Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?

Ići dole 
+5
DuLcE_95
Mara
Piink.Ladyy
The King
SEPULTURA
9 posters
AutorPoruka
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? Empty
PočaljiNaslov: Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?   Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? EmptyUto Mar 03, 2009 7:00 pm

Hteo bih da znam koliko ste istrajni u nekom poslu sto zapocnete, da li ste vrijedni ili lijenjivci, opisite kako protice jedan vas prosjecni dan?
Nazad na vrh Ići dole
The King
Napredan clan
Napredan clan
The King

Broj poruka : 50
Godina : 29
Datum upisa : 31.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?   Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? EmptyUto Mar 03, 2009 8:50 pm

Pa sad..... Kako kad...
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?   Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? EmptyUto Mar 03, 2009 9:30 pm

King,tako je.. Kako kad.. i zavisi koji posao je u pitanju ..recimo najvise mrzim da perem sudje.. onda se zavalim u fotelju i gledam radije tv.. a recimo kad treba usisati ili slicno,tu sam prva. ne bunim se.
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?   Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? EmptySre Mar 04, 2009 1:19 pm

isto, zavisi za sta....
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?   Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? EmptySre Mar 04, 2009 6:44 pm

Uvek sam ja na kaucu ili na koznoj fotelji za kompom al bogami kad se radi za keš skacem ko ošuren Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
DuLcE_95
Novi član
Novi član
DuLcE_95

Broj poruka : 25
Godina : 30
Datum upisa : 03.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?   Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? EmptySre Mar 04, 2009 11:08 pm

zawisi,kako kad... npr. ne podnosim da perem sudje,a wolim da usisawam!
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?   Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? EmptySre Mar 04, 2009 11:56 pm

Zavisi sta je u pitanju..
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?   Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? EmptyČet Mar 05, 2009 1:00 am

ako je nesto sto mi odgovara,definitivno nisam lenjivac xD al kad su u pitanju stvari koje moram da radim,onda rado dembelisem xD
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?   Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? EmptyČet Mar 05, 2009 1:55 am

lenja sam za kucne poslowe :))) a umem za druge stwari da budem bas wredna :)) pa prosle god sam sama organizowala celu zurku za decka za rodj u swe detalje ono bilo je sawrseno ....malo su mi pomogli ali sam swe sama smislila
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?   Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? EmptyČet Mar 05, 2009 4:16 pm

E ostavite me samo ujutru da se naspavam a posle cu sve da uradim.. nikad mi nije tesko da pomognem ni kuci, ni ovako nesto.... ali ne volim kada mi se naredjuje, a kad ocu da teram inat onda necu da uradim nesto pa me ti moli koliko hoces
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?   Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce? Empty

Nazad na vrh Ići dole

Da li spadate u vrijednije osobe ili vise u lijenjivce?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Sto me vise mrze-vise vrijedim :-)
» Kakve osobe volite
» Kakve osobe ne volite
» Osobe koje su za Vas pojam intelektualnosti
» Oceni potpis osobe iznad

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Zabava :: Pricaonica-
Skoči na: