FUN :) |
|
| *_*Emchy*_* | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: *_*Emchy*_* Pon Jul 27, 2009 10:51 pm | |
| Stojim onakva kakva sam pred tobom, sudi mi ni najbolja, ni najlepsa kakvu si hteo ti
Zasto da stedis reci zle slobodno reci sve sve sto ti padne na pamet hajde povredi me, slobodno me ostavi al' pre nego sto krenes vrati mi
Ref. Hej vrati mi, zivot vrati mi hocu da zivim ga 20 godina, godina unazad hej vrati mi, zivot vrati mi kome sam dobra sad kome sam potrebna bez duse slomljena
Stojim sama na oblaku crnom od nevolje i posmatram sve sto nekada vredno truda bilo je
Zasto da stedis reci zle slobodno reci sve sve sto ti padne na pamet hajde povredi me, slobodno me ostavi al' pre nego sto krenes vrati mi
Poslednji izmenio smile_girl dana Uto Jul 28, 2009 11:06 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Pon Jul 27, 2009 10:52 pm | |
| U inat ne dam da kupis me laznim osmehom nemoj mi raditi to
Jer moram da se oporavim i na noge docekam kad jednom stigne me bol
Jer sta posle svega ostane zivot samo jos gori mi postane ko mrtav, a ko ziv ko je za sve kriv
Ref. 2x Nema ljubavi tu ali zbog tebe ja jos hodam po dnu nema i sve je to laz al' moje srce ne napustas
Ne trazi pogled u prolazu snage nemam ja predugo traje sve to
Cuvaj se reci najtezih da ne izgovoris za ljubav je prekasno
Jer sta posle svega ostane zivot samo jos gori mi postane ko mrtav, a ko ziv ko je za sve kriv | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Pon Jul 27, 2009 10:53 pm | |
| Ti samo budi dovoljno daleko za mene postoji drugi neko cije ce reci manje da bole cije ce ruke lepse da vole
Ti samo budi tamna sena za mene stizu lepsa vremena ulice nove, nova lica i jedno nebo prepuno ptica
Ti samo budi srcu trag jos ce mi neko biti drag jos cu sa nekim naci srecu nikad te vise voleti necu
Nekom ces biti dobra zena odana, verna i postena sve nek' ti bude drugi neko ti samo budi dovoljno daleko | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Pon Jul 27, 2009 10:54 pm | |
| Tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala da li radi tamjana ili starih uspomena tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala il' ti je kroz glavu proslo sve
Tu noc kad si se udavala mene pijanog su odnijeli moji prijatelji vjerni psi do jutra me tjesili da ima milijun takvih kao sto si ti i da cu te preboljeti
Tu noc kad si se udavala, meni kroz glavu proslo je
Ref. Postoje neki drugi svjetovi za nas bi bili rajski cvjetovi o, samo da si htjela pobjeci ovako stisni zube, ne placi
Tu noc kad si se udavala meni kroz glavu proslo je tvoje smijesne za maturu haljine sandale boje mjesecine | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Pon Jul 27, 2009 10:57 pm | |
| Posle tebe ja na noge dugo nisam ustala usne grizu tvoje ime kao krik ipak nisam te pozvala ne daj Boze cuces me ne dam ti da zalis me
Posle tebe sto za dvoje cesto tugo postavim crno vino, nase case dve u besu tvoju polomim moja mladost ne prasta ono sto ti prastam ja
Ref. U ocima suze i ljubav kuju zaver u zene znam neces proci mnogo bolje od mene jer proklece te nase noci sve kad sutra budes legao kraj nje
Suze i ljubav uvek se vide cujem korake to neko mi ide eh kad bi bar bio kao ti ne bih ga pustila, nikada
Posle tebe neka se sunce ugasi ako nekog probam ja da volim neka me odbaci a ti idi, nek ti je svako sutra srecnije
Ovo secanje u zao cas me miluje ostavi mi barem ovo malo ponosa za kasnije znam da ce mi trebati kad kraj mene prodjes ti
Ref.
