Kada je prawo wreme za izlaske... Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Kada je prawo wreme za izlaske...

Ići dole 
+2
Piink.Ladyy
Gossip girl
6 posters
AutorPoruka
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

Kada je prawo wreme za izlaske... Empty
PočaljiNaslov: Kada je prawo wreme za izlaske...   Kada je prawo wreme za izlaske... EmptyPon Avg 03, 2009 1:14 am

Do kada smete da ostanete napolju tj u gradu ?
Da li izlazite po diskotekama, splawowima itd ili je jos uwek rano za to ?
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske...   Kada je prawo wreme za izlaske... EmptyPon Avg 03, 2009 1:54 am

izadjem mozda svaku drugu subotu..ali ono bas da kažem izašla sam..a ostanem do 1 ili pola 2 ..zawisi dokle me mama pusti..owako kad ne izadjem subotom.petkom uweče oko 8 odem do centra..bude puno drustwa,pa ostanem do 10 ili 11.. ali to je samo onda kad ne planiram izaci u subotu..a narawno petkom se to wec swe unapred zna..i ja zadowoljna :)
Nazad na vrh Ići dole
**jaca**
Super aktivan clan
Super aktivan clan
**jaca**

Broj poruka : 359
Godina : 29
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske...   Kada je prawo wreme za izlaske... EmptyUto Avg 04, 2009 7:40 pm

ja jos uvek ne izlazim po diskotekama...ako izadjem do grada to je da se prosetam sa drugaricama ili eventualno ako ima nesto u gradu....ostajem dok mi ne dosadi...posto mi roditelji ne ogranicavaju vreme onda,pa...uglavnom ostajem do 00-00:30 a poneki put i do 1h....
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske...   Kada je prawo wreme za izlaske... EmptyUto Avg 04, 2009 8:41 pm

pa ono napolju uglawnom do 1 a kada idem u grad onda ono kad nas smori..nekad do 4 nekad do 3 nekad i u 2 se wratimo....swe zawisi...
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske...   Kada je prawo wreme za izlaske... EmptyUto Avg 04, 2009 8:55 pm

izlazim naravno.. samo kad mi se da,ovde nisu diskoteke neshto bog zna sta pa mi se i neide :S uglavnom izadjem u grad s drugaricama i ostanemo negde do pola dva dva nekad dulje nekad krace zavisi sta se desava Wink xexe
Nazad na vrh Ići dole
Leena Aya Wolff
Napredan clan
Napredan clan
Leena Aya Wolff

Broj poruka : 80
Datum upisa : 21.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske...   Kada je prawo wreme za izlaske... EmptySre Avg 05, 2009 7:32 pm

Hah...ja nisam taj fazon...
Meni se vishe svidjaju privatne zurkice sa odredjenim ljudima...Na primer,kao pidzama party-ji....Wink

ali izadjem ponekad.Sedimo na setalistu ispred popine kuce,sa njegovom decom i zajebavamo se...tako do 11-12 sati i svi kuci.
Mislim da klinci nasheg godishta ne bi trebalo ici na te "splavove" do rano ujutro i konzumirati alkohol i ostala sranja stetna po nash organizam.
Nazad na vrh Ići dole
http://cinemabizarresr.soglam.net
forever in love <3
Napredan clan
Napredan clan
forever in love <3

Broj poruka : 74
Godina : 32
Datum upisa : 05.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske...   Kada je prawo wreme za izlaske... EmptyČet Avg 06, 2009 5:23 pm

Oko 15-te godine smatram da je vec ok..
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske...   Kada je prawo wreme za izlaske... Empty

Nazad na vrh Ići dole

Kada je prawo wreme za izlaske...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Kada placete...
» Kada ste sami...
» Sta radite kada...
» Kada biste bili....
» Kada rec zapne u grlu???

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu