Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete Empty
PočaljiNaslov: Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete   Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete EmptyUto Mar 03, 2009 6:57 pm

Ima mnogih momaka i devojaka koji ne voli da im parneri imaju MySpace ili Facebook, a mene zanima da li vasi znaju da dolazite na forum i kakvo im je misljenje o tome.

Ipak, ima ovde dosta skakljivih tema, isto tako i onih na kojima pisemo detalje iz naseg zivota od kojih se pojedini odnose bas na njih...
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete   Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete EmptyPet Mar 13, 2009 10:32 pm

Nikola zna da sam registrovana na dosta sajtova..a nije ljubomoran,niti ga zanima sta pisem sa drugima .. to je poverenje,ljubav dancew
Nazad na vrh Ići dole
butterfly-girl
Veran forumu
Veran forumu
butterfly-girl

Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete   Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete EmptySub Mar 14, 2009 9:23 pm

pa zna da imam fb i msp ali ne zna za ovaj forum...mislim sta to njega briga :D haha
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete   Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete EmptyPon Mar 16, 2009 10:19 pm

Zna da idem na forume,ali ne zna na koje niti je ulazio u to.
Sto je sasvim normalno,osecala bih se kao da me prati u sec a taj osecaj mi se ne svidja.
Samnom je i mora da ima poverenja u mene.
Ovde izlazem svoje misljenje i radi toga dodjem,ne da se muvam.
Takve ponude-iskuliram.
Zna da imam nalog na face-u,a i stoji nam da smo u vezi. mogmig
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete   Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete EmptyUto Avg 04, 2009 1:15 pm

pa ono zna za fb ali msm da nzna za swe forume i to..ali to nije nista sto ja krijem nego jednostawno nebitno ako hoce moze da dodje
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete   Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete Empty

Nazad na vrh Ići dole

Da li vasi partneri znaju na kojim sajtovima ste reg. i sta pisete
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Kojim imenima ne volite da vas zovu?
» Novi hit: Tvrdo kuvana jaja za one koji ne znaju da kuvaju
» vasi tripovi
» Sta slusaju vasi roditelji

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Zabava :: Pricaonica-