Vas najveci trip Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Vas najveci trip

Ići dole 
+3
Micika_:)_:)
*I'm a girl in love*
SEPULTURA
7 posters
AutorPoruka
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

Vas najveci trip Empty
PočaljiNaslov: Vas najveci trip   Vas najveci trip EmptyUto Feb 24, 2009 8:18 pm

Pa da vas cujem svi ste imali tripove sigurno.

Evo ja cu poceti,utripovao sam se jednom da prsti leve i desne ruke nisu iste duzine ajoj to je bio bas trip al nisam bio bas normalan tad,nisam bio cist Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
*I'm a girl in love*
Novi član
Novi član
*I'm a girl in love*

Broj poruka : 27
Godina : 28
Datum upisa : 21.02.2009

Vas najveci trip Empty
PočaljiNaslov: Re: Vas najveci trip   Vas najveci trip EmptyUto Feb 24, 2009 8:36 pm

xexexe,to su kao blamovi...pa nzn ja sam se mnogo blamirala,ali ne mogu trenutno da se setim...
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Vas najveci trip Empty
PočaljiNaslov: Re: Vas najveci trip   Vas najveci trip EmptySre Feb 25, 2009 5:09 pm

Nisu blamovi nego tripovi.Eto jednom sam se isto utripovao da macka prolazi kroz vrata jedne kuce,a u stvari je to samo bila jbena senka Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Aktivan clan
Aktivan clan

Broj poruka : 100
Godina : 30
Datum upisa : 13.02.2009

Vas najveci trip Empty
PočaljiNaslov: Re: Vas najveci trip   Vas najveci trip EmptyČet Feb 26, 2009 1:39 am

Joj ja stalno imam tako neke tripove koji su u stvari totalne nebuloze!!!Ali,ne mogu sad nijednog da se setim!

Evo,isla sam na edit,jer sam se setila koji mi je trenutno najveci trip-utripovala sam se da ne smem nikad da zatrudnim jer mislim da je porodjaj bolan.I zato cu ja usvojiti dete Wink TRIPCINA TESKA!
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

Vas najveci trip Empty
PočaljiNaslov: Re: Vas najveci trip   Vas najveci trip EmptyČet Feb 26, 2009 7:25 pm

jednom sam se istripovala da mi je kosa do usiju :s za mene je to inace strasan trip jer imam kosu do vise od pola ledja xD
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
Aktivan clan
Aktivan clan

Broj poruka : 100
Godina : 30
Datum upisa : 13.02.2009

Vas najveci trip Empty
PočaljiNaslov: Re: Vas najveci trip   Vas najveci trip EmptyPet Apr 10, 2009 12:16 pm

Ja sam se tripovala da ce mi izrasti bojice ako zasadim u zemlju ono sto ostane kad ih zarezem xvfgfh Ali,u svoju odbranu,to je bilo kad sam imala 3-4 godine stidimse
Nazad na vrh Ići dole
^^CaCa^95^^
Super aktivan clan
Super aktivan clan
^^CaCa^95^^

Broj poruka : 288
Godina : 29
Datum upisa : 24.06.2009

Vas najveci trip Empty
PočaljiNaslov: Re: Vas najveci trip   Vas najveci trip EmptyPon Jul 06, 2009 6:13 pm

Hahahaha,Micika...
Ja se i dan danas 3pujem da uwece od swih nekih senki u sobi,nisam sama...:S Brrr...xD
Jeziwo...Ndj Boze,da josh gledam neki iole strashan film,loool..
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008

Vas najveci trip Empty
PočaljiNaslov: Re: Vas najveci trip   Vas najveci trip EmptyPon Jul 06, 2009 8:50 pm

Hahaha jednom smo ortakinja i ja sedele ispred jedne zgrade i gledale neke bube koje se penju do pola zida i onda se nekako bace i opet krenu da se penju...Nas dve smo se istripovale da su to bube kamikaze hahaha
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Vas najveci trip Empty
PočaljiNaslov: Re: Vas najveci trip   Vas najveci trip EmptyPon Jul 06, 2009 10:11 pm

Istripovala sam se da sa jednim obicnim metrom za merenje od 5m možemo izmeriti kilometar. Vas najveci trip 560373
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Vas najveci trip Empty
PočaljiNaslov: Re: Vas najveci trip   Vas najveci trip EmptyČet Jul 09, 2009 1:54 am

Ja danas slušam ziku na sluškama.Pogledam kraičkom oka pored mene neki ker.Ja se ustanem širom oči nema kera,tako malo kasnije i čovek koji živi na tom mestu gde sam sedeo zju xD
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Vas najveci trip Empty
PočaljiNaslov: Re: Vas najveci trip   Vas najveci trip Empty

Nazad na vrh Ići dole

Vas najveci trip
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Najveci spammeri na forumu

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu