| Trcanje :) | |
|
+4Ninaa Piink.Ladyy **jaca** Gossip girl 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Trcanje :) Sre Avg 05, 2009 1:56 pm | |
| Moj drug wec godinama ustaje u6 i swako jutro trci..Lepo je gradjen i posle toliko wremena wise mu nije toliko tesko..Kako se wama owo cini? Da li wolite da trcite? Da li imate owkwu ili slicnu nawiku? | |
|
| |
**jaca** Super aktivan clan
Broj poruka : 359 Godina : 29 Lokacija : ub Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Trcanje :) Sre Avg 05, 2009 6:00 pm | |
| ja sam pre 3 godine trenirala atletiku i to sam trenirala oko 3,5 godine i bilo mi je super isli smo i na trke,druzili se,zajebavali...ma bas je bilo extra!!!ali onda je sve to prestalo i postajalo je monotono i veoma dosadno...ja sam se ispisala i upisala na odbojku i evo i dalje sam na odbojci...i super mi je...nemam nameru da prekinem...tako da nemam potrebu da trcim jer sam po prirodi mrsava.... | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Trcanje :) Sre Avg 05, 2009 6:02 pm | |
| ja jedno trčim na fizičkom.i kad negde žurim..na bus recimo.haha. neznam..nisam navikla da non stop trčim..ao bi započela..možda bi se još i navikla..ali moj sport koji trenutno treniram je najbolji.. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Trcanje :) Čet Avg 06, 2009 2:59 am | |
| To je zdravo , i ko moze suuper je :) iskreno ja samo trcim kad sam na fizickom i ponekad kad sam extra dobro razpolozena! xexe inache nemam takvih navika.. ni potrebe da trcim.. po prirodi sam mrsava. | |
|
| |
<<<SteFaN>>> Aktivan clan
Broj poruka : 114 Godina : 31 Datum upisa : 05.08.2009
| Naslov: Re: Trcanje :) Čet Avg 06, 2009 4:19 am | |
| Ja praktichno stalno trchim ili brzo hodam jer uvek svuda kasnim... Inache treniram fudbal i samim tim dosta trchim na treninzima i utakmicama, i obozavam kada sam shto aktivniji jer nekako uvek imam vishka energije | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Trcanje :) Pet Avg 07, 2009 12:12 am | |
| pa nekad me drugarica natera da odemo na trcanje pored reke ima jedna odlicna staza. Ali mrzim da trcim mada je to zdravo | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Trcanje :) Pet Avg 07, 2009 3:19 pm | |
| Uglavnom vozim rolere, a trcim najvise u pripremnom periodu, kada radimo samo kondiciju.. inace i preko cele godine, tj. nase sezone ja moram da sprintam ili barem budem dovljno brza jer sam krilo.. moram prva da istrcim kontru i sto brze da se vratm u odbranu... A desi se nekada i ovako da trcim, ako se dogovrim sa drugaricama | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Trcanje :) Pon Avg 10, 2009 7:01 pm | |
| ne volim da trcim i uvek sam bila najsporija . kada covek nije stvoren za nesto... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Trcanje :) | |
| |
|
| |
| Trcanje :) | |
|