U ocima suze i ljubav kuju zaver u zene znam neces proci mnogo bolje od mene jer proklece te nase noci sve kad sutra budes legao kraj nje
Suze i ljubav uvek se vide cujem korake to neko mi ide eh kad bi bar bio kao ti ne bih ga pustila
Posle tebe ja na noge dugo nisam ustala | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 10:58 pm | |
| Ne mogu tebi ja da ljubav naredim da tvome oku vratim izgubljeni sjaj ne mogu da ti srce ceznjom zarobim, a htela bih
Ne mogu ja u tvoje snove nezvana na druge da se ljutim sto te nemam ja ne mogu da ti budem vaznija od svih, a htela bih
Sareni leptiru mog sivila ne idu ni nevini sa krivima sta cu i ja medju zivima
Ref. To sto me ne volis to je tvoje pravo, moja sudbina ceo zivot pogresne sam ljubila sto bi izuzetak bio ti
To sto me ne volis zauvek je srusilo moj svet sada letim poslednji svoj let sklopljenim krilima
Ne mogu ja u tvoje snove nezvana na druge da se ljutim sto te nemam ja ne mogu da ti budem vaznija od svih, a htela bih
Sareni leptiru mog sivila ne idu ni nevini sa krivima sta cu i ja medju zivima | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:01 pm | |
| It's like you're a drug It's like you're a demon I can't face down It's like I'm stuck It's like I'm running from you all the time And I know I love you You have all the power It's like the only company I seek Is misery all around
It's like you're a leach Sucking the life from me It's like I can't breathe Without you inside of me And I know I let you Have all the power And I realize I'm never gonna Quit you over time
It's like I can't breathe It's like I can't see anything Nothing but you I'm addicted to you It's like I can't think Without you interrupting me In my thoughts In my dreams You've taken over me It's like I'm not me It's like I'm not me
It's like I'm lost It's like I'm giving up slowly It's like you're a ghost That's haunting me Leave me alone And I know these voices in My head are mine alone And I know I'll never change my ways If I don't give you up now
It's like I can't breathe (it's like I can) It's like I can't see anything Nothing but you(it's like I can) I'm addicted to you It's like I can't think (it's like I can) Without you interrupting me In my thoughts(In my thoughts) In my dreams (In my dreams) You've taken over me It's like I'm not me It's like I'm not me
I'm hooked on you I need a fix, I can't take it Just one more hit I promise I can deal with it I'll handle it, quit it Just one more time, then that's it Just a little bit more to get me through this | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:02 pm | |
| I will not make the same mistakes that you did I will not let myself Cause my heart so much misery I will not break the way you did,you fell so hard I've learned the hard way To never let it get that far
Because of you , I never strayed too far from the sidewalk Because of you , I learned to play on the safe side so I don't get hurt Because of you , I find it hard to trust not only me, but everyone around me Because of you , I am afraid
I lose my way And it's not too long before you point it out I cannot cry Because I know that's weakness in your eyes I'm forced to fake A smile, a laugh every day of my life My heart can't possibly break When it wasn't even whole to start with
Because of you , I never strayed too far from the sidewalk Because of you , I learned to play on the safe side so I don't get hurt Because of you , I find it hard to trust not only me, but everyone around me Because of you , I am afraid
I watched you die I heard you cry every night in your sleep I was so young You should have known better than to lean on me You never thought of anyone else You just saw your pain And now I cry in the middle of the night For the same damn thing | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:03 pm | |
| Negde cujem osmeh tvoj i onda krenem ispod koze taj cudan osecaj je samo moj i spusta me i podize
Kad me udara, udara, na zemlju obara i ako krisom pogledam u stranu ulice vode me, vode do tvojih usana da ti srce poklonim na dlanu
Ako zelis uzmi ga jer znam i noc i dan smo samo kad si tu taj nezni sapat svile na mom ramenu milion sveca nebo upale da svetle putevi gde ljubav putuje | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:07 pm | |
| Noc jedina jos zna kad dodjem sam da me doceka osmijeh njen koristi, al' znam da nisi tu a ja umoran od svega sam
Jer bol ista je kod svih kog' tuga ujede tesko preboli cutim s njom, da me ne cuju sjene te sto na tebe sve me sjecaju
Ref. Ako te nije pronasla ljubav potrazi me, bicu k'o prije na istom mjestu svu ljubav skricu od svih da nikada vise nikoga ne zavolim
A ja isti sam k'o svi kog' tuga ujede tesko preboli cutim sam, da me ne cuju sjene te sto na tebe sve me sjecaju | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:08 pm | |
| Lomilo je dusu na tren, kad podsjete me da nisam kraj nje Ne vjerujem ljudima zlim, sto govore mi da njegova si
Da svake noci tvoje oci ljube ga i sve mu tajne odaju sve one rijeci sto ces reci kao meni sto si rekla, prokleta
Odlazis, ostavljas srce svo u ranama, ne pitas kako je, borim se sa suzama otimas, uzimas nizes nove pobjede ne pitas kako je, kako boli bez tebe | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:09 pm | |
| Nocas me svi, na tebe podsjete pogledima, moju bol osjete cutim, a znam da dijele nas dani
Mrzim sto svi, za tebe pitaju sa usana, tugu mi citaju eh da si tu, kao nekad k'o lani
Ne nisam jak, slome me pitanja gdje li si sad, uzalud skitanja cutim, a znam da sada smo sami
Ref. Nazovi me, da si jos dobro to mi javi ja nemam kud, ti stalno si tu u mojoj glavi k'o spas, nazovi me bez tebe su dugi ovi dani jer kao lud, jos zivim za nas | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:10 pm | |
| Hej, tako je glupo i prazno hej, tako je sivo i hladno bez tebe, bez tebe
Hej, tako sam ljut na dane hej, i svako jutro svane bez tebe, bez tebe
Nekad' tako malo danas bilo bi dovoljno a sad' bi samo, samo samo da si tu ponovo
Ref. Cak i kad mi lose krene, nisam ljut kazem dobro je, pomoci ce Bog ali kada tebe nema, ja sam lud ne mogu bez tebe, bez milovanja tvog
Hej, tako bi da se skrasim hej, kao da se gasim bez tebe, bez tebe
Hej, i tako brojim dane hej, i svako jutro svane bez tebe, bez tebe
Nekad tako malo danas bilo bi dovoljno a sad bi samo, samo samo da si tu ponovo | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:10 pm | |
| Dugo te poznajem, ti dobro me znas sjecam se, mogla si i sebe da das za ljubav sto postoji, al' ne moze da zivi jer krivi smo ti i ja
Jos uvijek znam sve sto sam znao i tad i mogu reci sto sam rekao i tad al' slagacu kad kazem da prestacu da lazem lazem kao ti kad kazes da ces mi vjerovati
Ref. Sa tobom tonem u vir bez tebe nasukan sam kao brod na hrid i ide nam i ne ide samo da drugi ne vide
Nemas, a dala bi sve samo da opet bude kao ranije o zar smo to ja i ti bolesni od ljubavi
Koliko puta mislim gdje li si sad krenem bas nikuda i sretnem te tad i tako osmijeh mi izvuces pod kozu se uvuces i opet sve po starom | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:11 pm | |
| Gdje da putujem, gdje da ostanem uz tebe ja sve sam vidio stare mostove, mokre ulice duge obale i more nemirno svijet dok se rusio
Nije istina da zaboravljam sva tvoja nadanja i stradanja al' ne zaboravi da sam najbolji kog si ikada mogla imati tek ces se kajati kao ja
Ref. Koliko sam lazi izreko toliko sam zla sebi nanio al' nesto se u meni slomilo i dusu sam otvorio
Koliko sam zora svanuo toliko ti dusu ranio i ne moze mi pomoci ni Bog da nadjem put do srca tvog
Nije istina da zaboravljam sva tvoja nadanja i stradanja al' ne zaboravi da sam najbolji kog si ikada mogla imati tek ces se kajati kao ja
| |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:12 pm | |
| Dobro je kad te dugo ne vidim nisam kriv a ni tebe ne krivim kad te vidim ja se priblizim a kad ti pridjem ja te obidjem
dugo samujem, a ti si sada s njim ja po svom i nikog ne molim ja ne zelim biti s bilo kim i voljecu te dok sam ziv
nisam kao on, ali briga me za to vise mi ni ti, nista ne znacis s tobom ne, a ni bez tebe i bolje sam zasluzio, zar ne
nisam kao on, ja nisam kao on sad bi ti, al' je prekasno za nas jer ja nisam nisam, nisam nisam, nisam kao on
| |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:15 pm | |
| Ne boj se ništa, samo me pogledaj odavno znali smo da je kraj, onog dana nešto je umrlo, u meni leto se ugasilo, a tako želela sam,sam na dlanu svet da ti dam.
