| Matorci vam se razvode.... | |
|
+15~coka~ Gossip girl MaUsEr BlueFairy ~Dora~ Splav-girl Angelsmiledoll SEPULTURA Ikac&Njanja smile_girl Mara Piink.Ladyy (=...MiTza...=) an.chi. _RePeRkA 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
_RePeRkA Moderator
Broj poruka : 371 Godina : 27 Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Matorci vam se razvode.... Pet Maj 22, 2009 11:05 pm | |
| Sta biste radili da vam se to desi ili sta radite ako to dozivljavate??? | |
|
| |
an.chi. Novi član
Broj poruka : 27 Godina : 29 Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Pet Maj 22, 2009 11:09 pm | |
| Hvala Bogu nikada nisam dozivela tako nesto i nadam se da necu. Inace bih jaaaaaako tesko podnela. Imam drugarica kojima su roditelji razvedeni i dobro se drze :/ Zavidim im... | |
|
| |
_RePeRkA Moderator
Broj poruka : 371 Godina : 27 Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Pet Maj 22, 2009 11:15 pm | |
| Pa bilo je nekih svadj ali se razvod nije spominjao, inace mislim da bi postala narkoman ili tako nesto posto je moja skola toga puna!!!!!!!! | |
|
| |
(=...MiTza...=) Napredan clan
Broj poruka : 50 Godina : 28 Datum upisa : 21.05.2009
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Sub Maj 23, 2009 3:51 pm | |
| Nadam se da mi se to nikad nece desiti...Mislim da bih to tesko podenla,u stwari uopset ne mogu da zamislim tu situaciju...To bi za mene bila potrpuna novina,posto se moji retko kad i swadjaju...Al ja werowatno bi mi bilo tesko u pocetku kasnije bih se mozda i nawikla.. | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Sub Maj 23, 2009 4:30 pm | |
| Prosla sam kroz to sad pre 3-4 dana.. Srecom,nije doslo do razvoda..iako ih je vrlo malo delilo od toga. prosto neznam sta se sa ljudima dogadja kad predju 40-te godine..polude jednostavno,svako zeli da istera svoju politiku,pa tu pucaju brakovi.katastrofa..uz malo volje moje i sestre sprecili smo vece katastrofe i sranja u kuci. | |
|
| |
_RePeRkA Moderator
| |
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Sub Maj 23, 2009 8:34 pm | |
| Moji se stvarno odlicno slazu, ali da nije tako pre bih bila za razvod, nego da ih slusam kako se stalno svadjaju. Msm da ako stvari ne idu, ljudi treba da se razidji, a ne da na silu ostaju zajedno. To nikome ne cini dobro, ni njima ni deci, tako niko nije srecan | |
|
| |
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Ned Maj 24, 2009 9:25 pm | |
| reperka,ne brini .. sa nekim stvarima se kad-tad moramo suociti.. a ja sam resila da se suocim sa mnogim stvarima u roku od nedelju dana..pre ili kasnije bih morala da se bar prisetim toga..tako da sto pre,to manje bolnije kasnije. Uostalom,do razvoda nije doslo..tako da nemam razloga da sad trenutno tugujem i razbijam glavu zbog necega. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Pon Maj 25, 2009 2:09 am | |
| moji se u poslednje vreme dosta svadjaju i majka je nekoliko puta pominjala razvod...ali vise kao da zaplasi oca ne verujem da je to ozbiljno mislila. ali ipak i kada bi dosli do razvoda ja bih to jako tesko podnela jer sam jako vezana za svoje roditelje. I svaka njihova svadja mi tesko pada | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Pon Maj 25, 2009 2:12 pm | |
| moji su se zvanicno razveli 99. godine, a nisu ziveli zajedno cak i ja kad sam se rodila, i pre toga je Peja jurcao okolo i isao u umuniju kod svalerki... nisam pretpela nikakve traume, cak sam i navikla da on nikada nije ko kuce, nikada mu nisam rekla tata, niti cu, kad dodje kuci vise je bio za mene kako neki gost... Ne znam za Ivana i ivanu, oni su verovatno pretrpeli dosta toga.. znam da ga je moja sestra sa svojih 6, 7 godina videla sa nekom... | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Uto Maj 26, 2009 12:00 am | |
| Njihova stvar,preziveo bi to i ne bi se mesao. | |
|
| |
_RePeRkA Moderator
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Pet Maj 29, 2009 9:38 pm | |
| - SEPULTURA ::
- Njihova stvar,preziveo bi to i ne bi se mesao.
