| Kada je prawo wreme za izlaske... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Kada je prawo wreme za izlaske... Pon Avg 03, 2009 1:14 am | |
| Do kada smete da ostanete napolju tj u gradu ? Da li izlazite po diskotekama, splawowima itd ili je jos uwek rano za to ? | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske... Pon Avg 03, 2009 1:54 am | |
| izadjem mozda svaku drugu subotu..ali ono bas da kažem izašla sam..a ostanem do 1 ili pola 2 ..zawisi dokle me mama pusti..owako kad ne izadjem subotom.petkom uweče oko 8 odem do centra..bude puno drustwa,pa ostanem do 10 ili 11.. ali to je samo onda kad ne planiram izaci u subotu..a narawno petkom se to wec swe unapred zna..i ja zadowoljna :) | |
|
| |
**jaca** Super aktivan clan
Broj poruka : 359 Godina : 29 Lokacija : ub Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske... Uto Avg 04, 2009 7:40 pm | |
| ja jos uvek ne izlazim po diskotekama...ako izadjem do grada to je da se prosetam sa drugaricama ili eventualno ako ima nesto u gradu....ostajem dok mi ne dosadi...posto mi roditelji ne ogranicavaju vreme onda,pa...uglavnom ostajem do 00-00:30 a poneki put i do 1h.... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske... Uto Avg 04, 2009 8:41 pm | |
| pa ono napolju uglawnom do 1 a kada idem u grad onda ono kad nas smori..nekad do 4 nekad do 3 nekad i u 2 se wratimo....swe zawisi... | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske... Uto Avg 04, 2009 8:55 pm | |
| izlazim naravno.. samo kad mi se da,ovde nisu diskoteke neshto bog zna sta pa mi se i neide :S uglavnom izadjem u grad s drugaricama i ostanemo negde do pola dva dva nekad dulje nekad krace zavisi sta se desava xexe | |
|
| |
Leena Aya Wolff Napredan clan
Broj poruka : 80 Godina : 30 Lokacija : Over the hills and far away Datum upisa : 21.07.2009
| Naslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske... Sre Avg 05, 2009 7:32 pm | |
| Hah...ja nisam taj fazon... Meni se vishe svidjaju privatne zurkice sa odredjenim ljudima...Na primer,kao pidzama party-ji.... ali izadjem ponekad.Sedimo na setalistu ispred popine kuce,sa njegovom decom i zajebavamo se...tako do 11-12 sati i svi kuci. Mislim da klinci nasheg godishta ne bi trebalo ici na te "splavove" do rano ujutro i konzumirati alkohol i ostala sranja stetna po nash organizam. | |
|
| |
forever in love <3 Napredan clan
Broj poruka : 74 Godina : 32 Datum upisa : 05.08.2009
| Naslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske... Čet Avg 06, 2009 5:23 pm | |
| Oko 15-te godine smatram da je vec ok.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kada je prawo wreme za izlaske... | |
| |
|