| Kad ste se najvise smejali | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Kad ste se najvise smejali Uto Mar 03, 2009 6:45 pm | |
| Kad se toliko smejali da ste mislili da cete umreti od smeha,da ce vam stomak puci? | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Kad ste se najvise smejali Sre Mar 04, 2009 1:24 pm | |
| cesto imam takve situacije, ali juce sam se izvristala kada se jovana nesto istripovala kada sam je zagolicala...hahah glupa jovana | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Kad ste se najvise smejali Sre Mar 11, 2009 1:40 pm | |
| :))))
juce...zamislila sam da su dwe olowke koje drzim u ruci sako i dado polumenta i da pewaju : ona je ljepsa od noci...
nzm kako mi je to palo na pamet...ali zamislila sam i pocela sam da se smejem ko luda...xexexexxexe :)) loool | |
|
| |
| Naslov: Re: Kad ste se najvise smejali Sre Mar 11, 2009 2:25 pm | |
| | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Kad ste se najvise smejali Sre Mar 11, 2009 8:18 pm | |
| ahaahahahahahahhaahahhahahahah ..pogledajt ovaj gore snimak..hahahahahahahahahah...evo upravo sad..ahahahahahaha..idu mi suze!! x'D | |
|
| |
| Naslov: Re: Kad ste se najvise smejali Sre Mar 11, 2009 11:14 pm | |
| | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Kad ste se najvise smejali Čet Mar 12, 2009 11:45 am | |
| Kad je drug nesto izvalio na geosu Ucili nas 3 jedan deo koji treba da predajemo o nacionalnim parkovima i smuljao je rekao nesto vise se ni ne secam,sledece sto mi je u mozgu je to da umiremo od smeha kao nikad u zivotu jedva smo se smirili | |
|
| |
Micika_:)_:) Aktivan clan
Broj poruka : 100 Godina : 30 Lokacija : U ludnici :) Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Kad ste se najvise smejali Sub Mar 14, 2009 3:28 am | |
| Jooj, ja SVAKI dan umirem od smeha!Ja sam od onih sto se valjaju od smeha za svaku sitnicu I jos mi je ceo razred lud,pa uvek ima materijala...Inace,imam jako prodoran i glasan smeh-uzasno prepoznatljiv i svi hoce da me ubiju zbog toga..Svi prestanu da se smeju,a ja se jos uvek vaaljam... Msm,sta reci?!Debil... A zadnji put kad sam bas,bas umirala od smeha je bilo pre neki dan-drug me je zasmejavao ceeelo vece nekim nebulozama.Mene je stomak odkidao od smeha.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kad ste se najvise smejali Sub Mar 14, 2009 6:26 pm | |
| I da jednom kad sam se napusio ko zmaj da sa drustvom i kad lupali gluposti nekakve koje nemaju veze s vezom,imam rupu u glavi,znam da smo svi lezali po nekim kanalima,jedan lik je pricao na mobilni sa nekim i nije nista pricao samo je cutao i onda odjednom pocne da vristi ko devojcica neka,jedan je pricao sam sa sobom i udarao se rukom po celu a ja se svadjao sa aparatom na telefonu sto kaze da nemam vise kredita i onda kazem:Ajoj kako sam je zjbo a svaki sekund vristao od smeha ,spustila je slusalicu kurva,pa sam opet nazvao i opet se javio aparat.Zadnje cega se secam je da sam ujutro jeo neku slaninu i da sam se smejao ko mentol iako nisam nista konzumirao. Al dobro bese to davno | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kad ste se najvise smejali | |
| |
|
| |
| Kad ste se najvise smejali | |
|