Sve što sam htela za nas kao da nije bilo u zvezdama, Sve što sam sanjala za nas, sve što smo mogli ti i ja, ma sve smo mogli ti i ja.
Hej, što smo umeli da se smejemo, toliko ljudi nema ni to a negde usput nešto se desilo a moje srce se još borilo da nađe nežnosti zrak al' jači bio je mrak, tvoj mrak.
Sve što sam htela za nas kao da nije bilo u zvezdama, Sve što sam sanjala za nas, sve što smo mogli ti i ja, ma sve smo mogli ti i ja.
Tako je tužno to što nisi kriv kad znam da nisu te naučili šta je to ljubav, ja sam htela sve da ispravim, iskrenom ljubavlju te izlečim da jedan novi život gradimo iz početka, skroz iz početka. | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:16 pm | |
| Nije znala reci kako dogodilo se to suze su joj tekle i bilo joj je zlo kaze, otis'o je samo po cigareta par zadrz'o se duze mozda svratio u bar
Al' barovi svi odavno zatvoreni vec u sobi joj hladno, ugasila se pec na ulicu podje, mozda ce ga sresti srela mene i ja nju na cesti
Ref. Ne placi, bebo, ne placi mnogo toga jos ces moci bebo, ja sam sam od rodjenja a ne samo ove noci
Snuzdila se samo i pognula glavu svega joj je dosta htela je u Savu kaze da je zivot samo takav prema njoj noc je hladna, ponudih joj kaput svoj
Na usni joj mali osmeh i vec lakse dise pogleda me ko da cita sve sto u mom srcu pise setali smo sve do zore, izmenjali telefone mahnu rukom, obeca mi da ce da nazove | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:17 pm | |
| ref: Sklanjam te oblake jer suza dosta je, srce odustaje,al jos uvek cujem tvoje korake, jer nisam ja nisi ni kriv ti, sinoc grad reko je nama da krivi smo oboje.
Kad me ljubav zgazi,zivot mi se zgadi, kolko god da pazim nesto iza ledja radis. Kad si sinonim za dobro,okruze te lose, ne znam kako bih to podneo da te drugi loze... Zivim takav zivot,verovo sam jednom,j edva sam preziveo,vise ne znam sta je vredno. Pokrene me taj sjaj u ocima tvojim, kazem ono bye bye jer se ne bojim. Znam kako je kad ostanes sam, jer namerno sam ostajao sam vise puta pa znam koliko vredim i sta mi je potrebno sad da budem ok,znaci vidimo se odoh napolje sad..
ref
Mala,ja znam da znas gde smo stali i zbog cega, nije to samo prevara ima tu bas svega, ej od dana kad si mi se klela da me mnogo volis, do dana kad za mene vise ne postojis, prava ljubav ili ne, rano sam se ja opustio i ja sam kriv zato sto sam sebi ovo dopustio. Pogledaj nebo - zvezde ne pricaju o tebi vise, pricace o nekoj drugoj posle ove kise. Znam, jedno je srce koje zivi, koje srecno kuca, drugo je srce koje voli, koje na pola puca. Sta je prava ljubav, mala, dotle nisi dosla, za mene je ova kisa prosla, ej...
ref:
Ponoc, preklopljene kazaljke, ja znam na koga mislis, kazes da sam sada taj za koga zivis, tvoj pogled osetim gde god da se pomerim, ti zivis u meni to ne mogu ja da promenim. Ja znam da talenat smo da stvari pokvarimo, treba jedan pogled,jedno srce,pa da se popravimo. Mnogi mi sude jer jos jednu sansu dao sam ti, kazem da cute, presli smo preko svih lazi, posle sloma sunce sija, opet je nase vreme, srce pise nova pisma, glava smislja nove seme, jaci sam i kao takav teze lomim se. Ja volim sto volim te, zato krivi smo oboje. Volim sto volim te zato...
| |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:18 pm | |
| Mnoge stvari nisma htela i nisam smela a sada bi zelela da vreme vrati se srecu nosi vetar a suze pije reka poljubi me ko nekad i u korak prati me,,neznas da znam da volim i znas da te volim ,,nisma sebicna al cesto plasim se sreco oprosti sto suzom te molim tvoj zagrljaj mi treba shvati me kad dan prodje suze lagano niz lice moje slete,,kad san prodje ja sam ko ranjenje ptice koje nikad ne polete.
Ref.:Samo se zagrli i nedaj mi da odem pusti da opet budem samo tvoja..srce place a lice laze osmjeh,,bez tebe ja sam kao duga bez boja. 2x
Suze kad se supsti pusti snovi glava dole je snovi ne prolaze a suze bole me ti nedaj mi da odem ovde me veze noc opet me steze bol ,,opet sam sama,, opet ta tama bez traga svetlosti i nema dana srece i neznosti bol me zarobi kad god da zavolim ljubav me vodi samo u snovima sreca je pobegla a trebalo je malo dve reci poljubaca drugo imamo zagrli me nocas i sve ce proci jer strahujem da sutra isto necu mocci jaaa
Ref: Samo me zagrli i nedaj mi da odem pusti da opet budem samo tvoja srce place a lice laze osmjeh bez tebe ja sam kao duga bez boja ...
| |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:19 pm | |
| I posle svega, ja te cekam al' me ubija kad kazes da ima vremena i posle svega, ja te cekam to me ubija polako, moja jedina
Ja ne znam kako da pocnem jer se bojim pocetka sedim zatvoren u sobi placem, secam se svega
Kada sam te pijan ja startovao u skoli blamirao po basu kad sam pric'o da te volim
Kada rekao sam ti ja nikad nisam voleo tada shvatio sam da bi s tobom zivot proveo
Sada shvatam da je sve u zivotu prolazno sedim ovde sjeban jer sam prvu ljubav prokock'o
I ne mogu da te gledam kako pored drugog stojis a najvise me boli to sto kazes da me volis
Znam, reci ne znace al' reci me ubijaju ti kazes da ti znacim al' drugi te imaju
Sanjam te, trazim te kad vidim te, nestanes trazim trag svoje duse u ostacima mecave
Tvoja senka srece me kad probudi me secanje a dobro znam da sam kriv sto vise nemam te
Ja mislio sam nista nece mocu da nas razdvoji i sve bih dao da te vratim i lepse nastavim
Seti se planova i dana kad smo mastali e, kako smo se posle svega ovako rastali
Ref. 2x
Evo, ovih dana hodam hodnicima maste pa ti hodnici ponekad unazad me vrate u te noci, kasne sate, a svaka noc je duga pa ima vremena dosta da spusti se suza
Pa ne znam sto tebi ja i dalje pisem pa ne znam sto za tebe ja dalje disem spavam, sanjam te, sve je isto ko i pre sve je isto, sve, samo nemam te
Ova pesma, tvoj dnevnik ova ljubav, taj nemir da prestanem da mislim priznajem, ne vredi
I uzmi, uporedi, nismo bili ko svi i nije da ne vredi, dokazuje svaki stih ali nemoj da mislis da ista trazim od tebe pa sama si mi rekla da promenice nas vreme
I zivot stvara scene a covek pravi greske ko je kriv, kriv, je nebitno sam dalje idem peske
Svasta sam radio ali tako sam hteo a mozda nisam treb'o stvarno, mozda nisam smeo
Sa tobom da postupam ali srce je slepo i ne kajem se zato mada bilo je tesko
Da ne treba tako mozda svako u pravu je al' meni jedino sa tobom tako bilo pravo je
Znam, nestaje sve i ovo nase stalo je al' ti opet ostajes sad i zauvek
I da desi se opet da nadjemo se nas dvoje ja necu biti ko pre ipak mozda bude bolje
Naucili smo nesto valjda iz veze prosle sad cuvaj se ti pa vidimo se posle
| |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:21 pm | |
| Gledas me nekim cudnim pogledom Pricas mi, a ne trazim ti odgovor I samo tada znam da volis me
Ljubis me kao da ce sutra sudnji dan A znas da niko od nas nije bezgresan I samo tada znam da volim te
Ref: Ti i ja, mi smo savrseni stranci Ti i ja, mi smo totalni neznanci I zato cuti i ne govori mi Dok te ne poznajem vise cu te voleti
Ti bi da znas sta je iza ovih ociju Previse trazis, mozda sutra neces biti tu I samo tada znam da volim te
| |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Uto Jul 28, 2009 11:23 pm | |
| I mogu sve da lazem da nije mi bas nista i nikome ne kazem da mi nedostajes i mogu da te cuvam da ne vidi te niko smejem se, dok sve dublje tonem Bez tebe mi se cini da vise i ne zivim pa i neka nas nema
Refren: Uporno si tu i nedostajes mi tlo pod nogama vazduh postaje mi uporno si tu da me uvek podsetis na sebe Uporno si tu i nedostajes mi o svemu govorim ali nikad o tebi uporno si tu da me uvek podsetis na sebe
I mogu sve da lazem da nije mi bas nista i nikome ne kazem da mi nedostajes i mogu da te cuvam da ne vidi te niko smejem se, dok sve dublje tonem Bez tebe mi se cini da vise i ne zivim pa i neka nas nema
Refren
Lose krijem te, jos na licu cuvam te jedino te tu ne mogu sakriti
Uporno si tu i nedostajes mi (2x) nedostajes mi ti | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sre Jul 29, 2009 11:58 pm | |
| Danima vec se nismo vidjeli a tvoje prijatelje ne pitam ne zelim priznati da ne znam sta se s' nama to zbilo, za tren
Svake se noci tiho pomolim sa zeljom da te sutra ugledam i sve bih dala da si sa mnom da te dotaknem samo, na tren
Ref. Da znas, da znas kako pogled me tvoj jos boli da znas kako srce te moje voli da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvijek bio bi kraj mene
Da znas kol'ko suza sam isplakala da znas i da nisam se pokajala da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvijek bio bi tu
U mome sjecanju pocinje sve od ovog proljeca i ova tuga koju osjecam slomice srce na pola, za tren
Svake se noci tiho pomolim sa zeljom da te sutra ugledam i sve bih dala da si sa mnom da te dotaknem samo, na tren
Da znas, da znas kako pogled me tvoj jos boli da znas kako srce te moje voli da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvijek bio bi kraj mene
U mom zivotu barem kratko duso bio si sve i kako vrijeme ide vidim da mi ne ide
Jer kud god krenem. kud god podjem samo za tebe znam priznajem od tog dana sebi ja ne pripadam
Kao u nekom filmu cijeli moj se srusio svijet i cekam da se nesto desi cekam preokret
Jer kud god krenem kud god podjem samo za tebe znam ne zelim biti sama
Zelim samo tebi ja da pripadam ko sto se pripada po prvi put reci da nije bilo uzalud da tvoja ljubav jos traje, bar tren | |
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Čet Jul 30, 2009 12:00 am | |
| Casa prepun stol, u meni bol svi su nocas tu, al' nije on s drustvom nazdravljam trudim se da se ne vidi glasno smijem se ne dam da itko primjeti
Ti ne znas sto je ljubav bez malo srama srce si mi slomio ti ne znas sto je ljubav jer nisi nikad nikog tako volio
Ref. 2x Ne mogu, ja vise ne mogu, ni suzu pustiti sto mi to radis Boze, snage mi daj bar da te mogu mrziti
A glumim, glumim da da mi kisa ne smeta glumim da toplo mi je a ko santa leda sam
Casa prepun stol, u meni bol svi su otisli, al' nije on vrisnula bih sad samo da bol me popusti srce ne slusa bar da te mogu mrziti | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* | |
| |
| | | | *_*Emchy*_* | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|