drustvom, znaci da sam super raspolozena, a tada mi vala bas nista ne smeta, makar celo vece pevali narodnjake..(kazem jer to ne slusam)... (: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako se ponasati kad...... | |
| |
|
| |
| Kako se ponasati kad...... | |
|