Sep bas si hladan tip ja ne bi mogala... | |
|
| |
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Pet Maj 29, 2009 9:41 pm | |
| apsolutno da je to njihova stvar..ali to je stvar koja naše živote menja iz korena. | |
|
| |
Mara Moderator
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Sub Maj 30, 2009 9:19 am | |
| Da ali ne treba na razvod gledati kao na nesto toliko strasno, oni i dalje ostaju nasi roditelji. A ipak je bolje oni budu srecni nego da ostaju samo zbog nas zajedno, a da to ne zele. Ipak je sustina svega da i oni budu srecni, zar ne? | |
|
| |
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Sub Maj 30, 2009 3:16 pm | |
| Hladan bi bio zato sto bi ja opet vidjao caleta i kevu iako su razvedeni.Bio bi mozda dok je skola kod keve a na vikend kod caleta i tako bi kombinovao. | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Sub Maj 30, 2009 3:33 pm | |
| Znate sta,da znate kakva je meni situacija u kuci. Vise bi voleli razvod,nego takvu zajednicu. Kvazi porodicu... Meni je ovo stvarno mucenje,nista drugo.
Inace...mnogo to zavisi od vezanosti za njih. Znate,kada niste toliko vezani nece vam tesko pasti. Ja nisam nimalo i imam puno razloga i puno pravo na to. | |
|
| |
_RePeRkA Moderator
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Sub Maj 30, 2009 5:09 pm | |
| U poslednjih nedelju dana su nepodnosljivi!!! Neznam sta im je nije da do sad nije bilo svadj ali ovo je uzastopce.... Moje najfrendice i ja smisljamo plan kako da ih ponovo spojimo ali ako nhe uspe neka se razvedu. Ja bi bila s kewom posto nevolim toliko caleta... | |
|
| |
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Sub Maj 30, 2009 6:44 pm | |
| ja mislim da svi ljudi kad predju 30-te ili 40-te prosto polude.. sve im smeta,sve novo žele..stvarno je nepodnosljivo ..ja kad sam bila mala,znala sam na prste prebrojati njihove svadje..ili su se samo trudili zbog nas male dece da se ne svadjaju..inace sad .. iako se sad vec situacija smirila.. znam,tj osecam to..po atmosferi da ovako dugo nece biti..daj bože da bude. | |
|
| |
Splav-girl Aktivan clan
Broj poruka : 104 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Sub Maj 30, 2009 10:26 pm | |
| nzm..nebix ja to podnela!! | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Ned Maj 31, 2009 3:33 pm | |
| Ja mislim da ne meni ne bi bilo tesko da podnesem . Imam brata i drugaricu kojima su ravedeni roditelji , nije im lose uopste.... Mislim , moguce je da se to tako meni cini , ali mislim da, barem mom bratu , nije tesko palo . Nekada je kod mame , nekada kod tate, a i zivimo u malom gradu , tako da to nije ne_znam_ni_ja_koliko daleko . Inace, kod mene su se pre svadjali , prosle godine je i meni bilo gadno , samo sto sam znala da od razvoda nema nista , ali ne svadjaju se vise , oladili su . | |
|
| |
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Ned Maj 31, 2009 6:52 pm | |
| Ma opusteno iskulirao bi ko da se nije nista desilo | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Pet Jun 26, 2009 6:29 pm | |
| - Angelsmiledoll ::
Vise bi voleli razvod,nego takvu zajednicu. Kvazi porodicu... Inace...mnogo to zavisi od vezanosti za njih. Znate,kada niste toliko vezani nece vam tesko pasti. To je istina... mom ocu su rzvedeni roditelji ali su ziveli zajedno... I baba i deda su najiskrenije budale pa su sebi dozvolili neke stvari... On je fanatik onoga "Porodica na okupu" zbog njihovog razvoda ali nije to tesko podneo, jer kao sto kaze Angelsmiledoll nije bio mnogo vezan a imao je puno razloga zbog toga... Mojoj majci su isto razvedeni bili zato sto je njena majka zivela u Danskoj... Ona kaze da joj je tesko palo uprkos tome sto je sve na neki nacin ostalo isto i njena mama je dolazila kao i pre... A ja znam da se moji nece razvesti... Jednostavno se vidi, previse se slazu uprkos glupim svadjama jer moj otac voli da bude u pravu ... Mogla bih da vam kazem kako bih postupila tek kada bi poceo razvod, ali mi ne bi toliko tesko palo... Jednostavno jer sam takva osoba ali bi mi bilo mnogo zao... Sve bih to cuvala u meni... | |
|
| |
MaUsEr Aktivan clan
Broj poruka : 135 Godina : 29 Lokacija : malo tamo, malo vamo Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Čet Jul 02, 2009 1:10 pm | |
| Ja nemam takvih problema Jeste da se ponekad prepiru oko neceg ali nema tu neke velike svadje | |
|
| |
Mara Moderator
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Čet Jul 02, 2009 4:00 pm | |
| Isto i kod mene, normalno da imaju neke nesuglasice, ali to su sitnice uglavnom...Ovako se stvarno savrseno slazu | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... Čet Jul 02, 2009 9:24 pm | |
| to jeste njihova stvar ali ja ne znam da li bih podnela to.....jer sam i suvise vezana za svoje roditelje....tako da bi mi razvod jako tesko pao. Jer kad se raspadne brak raspada se i porodica.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Matorci vam se razvode.... | |
| |
|
| |
| Matorci vam se razvode.... | |
|