Našla novčanik posle 27 godina Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Našla novčanik posle 27 godina

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

Našla novčanik posle 27 godina Empty
PočaljiNaslov: Našla novčanik posle 27 godina   Našla novčanik posle 27 godina Icon_minitimePon Jul 13, 2009 3:56 pm

Šezdesetdevetogodišnjoj Amerikanki Rut Bendik ukrali su novčanik u Central Parku dok je gledala njujorški maraton 24. oktobra 1982. godine.

"Gurala sam se kroz gomilu kako bih čestitala maratoncima i odjednom sam osetila da mi je torba lakša nego što je bila. Ukrali su mi novčanik i još neke stvari, ali sam bila zahvalna što me nisu povredili", rekla je Rut, koja je davno zaboravila na taj događaj.
Sve donedavno, kada je Džoš Galilej iz komunalne službe sekao drvo trešnje u Central parku i u šupljini drveta visokog 15 metara pronašao stari plavi kožni novčanik.
"U starom stablu se uvek nešto nađe, ali nikada još nisam našao novčanik. Pogledao sam unutra i video da je izgubljen osamdesetih godina", rekao je Džoš.
Detektiv Frenk Irizari uspeo je da pronađe vlasnicu. U novčaniku su još bila sva dokumenta i kreditne kartice, ali je nedostajalo 20 dolara.
"U to vreme za mene je to bio veliki novac", rekla je Rut.
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Našla novčanik posle 27 godina   Našla novčanik posle 27 godina Icon_minitimePon Jul 13, 2009 3:59 pm

Hhahha..koja scena jbt.
Nazad na vrh Ići dole
^^CaCa^95^^
Super aktivan clan
Super aktivan clan
^^CaCa^95^^

Broj poruka : 288
Godina : 29
Datum upisa : 24.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Našla novčanik posle 27 godina   Našla novčanik posle 27 godina Icon_minitimePon Jul 13, 2009 8:24 pm

Auuu...Koja slooocajnost da su pronashli taj nowcanik...xDDD
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Našla novčanik posle 27 godina   Našla novčanik posle 27 godina Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Našla novčanik posle 27 godina
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Sta ces raditi posle???
» Sta posle srednje?
» Prijateljstvo posle raskida?
» Brak posle dve nedelje?!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Zabava :: Zanimljivosti-