Trcanje  :) Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Trcanje :)

Ići dole 
+4
Ninaa
Piink.Ladyy
**jaca**
Gossip girl
8 posters
AutorPoruka
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

Trcanje  :) Empty
PočaljiNaslov: Trcanje :)   Trcanje  :) Icon_minitimeSre Avg 05, 2009 1:56 pm

Moj drug wec godinama ustaje u6 i swako jutro trci..Lepo je gradjen i posle toliko wremena wise mu nije toliko tesko..Kako se wama owo cini? Da li wolite da trcite? Da li imate owkwu ili slicnu nawiku?
Nazad na vrh Ići dole
**jaca**
Super aktivan clan
Super aktivan clan
**jaca**

Broj poruka : 359
Godina : 29
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Trcanje :)   Trcanje  :) Icon_minitimeSre Avg 05, 2009 6:00 pm

ja sam pre 3 godine trenirala atletiku i to sam trenirala oko 3,5 godine i bilo mi je super isli smo i na trke,druzili se,zajebavali...ma bas je bilo extra!!!ali onda je sve to prestalo i postajalo je monotono i veoma dosadno...ja sam se ispisala i upisala na odbojku i evo i dalje sam na odbojci...i super mi je...nemam nameru da prekinem...tako da nemam potrebu da trcim jer sam po prirodi mrsava....
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Trcanje :)   Trcanje  :) Icon_minitimeSre Avg 05, 2009 6:02 pm

ja jedno trčim na fizičkom.i kad negde žurim..na bus recimo.haha.
neznam..nisam navikla da non stop trčim..ao bi započela..možda bi se još i navikla..ali moj sport koji trenutno treniram je najbolji..
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Trcanje :)   Trcanje  :) Icon_minitimeČet Avg 06, 2009 2:59 am

To je zdravo , i ko moze suuper je :) iskreno ja samo trcim kad sam na fizickom i ponekad kad sam extra dobro razpolozena! xexe inache nemam takvih navika.. ni potrebe da trcim.. po prirodi sam mrsava.
Nazad na vrh Ići dole
<<<SteFaN>>>
Aktivan clan
Aktivan clan
<<<SteFaN>>>

Broj poruka : 114
Godina : 31
Datum upisa : 05.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Trcanje :)   Trcanje  :) Icon_minitimeČet Avg 06, 2009 4:19 am

Ja praktichno stalno trchim ili brzo hodam jer uvek svuda kasnim... Trcanje  :) 828517 Inache treniram fudbal i samim tim dosta trchim na treninzima i utakmicama, i obozavam kada sam shto aktivniji jer nekako uvek imam vishka energije mogmig
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Trcanje :)   Trcanje  :) Icon_minitimePet Avg 07, 2009 12:12 am

pa nekad me drugarica natera da odemo na trcanje pored reke ima jedna odlicna staza. Ali mrzim da trcim Laughing mada je to zdravo
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Trcanje :)   Trcanje  :) Icon_minitimePet Avg 07, 2009 3:19 pm

Uglavnom vozim rolere, a trcim najvise u pripremnom periodu, kada radimo samo kondiciju.. inace i preko cele godine, tj. nase sezone ja moram da sprintam ili barem budem dovljno brza jer sam krilo.. moram prva da istrcim kontru i sto brze da se vratm u odbranu... A desi se nekada i ovako da trcim, ako se dogovrim sa drugaricama
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Trcanje :)   Trcanje  :) Icon_minitimePon Avg 10, 2009 7:01 pm

ne volim da trcim i uvek sam bila najsporija Trcanje  :) 828517 . kada covek nije stvoren za nesto... stidimse
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Trcanje :)   Trcanje  :) Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Trcanje :)
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Pesme za trcanje