Matorci vam se razvode.... - Page 2 Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Matorci vam se razvode....

Ići dole 
+15
~coka~
Gossip girl
MaUsEr
BlueFairy
~Dora~
Splav-girl
Angelsmiledoll
SEPULTURA
Ikac&Njanja
smile_girl
Mara
Piink.Ladyy
(=...MiTza...=)
an.chi.
_RePeRkA
19 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
_RePeRkA
Moderator
Moderator
_RePeRkA

Broj poruka : 371
Godina : 27
Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak
Datum upisa : 16.01.2009

Matorci vam se razvode.... - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Matorci vam se razvode....   Matorci vam se razvode.... - Page 2 I_icon_minitimeČet Jul 02, 2009 10:24 pm

smile_girl ::
to jeste njihova stvar ali ja ne znam da li bih podnela to.....jer sam i suvise vezana za svoje roditelje....tako da bi mi razvod jako tesko pao. Jer kad se raspadne brak raspada se i porodica....

Nemora da znaci neke porodico otanu posle svega pa ponekad bude i bolje. Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sveisvasta.forumd.biz
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Matorci vam se razvode....   Matorci vam se razvode.... - Page 2 I_icon_minitimeSre Jul 29, 2009 12:57 pm

bilo bi mi neobicnoa ali ako bi oni tako bili srecniji to je saswim ok jer bolje da budu srecno razwedeni nego u losem braku....
Nazad na vrh Ići dole
~coka~
Aktivan clan
Aktivan clan
~coka~

Broj poruka : 146
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Matorci vam se razvode....   Matorci vam se razvode.... - Page 2 I_icon_minitimeČet Jul 30, 2009 5:51 pm

meni su matorci uvek na nekom uzetu...par puta su bili jako blizu da to urade...ali nisu...msm nzm kako bi nam bilo tad, ali ono, msm da ne bih toliko patila jer moji i onako nisu u neko ^in love^ odnosu...
Nazad na vrh Ići dole
saras96
Novi član
Novi član
saras96

Broj poruka : 11
Godina : 28
Datum upisa : 27.09.2009

PočaljiNaslov: Re: Matorci vam se razvode....   Matorci vam se razvode.... - Page 2 I_icon_minitimeSre Sep 30, 2009 9:28 pm

s mojima jos nista nije sigurno najvjerovatnije da ce se razvesti ali moram sama sebe pohvaliti to podnosim vec duze vrijeme bez i jedne prolivene suze Matorci vam se razvode.... - Page 2 514799
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Matorci vam se razvode....   Matorci vam se razvode.... - Page 2 I_icon_minitimeSre Sep 30, 2009 10:27 pm

kod mene je sad situacija mirna i slozena.. hvala Bogu :)
Nazad na vrh Ići dole
Ricky
Aktivan clan
Aktivan clan

Broj poruka : 126
Godina : 34
Datum upisa : 03.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Matorci vam se razvode....   Matorci vam se razvode.... - Page 2 I_icon_minitimePet Okt 02, 2009 2:47 am

Moji su se razveli pre evo skoro 5 godina, na pochetku mi je bilo teshko ali posle sam se nekako navikao da keva ne zhivi sa nama... Bolje razvedeni nego da ih gledam kako se deru 1 na 2 svaki dan... a da ne kazhem biju Wink i to zbog GLUPOSTI...
Nazad na vrh Ići dole
MalaPrintzeza
Novi član
Novi član
MalaPrintzeza

Broj poruka : 27
Godina : 29
Datum upisa : 17.02.2010

PočaljiNaslov: Re: Matorci vam se razvode....   Matorci vam se razvode.... - Page 2 I_icon_minitimeČet Feb 18, 2010 2:52 pm

Moji su razwedeni jedno 5 godina,i stwarno nemam nikakwih problema..Pricaju,tata nekad dodje kod nas na kafu i slicno.a i ja i moja sestra redowno budemo kod njega,cak i po nekoliko dana :D nista strasno :)
Nazad na vrh Ići dole
✰Star✰
Novi član
Novi član
✰Star✰

Broj poruka : 22
Godina : 34
Datum upisa : 14.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Matorci vam se razvode....   Matorci vam se razvode.... - Page 2 I_icon_minitimeUto Dec 14, 2010 9:03 pm

Ne do Bog..Da se razvedu bila bih sa kevom ali i sa caleom.Al vec su oni matori nece se razvoditi. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Matorci vam se razvode....   Matorci vam se razvode.... - Page 2 I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Matorci vam se razvode....
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Tinejdzerski kutak-
Skoči na: