| *_*Emchy*_* | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Čet Jul 30, 2009 12:03 am | |
| Vec odavno ja ne znam I ne uspevam Da ne mislim na tebe Kad oci zatvaram Gde si sad Dok saljem ti san?
Vec odavno mi svako jutro ispise Na jastuku od ceznje isto pitanje Gde si sad? Dal mislis na nas?
Ne znam kako ti je Kad te druga pokrije Il te prazna postelja Na nase vreme podseca?
Samo znam Srescemo se opet Negde ti i ja Kad zvezde nam se sklope Kao nekada
Pogledom priznacu ti sve Da nisam ziva bez tebe I sta mogu? To je jace od mene
Zna li iko sta to Ljubav natera Da vine se u nebo Kao ptica mahnita Pa bez razloga Drugome sleti na dlan
Sve poljupci na svetu Grade mostove Gde duse jedna drugoj U susret dolaze A moja je Na pola puta vec ceka te
Pod kozom te jos uvek cuvam i predosecam
Srescemo se opet... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Čet Jul 30, 2009 12:06 am | |
| Sve je uredu, nije mi prvi put navikla sam na bol da cekam u redu za mrvu ljubavi ponizno dok vuces me na dno samo je to jos sigurno na staklenim nogama odavno smo ti i ja
Ref. Zazmuri, videces svet kakav jos nisi video u tom svetu zivim ja od ludila do ocaja
Zazmuri, videces sve boje od suza isprane sivom bojena sam ja u beznadju bez ikoga
Kao na ledu tlo mi se izmice i cekam da propadnem ma sve je uredu, samo me pusti da odbolujem jer vuces me na dno samo je to jos sigurno na staklenim nogama odavno smo ti i ja. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sre Avg 12, 2009 3:55 am | |
| Neka Bog ti oprosti sto si me lagao cuvaj rijeci za njega kad se budes kaojao
ja nemam hrabrosti, sve s tobom proci ponovo u meni nema ljubavi, ni za sebe dovoljno
ti ne znas kako je ljubav sa strahom cekati smijat' se kad je najgore a sve u dusi nositi
neka Bog ti oprosti za sve moje nemire toliko truda uzalud, ni hvala od tebe trebam vremena da zaboravim da novu ljubav sebi dozvolim sada odlazim daleko od svih gdje me tuga nece pronaci
ti ne znas kako je .... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sre Avg 12, 2009 3:56 am | |
| Postaje sve sad jasno dolazim znam prekasno srce se odavno predalo dolazim praznih ruku tisine me uvijek svuku zato molim te da kazes mi sve ako ovo kraj je reci predajem se al' prije nego odes jos ti priznajem da
Ja jos uvijek zivim samo da dozivim dan u kojem te vise ne krivim Ja jos uvijek zivim samo da dozivim dan u kojem te vise ja ne volim
A gdje je tu ljubav?
Ljubav je dar za druge u nama ostaju bol i tuge sada znam da kriv si mi za sve osjecam bit' ce bolje al' ne daju ruke tvoje da me neke druge zagrle ako ovo kraj je reci predajem se al' prije nego odes jos ti priznajem da
| |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sre Avg 12, 2009 3:58 am | |
| Uvek tako pocinje hladan vetar probudi mi secanje koje poput noza moje srce probada
tesko mi je ziveti s gorcinom koju moja greska nosi a srce zna da sad jenemoguce da ti se da
ponekad nazvala bih te ponekad vratila bih se al ne znam dali tvoje srce prebolelo je sve ponekad nazvala bih te ponekad vratila bih sve da mogu kasno je da sve na staro sada vrati se mislila sam meni ce vreme i daljina samo pomoci ali gde god krenem tvoje oci uvek vidim ja
mozda sam zasluzila da me proslost tako bolno proganja jer kad neko pokloni ti sebe to je svetinja | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sre Avg 12, 2009 3:59 am | |
| Tebe nema, nema, nema te dah se ledi, zivot prestaje moja nada s tobom nestaje samo pusta zelja ostaje
Ref. Crne oci crno boje sve dovele su me na tanak led dusa mi se nocas izlila ljubav s tobom precica do dna crne oci dovele su me na tanak led dusa mi se izlila ljubav s tobom precica do dna
Oko mene tiho sivilo u svoje me ruke uzelo tvoje usne sto mi kazu ne sve su moje snove srusile
| |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sre Avg 12, 2009 3:59 am | |
| Ova bitka samo je za dvoje Zrtve dve u ratu ljubavi... Ovu bitku, kako stvari stoje, Gubi ko sve ostavi... Prva ja sto glumim da sam jaka, Drugi ti sto ne znas da si slab... Pretvaramo dan u nocnu moru, Ljubav u ljubomoru...
Bori se bar jos jednom, Bori il' odlazi, Zastavu belu stavi' Nas je rat zbog ljubavi...
Ova bitka pamtice heroje, Da li i to vredi postati? Ovu bitku, kako stvari stoje, Gubi ko sve ostavi...
Bori se bar jos jednom, Bori il' odlazi' Zastavu belu stavi' Nas je rat zbog ljubavi... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sre Avg 12, 2009 4:00 am | |
| Znam… Slutim sve iako ne pričaš… Poznajem i svaku tvoju laž Toliko bi bar trebalo da znaš…
Ti… Tamna senka srca mog si Ti… Oduvek, al tvoja sam… Jer ti Moje sve i moje ništa si… I zauvek ti pripadam…
Dajem ti na dlan ovo moje srce sad Ti baci ga u prah i pepeo… Tad pomisli na nas i zgazi ga za kraj I onako sve si moje zgazio…
Znam… Mojim nebom vedriš, oblačiš Kada god poželiš… I bol umotan k’o poklon donosiš…
Ti… Tamna senka srca mog si Ti… Oduvek, a tvoja sam… Jer ti Moje sve i moje ništa si… I zauvek ti pripadam…
Dajem ti na dlan ovo moje srce sad Ti baci ga u prah i pepeo… Tad pomisli na nas i zgazi ga za kraj I onako sve si moje zgazio… | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sre Avg 12, 2009 4:01 am | |
| Slobodno pitaj me otkud ova promena od danas ja cu biti ona koja ostavlja ona sto zna da te pred drugovima pricom zacrveni hocu bas to, da radim sve ono sto si ti radio meni
Kazem, vidi me to sam ja, sad mogu sve
Ref. Pohvali me ucila sam od najboljeg, od tebe pohvali me, sad kao nikad umem da se borim za sebe sad sam ko ti, mogu i bolje od toga sto sam te volela ko Boga to mi ne sluzi na cast
Slobodno pitaj me gde cu biti celu noc a kad nasmejem se, neka ne cudi te to danas sam ja samo jos jedan vise vrag u zeni hocu bas to, da radim sve ono sto si ti radio meni | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sre Avg 12, 2009 4:02 am | |
| Negde u daljini,jedna reka protice, sklopim oci - vidim nas kraj nje, ko ta reka,moja ljubav -prema tebi je, vecnija od reci najvece, usne tad u zanosu se vrelom stapaju, a mi - smo jedini na svetu, putujemo - kao zvezde dve po svemiru, bol i tuga tada nestaju.
zagrli me sad- tu ostani, i deo moga srca postani, (refren) jer nema sile te - da razdvoji, dvoje u pravoj ljubavi.
negde u tisini,dragi dodir budi me, pustam da me radost opije, ko taj dodir,moja ljubav prema tebi je, vecnija od pesme najbolje usne tad...
rap :
negde u divljini jedna seka sama je, sklopim oci,dolazim kod nje. kad me seka vidi,pocne da se raduje, sretnija od srece najvece. usne tad u zanosu se vrelom stapaju, stapa tapa tapa tapa tapa tapa stapaju, putujemo kao zvezde dve po svemiru, ko je lud,a ko je zbunjen tu ? | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Ned Avg 16, 2009 2:36 am | |
| Nekad srusis mi svet pa nestanes Ukrades mir, a ne pitas da li smes. Al ludo jos ludje je srce kad vidim te, Ne ume da sakrije.
Jer sva jos drhitim kad blizu si ne umem recima, Da sakrijem ono sto predugo osecam Mozda luda sam kad kazem, Bez tebe ne ide. Al pola je sunca malo kad nemam te.
Nekad tudji me dodiri uplase, Precutim strah kad na tebe podsete. Al? ludo jos ludje je srce kad vidim te, Ne ume da sakrije.
Jer sva jos drhitim kad blizu si ne umem recima, Da sakrijem ono sto predugo osecam Mozda luda sam kad kazem, Bez tebe ne ide. Al pola je sunca malo kad nemam te.
Jer sva jos drhitim kad blizu si ne umem recima, Da sakrijem ono sto predugo osecam Mozda luda sam kad kazem, Bez tebe ne ide. Al pola je sunca malo kad nemam te. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Čet Avg 27, 2009 11:58 am | |
| Ne daj da svasta ti govore na zlo da tebe nagovore jer ti nisi kao svi vazniji smo ja i ti
Nije nam prvi ni zadnji put prosli smo sve, daj i ovaj put pocnimo iz pocetka sve tako uvijek najbolje je
Za bolje nekad mi znali smo al' kao ludi sad pali smo
Ref. Jedno znaj, kad prodje sve i dodje kraj ne zaboravi da mi smo ljubav imali znaj, kad prodje ovaj osjecaj ne zaboravi da smo za ljubav zivjeli ne zaboravi
Nije nam prvi ni zadnji put prosli smo sve, daj i ovaj put pocnimo iz pocetka sve tako uvijek najbolje je
Zatvori oci i ljubi me, nije nam vreme za rastanke | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Čet Avg 27, 2009 12:01 pm | |
| U inat sebi, ja necu pasti Na kolena bez glasa jer to nisam ja I moje usne kad zube pokazu Tvojim glasu kazu da to nisam ja
Sebe sad upoznajem Pogledaj, nisam vise ponosna Sto sam rekla kraj
Ja ne bojim se kad lice svoje pogledam U ogledalu ja volim kako propadam zbog nas Neka pricaju da me nisi voleo Sve je istina i mene si ubedio Al ipak ja ne dam na tebe
U inat sebi ja necu pasti Na kolena bez glasa jer to nisam ja I moje usne kad zube pokazu Tvojim glasom kazu da to nisam ja | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Čet Avg 27, 2009 12:02 pm | |
| Moj je zivot kao more duboko i nemirno gde oluja uvek traje predugo
Samo ona umela je jednim svojim osmehom da me smiri da me greje umornog
Nije znala da je volim dobro skrivao sam se da sam sretan kad se budim pored nje da je zelim, da je volim da me sasvim uzima da je znala ne bi nikad otisla
Svaku poru i gorcinu moje burne mladosti svaki poraz umela je podneti
Samo nikad nije znala moja mila jedina da me svaka njena suza bolela | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sub Avg 29, 2009 2:00 am | |
| "Never look back," we said How was I to know I'd miss you so? Loneliness up ahead, emptiness behind Where do I go?
And you didn't hear All my joy through my tears All my hopes through my fears Did you know, still I miss you somehow
From the bottom of my broken heart There's just a thing or two I'd like you to know You were my first love, you were my true love From the first kisses to the very last rose From the bottom of my broken heart Even though time may find me somebody new You were my real love, I never knew love 'Til there was you From the bottom of my broken heart
"Baby," I said, "please stay. Give our love a chance for one more day" We could have worked things out Taking time is what love's all about
But you put a dart Through my dreams through my heart And I'm back where I started again Never thought it would end
You promised yourself But to somebody else And you made it so perfectly clear Still I wish you were here
"Never look back," we said How was I to know I'd miss you so? | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sub Avg 29, 2009 2:04 am | |
| You're a song Written by the hands of god Don't get me wrong cause This might sound to you a bit odd But you own the place Where all my thoughts go hiding And right under your clothes Is where I find them Underneath Your Clothes There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve For being such a good girl honey
Because of you I forgot the smart ways to lie Because of you I'm running out of reasons to cry When the friends are gone When the party's over We will still belong to each other
Underneath Your Clothes There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve For being such a good girl honey
I love you more than all that's on the planet Movin' talkin' walkin' breathing You know it's true Oh baby it's so funny You almost don't believe it As every voice is hanging from the silence Lamps are hanging from the celing Like a lady to her good manners I'm tied up to this feeling
Underneath Your Clothes There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve For being such a good girl honey | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sub Avg 29, 2009 2:06 am | |
| I don't wanna go another day, So I'm telling you exactly what is on my mind. Seems like everybody's breaking up Throwing their love away, But I know I got a good thing right here That's why I say (Hey)
Nobody gonna love me better I must stick with you forever. Nobody gonna take me higher I must stick with you. You know how to appreciate me I must stick with you, my baby. Nobody ever made me feel this way I must stick with you.
I don't wanna go another day So I'm telling you exactly what is on my mind. See the way we ride in our private lives, Ain't nobody getting in between. I want you to know that you're the only one for me (one for me) And I say
And now Ain't nothing else I can need (nothing else I can need) And now I'm singing 'cause you're so, so into me. I got you, We'll be making love endlessly. I'm with you (baby, I'm with you) Baby, you're with me (Baby, you're with me)
So don't you worry about People hanging around, They ain't bringing us down. I know you and you know me And that's all that counts. So don't you worry about People hanging around, They ain't bringing us down. I know you and you know me And that's why I say | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Sub Avg 29, 2009 2:07 am | |
| Come and hold my hand I wanna contact the living Not sure I understand This role I've been given I sit and talk to God And he just laughs at my plans My head speaks a language I don't understand
I just wanna feel Real love feel the home that I live in Cos I got too much life Running through my veins Going to waste I don't wanna die But I ain't keen on living either Before I fall in love I'm preparing to leave her
Scare myself to death That's why I keep on running Before I've arrived I can see myself coming I just wanna feel Real love feel the home that I live in Cos I got too much life Running through my veins Going to waste And I need to feel Real love and the love ever after I can not get enough
I just wanna feel Real love feel the home that I live in I got too much love Running through my veins To go to waste
I just wanna feel Real love and the love ever after There's a hole in my soul You can see it in my face It's a real big place
Come and hold my hand I wanna contact the living Not sure I understand This role I've been given Not sure I understand Not sure I understand Not sure I understand Not sure I understand
| |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Čet Sep 03, 2009 2:28 am | |
| Zivim od tvoje milosti, u kalendaru dan po dan, jedan za drugim,svaki precrtan, i opet molicu za jedan osmeh od tebe.
Stavi mi povez preko ociju, zavrti me u krug, znacu da je ljubav slepa, po ko zna koji put, i opet disacu sa pola duse zbog tebe.
Krila andjela za moje srce prirasla, samo da si tu da vidis, suze pred kojima se stidis. Krila andjela za moje srce prirasla samo ti neces nikada. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Čet Sep 03, 2009 2:28 am | |
| Mozda nikad neces saznati kud me vetar odnese pa vrati al za mene jedan osmeh sacuvaj qude nikad ne pitaj gde smo stali, nastavi
Zivi zivot kad ne mogu ja dobro cuvaj strah u kostima spali moje slike sve da te iz sna ne bude da ti nikad ne pozele "dobar dan".
Cutanje me ubilo, zavet Bogu dan, pobegnem u ludilo tek ponekad dolutam jer volim te, al ne diram i ljubim, ali ne pricam ko da razume to...
Moja dusa pusta ostace vecno tvoju sliku grlice ti se vracas u svoj dom a ja lazem srcu svom da bez tebe ipak cu preziveti.
Cutanje me ubilo, zavet Bogu dan, pobegnem u ludilo, tek ponekad dolutam jer volim te, al ne diram i ljubim, ali ne pricam, ko da razume to... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Čet Sep 03, 2009 2:29 am | |
| Ostao je ugriz moj na tvome ramenu kao znak i ostao je odraz moj u tvojim ocima kao mrak i poljubac na usnama moje ime govori kad te svako pogleda da na mene pomisli kraj tebe...
Kao vetar praticu te ja jer nosis me na dusi I sve sto imam ja bih da ti dam ali ti sve rusis I kada se oglasis ime moje spominji kad te svako pogleda da se mene priseti kraj tebe...
U niskom letu ptico moja dodirni me I sve na svetu nek te podseca na mene Visoko gore na nebu gledacu te ja Jednom kad shvatis da u dusi moj je znak pasces tad... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Pon Okt 12, 2009 12:45 am | |
| Sto nisi odmah rekao da ces jednom otici a to su moje rijeci odmah bile ti mi poljupcem od svile oci pokrio sto mi se nisi otkrio nego mi vrijeme trosio a ja se nadala pa stradala
A sad bih drugom dala sve ako mi s tobom vec ne ide a sad bih drugom dala sve al' jos sam tvoja, vidi se
Sto nisi odmah rekao da ljubav nije za tebe nego pustio me da se nadam ja se nadala pa stradala
A jos kroz vene teces mi da placem, nisam prestala u meni ti, u tebi ni malo ja
Sto nisi odmah rekao... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* Pon Okt 12, 2009 12:48 am | |
| Sva jutra budim ja da bih tebe vidjela vece spustam da bih se tvome oku svidjela
Znaju svi da sam ti ja najbolja drugarica drugoj kazes ljubavi meni da sam carica
Ti mi pricas nesto ja te ne cujem cutim gledam te ma sve me odaje
Lagala sam cesto iskreno i vjesto jos mi je na usnama sve sto rekla bih ti ja
Evo tacku stavljam evo sad ti javljam ili hrabro pridji mi il' sa srca sidji mi sa moga srca sidji mi
Kad te nema dan il' dva idem kao sludjena kad se javis pitam se dali sam to normalna
Jer na sve bih pristala i kraj tebe blistala ovaj svijet pokorila oci ti otvorila
Ti mi pricas nesto ja te ne cujem cutim gledam te ma sve me odaje
Lagala sam cesto iskreno i vjesto jos mi je na usnama sve sto rekla bih ti ja
Uvijek tu sam bila uvijek zenski krila kada kazem ljubavi da to si bio ti
Evo tacku stavljam evo sad ti javljam ili hrabro pridji mi il' sa srca sidji mi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: *_*Emchy*_* | |
| |
|
| |
| *_*Emchy*_* | |
|