|
| Muzika u vasem phonu | |
|
+9The King Angelsmiledoll Gossip girl Mara Deliverance Ninaa Piink.Ladyy Ikac&Njanja SEPULTURA 13 posters | Autor | Poruka |
---|
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Muzika u vasem phonu Sre Mar 11, 2009 5:01 pm | |
| Zanima me bas kakvu sve muziku imate u phonu,ne morate pesme barem izvodjace Ajte xD | |
| | | Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Sre Mar 11, 2009 5:42 pm | |
| Izvodjaci.. Bethany Joy lenz, Ekv, Van Gogh, Tyler Hilton, Pink, Tose Proeski, Sasa Kovacevic, Crvena Jabuka, Corba, Prljavo Kazaliste, Gregory Lamarcha... | |
| | | SEPULTURA Muzicki urednik
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Sre Mar 11, 2009 5:50 pm | |
| Cradle of Filth AC/DC AFROMAN Ajs Nigrutin Alogija Amorphis Arch Enemy Six Feet under Audioslave Iron Maiden Metallica Bruce Dickinson (solo karijera) Cannibal Corpse Kalmah Insomnium Dethklok Dimmu Borgir Sonata Artica Disturbed Dragonforce Enjoy Sarma Pantera Eric Clapton EYESBURN Gamma Ray Atomic Rooster Goblini Heller Hladno pivo Holy Mother Joe Satriani Manowar Minor Threat Motorhead Osmi Putnik Pekinska patka Pink Floyd Quo Vadis Rhapsody Rammstein SEPULTURA Sacred Reich Sarlo Akrobata Posmrtna Liturgija Skid Row WASP Sex Pistols Sworn Enemy Overdrive Testament The Doors The Great cat Twisted Sister Uriah Heep Whitesnake YNGWIE MALMSTEIN Nightrage ZAKLANA ČELJAD Block Out EKV Slayer Biohazard Familija Kud Idijoti Woodo Popaj Darko Rundek To je to,da imam jos memorije utrpao bi jos | |
| | | Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Sre Mar 11, 2009 8:00 pm | |
| Imam od svega po malo.. neki mixevi tehno muzike.. pa onda ovo novo od Karme,Marine Tadic,Ane Nikolic..i one zavrzlame za poruke itd. . | |
| | | Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Sre Mar 11, 2009 9:10 pm | |
| Imam svega po malo | |
| | | Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Sre Mar 11, 2009 9:32 pm | |
| ekv,prljavo kazaliste,ortodox celts,goblini,iron maiden,wasp,queensryche,therion,dio,the cure,led zeppelin,whitesnake,alice cooper,bon jovi,doro,g'n'r,la guns,motley crue,quiet riot,summer love,warrant | |
| | | Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Sre Mar 11, 2009 10:06 pm | |
| Marina Tadis, Prljavo kazaliste, Ceca, Marko Djurovic, Sakis, Brena, Elitni odredi, Nidza bleya, Tose, Dino Merlin, Magazin, Cvija, Marcelo, Colonia, Alejandro Sanz, Dobar,lose, zao, Dr Iggy & Energija, Struka, Dado Glisic, Boban Rajovic, J.Lo, Fran Perea, 187, Keti Garbi... :D | |
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Sre Mar 11, 2009 10:48 pm | |
| - Mara ::
- Prljavo kazaliste, Tose, Dino Merlin, Marcelo
diiiifnooooo ^^ | |
| | | Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Sre Mar 11, 2009 11:23 pm | |
| Marina Tadic,Brena, Elitni odredi, Nidza bleya, Tose, Dino Merlin, Magazin, Cvija,Colonia,Dobar,los, zao, Dr Iggy,Energija,Boban Rajovic, J.Lo, Fran Perea, 187, Bony & Clyde,De Niro,Flamingosi,Plawi orkestar,Beyonce,House i tehno....ima tu dosta stwari//// | |
| | | Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Čet Mar 12, 2009 11:35 am | |
| Alice Cooper,Simply red i jednu pesmu sto je decko iskomponovao za mene :) | |
| | | The King Napredan clan
Broj poruka : 50 Godina : 29 Datum upisa : 31.10.2008
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Čet Mar 12, 2009 1:47 pm | |
| | |
| | | ~*~mrkvili~*~ Super aktivan clan
Broj poruka : 363 Godina : 34 Lokacija : Becej Datum upisa : 07.12.2008
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Čet Mar 12, 2009 2:38 pm | |
| Verovali ili ne ja nemam moje muzike u fonu...Imam samo neke glupe melodije koje su bile u fonu kad sam ga kupila :) | |
| | | SEPULTURA Muzicki urednik
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Ned Mar 29, 2009 9:12 pm | |
| Sad sam jos ubacio:
Eyesburn EKV Block Out Bjesove Sunshine Dire Straits | |
| | | Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Pon Mar 30, 2009 1:27 am | |
| Sada sam ubacila Anu Stanic, Lukasa, jos malo Toseta, malo Magazina....Ma ima kod mene svega | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Pon Mar 30, 2009 2:50 pm | |
| ja imam muziku u fonu kao i na kompu.podeljeno na strano i domace strano:Fergle,Robbie Williams,US5,Pussycat Dolls,Nelly Furtado,Celine Dion,Gwen Stefani,Hilarry Duff,Justin Timberlake,Rihanna,Katy Perry,Blue,Beyonce,Mika, Christina Aguilera,Alicia Keys,Britney Spears,Pink,B. Adams,Lady Gaga,Leona Lewis,Kelly Clarkson,Chris Brown... domace:Mari Mari,Jelena Tomasevic,Luna,Goca Trzan,Maja Markovic,Negative, Ana Bebic, Milica Majstorovic,Nina Badric,Vlado Georgijev,Osvajaci,Kiki lesandric, Natasa Bekvalac, Sha lla ,Funky G,Marina Tadic,Bijelo Dugme, Marija Serifovic, Aleksandra Kovac,Kristina Kovac,Ana Masulovic i Elitni odredi, Sasa& Emina Jahovic, Marchello,Ana Nikolic,Ot bend,Dusan Zrnic,Lejla Hot, Sonja Bakic,Ivana Selakov,Nikola Saric,Parni valjak,Prljavo kazaliste,Tose Proeski,Ana Stanic,Flamingosi, Viktorija.....
inace imam memorisku karticu od 1 GB i skoro je punaaaa | |
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Sub Apr 04, 2009 4:13 pm | |
| dodala sam king diamond,europe,doorse,bodome i pekinsku patku:) | |
| | | Leena Aya Wolff Napredan clan
Broj poruka : 80 Godina : 30 Lokacija : Over the hills and far away Datum upisa : 21.07.2009
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Sre Avg 05, 2009 8:03 pm | |
| hm...Trenutno vrlo malo muzike imam iako imam vishe od 1gb memorije u telefonu,jer sam pozajmila drugarici memorijsku karticu kad je isla na more,poshto je ona nema...Nije kupila sa telefonom,pa sam sve njeno brisala...I ubacila samo dvadesetak pesama... Uglavnom Apocalyptica,Cinema Bizarre,Nightwish,Unsun,Children of Bodom,Bullet for my Valentine,Dope itd. | |
| | | mica Novi član
Broj poruka : 16 Godina : 30 Datum upisa : 04.10.2010
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu Uto Okt 05, 2010 12:12 pm | |
| EKV Ritam nereda Van gogh Riblja corba Rammstein Metallica HIM System Of A Down Evanescence Kittie Nightwish RHCP Korn Nirvana Ima ih jos dosta..... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Muzika u vasem phonu | |
| |
| | | | Muzika u vasem phonu | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |