Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi

Ići dole 
+4
Mara
DuLcE_95
Piink.Ladyy
SEPULTURA
8 posters
AutorPoruka
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi Empty
PočaljiNaslov: Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi   Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi EmptyUto Mar 03, 2009 6:58 pm

Ispunili bi zelje? Prekrsili bi pravila? Sta bi isprobali? Koliko bi dugo uopste bili sretni za dobijenu priliku?
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi   Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi EmptyUto Mar 03, 2009 9:44 pm

Namestila bih sebi loto dobitak od nekoliko MILIONA evra.. i snjima ostvarila svoje snove,u svakom smislu.
Nazad na vrh Ići dole
DuLcE_95
Novi član
Novi član
DuLcE_95

Broj poruka : 25
Godina : 30
Datum upisa : 03.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi   Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi EmptyUto Mar 03, 2009 10:57 pm

radila bi swasta.... nesxto ludo i nezaborawno.... lol,nzm kako da kazem! swe sxto sada nesmem...
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi   Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi EmptySre Mar 04, 2009 1:08 pm

Sredila bih da sam zavrsila skolu i fax i da imam neki super posao od kojeg imam mnoooogo pare i pored sebe lepog crnog decka koji ima isto para kao ja.... Verujem da mi nista vise ne bi trebalo
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi   Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi EmptySre Mar 04, 2009 7:05 pm

Pa sredio bi meni i mojoj devojci papire da smo zavrsili skolu i neke extra faxove i naravno neki extra posao i meni i njoj neki gde se bas zgrce lova i pored toga bi namestio bi loto tiket i zapalio negde na neko manje ostrvo gde ima onako solidno ljudi sa svojom crvenokosicom,ukinuo bi turbofolk i zabavnu muziku,vratio bi punkere darkere i hipike,krsio bi pravila sva koja postoje ma nema sta ne bi radio,sve bi isprobao.
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi   Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi EmptyČet Mar 05, 2009 1:05 am

sredila bih sebi dobru lovu i zagarantovala vezu sa ilijom pa forever and ever:) trudom bih postala izvrsan lekar i eto :) al kad bi sve to moglo tako...:)
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi   Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi EmptyČet Mar 05, 2009 4:33 pm

Sredila bih sve ocene u jednom danu i kupila stan da mama i ja vise ne stanujemo privatno
Nazad na vrh Ići dole
DuLcE_95
Novi član
Novi član
DuLcE_95

Broj poruka : 25
Datum upisa : 03.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi   Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi EmptyČet Mar 05, 2009 5:50 pm

i ja bi sredila swe ocene... namestila da oswo=ojim pare na lotou,neka strawa kola,otisla na putowanje... na neko lepo ostrwo! upoznala poznate face! jooooooooj......
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi   Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi EmptyUto Avg 04, 2009 1:17 pm

bila bi sa jednom osobom zauwek ceo dan swaki dan i nebi mi dosadilo
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi   Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi EmptyUto Avg 04, 2009 2:43 pm

vratila bih vreme par nedelja unazad
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi   Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi EmptyUto Avg 04, 2009 9:04 pm

sigurno dosta toga postoji ali evo prvo sto mi je palo na pamet..
vratila bih se nekoliko meseci unazad Wink
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi   Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi Empty

Nazad na vrh Ići dole

Sta biste uradili ? kada biste mogli SVE uraditi
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Kada biste bili....
» Zivot je prekratak da biste...
» Da li biste krali da ste politicar
» Sta nikom ne biste pozeleli
» Koga biste...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu