Tracevi-o vama i drugima Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Tracevi-o vama i drugima

Ići dole 
+4
smile_girl
DuLcE_95
Piink.Ladyy
SEPULTURA
8 posters
AutorPoruka
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

Tracevi-o vama i drugima Empty
PočaljiNaslov: Tracevi-o vama i drugima   Tracevi-o vama i drugima I_icon_minitimeUto Mar 03, 2009 7:04 pm

A kako vi to podnosite,kako se nosite s tim?
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Tracevi-o vama i drugima   Tracevi-o vama i drugima I_icon_minitimeUto Mar 03, 2009 9:41 pm

Ja traceve,obicno,zanemarim ..
Podrzavam ono .. ''Nije vazna informacija,vazan je izvor informacije'' ..
Jedino sto nisam ostala ravnodusna na komentare seljaka da sam trudna,i da je udaja u planu ..eto jedino to ..tad sam bila sa sada vec bivsim deckom,i nimalo mi nije bilo svejedno.To je ipak,doslo do mog oca.
Nazad na vrh Ići dole
DuLcE_95
Novi član
Novi član
DuLcE_95

Broj poruka : 25
Godina : 30
Datum upisa : 03.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Tracevi-o vama i drugima   Tracevi-o vama i drugima I_icon_minitimeUto Mar 03, 2009 11:00 pm

to me ne zanima...
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Tracevi-o vama i drugima   Tracevi-o vama i drugima I_icon_minitimeSre Mar 04, 2009 1:37 am

ne obracam paznju na bilo kakve traceve, to su samo price dokonih ljudi...
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Tracevi-o vama i drugima   Tracevi-o vama i drugima I_icon_minitimeSre Mar 04, 2009 12:29 pm

Ko u opste sme da prica o meni..?
Salim se, naravno, nisam cula neke price, ali i da sam cula zanemarila bih to...Imam par ljudi do cijeg mi je misljenja stalo, za ostale me stvarno ne interesuje
Nazad na vrh Ići dole
DuLcE_95
Novi član
Novi član
DuLcE_95

Broj poruka : 25
Datum upisa : 03.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Tracevi-o vama i drugima   Tracevi-o vama i drugima I_icon_minitimeSub Mar 07, 2009 12:56 am

i ne obracam paznju na to... ali ako me neko basx iznerwira onda ga prebijem!
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Tracevi-o vama i drugima   Tracevi-o vama i drugima I_icon_minitimeSub Mar 07, 2009 5:52 pm

Uglavnom ja nikad ne saznam sta neko tracari o meni.Bilo je jednom samo kad je neka štroka tracarala nesto za moju sestru meni na oci,ja joj reko opalicu ti samar jos nesto reci,nije me poslusala i dobila je sto je i trazila.Posle toga zvala brata i on saznao da sam ja njega ogovarao i ja mu sasuo sve u lice i bilo je bogami Tracevi-o vama i drugima Free-fighting-smileys-109
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Tracevi-o vama i drugima   Tracevi-o vama i drugima I_icon_minitimeSre Mar 11, 2009 1:35 pm

moj nick swe gowori...ja obozawam da tracarima ... a najwise wolim sa marom...nas dwe tako swe znamo....

a o meni bole me quwac sta ljudi pricaju... ljubomora radi :)))
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Tracevi-o vama i drugima   Tracevi-o vama i drugima I_icon_minitimePon Mar 30, 2009 6:36 pm

Tracevi su nesto najgore,npr nesto se desi i sad to se tracari,al stos je sto vise tracare to vise preuvelicavaju.Npr lika udarila kola i ova to kaze ovoj prvoj ona ce onoj drugoj preneti to i dodati nesto i tako svaka znaci haos.Zar ne?
Nazad na vrh Ići dole
ALEXANDRA
Novi član
Novi član
ALEXANDRA

Broj poruka : 17
Godina : 28
Datum upisa : 02.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Tracevi-o vama i drugima   Tracevi-o vama i drugima I_icon_minitimeUto Apr 21, 2009 9:47 pm

ja se ne opterecujem prewise...znate sta...onaj ko te ogowara je ljubomoran na tebe...zasto bih se ja nerwirala ako owaj kaze jedno a onaj drugo...bas me briga...
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Godina : 29
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Tracevi-o vama i drugima   Tracevi-o vama i drugima I_icon_minitimeSre Apr 22, 2009 1:58 pm

Svi mi ponekad ogovaramo nekoga Wink ... ali ne ono, vidi kako je niska, nerazvijena (znate na sta mislim Laughing xD) nego ono tipa, rekla mi je to i to i samo sto je nisam udarila :@ ... i to sa naj drugaricama i naravno ne trcim kod svih niti odmah pricam svima oni su se posvadjali, on hoce da bije ovog i sl... ovo kazem jer je bilo par slucaja gde sam htela da bijem jednu -.- ... ali znam da me dosta ljudi ogovaralo i ne obracam paznju na to jer imam pametnija posla... a i oni ne znaju razlog zbog koga su me ogovarali... a najvise mrzim kada izmisljaju traceve -.- ... ako vec tracaris onda pricaj istinu :D ...
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Tracevi-o vama i drugima   Tracevi-o vama i drugima I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Tracevi-o vama i drugima
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Da li vam je bitno sta drugi misle o vama?
» Test-Sta vama znaci ljubav???
» Sta se promenilo na vama od kada ste usli u pubertet?
» Reci voljene osobe upucene vama

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Zabava :: Pricaonica-
Skoči na: